- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Fotók, videók mobillal
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacy6
senior tag
Írj egy dolgot, hogy mibe látom egyoldalúnak?
Milyen fröcskölődésre gondolsz?
Megint egy kötekedés, de semmi konkrétum...
Ha a (#459) hozzászólásomra érted ezt, akkor azt csak hozzátettem a (#457)-es íráshoz, mert az volt egyoldalú. Így lett kerek
Természetesen ami a 457-be van, azzal is tökéletesen egyetértek, de csak egy oldalról nézte.(#468) PiE137:
Igen, volt több ismerősöm aki Iphone-t használt és utána váltott androidra és nekik is ez volt a véleményük.
Sőt lassan eljutunk arra a szintre, hogy androidon se kell csúcs telefont venni, hogy használható telefont kapjunk.
Azzal a résszel, hogy az X-nek kellene I8 árba lennie tökéletesen egyetértek.
Abból kellett volna több méretet kiadni, úgy lett volna korrekt lépés.(#472) h1mpi: Ahhoz, hogy megítéld kell viszonyítás alap.
Tájékozódni meg fontos, mert csak úgy tudsz érdembe dönteni.
Nem lehet egyoldalúan nézni a dolgokat, ezzel a struccpolitikával. -
Lacy6
senior tag
Néztem, tudom melyik topik.
Érdekel a telefon, azért vagyok itt.
Android topikba is le szokták írni, hogy az IOS miben jobb vagy rosszabb.
Továbbra is javítanom fogom a hibás és elfogult hozzászólásokat mindkettő oldalról, mert zavar hogy óvodás szinten van a fórum.Elhiszem, hogy idegesít az előző hozzászólásom mert nem csak egy oldalról nézem a dolgokat, de viseld hősiesebben
-
Lacy6
senior tag
Meg azzal, hogy itt jó pár iPhone felhasználó mint valami hittérítő próbálja győzködni az embereket, hogy az az isten és aki androidot vesz/használ az egy hülye. Mert persze azt 3-4 nap után újra kell indítani mikor már teljesen használhatatlan lesz stb.
Ahelyett, hogy elfogadná azt, hogy sok embernek nem felel meg az Iphone, vagy egyszerűen nem tetszik neki, vagy a rendkívüli rossz ár/érték arány miatt nem kell neki és akár csak ezért androidot használ. -
Lacy6
senior tag
HTC One X-nél még volt egy két problémám, de a HTC One M8 már tökéletes volt működés szempontjából.
Ez 2014-es telefon. Most egy P9-et használok és a stabilitással nincs problémám.
De ezzel nagyon sokan így vagyunk...
Megint csak azt tudom mondani, hogy ne nekem hidd el, hanem tájékozódj, informálódj és ha már nagyon sok helyről van információd akkor ész érvek alapján be fogod látni.
Ha meg nem akarsz informálódni és nem is akarod elfogadni, akkor ne terjesszed a hamis, megtévesztő nézeteidet.
Köszönöm.(#452) Parallaxis :
Nem tudom miről beszélsz
A HTC M8 közel 1,5 éve nem volt újraindítva és olyan gyorsan működött mint az újonnan kibontott P9-em.
Kár hogy összetört...
Nem használtam rajta semmilyen rendszer optimalizáló progit...
Családba nagyon sok androidos telefon van és egyiknél se voltak ilyen gondok amiket írtál. -
Lacy6
senior tag
Lehet van szebb, jobb akkus, szebb képet csináló, okosabb mobil, de ezt a stabilitást és kiszámíthatóságot semmi más nem tudja.
Stabilitás, kiszámíthatóság?
Olyan dolgokról beszélsz amit az android már 4 éve tud...
(Hozzáteszem hogy gyári rendszerrel, csak kiveszed a dobozból.)
Ha ennyire le vagy maradva és csak az Iphone-ról van infód az utóbbi időben, akkor ne nyilatkoztass ki mindenféle dolgokat. Leírod hogy az iphone a legjobb, legstabilabb stb úgy hogy fogalmad sincs a mai androidos telefonok megbízhatóságáról és tapasztalatod egy 6 éves SONY telefon alapján írod... -
Lacy6
senior tag
válasz
Robertoq #391 üzenetére
Profitmaximalizálás érdekében teszik ezt amit valamilyen szinten meg is lehet érteni ha ember belegondol hogy nincs konkurenciája.
Nyugodtan lehet mondani, hogy a rendszer miatt hozza a nagyobb akkumulátoros androidos üzemidőket és mossák a kezüket. Az hogy ez változzon kettő féle módon lehetne elérni.
1. Nyomást gyakorol a vásárlók nagy része a cégre összefogással.
2. Versenytárs IOS rendszerű telefonnal.
Mindkettő halott ügy, szóval a jövőben is csak az elégséges üzemidőt fogják hozni az újabb típusok.
Ez van sajnos, ha nincs rendes piaci verseny -
Lacy6
senior tag
Lehet hogy részleteiben vannak jobb mobilok, de összességében nincs jobb az iphonennál.
Egy ilyen hozzászólás után, egy olyan ember aki jobban átlátja az iphone és android előnyeit és hátrányait szerinted mi fog írni?
Nettó baromság amit írsz, aztán majd 50+ hozzászólás után legalább be tudod írni, hogy milyen gonoszak az androidosok hogy nem nézik el a hülyeségedet. -
Lacy6
senior tag
Szerintem azért sincs most nagy vita a fórumokba, mert mindenki látja hogy ez kevés.
Tech oldalak véleménye, termék iránti érdeklődés, Iphone felhasználói visszajelzések mind mind azt mutatják hogy gyengére sikeredett. Ezen nincs mit vitatkozni...
A aksit rész kijavítanám, hogy ha arányosítod a többi androidos készülékekhez, akkor csak úgy 30-40%-al kisebb az akkumulátor. Az Iphone 8-ba 1850 helyett 2400-2500 mAh-t kellett volna tenni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- REpont és hulladékgazdálkodás
- Egy helyre gyűjti az eltérő áruházak játékait a Microsoft
- OLED TV topic
- Ford topik
- Steam Deck
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Yettel topik
- A Perplexity felvásárlását fontolgatja az Apple
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650 R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 8GB MSI MPG Gungnir 100 Enermax 750W
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest