- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Mobil flották
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iGO Primo
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Magisk
- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban nyit az Ulefone új mindenese
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
madgie
titán
Tisztában vagyok az elmélettel, de van papíron HDR képes tévém, ráadásul VA panellel, ami sokkal jobb kontrasztot tud az IPS-nél, gyakorlatilag mégis képtelen a normális HDR tartalom megjelenítésére, mert ha az ehhez szükséges képjavítókat bekapcsolod, akkor trágya képe lesz (kevés zónában képes a kontrasztot, színeket piszkálni).
-
vicze
félisten
Azt kifejtettem, hogy mivel a mikro aksis i8 lett használva ez tovább torzítja az egészet. Valós tesz így néz ki. Szeretném felhivni a figyelmet a 50% vs. 16-ra, a iPad töltő legjobb esetben is max. 2x%-ig vinné, azonos idő alatt.
-
Tibee86
nagyúr
Akárhogy számolom (adapter+kábel) sehogy nem jön ki a 40 ezer forint. Neked, hogy jött ki?
Persze nem olcsó, de már megint olyan számokat említesz amik közelében sincsenek a valóságnak.
De ahogy előttem linkelték nincs olyan jelentős különbség ami szerintem megérné a ~31 ezer forintot szemben egy 6800 ft-os ipad töltőfejjel. -
ntomi0730
senior tag
2 napja volt egy teszt. Kevésbé értek az elektronikához de ez a teszt [link] mutatja a különbségeket úgy, hogy csak a töltőfejet cserélték. Érdemes elolvasni, számomra érdekes volt. Bár Én úgy gondolom, hogy a lassú töltés kíméli az akkut...
Az i7-nél is érvényes ez, meg szerintem a többinél is. -
-
asysoft
aktív tag
Az általad hivatkozott cikk pontatlan. Alapesetben működik minden további konfiguráció nélkül az említett gesztus. Két esetben nem: ha a fejlesztő letiltotta (mert mondjuk egyik képernyőn sok jobb-bal swipe-ot kell használnia a felhasználónak, és nem lenne szerencsés, ha véletlenül lépne vissza), illetve ha modálisan kerül egy új képernyő megjelenítésre (ekkor szokott a "Vissza" gomb helyett más szerepelni; egyébként nem túl gyakori). Én úgy saccolnám, hogy felhasználó által napi rendszerességgel használt funkciók esetében 99%-ban működik.
-
-
törölt tag
Ez neked jó, de ide még 12 GBP a posta, úgy már majdnem 15 ezer ez is
És ráadásul angol dugós
Nekem a DASH érzésre olyan 50-60 perc alatt feltölt, de nem mértem még, majd talán legközelebb. Ja, és egyáltalán nem melegszik közben a telefon, szemben a QC vízforraló képességeivel. UPD-t nem tudom, de gondolom ott is melegszik, nem?
-
törölt tag
"This item does not ship to Hungary."
Amúgy meg ha jönne is ide, akkor is amerikai csatlakozó, kell átalakító hozzá. Én direkt olyat próbáltam nézni, ami már legalább EU csatlakozóval jön, de azok mind drágák. Nem értem miért. Biztos jó buli valakinek ez az UPD. De nem adnám érte a DASH-t oda
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB desert titanium sivatagi titán független Apple 3 év garancia
- újszerű iPhone 16 Pro 256GB white titanium fehér titán iStyle független Apple 3 év garancia
- Iphone 12 Blue tokkal fix 59.900 ft-ért vihető :)
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/256Gb-szinte új-2028.05.05-ig garanciás
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest