- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen okostelefont vegyek?
- VoLTE/VoWiFi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Magisk
- Kína vezeti az okosórapiacot, a Huawei az első helyen
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Flip4 - tavalyi göncben flexelsz?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Drp81
aktív tag
válasz Tibee86 #1216 üzenetére
Én a 8210-esemet hordtam utoljára zsebben, mert az az a méret, ami még kényelmes (volt)... Nekem így a zsebbenhordás az nem szempont, sosem hordom úgy. Ősz-tél-tavasz dzseki/kabát belső zsebe, nyár rövidnadrág oldalzsebe/övtáska .
Én sem váltanék már amúgy kisebbre az 5.5-nél. De nagyobbra sem (egyelőre )"Vajon Miyazaki platinázta már valamelyik játékát?"
-
Drp81
aktív tag
Igen, tudom. Nálam is a főképernyőn van akadás, arra gondoltam én is. Youtube link is volt. Erre jött az a válasz, hogy az direkt ilyen...
Amúgy a safariban is szép folyamatos a 3d touch, máshol sem nagyon vettem észre, csak a főképernyőn."Vajon Miyazaki platinázta már valamelyik játékát?"
-
Drp81
aktív tag
válasz kchris78 #782 üzenetére
Nem a háttérben frissítésre gondoltam. Hanem amikor meg volt nyitva az app. Mert ha rajta van a telefonon az fb app, az ember unalmában sokszor megnyitja És nagyon zabálta az aksit, ezt tapasztaltam. Így hogy a safariból nyitom meg, úgy lusta vagyok megnyitni inkább otthon a tableten.
"Vajon Miyazaki platinázta már valamelyik játékát?"
-
Drp81
aktív tag
válasz #32839680 #709 üzenetére
Az fb+messenger ios-en is egy rakás sz.r. Nekem már egy ideje nincs is fent a telefonomon, nagyon ette az aksit meg a mobilinternetet. A tableten van fent, mert azt nem nagyon hordom. Ha nagyon égető dolog van (de mi lehet olyan égető dolog fbn-n? ), akkor a safariban belépek az fb-re. Viszont a messengert nem tudom akkor használni, szóval egy kalap k.k. az egész..
-
-
Drp81
aktív tag
válasz ForRedGlory #645 üzenetére
Tévedsz, ez átlagon felüli gondolkodás... hiány!
Azért ne általánosítsunk. Normális userek nem szerepeltek volna ebben a kisfilmben. Az ilyenek miatt negatív az apple-userek megítéltetettsége.. vagy hogy mondják"Vajon Miyazaki platinázta már valamelyik játékát?"
-
Drp81
aktív tag
Én egyszer töltöttem ipad töltővel, mert nagyon siettem valahova Amúgy egyáltalán nem szoktam, de elvileg a plus modell bírja, nem tudom a kicsivel mi a helyzet.
Akinek nincs ipad töltője, a számítógép usb-jéről is töltheti, elvileg azzal is gyorsabb.[ Szerkesztve ]
-
Drp81
aktív tag
válasz <Lacy85> #240 üzenetére
Igaz, hogy régebbi hardver van benne. Nekem 2012-es mac-em van, és már az is kicsit belassul néha, bár abban még hdd van. Lehet azt kéne karbantartani, mert a proci i5, az még ma is jónak számít. Tervben van ssd bele, azzal meglássuk .
A pc-m egy 2011-es, core2quad procis, hd5770-es karival. Mai napig jó még.
Na de a teszkós 70k-s gép.. tudom nem gondoltad komolyan.. ugye?[ Szerkesztve ]
-
Drp81
aktív tag
Engem meg érdekel az ios, mert ez miatt veszem meg 2-3 évente az újat. Nekem fontos az oprendszer. Más eddig nem jött be (a OnePlus család mondjuk tetszik). Plusz, az aksi itt is bírja 2-2,5 napig, a fényképek minősége nekem teljesen megfelel, több is annál, portrémód szerintem marha jó, elég gyors a vas is benne, a hangzás nem érdekel, mert jblgo-val hallgatok zenét bt-n stb. Nem tudom miért körülményes a töltés, nem tudom mit értesz ez alatt. Én bedugom a falba azt’ kész.. Kocsiban meg ott a szivargyújtós töltő, ha gáz van.
[ Szerkesztve ]
-
Drp81
aktív tag
-
Drp81
aktív tag
Háát, nem b...ta ki most nálam sem a biztosítékot, mint tavaly az i7plus, hogy nekem fuckin’ kell egy ilyen... De tavaly a sima i6-ról értelme volt váltani, 3 éve meg az i5-ről i6-ra...
Nem tudom... az 5.5-ös plus nekem még mindig adja, a 4.7-es már nem annyira, mint 3 éve. Nem tudom mi lesz 1-2 év múlva..."Vajon Miyazaki platinázta már valamelyik játékát?"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest