- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Sokat fejlődött a Tecno belépő ajánlata
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
minek?:S
őstag
válasz
galaxys80 #584 üzenetére
Jogos, a 6+ volt. Ettől függetlenül nem az összes nyilván, de elég sok volt akkor gyártáshibás. És nem az a lényeg, hogy ráülsz vagy leülsz benne, hála a mai divatnak, a nadrág zsebe kicsi-szűk, a telefon nagy, ha erőhatásnak van kitéve akkor ugyanúgy meghajolhat, függetlenül attól, hogy lehajoltál, leültél, ráültél, vagy kézzel hajlítottad meg. Olyan mint BB K1nél a kiesős kijelző. stbstb.
-
őstag
válasz
Parallaxis #570 üzenetére
Nekem az említett telefonoknál "gyengébb" telefonjaim voltak és nem tapasztaltam ilyesmit, sem az S6Edgen sem a Priven, nem töltök le sok felesleges, reklámmal sz@rrá tűzdelt alkalmazást és tök jól működik, konkrétan az S6nál szerettem meg az androidot és nem bántam meg, hogy OS10ről nem iOSre váltottam. Körülöttem is legalább 3 S7E tulaj van, akik szintén "okosan" használják a telefont és ők sem panaszkodnak ilyen dolgokra. Szóval megint csak ott tartunk, hogy sokan mondjuk, hogy már jó a telefon, "de persze lehet homokba dugni a fejet"... Az android használhatóságban, szerintem és még jópár ember szerint többet fejlődött mint az iOS és egyszerűbben használható a mindennapokban, kompatibilitásban is és legalább nem nyomnak le a torkodon minimum 5 éves technológiát, rondán, de legalább drágán.
(#577) galaxys80
Persze mert akár buszon, ha leülsz, vagy lehajolsz valamiért, akkor mindig ki kell venni a telefont? Ez is feature és jópár ezer plusz forint? Nekem egyik telefonom sem volt hajlamos hajlásra, pedig 1x 2x igencsak szúrta az oldalam, ellentétben azzal, hogy az i6nál hiba volt a meghajlás.
-
őstag
Itt nehezen olvasnak tesztet, max személyes tapasztalatokat olvasni jönnek a teszt alapján. Egyébiránt meg, ha fogalmad sincs az Androidról nem is értem milyen jogon írsz cinikus választ.. ezzel nem csak saját magad mutatod be, de így a közösségre is vetítesz egy képet, akik között vannak olyanok is, akik pontosan tudják az előnyöket-hátrányokat mind a 2 rendszereknél.
Hát engem az idei generáció nem győzött meg, a tesztet elolvasva mondjuk az i8P érdekes lehet még, de egyiknél sem érzem azt az átütő erőt, hogy, ha majd lesz rá pénzem, akkor gondolkodás nélkül vegyem.
-
őstag
Persze.. én ebből az "iphoneszarazandroidjó" korszakomból kinőttem.. amikor rájöttem, hogy mind a 2nél van(volt) jobb rendszer
. Sőt majdnem vettem is egy SE-t, mert az közel tökéletes árérték arányban van, de amikor valaki azzal jön, hogy az android ennyi pénzért sz@r, lassú meg sokszor kell újraindítani a telefonokat stb, erősen felmerül bennem az az érzés, hogy vajon MA! fórumban vagyok-e vagy facebookon.
(#461) LyonnaisFan1
Én már látom mi lesz belőle: User Error, vegyél újat.
Ugyanez a facebookon a kommentek alatt: A Note7 meg felrobban jajajj.
-
őstag
és (#452) Parallaxis
Nekem tényleg az ég egy adta világon semmi bajom nem volt az SGS6E-mmel és most a BB Privemmel sincs, egyiket sem kell újraindítani 3-4 naponta... persze, mikor az ICS-es Xperia U-m volt, azt igen kellett, ja de hogy annak már 4 éve és ja, hogy azt nem negyed millió forintért vettem, csak 50ezer forintért?
Persze szakmai dolgot értelemben nem tudnék sokat írni, és ahogy látom ti sem. Mégis a hétköznapi használathoz tökéletesen megteszi az Android, nehogy már 250ezer forintot kelljen kiadnom, aztán még venni mellé 30e ftért kiegészítőket, hogy tudjon gyorstöltést, meg egy kis sz@r kábelt cipelnem a jack dugó miatt... elhiszem, hogy hű de fasza meg szép meg jó, de ennyi pénzért bármit tudsz venni és igen, ennyi pénzért android vonalon is van jó, szép és megbízható, amiben a gyári töltőfej tud gyorstöltést( vagy max 10.000 Ft-ért veszel adaptert+usbt) és van alapból jack dugó rajta, gyors, kényelmes, szép stbstb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen házat vegyek?
- Proxmox VE
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Tőzsde és gazdaság
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- RAM topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 14 PRO 128 GB 88% akksi
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Samsung Galaxy S21 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Intel Core I9 14900KS 24Mag-32Szál processzor!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged