Új hozzászólás Aktív témák
-
mazsiii92
aktív tag
válasz bodorjanos #5552 üzenetére
Próbáltad bluetoothos vagy sima headsettel? Minden esetben rosszul hallanak?
iPhone 15 Plus , Watch Ultra 2 , Beats Studio Buds+, R7-5700x+4070+32G
-
mazsiii92
aktív tag
válasz juve600 #5540 üzenetére
Nekem volt céges i7, most i8. Ezeknek a telefonoknak a gyenge pontja a beszélgetés. Ha van egy 4-5 órás telefonkonferenciám akkor le tudom nullázni (beesik mondjuk 20-30% alá az akksi), főleg ha mellette időnként piszkálom a maileket, naptárat meg szünetekben a közösségi médiát. Szóval ha esetleg munkára kell, és sokat beszélsz rajta (napi 4-5 óránál többet) és sokat nyomkodod akkor napközben már tölteni kellhet. Mondjuk én elég hardcore felhasználója vagyok a munkám miatt, egyébként a többiben nagyon jól teljesít.
-
mazsiii92
aktív tag
válasz Tomi7887 #5474 üzenetére
Szia! Jelentős különbség van 8 és 8P között. Szerintem min. olyan 20% is. Gondolok arra, ha kihoznál sima 8-ból 4 óra kijelző időt, akkor 8P simán hozna még egy órát vagy többet. XR is hasonló lehet, mint a 8P.
iPhone 8 naponta töltős, a másik kettő másfél, két napot is elmennek ha tényleg csak annyi a használati szokás amit említettél. Két kollégámnak van XR, mindig azt mondják két napot elmegy nekik, egynek van 8P, ő is két naponta tölti. Nekem sima i8, hasonló szokásokkal mint amit írtál nagyjából egy nap, most itthon a karanténban keveset buzerálom így akár másfél is.
-
mazsiii92
aktív tag
Szia!
Persze. Igazság szerint semmi bajom nem volt az S9-el, nagyon szerettem. Volt 1-2 dolog ami viszont zavart annyira, hogy ne maradjak ott. Alap esetben van nekem egy i7-es telóm, ez a céges. A cégtől most kaptam egy i8-at és párhuzamosan használhatom addig ameddig ez a korona szitu tart, így az i8-at befogtam magán telefonnak.
A váltás azért történt meg, hogy az ún. ikon jelvények amelyek mutatják pl. az olvasatlan üzenetek számát az Samsungéknál úgy működött, hogy ha töröltem az értesítést, akkor törlődöt a jelvény is. És sokszor felejtettem el dolgokat ez miatt. A másik pedig ami nem hagyott nyugodni, hogy az Android 10-es frissítés után már nem volt olyan jó a ram kezelés mint eddig, és az őrületbe kergetett ha valami újratöltött. i8-on pedig van amikor egy appot használok este, és másnap délelőtt jut eszembe és még mindig a ramban van sok másikkal együtt.
Amikor majd le kell adnom az i7-et később, akkor az i8 lesz a céges telefonom, és privát telefonnak vagy az új SE-t vagy valamelyik X szériát tervezem majd venni.
Egyelőre rendkívül boldog vagyok az i8-cal, pont ezért gondolkodom az új SE-ben későbbre.
-
mazsiii92
aktív tag
Sziasztok!
Gondoltam beköszönök, S9-ről visszatértem i8-ra, és úgy néz ki maradok is egy darabig.iPhone 15 Plus , Watch Ultra 2 , Beats Studio Buds+, R7-5700x+4070+32G
-
mazsiii92
aktív tag
válasz Tibee86 #3708 üzenetére
Szerintem nem csúnya..
Másrészt nem egyszer röptettem már a telólmat, és mindig csak a fólia törött. De ez szigorúan az én véleményem, viszont abban mindketten egyet értünk úgy látom, ogy ajánljuk a fóliát.
-
mazsiii92
aktív tag
Szia!
Lesznek páran, akik azt mondják, hogy ők üvegfólia nélkül és tok nélkül tartják kulcs mellett és nincs egy karc sem, de én azt mondanám, hogy mindenképp ajánlott.
Egyik ismerősöm most tok nélkül de üvegfóliával ejtette le, pont a sarkát érte és az üvegfólia alatt a kijelző törött be, illetve lett fullra pókhálós.. Én mindenképp ajánlanék tokot és fóliát is, egy igényesen felrakott fólia nem mutat rosszul. Itt Pécsen van egy üzlet ahova fél évente bejárok és rakatok az aktuális telefonjaimra fóliát, teljesen jól véd, szerintem szükséges.
Én nem szoktam túlzásba vinni, 3-500 Ft-os [ebayes] tok és ebayről bármelyik 0.3mm 9H-s fólia teszi a dolgát. Amit linkeltem tokot, azt hónapok óta teljes megelégedettséggel használom 6S-en, párom pedig i7-en.
Üdv!
-
mazsiii92
aktív tag
válasz csibabu #3453 üzenetére
Szia!
i8 hardveresen még évekig ki fog szolgálni, egyedül a RAM-ra mondanám azt, hogy okozhat problémát, mondjuk 2 év múlva. Hiszen a sima 8-ban csak 2GB van, és örökké az IOS sem tud majd ennyire jól optimalizálni. Én elhatároztam, hogy a következő iPhone-om min. 3GB RAMmal fog rendelkezni, ha nem lesz megfelelő méretben és megfizethető áron, akkor sajnos elhagyom az iPhone hajót.
Én a 6S-en néha érzékeltem, hogy kevés volt a RAM, de ezt inkább a nem túl jó IOS számlájára írom. 11.3 óta egész jó, nem akarok ellentmondani magamnak, de úgy gondolom, hogy a 2GB RAM jelenleg és a következő 2 évben még elegendő lesz, utána már azért elfogyhat.
Viszont, proci, kamera, és a többi hardveres elem a telefon élete végéig kiszolgál majd jó minőségben. Szerintem az A11-es chipben alsóhangon van 4 év. Most már 3,5 éve van piacon a 6S, és még mindig az egyik legjobb készülék, hiába csak 2 magos, villámgyors.
Szerintem megérné váltani. De egyébként már egy új iphone 7 is ugrás lenne, páromnak fél éves iphone 7 van, és a mai napig elcsöppenek, hogy mennyivel gyorsabb mint az én másfél éves 6S-em.
-
mazsiii92
aktív tag
Aki próbálta már iPad töltővel tölteni, annak mik a tapasztalatai? Mennyivel tölti gyorsabban?
Rendelkezésre állna iPad és Samsung gyors töltő is, ha esetleg váltanék 6S-ről, nem tudom megéri-e.
-
mazsiii92
aktív tag
válasz LaciGSM #3177 üzenetére
Szia,
Nincs bekapcsolva a low-power mode az akksinál? Egyébként működnie kellene a messengernél. Viber nálam is csinál ilyen trükköket, az szerintem alkalmazás hiba, de messengernek jónak kellene lenni.
Üdv!
-
mazsiii92
aktív tag
válasz #42007296 #2907 üzenetére
Mobilcornerről nem olvasni mostanában jókat, gondolok az árukeresős véleményekre,nem lepődnék meg ha ők is valamilyen NAV-os buliban csücsülnének már.
Amúgy én is tőlük vettem anno a 6S-emet, szimpatikus cég, nagyon jó ügyfélszolgálattal, remélem talpra állnak, de egy ilyen "karbantartás" után nem állnék bizalommal hozzájuk.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest