Hirdetés
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Android Autót minden mobilra!
- 7000 mAh-s aksit kapott a Motorola Moto G57 Power
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
Új hozzászólás Aktív témák
-
SharpSA
veterán
válasz
Szabcsizz
üzenetére
A színt passzolom...
iCloud tárhely
NFC-s fizetés nincs, Simple/OTP app van, utóbbit használom.
Nem próbáltam még vízzel, elvileg ennek is megvan a védettsége.
Én maradnék a Spotify-nál, jelenleg is azt használom. Egyébként meg az Apple Music-ot lehetőséged van ha jól emlékszem 3 hónapig ingyen kipróbálni, azután csak fizetősen működik a stream, engem nem győzött meg... -
tboldi
nagyúr
válasz
Szabcsizz
üzenetére
1, Nekem space grey van kezdetek óta gyári tokokban, teljesen karcmentes. Arannyal nincs tapasztalatom.
2, Ingyenesen 5 GB, lehet bővíteni, 2 TB a legnagyobb.
3, Sima NFC-s fizetés nincs, csak Apple Pay, de az hivatalosan nem támogatott az országban. Az alkalmazások viszont elérhetőek erre a platformra is.
4, Passz. De azt tudom, hogy csak IP67-es.
5, Nekem nincs, egyiket sem használom.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.04.16. Apple jótállás
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256Gb
- újszerű iPhone 16 Pro 128GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- Google Pixel 10 Pro 256GB, fekete + Pixel Watch 4 45mm LTE + Ajándék: Google Pixel Buds Pro 2
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB Natural Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Samsung Bluetooth Mouse Slim egér
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390-A Pro Z390 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3501, 90% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3372
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest