Hirdetés
- Apple iPhone 17 - alap
- Kompatibilis lett az Android Quick Share és az Apple AirDrop
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- A középkategória egyik legjobb vétele - Dreame L40 Ultra AE
- Erőpróbán a Samsung Galaxy A57, és úgy tűnik, visszatér az A70-es sorozat
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Arany-fekete színben is elérhető a profi dínó
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kókuszdió
nagyúr
Nekem anno a 6s-nél kinyírta a kamerát ,vagy is inkább sötétebbek lettek a videók és a fotók...
Elvileg nem csinálhat hardver problémát egy szoftver ,viszont különböző teljesítményeket le tud néha butítani ,ezért is az a hosszú használati utasítás hogy csak saját felelősségre rakja fel az ember ,erre nem vállalnak garanciát.
Sokat fociztam az iStyle al mert természetesen vissza vittem a készüléket miután az adott teljes értékű ios t vissza raktam rá és nem javult a kamera.
Egyszer elutasították a problémát ,aztán hosszas könyörgés és menetelés után kivételes esetben szerencsém volt kicserélték méltányosságból.
Azóta olyan készülékre ,amire még van hivatalos garancia nem kockáztatom ,mivel ilyen helyzetben nem kötelességük kicserélni a készüléket és járhat sokkal rosszabbul is a felhasználó.
6s+ ra raktam most fel a beta 12 -t és valóban sokat javult ,viszont egy A11 es iPhone on teljesen felesleges ,semmi pluszt nem add és nem fog tőle gyorsulni mert alapból még így is van bennük legalább 3 évre elegendő tartalék ,max. ha kihasználjuk a készülékek 70% teljesítményét ha nem kevesebbet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple IPhone 16 Pro max 256GB kártya független még 2év gari újszerű állapot.
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple IPhone 14 pro max 128GB kártya-független 100%-os akksival.
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G - 6/128 - kék
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G - 8/256 - zöldes - bolti gari
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 1TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- Bontatlan iPhone 17 Pro Max (256 GB) (rendelhető)
- Lenovo ThinkCentre M920q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- Byintek Love U14 Projektor
- magyar billentyűzet - 151 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest