Új hozzászólás Aktív témák
-
xmblolz94
csendes újonc
válasz Flickering #3006 üzenetére
Szia! Én ilyet használok.
Biztonságos és jól is néz ki benne a készülék, mivel átlátszó.
[ Szerkesztve ]
-
ngáborz
tag
válasz Flickering #3006 üzenetére
Ilyen tokban ejtettem le a telefonomat reggel kb 1,5m magasságból a buszon, és az ég egy adta világon semmi baja nem lett.
-
Endless
aktív tag
válasz Flickering #2070 üzenetére
Rexdigital én itt vettem. Lehet sima és üvegfóliát is kapni korrekt áron.
[ Szerkesztve ]
On October 6th the planet blacked out for two minutes and seventeen seconds. ***I12***
-
ateszapa748
aktív tag
válasz Flickering #1709 üzenetére
Én is ezen töprengek
-
nbukta77
addikt
Note 8 mint telefon jo lett volna. Gyonyoru. Viszont a minosege nem egy 330 ezres cucc. Nem volt egy hetes es a hatlapon karcok voltak. Az ujlenyomat olvaso olyan volt, mintha kovel karistoltak volna ossze. Pedig nekem minden telefonomon gyari bor tok es panzer glass van. A minosege kritikan aluli szamomra.
„ Az a penz amit nem koltesz el az olyan, mintha nem is lenne “
-
őstag
Én S8+ -ról jöttem, de a kijelző kivételével mindenben jobb szerintem az i8 Plus.
-
veterán
válasz Flickering #1702 üzenetére
Az iOS,meg az üzemidő.
Jó az S8,de ez jobb. Nekem.h1mpi: Más helyen is olvastam ugyanezeket a hibákat,mint nálam.
Több wodoo is van.nbukta77: ugyanez.
[ Szerkesztve ]
HARLEY-DAVIDSON
-
Ed Parker
nagyúr
válasz Flickering #1224 üzenetére
Természetesen nem, ez csak a humor része volt
Túl van ez a méret picit lihegve.
Csak magamat ismétlen én 2 évig péklapátnak néztem, azt idén májusban vettem és nagyon könnyen meg lehet szokni a méretet.
Nyilván a kiskezüeknek okoz némi gondot a fogása először, de ez is szokható. -
joey04
titán
válasz Flickering #995 üzenetére
Tőlük veszek sok-sok éve telefont és tabletet, eddig soha semmi gond nem volt velük. Apple cuccoknál a gari miatt nem kell aggódni, a világgarancia él rájuk, így 1 éven belül beviheted bármelyik itthoni Apple szervizbe, így lényegtelen, hogy a bolt hogy intézni a javítást, mert azt Apple termékeknél nem ők intézik. Itt le van írva mit buksz, ha nem hivatalos helyről veszed. btw a 40k szvsz már bőven megéri, de ha picit vársz, még többet is tudsz spórolni. i7 plus a hivatalos árának csökkenéséig 100k-val volt olcsóbb, az s8+ pl 110k-val, a note 8 meg már most 80k-val olcsóbb. Én biztos várnék még 20-25k árcsökkenést.
-
törölt tag
válasz Flickering #998 üzenetére
Ha ennyiért nézegetsz telefont, vedd meg hivatalos forrásból(icentre, istyle, mediamarkt) ne spórolj ezen.
A note 8 elég jó telefon lett, droidok közül most nem vennék mást. Főleg ha telik rá, de azt is csak hivatalos forgalmazótól vedd. Ha garis probléma van tutira nem küldenek el, illetve biztosítást is tudsz kötni. -
S e t h
nagyúr
válasz Flickering #997 üzenetére
Nem tudom apple termékek esetében hogyan működik a gari ha ilyen boltban vásárolsz, számomra ezek a szürkeimportból származó telefonokat értékesítő boltok garancia szempontjából lutrik.
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
Flickering
aktív tag
válasz Flickering #997 üzenetére
Illetve, nekem most jelenleg egy iphone 6 om van, és eljött az ideje a cserének, ezért gondolkodom a 8 plusban, mert vonz a nagyobb kijelző. Viszont felugrott, hogy megéri-e a többletpénzt a 128 gb-os 7 plushoz képest? Vagy esetleg van jobb kínálat driodos fronton? (U11, S8, note8)
Milyen érvekkel tudnátok segíteni a döntésem?Előre is köszönöm a segítőkész válaszokat!
-
S e t h
nagyúr
válasz Flickering #995 üzenetére
van akinek bejött és van aki szívott vele
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
Tibee86
nagyúr
válasz Flickering #990 üzenetére
Telefonon előbb kérdezz rá, nem egy olyan esetről hallottam, hogy a feltüntetett ár pont olyasmire vonatkozik amit említettél. Az a 250-es ár nagyon érdekes, az xxl gsm pont nem az olcsóságáról híres.
290-300 az kicsit sok, 261-ért kapsz 8+-t pl. a partnerogsm-nél.[ Szerkesztve ]
-
h1mpi
félisten
válasz Flickering #988 üzenetére
Megbízható bolt, már régóta a piacon van
[ Szerkesztve ]
Fully electric lifestyle!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony