- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
hemaka
nagyúr
válasz
kengyel #2540 üzenetére
Ha ezt lattad volna elotte, nem lett volna felsz. (Nyilvan van rajta post processing, de a lenyegen nem valtoztat)
Igaz ez csak i7p, de mindegy is most, nagy kulonbseg szinten nincs koztuk.
-
tboldi
nagyúr
válasz
kengyel #2540 üzenetére
Én is átlag vagyok, nyugi.
Szerintem ez lett a legjobb telefonnal készült képem eddig, igaz, ez még az előző iPhone 7-em volt (sima, nem Plus): [kép]
Mondjuk a PH-ra való feltöltés miatt kicsit romlott a minőség.Ha valaki kérdezné, ez a saját autóm, egy 2006-os Honda Jazz 1.4i LS.
-
hemaka
nagyúr
válasz
kengyel #2535 üzenetére
Az iphoneok szerencsere kameraban mindig az elitben tanyaznak, nem lehet ra panasz.
Az X-nek jobb papiron, de a szenzor ua. veszett nagy kulonbseg nincsen koztuk, a lentebb emlitett stabin es F-erteken kivul.
Szerintem szabad szemmel ember nincs aki megmondana melyik kep melyikkel keszult. -
hemaka
nagyúr
válasz
kengyel #2528 üzenetére
Senki nem mondta, hogy rossz lenne, csak a formatumokrol ment a csevej.
Egyebkent jo kameraja van, de egy huawei P9-10 elveri bamikor nyers kepekben.
Viszont automataban jobb az iphone jpeg, a szoftver algoritmus nem cseszi szet a kepeket annyira.palacento
Azert ezek a kepek igencsak kamuk, en csinaltam teszetet, ha lesz kedvem es idom majd felteszem.
100% minosegu JPEG, HEIC, TIFF, RAW-ban keszitettem ua. beallitasokkal, emelkedo ISO ertekekkel statikus temarol fotot es egyaltalan nincs ekkora minosegbeli kulonbseg. -
-
törölt tag
válasz
kengyel #2406 üzenetére
Az én használatomban sima i8
Használat: 5h 3min
Készenlét: 28h 20min
Ekkor volt 17%-on az akksi.Alapvetően naponta töltöm 80% körül érek haza. (beszélgetés néhány perc, 4-5 sms, viber, insta, face, twitter, pinterest, gmail. Átlagfelhasználás van nálam erősen!
Nekem ez kiváló, eleinte féltem, hogy kevés lesz az akksija.
Az előző telefonomban 2680mah akksi volt, alapvetően két napot az is bírt. Nap végére 60-80%-on értem vele haza. Ez az i8-nál ez 80-90% nálam. Nyáron biztos "rosszabb" lesz. Többet utazunk, több a fotó, videó, stb.De előfordult, hogy a google play services beragadt és már délben 40-50%-on álltam. Sajnos ez eléggé random volt, újraiíndítás után ideig-óráig működött, de aztán ugyanaz. Az elmúlt fél évben nem jött elő ez a gond, de sajnos ez bármikor jelentkezhet.
-
válasz
kengyel #2406 üzenetére
En meg vagyok vele elegedve. A sima 8hoz kepest dupla annyi ideig birja. Reggel leszoktam venni , majd 2 nap mulva este teszem ujra toltore. Jatszani nem jatszok , ileetve zene hallgatas sincs, minden mas igen...
Nalad is jo lesz ez, amugy is kell par toltesi ciklus mire beall... -
PlayMax
nagyúr
válasz
kengyel #2362 üzenetére
Fogalmam nincs ,de mi után hazaérve vagy melegebb helységbe térve kis idő után ismét jól működik...
Gondolom ha bizonyított a hiba rögtön cserélik a készüléket ,az Apple nem nagyon szokott külön kamerát cserélni. Várok vele ,használom amíg lehet ,aztán időben kicseréltettem egy újra ha valóban ez hibának számít ,és nagyon úgy néz ki így egy hét használat után. -
PlayMax
nagyúr
-
hemaka
nagyúr
válasz
kengyel #2340 üzenetére
En TIFF-be fotozok, mert szeretem utomunkazni, de ha epp tudom, hogy nem fogom, akkor mehet neki a sima jpeg. Viszont a gyari appot nem hasznalom, mert a fenymerese pocsek szar, ProCamera appot hasznalok helyette.
morzsola
Eleg draga egy kvazi noname tokert, ami ha jol latom alul es felul raadasul meg nem is ved semmit. -
válasz
kengyel #2287 üzenetére
En nem hasznalok se foliat se tokot. Gyonyoru allapotban van az eleje meg a hatulja is. Sehol egy hajdzalkarc se egyelore kopp kopp🙃 mondjuk nincs is mellette semmi a zsebemben. Elotte vilt sima 8 am. Nah azon mar volt ilyenkor ici-pici hajdzalkarc. Mintha ez jobban birna...
2332) hemaka kforditva kell a zsebeket mosni ne maradjon benne kosz es nem lesz mi karcolja😎
-
hemaka
nagyúr
válasz
kengyel #2301 üzenetére
Erdekes, hogy a vekonyabb foliaval baja van, de az uveggel meg nincsen. Vagy a nejlon folia nincs kivagva ott felul kozepen?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Doctor Who (2005)
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Tőzsde és gazdaság
- Elstartolt az AMD munkaállomásokhoz szánt platformja
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- További aktív témák...
- új bontatlan iPhone 16 Pro 128GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia ajándék
- Honor X6b 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Iphone 13 Pro Max 128 GB /// 86% Akku // Számlával és Garaniával
- Iphone 12 Pro Max 128 GB /// 88% Akku // Számlával és Garanciával
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Gamer szék noblechairs LEGEND TX Szövet Antracit
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest