- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Netfone
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Magisk
- VoLTE/VoWiFi
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
talamasca
senior tag
-
-
hemaka
nagyúr
válasz
misi021 #1730 üzenetére
Az a folia kamu, amit ajanlottak elottem boven jo ra. Egy strapa Spigen rugged armor extra tok jo lehet, bar bazi nagy lesz az amugy sem apro mobil. Szerintem szolidabb Spigen neo hybrid is megteszi.
En speciel Spigen liquid air armort hasznalok, meg vagyok vele elegedve, igaz nem dolgozok olyat, mint te, nem nyomodhat meg igazan a mobil. -
Pőze
aktív tag
válasz
misi021 #1730 üzenetére
Szia. Én ezt választottam már az előző telefonorma is. Nézz róla pár tesztet YT-on, nagyon komoly eséseket kibír. Brutális jó minőségű és nem megy be a por és kosz alá mert olyan szűk ha egyszer beleraktad kivenni is alig lehet.
Valahol a TPU es műanyag tok között van de meg ez előtt nem találkoztam ilyennel. Én ugyan innen rendeltem a 3D üveget is és brutális kombináció a tokkal együtt. Teljes passzolás. Ha kell csinálok róla képeket.
Én más tokot nem is vennék rá
Ja és Franciaországból küldik az eu rendeléseket szóval nincs vám meg se semmi
-
Dzsuri89
őstag
válasz
misi021 #1730 üzenetére
20.000 Ft-ot te képes lennél kiadni egy üvegfóliáért? Drágább, mint az eredeti bőrtok, amit ráraknál a telóra.
Viccen kívül vegyél rá Nillkin 3D CP+ MAX üveget, mert az iGlass árából kb 5 darab ilyen fólia kijön és hibátlan. Ha végigolvasod ezt a topikot vagy az iPhone 7-eset, akkor megtudod, hogy aki 3D-ben utazik ezt rakta fel.
Szintén fekete gyári bőrtokot használok, én imádom, volt már szilikon is gyáriból, igaz hogy jobban kilóg a kijelzőre, de ha zsebben hordod a telót az idegeidnek annyi. Beragad a zsebbe, állandóan gyűjti a port és idővel kilyukad a nadrágzsebed isA bőrtok legalább finom tapintású és becsúszik a zsebbe, nem kell szenvedni, ha elrakod, ezt az amúgy se kis méretű készüléket. Gondolom észrevetted, hogy alul nyitott a tok, ez az egyetlen gyenge pontja, amit nem annyira szeretek benne. Barátnőmnek szilikon van az iphone 7-jén, lakásban véletlen kiesett a kezéből éjjel a járólapra és sikeresen úgy esett, hogy a tok alsó része kicsit megtört, ezzel együtt a hangszóró rácsa is lehorzsolódott.
Ha te biztosra akarsz menni, szerintem egy jó SPIGEN vagy SPECK márkájú bumszli hátlapvédőt válasszál, de azok nem kompatibilisek a 3D fóliával és érdemes a hátlapot is ezeknél a tokonál lefóliázni, hogy ne karcolódjon a tok és telefon közé kerülő portól/homoktól.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Netfone
- Spórolós topik
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- További aktív témák...
- Iphone 13 Pro Max 128 GB /// 86% Akku // Számlával és Garaniával
- Iphone 12 Pro Max 128 GB /// 88% Akku // Számlával és Garanciával
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 1xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G RJ, HBA330, áfás
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPad mini 6. Generáció , 64 GB , Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest