Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
PROHARDVER! témák
IT café témák
LOGOUT témák
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 8 – Ami félresikerül, még nem biztos, hogy rossz is
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
4s-nél nekem is volt hasonló egy kínai eladóval. Valami potom pénzért rendeltem egy tokot, nem ment fel, írtam neki hogy nem jó. Írt egy csomó bocsánatkérést, mondta, hogy küldi az újat, az jó lesz. Küldött egy ugyanolyat, írtam neki, hogy ez se jó, de köszönöm a gyors intézést, nem érdekes. Megint küldött egy csomó bocsánatkérést, és küldött megint egyet, meg visszautalta a pénzt... Írtam neki, hogy hogy ezt már tényleg nem kellett volna, de nem mertem neki megmondani, hogy az egyébként tökugyanolyan, amit előtte is küldött, és az se jó, mert akkor megint küldött volna egyet. :/ Így inkább ráhagytam.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító teszt
Aktív témák
- Milyen GPS-t vegyek?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- Sorozatok
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen egeret válasszak?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 8 – Ami félresikerül, még nem biztos, hogy rossz is
- Milyen videókártyát?
- A karmos/ujjbegyes fogásokkal nyomulók örömére megjött az Arye szénszálas egere
- Nagyon apró félokos a HMD új mobilja
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Honor Magic V3 - Fekete- 12/512 GB újszerű + tokok + Gyári honor pen
- Google Pixel 10 256GB - Törött kijelzőüveg - szept. 30-i vásárlás
- szinte új iPhone 17 Pro 256GB cosmic orange kozmosznarancs független Apple 1 év garancia
- iPhone 15 Pro 128GB natural titanium natúr titán független Apple garancia ajándék tok
- Apple iPhone 15 Pro Max 512GB Kártyafüggetlen, Natúr Titán
Üzleti előfizetők hirdetései
- iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3660
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Intel Core i5-9500 / i5-9500T / i7-8700 / i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- Lenovo E490 Notebook i7/16/500
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest