Új hozzászólás Aktív témák
-
hello28
aktív tag
válasz
spider80 #4360 üzenetére
Köszönöm a segítséget..
Amúgy a próblema hogy 64gb lenne és sokat szoktam fotózni..eski árban lenne a 64gb..256 nincs sajna .
Gondoltam icloud de régebben sokszor problémába ütköztem néha.. Mert nem töltötte vissza..Nem értettem..
Még a sandisk néztem opciónak de az akkor nincs a -telon..
Valaki jól működő felhő lenne jó!! -
hello28
aktív tag
Sziasztok
Olyan kérdésem lenne hogy iphonenál jelenleg a Milyen megoldás a legjobb tárhelybővitesere???
Sandisk usb lighting?
Vagy esetéig felhő??
Icloud volt előfizetve de sajna nem tetszett sokszor nem tömötté be normálisan a képeket..Másik kérdés ha videot csinálok azt csak -akkor tudom lejátszani máshol tv vagy gép ha átalakítóm?
Gondolom vannak programok.?
Köszönöm előreis is -
hello28
aktív tag
Sziasztok
A 64gb kivitel mennyire elég az új fórmatumok miatt kérdezem sokat fotózok úgymond és videó is lenne!!A másik kérdésem hogy én elő vagyok fizetve a 50gb plusz tárhely azt amúgy lehet úgy csinálni hogy akkor rakja fel csak a képeket ha telik a tárhely !??
-
-
hello28
aktív tag
Sziasztok
4K 60 fps felbontásban van időkorlát !??Látom olvasom sokan vissza váltanak iosra vagy páran androidra..
Nem követem annyira android még mindig ugyan az a bajuk mint 5-6 éve pedig most már s8 s9 plusznmég mindig annyira gaz telok!?? -
hello28
aktív tag
Sziasztok
Egy kérdésem lenne én is a 8 plus és az X között vacillok de nekem mindig plus volt!! ez a kijelző az X-nélkül szép de méretileg becsapós a videót nézni rajta..amúgy meg majdnem minden ugyan az a plus a mint az X be
Szóval 8 plus arany színben néztem nagyon meggyőzött de vajon ezeket férfiak szoktak venni??
Mert szerintem bármi jól eltalált szín..
Ti vettekek ilyen színűt?
A mások dolog van nekem gyors töltő vezetek nélküli Samsung azzal is mehet a dolog !?
Abból az a fajta van ami bőrből van!!
Köszönettel
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 128GB Megkímélt Független/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4321
- iPhone 13 128GB Karcmentes Független/2027.01.22.Gar./Akku 100%/p4320
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- iPhone 15 Pro 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4318
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Az ASUS TUF Gaming B550-Plus csak rád vár! Kamatmentes rèszletre is!!
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged