- Apple Watch
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- One mobilszolgáltatások
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
Új hozzászólás Aktív témák
-
mgTerminator
veterán
válasz
Petreszku #1130 üzenetére
Majd ha szétgányolod a rendszert akkor ne aggódj neked is be fog laggolni néha
én mindenesetre tudom kezelni (nincs millió idétlen alkalmazás feltelepítve, stb), így nincs is semmi probléma, igaz nekem cm10.1van rajta.
matthew: én nem akarok egyik gép mellett sem érvelni, csak kicsit idegesít hogy mindenki úgy állítja be az almát mintha tökéletes lenne.... én biztos vagyok hogy azt is meg lehet akasztani ha hozzá nem értő használja... Az egyik haverom kezében a régi telóm, ami az én kezembem szinte tökéletes volt, az az övében percek alatt fagyott.... Most kapott egy nexus 7et, ő is mondta hogy néha megakad, de félelmetes ahogy használja... Pár nap alatt tele volt alkalmazással és ùgy nyomkodta mint egy idegbeteg. Nah, én biztos vagyok benne hogy az ő kezében a híres és tökéletes ájpad is akadna
Egyébként nem árt ha tudjátok, de minnél kevesebb alkalmazás van telepítve és minnél kevesebb szolgáltatás fut, annál gyorsabb és stabilabb a rendszer! Amit nem használtok, azt töröljétek, amelyik rendszeralkalmazást nem használjátok, azt tiltsátok le az alkalmazáskezelőben! És ha már régi a rendszer, akkor egy gyári visszaállítás sem árt (így ürül az alkalmazások adatbázisai)
A ház is csúnya lesz ha lelakjáttok nem?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- TUF F15 FX507ZI4 15.6" FHD IPS i7-12700H RTX 4070 32GB 512GB NVMe gar
- Inspiron 14 7440 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő Core 5 120U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv gar
- Apple MacBook Air M2 8/256 (GARANCIÁS!!! 2026.09.18.)
- Acer Nitro AN515-57 15.6" FHD IPS i5-11400H RTX 3060 16GB DDR4 512GB NVMe gar
- HP core i5-ös fémházas Folio 9470m kifogástalan állapotban!! AkciÓÓ!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - XEON I 32GB I 512SSD I Nvidia I 15,6" 4K DreamColor I Cam I W11 I Gar
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest