Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz ToniSoprano #737 üzenetére
Ha nagyobb kijelző kell, előveszem az iPadet. Telefonból - ameddig csak lehet - emberi méretűt használok, szóval mindenki -1.
-
törölt tag
válasz ForRedGlory #693 üzenetére
A kulcsszó a tizenéves, nem is tudom, miért beszélünk erről a korosztályról. Kb. annyira releváns az attitűdjük, mint egy autós portálon, a különbség csak annyi, hogy iPhone-t kapnak anyucitól, Koenigsegget meg nem. Ami az én nyolcadikos koromban a Reebok Pump meg az Air Max volt, az most a felsőkategóriás telefon, amire meg az én gyerekem lesz nyolcadikos, jön valami egyéb, amire pont annyira lesz szüksége egy tinédzsernek, mint most iPhone vagy Note 8-ra.
-
törölt tag
válasz Totheground #602 üzenetére
Kösz, én közben szunyáltam két órát.
#605: visszaolvastam, de a téma felvetése és az én első kommentem között sehol nem került említésre, hogy magyarországi vagy általánoa jelenségről beszélünk. -
-
törölt tag
Nem, de telefon-fronton Mo. nem épp a legmeghatározóbb tényező. Japán középiskolás vendégcsoportban 15-ből egynek volt okosnokiája pár éve, az összes többinél iPhone volt. A vendégszeretet jegyében egyikükét el is lopták, sajnálta - a személyes tartalmait, amiket a készüléken tárolt. Na ezért.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Milyen videókártyát?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Xbox Series X|S
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Tényleg betilthatja a TP-Linket az USA
- Magisk
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- Elektromos rásegítésű kerékpárok