- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
g.gergo
senior tag
-
-
Keem1
veterán
válasz
sztanozs #40744 üzenetére
Végeztem egy gyors kutatást
- ha a lehető legjobb áron szerettem volna venni, akkor 2017 nyarán kellett volna (még Rpi-m se volt
)
- ha a közelmúltban szerettem volna jó áron venni, akkor 2019 tavaszán, közel 2 éve kellett volna venniAz Rpi-t 1 éve használom, akkor a legolcsóbb ár 14.600 Ft volt. Én tavaly decemberben vettem 15.030 Ft-ért, ugyanennyi most is, ha a Pi megvételekor vettem volna, spóroltam volna 400 Ft-ot (= semmit).
Szóval aki pár hónapja gondolkodott rajta, akkor is ugyanannyiért vehette volna, mint most.
Szerintem 15 ezer forint egy ilyen minőségi, dupla házért nem sok.
EGy szimpla, de minőségi ház kb. 4-5 ezer (tudom, van 1500-ért is, de azt hagyjuk). Abból kettő darab az ~10k, de se külső táp, se szingli USB használat. 15 ezerért viszont egy dupla ház, minőségi, külső tápos, egyetlen USB (ami a Pi-nél ugyan nem számít, de dupla SSD és megfelelő infrastruktúra esetén USB 3.1gen2 USB-C csati esetén már elég jó sebességet vetíthet előre). Én laptopon (USB-C, belső NVMe SSD), 1 db SSD-vel kipróbáltam és stabil 350 MB/s sebességet értem el vele. -
Keem1
veterán
válasz
sztanozs #40620 üzenetére
Az Androidos kliens is fizetős, én megvettem 1300-ért, mert nekem megérte.
A DLNA részét nem használom, arra ott van nálam a MiniDLNA.Amúgy még weben is egész stabil nálam, akár belső hálón kívülről is, ahogy azt írtam, olyankor rábízom az automatikára: 720p-ben, 2-3 Mbittel streamel, késlekedés nélkül.
-
-
-
_q
addikt
válasz
sztanozs #40320 üzenetére
speedtest-cli-vel nekem is hasonló tapasztalatom van. Viszont amikor egyszer sikerült <50km-es szerverre csatlakozni manuálisan megadva, akkor hozta a 800-900Mbit/s-ot, egyébként meg kevesebbet LAN-on. Laptop wifin keresztül a speedtest honlapon meg mindig hozza a 600+Mbit/s-ot.
-
sztanozs
veterán
válasz
sztanozs #40318 üzenetére
A setup:
RPi4-4GB
USB3 SATA Verbatim tokban 2.5" laptop vinyó (OS) - USB boot
USB3 SATA I-TEC duál rack - 2 x 3GB WD Red, nincs raidben, vagy összefűzve
Raspbian + OMV5
Dockerben:
- Portainer
- QBt
- Pi.Hole
- OpenVPNTransmissionnel én is szenvedtem, de feladtam, mert nincs ipv6 támogatás és sz@rrá szemeteli a logokat, ráadásul valamiért összeakadv vagy a dockerrel, vagy pi.hole-lal, és gyakorlatilag max terhelésen nem csinált semmit a gép.
speedtest egyébként hektikus értékeket mutat a pi-n, volt hogy 800 Mbps-t láttam, de volt, hogy csak 40-et hozott ki...
-
_q
addikt
válasz
sztanozs #40318 üzenetére
Transmission-ről van szó. Az sajnos nekem se tudott 12MB/s-nál többet, míg a qb 50MB/s-ot is elért. Habár az 1 Gbit-et nem tudja sajnos kihajtani a Pi4 úgy vettem észre, pedig USB3.0-ra kötött HDD-nek tudnia kellene.
#40316Keem1
Én OMV-t használok a Rasberry OS-en, ott Rsync-el tudom megadni egyesével a mappákat amit backupolni akarok. Nem tudom hasonló létezik-e az alap OS-re. Mondjuk ha X mappába mappa1, mappa3 menjen backupba, de mappa2 ne, azt lehet csak valami script tudna megoldani. -
Archttila
veterán
válasz
sztanozs #39839 üzenetére
Igen ugy latom a logaban is panaszkodik a Plex, hogy nem az elsodleges audio van hasznalva. (ami egyebkent egy magyar AC3 hangsav)
A valaszodbol nekem az jon le, hogy gyakorlatilag a mindegy milyen hageszkoz, codec stb. van a rendszer ala telepitve, a transkodolast minden esetben a szerver vegzi. (mar amikor sikerul neki)
-
-
Keem1
veterán
válasz
sztanozs #39711 üzenetére
Éééés itt volt a megoldás!
sudo apt-get install --reinstall raspberrypi-bootloader raspberrypi-kernel
Ez a command helyrerakta a kernelt, végül így a 72 végű kernel került föl, aminek a frissítése valószínűleg elfailelt.
Igaz, mivel a próbálkozásaim során szétbarmoltam, az OpenVPN-t is reinstallálni kellett, de az a legkevesebb.
Minden faszán működik!Jelenlegi verzió:
Linux pistacio 5.4.72-v7l+ #1356 SMP Thu Oct 22 13:57:51 BST 2020 armv7l GNU/Linuxsztanozsnak köszönöm a linket, de mindenki másnak is a segítséget és a tanácsokat! Nagyok vagytok srácok, mindenkinek köszönöm!
-
Keem1
veterán
válasz
sztanozs #39702 üzenetére
Viszonylag gyakran (legalább havonta) csinálok egy teljes update-et ezekkel:
update
upgrade
full-upgrade
dist-upgradeMost is megtörtént, de semmi frissebbet nem talált semmiből.
Valahogy rendet kéne raknom a kernelek között, pl. úgy, hogy feltenni és alapértelmezettre állítani mondjuk a legfrissebb stabil verziót, aztán minden egyéb kernel maradékát eltávolítani. De fogalmam sincs, hogy álljak neki.
-
Keem1
veterán
válasz
sztanozs #39663 üzenetére
Nem akarom teleszemetelni a topikot logokkal, így inkább ide tettem.
Hogy ne generálja 5 másodpercenként a logokat, leállítottam a service-t, most, miután a 0666 permissiont beállítottam, újraindítottam. Azóta a linkelt sorok születtek.Sajnos továbbra se jó.
Amúgy mi ez a /dev/net/tun, ti tudjátok?
-
Keem1
veterán
válasz
sztanozs #39653 üzenetére
Annyi biztos, hogy bár volt ilyen hibaüzenet, az OpenVPN-t nem ez ölte meg. Találtam egy tutorialt ennek a megoldására, nincs is több hibaüzenet (pedig volt bőven), de az OpenVPN csak nem indul el.
Már az elmúlt 2-3 hónapban ez lesz a második újratelepítés. Ma este meló után neki esek, de nem vagyok boldog tőle. Azt várnám el egy ilyen viszonylag nagy nevű szolgáltatástól (OpenVPN-re gondolok) hogy képes hibamentesen üzemelni hosszú idő alatt is.
-
_q
addikt
válasz
sztanozs #39233 üzenetére
Akkor viszont tényleg kellett az a lépés, hogy lefrissüljön. Nekem most július 30-as dátum szerepel, viszont
Sudo nano /etc/default/rpi-eeprom-update
paranccsal "critical"-t látok, gondolom ez meg a gyári image-ből jön. A régebbi tutoriálokban azért kellett "stable"-re áttenni, hogy lefrissüljön a bootloader, viszont onnantól már mehet a gyári beállítással ezek szerint. -
_q
addikt
válasz
sztanozs #39228 üzenetére
Igen az új is már 1-2 dologgal frissült, ami nem baj látszik hogy fejlesztik, javítják folyamatosan.
Mivel a bootloader már a legfrissebb ha minden igaz nálad is, ezért csak annyit kell tenned a jövőben, hogy a Rasberry Imager-el vagy amivel ki szoktak írni SD-re, ott a kimenetnek nem az SD kártyát választod, hanem a HDD/SSD valamelyikét. Utána bedugod a Pi-be és megy SD nélkül hiba nélkül.
-
-
válasz
sztanozs #39164 üzenetére
Viszont ha a distro része, és nem külső tárolóból teszi fel, ez szinte kizárt.
Nem mellesleg akkor dobtam a dokkert, mikor egy újraindítás után eltűnt a pihole, de olyan szinten, hogy még a konténerét sem találtam, és még csak nem is engedte újra létrehozni.
Épp elég a programok alap rigolyáit megérteni/kiszolgálni, nem kell egy plusz púp a hátamra. -
_q
addikt
-
_q
addikt
válasz
sztanozs #39144 üzenetére
Én ebay-ről és aliról amit rendeltem mind jó volt. Igaz ezek sandisk, samsung, lexar típusúak voltak. Tudom nem ez volt a kérdés, csak azért írom, mert itthoni ár töredékéért lehet jókat kapni. Ebayen sincerity, alinál a customer feedback-eket szoktam megnézni. Amikor megjött akkor meg crystaldisk-el teszteltem.
Ugyan ez igaz a 18650-es aksikra is. Aliról rendeltem és mind tudta a hirdetett 3200-3400mAh-t. -
-
válasz
sztanozs #38978 üzenetére
Pedig pont hogy eszközre lebontva megadhatod mit tiltson/engedjen.
-
válasz
sztanozs #38970 üzenetére
Maga a DHCP protokoll képes rá, hogy meghatározza melyik kliens melyik DNS-t használja, de erre a Pi-hole DHCP-je nem képes.
A pi-hole viszont képes csoportokba gyűjteni a klienseket, és a csoportoknak különböző szűrő listákat megadni. Ha ez/ennyi nem elég, akkor keresni kell más megoldást, adott esetben az adguard-ot ;-) -
-
-
Márton
nagyúr
válasz
sztanozs #37886 üzenetére
Természetesen mindig sudo-val futtattam.
Home/Pi alatt van a kérdéses fájl.
De mint írtam, már minden ok, úgy tűnik Dirty bites volt a meghajtóm.
Meg tudja ezt valaki erősíteni, hogy az okozhat ilyen image készítési gondot? Ha igen, bele kellene írni az összefoglalóba, vagy eleve a script ellenőrizze a művelet előtt a meghajtót.
Egyébként ha dirty a meghajtó akkor nem illene a boot során ezt javítania, vagy legalább jeleznie/rákérdeznie a rendszernek? Kb. mint win esetén a scandisk? -
BalanceR
addikt
válasz
sztanozs #37664 üzenetére
Köszi az infót!
Sejtettem, hogy ilyesmi lesz a válasz, bár találtam pár videót, hogy ráhegesztenek egy halott tab kijelzőjét a Pi-re, de nem közvetlenül, hanem mindent keresztbe kasul kábelezve egy breadboard-ra, meg onnan ki egy pcb-be...
Akkor marad az Aliexpress...MÁS:
Tudtok javasolni valami bevált alap kijelzőt (burkolattal együtt)?
Nem kell még touch sem, terveim szerint óra lesz a polcon időjárással, a háttérben (HDMI-n) meg Kodi egy projektorra kötve...
Erről vélemények, esetleg tapasztalatok: [3,5" kijelző házzal]
Ahogy nézem, aktív hűtés már nem fér alá, de egy pár borda még nem gond...
Szerintetek? -
duffbeer
őstag
válasz
sztanozs #37536 üzenetére
Alap, Ender3. Eddig jól bevált. A nyomtatási hibák géptől függetlenek voltak. Kezdeti amatőrködés. Eldobta a Pi-vel a kapcsolatot, rosszul szintezett asztal, nem tiszta asztal, rosszul összeszerelt hot-end miatt szivárgás, akadó filament, ilyenek. De egy nagyon jó kis kezdő gépnek tartom. Saját nyomtatóm nem volt eddig, de ismerettségi körben van bőven. Amit megtanultam, hogy a szeletelő szoftver ismerete sokkal fontosabb, mint maga a gép. Ha jó nyomatot akar az ember.
-
zsolt_64
senior tag
válasz
sztanozs #37416 üzenetére
A transmissiont pedig egyszerűbb ha a pi user alatt futtatod. ehhez kell a
lib/systemd/system/transmission-daemon.service konfigurációs állomány amiben
átírod a[Service]
User=debian-transmission
pi re . ezután kér még valami módosítást, és egy reboot sem árt.
persze a példámban levő "/nas" könyvtárat is pi jogosultságokra kell módosítani.... -
zsolt_64
senior tag
válasz
sztanozs #37416 üzenetére
Nas-ra (smb.conf) így minden a pi jogosultsága alatt megy
# "testparm" to check that you have not made any basic syntactic
#======================= Global Settings =======================
[global]
## Browsing/Identification ###
workgroup = otthon
netbios name = Pi4
server string = pi4
wins support = yes
#### Debugging/Accounting ####
log file = /var/log/samba/log.%m
max log size = 1000
logging = file
####### Authentication #######
server role = standalone server
map to guest = bad user
usershare allow guests = yes
############ Misc ############
idmap config * : backend = tdb
idmap config * : range = 3000-7999
#======================= Share Definitions =======================
[nas]
guest ok = yes
only guest = no
guest only = no
read only = no
path = /nas
browseable = yes
writeable = yes
delete readonly = yes
public = yes
comment = árvíztűrő tükörfúrógép
create mask = 0777
force create mode = 0777
directory mask = 0777
force directory mode = 0777
force user = pi
hide dot files = no
delete readonly = yes
-
PistiSan
addikt
válasz
sztanozs #35673 üzenetére
Melóban leginkább PowerShellben kell dolgoznom ha scriptelésről van szó, szóval nekem innen az elfogultság, meg az a windowos környezetben ott van minden gépen alapértelmezetten. Python sokszor szembejött már, lehet energiát kellene fordítani a megtanulására alap szinten.
Ha jól rémlenek az elmúlt időszak hírei, akkor már a 3 (.5?)-mas pytont érdemes megtanulni. -
azbest
félisten
válasz
sztanozs #35488 üzenetére
Én is csak itt-ott olvastam róla, pl . Ez nem csak annyi, hogy 2 bittel több a dolog
Plusz hardveres dekódolásnak tudnia kell ezt, nem szoftverből történik. Ezen kívül meg talán a hdr kapcsán is van többféle "szabvány", nehogy egyszerű legyen.
A hardveres dekódert valószínűleg az alapítványosok tudják valamennyire paraméterezni, korrigálni, a zárt firmware-n belül. Szoftver oldalról meg persze kommunikálni kell tudni vele. Itt jön képbe az, hogy nincs szabványos támogatás talán, hanem kerülőutas hack-ek. -
azbest
félisten
válasz
sztanozs #35485 üzenetére
ha jól tudom, a h264 modul teljesen ugyanaz a pi4-ben is. A h265 egy másik modulban van. A vc1 és mpeg2 modul pedig kikerült (vagy úgy vannak vele, hogy azt procierőből is viszi és nem akarnak a licenszeléssel tökölni). Szóval a 10 bit lehet csak h265 mellett megy.
(#35483) Patice
4k h265-öt szoftveresen nem bírna erőből. Arról van csak szó, hogy a h265 modult teljesen máshogy lehet használni. Az osmc-sek valami standardizárt driverre várnak 1-2 évet... a libreelec-esek meg fogták magukat és a nem szabványos hívásokat be-patchelték az ő általuk használt kodiba. A raspbian repóban lévő kodi18 is valsz a libreelec-es megközelítésű, mert nem várnak 2 évet, hogy működjön -
icemad
nagyúr
válasz
sztanozs #35338 üzenetére
Én is úgy gondolom, 4k youtube/netflixhez elég a 30,akkor itt is elég lehet a 100.(persze ezek eléggé tömörítenek, ezt tudom)
Raspbian megfelelő lehet ilyesmire? Gondolom kell egy torrent kliens, meg egy plex szerver. Ezen kívül kell(het) valami, amire nem gondoltam? -
azbest
félisten
válasz
sztanozs #35325 üzenetére
A vp9 meglepő módon jól optimalizált. A régebbi pécék is csak szoftveresen kezelik. Múltkorában régi core2duo laptopon jobban ment a vp9 mint a h264 youtube-ról.
Pláne ha max fullhd-ig kell csinálni. A h265 az másik történet.Egyébként arra gondoltam, hogy ha hossza azt az élményt, mint a régebbi pi-k, akkor a felhasználóknak mindegy, hogy mi dekódolja. A 4k és h265 / vp9 támogatás meg a korábbi pikből is hiányzik, a pi4 meg valamikor még megkaphatja az osmc-nél is. Annyi hátránya lehet a szoftveres lejátszásnak, hogy jobban melegszik tőle, mintha célhardverrel menne.
-
LógaGéza
veterán
válasz
sztanozs #35289 üzenetére
Ez már kész van, hetek óta működik így
Csak jött az új kérés, hogy néha kéne egy videó is - tovább bonyolítja a helyzetet, hogy ez igazából egy 6 kijelzős videófal, és 2 kijelzőt hajt egy Pi, de azt megoldani, hogy a 3 Pi egyszerre indítsa a videó egy darabját nekem perpill megoldhatatlan feladatnak tűnik - pedig timecode-al nem lehetetlen. Így maradna az a felállás, hogy 1 Pi, egy 4K-s videójel, szépen leméretezve a 6 ablak a kijelzőkre, és minden monitor kiveszi a saját részét a jelből. Viszont a Pi ezt nem akarja, ugyanis elvérzik a videólejátszáson...
Bizonyos időközönként azért frissülnek az adatok.
-
azbest
félisten
válasz
sztanozs #34819 üzenetére
" Illetve ha másik gépen van a fájl (nas pl) akkor lehúz és másik gépre feltölt. Ez effektíve felezi a sávszélességet."
Nem feltétlen. A full duplex mód fel is giga, le is giga. A régi pi2-esemmel is szoktam netről nasra menteni és van, hogy mégis megvan a 100 megabites tempó.
(#34825) konyok
tippre arra gondolhat, hogy ezt mikrokontrollerrel is meg lehet oldani. -
-
ludarazs
csendes tag
válasz
sztanozs #34407 üzenetére
Erre gondolsz ?
"rpc-whitelist": "127.0.0.1,192.168.0.*",
De a lényeg, hogy a windows újratelepítés előtt minden ok, utána pedig nem. Semmit nem állítottam el a pi-n.Csak ellenőriztem mikor nem csinálta a dolgát. de mivel nem értek hozzá így csak Cigam cikkére hagyatkozva néztem át a sorokat. A cikk alapján állítottam be mindent és régóta tökéletesen működött.
-
zsolt_64
senior tag
válasz
sztanozs #33954 üzenetére
Nálam (rtn18u routeren így néz ki) HTOP
2661 root 16 65700 50712 1036 S 0.0 19.8 36 B7 `- transmission-daemon -g /mnt/nas/transmission/.settings
2663 root 15 65700 50712 1036 S 0.0 19.8 35 B7 | `- transmission-daemon -g /mnt/nas/transmission/.settings
2706 root 15 65700 50712 1036 S 0.0 19.8 35 B7 | `- transmission-daemon -g /mnt/nas/transmission/.settings
2665 root 15 65700 50712 1036 S 6.6 19.8 35 B7 | `- transmission-daemon -g /mnt/nas/transmission/.settings
2664 root 15 65700 50712 1036 S 0.0 19.8 35 B7 | `- transmission-daemon -g /mnt/nas/transmissionDe mindig ígynézki terhelés/aktív torrent től függetlenül. Nincs kizárva azonban hogy más-más platformokon másképpen műxik. Ja és ebből csak egy szokott "felvenni" cpu terhelést
-
válasz
sztanozs #33850 üzenetére
Elvileg a hozzá adott gap-pad ki tudja egyenlíteni a magasságkülönbséget, nem hiszem, hogy 1-2 mm-nél nagyobb a szinteltérés a 3 chip között.
Fecogame: nem lehet, hogy az sd kártya az alaplaptól melegszik át? Különben még soha nem láttam olyan házat, ami az sd kártya foglalatot hűtötte volna, de mivel itt alul-felül is fém a ház, szerintem egy gap-paddal azt is meg lehet oldani. -
PunkZoli
aktív tag
válasz
sztanozs #33765 üzenetére
okkösz,
az nem számít, csak, hogy a képpel legyen szinkronban. Másik szobában van a másik tévé, ezért lenne érdekes.
Pí mellé tudok tenni jag-es hangfalakat, viszont a másik szobás verzió kapná a microhdmi-vel.A klónozás a képnél alapértelmezett ugye? Most kodit használok amúgy.
-
-
mesger82
tag
válasz
sztanozs #33248 üzenetére
A port nyitást úgy értettem, hogy töröltetnem kellett az ipv6-ot, mert nem volt a routerben benne a port nyitási lehetőség.
Most van, viszont nem tudok most meg csatlakozni putty-val a pi-hez és a transmission web klienséhez sem...
Valamit elb*sztam, de nagyon...
PC: 192.168.0.52
Pi: 192.168.0.129
transmission web port: 9091
peer-port: 51413Már pár verziót kipróbáltam, de akkor úgy néz ki, hogy ez nekem magas. Tudnátok nekem segíteni mit ronthattam el? Hibát is észlel a router, de van net egyébként wifin és lanon is.
-
válasz
sztanozs #33148 üzenetére
+#33147:
Kell, mert a wifi elérés nem tuti (nem saját). Vezetékes net nincs, ezért valahova mindenképp kell egy 4G eszköz.
Tehát kétféleképp lehet megoldani az állandó stabil netelérést, ráadásul energiatakarékosan:
1. Bonyi: külön lte modem, amit egy arduino kapcsol ki-be, annak függvényében, hogy elment-e a wifi (ugye nem leszek ott átkapcsolni)
2. Egy automatikusan az "olcsóbb" kapcsolatra ráálló rendszer, ami ha történetesen egy kombi lte-wifi stick, akkor lényegesen energiatakarékosabb is, mint bármilyen külön dobozka. -
válasz
sztanozs #33139 üzenetére
Ha már USB, Találtam egy jelöltet, E8372h-153
Kérdés, hogy tud-e wifi kliens módban is dolgozni?
-
-
-
válasz
sztanozs #33137 üzenetére
Köszi
Más téma, próbálgatom a gopro parancsokat böngészőből: gépecske fő dolga lesz a kameravezérlés, illetve a fájlok továbbítása netre.
Raspberryn (CYW43455 wifi chip) működik az egyszerre két wifi AP-hez csatlakozás
? Ha lehet redukálnám a dobozok és USB-dugeszek mennyiségét, és mivel a gopro is AP és az internetforrás is az, vagy chipen belül, vagy egy USB dugesszal kell megoldanom a problémát.
-
kenand
veterán
válasz
sztanozs #32515 üzenetére
Ha tudod nélkülözni a Xiaomi bt szenzorokat akkor inkább válassz Zigbeeset. (Mifloraból csak BT-s van) Zigbeeset könnyebb hozzáadni (HA-ban magától hozzáadódik) , nagyobb a hatótáv......kijelző ugyan nincs, de most készítettem olyat, hogy a Xiaom E-inkes hőmérő hátuljára ragasztottam a pici Zigbee-s szenzort, így kijelző is van, mag okos is, még sem BT-s... (nekem van 3 BT-s LCD-s és több Miflora is ezért küzdök azokkal is)
-
kenand
veterán
válasz
sztanozs #32513 üzenetére
Tegnap este azt is próbáltam, de nem segített , ráadásul a scripteket is át kellett volna állítanom mert hiába volt letiltva az hci0, nem használta a hci1-et. Most kivettem a bt sticket, újraindítottam, beacon intervalt lejjebb vettem, most reggel óta megy, pedig máskor 1-2 perc után eltűnt...NE kiabáljam el...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkCentre M700 - i5-6400-3.3GHz, 8GB DDR3, SSD 250GB, HDD 200GB eladó!
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 5070 +Új 16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- GAMER PC : RYZEN 7 9700X /// 32 GB DDR5 /// RTX 5070 Ti 16GB /// 1TB NVME
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- GAMER PC : RYZEN 7 7800X3D /// 32 GB DDR5/// RX 9070 XT 16GB /// 1TB NVME
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 6600 16GB DDR4 256 SSD 500GB HDD GTX 1050 2GB Zalman Z1 Njoy 550W
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 8GB Fractal Design Define R5 FSP 750W
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged