Hirdetés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 - alap
- Nagyon jól néz ki a Nothing Phone (3a) limitált kiadása
- Garmin Venu 3 - testnevelés óra
Új hozzászólás Aktív témák
-
András!
csendes tag
Ez 118$ és nem euró (nem mindegy
) szállítással együtt 35eFt-ra jön ki, az nem rossz 
Kérheted hogy úgy küldje hogy ajándék, és postával jön, nem ezekkel a különféle drága szállító cégekkel, így kicsi az esélye hogy vám lesz rá. Ahogy látom Németországba van beállítva a szállítási címnek (legalábbis így van a linkben megadva) oda meg megint mások az áfák és adók. De én az ajándék "trükkel" eddig nem fizettem vámot.
Nekem is fehér kellene, mert fehéret vettem dock nélkül, el is mentem ezt a linket, mert én most már 2 hónapos használat után még nem hiányolom annyira, majd ha folyamatosan érzem a hiányát beszerzek egyet.. Kösz a linket

-
Avicularia
veterán
Ha EU-n kívülről jön akkor vám ami nem sok és 27% áfa jön rá ha megfogják a vámon. Ha DHL vagy hasonló futárcéggel küldi az eladó akkor 100% hogy fennakad a vámon. Márpedig ez a USA-ből jönne amit linkeltél. Ha megfogják ez kb. 155€-ba lesz a végén ,mert a postaköltségre is kell vám áfát fizetni.
Új hozzászólás Aktív témák
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Az ötlet jó, de milyen a kivitelezés? Teszten a Chieftec Kockája
- Autós topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- BestBuy topik
- Óra topik
- Bestbuy játékok
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- EliteBook 840 G11 14" FHD+ IPS Ultra 5 135U 16GB 256GB NVMe ujjlolv gar
- VeryBig! Akciós! Dell Precision 7760 i7-11850H 32GB 512GB SSD RTX A5000 16GB 17" FHD 1 év garancia
- új 15 hüvelykes MacBook Air M4 256GB SSD silver ezüst Apple magyar 3 év garancia
- Top érték! ThinkPad T440p - i7-4810MQ I 16GB RAM I 512GB I 14" IPS I HD 4600 I W11 I Foxpost!
- Dell Latitude 5330
- Ultimate előfizetés akár 4166 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V15-IIL: i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 13 Pro 128 GB Graphite 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
) szállítással együtt 35eFt-ra jön ki, az nem rossz