- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
- Mobilhasználat külföldön
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Kiborult a Nothing Phone (3) pletykakosara
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Magisk
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
konyok
tag
Szívesen elengedném a témát, de...
- Ha felszökött a vér az agyadba a hirdetés láttán, miért nem dobtál egy privit, hogy ember, ez így nem ok! Töröld, módosítsd, gondolt át, stb stb. Én nem tudtam, (nem gondoltam) hogy ez így ebben a formában hirdetésnek minősül, de belátom tévedtem. Elnézést is kértem a fórumon.
- Ha elolvastad volna picit figyelmesebben a hirdetést, láthattad volna, hogy nem elvállaltam a munkát, hanem árajánlat készítés alatt áll a projekt! Ergo számolnom kell a programozás, hardver környezet, és 1000 egyéb dologgal is.
- És NEM madarat kerestem, hanem egy szakembert aki valóban helyettem csinálja meg a munkát, de fizetek a munkájáért.
Köszönöm. -
konyok
tag
Én segítségért fordultam a fórumhoz, hogy van e itt olyan ember, aki szívesen (és nem ingyen) leprogramoz nekem egy ilyen feladatot. Ha van, felveszi velem a kapcsolatot priviben, ha nincs akkor köszönöm, máshol keresek.
Ezt A pályázatban a Prohardver fórum látogatói mint alvállalkozók szerepelnek? kicsit kötekedésnek és nem segítségnek érzem. Bocs. -
konyok
tag
Nos, erről lenne szó.
Sziasztok!
Raspberry Pi programozó kerestetik!
Egy kávé automatához hasonló berendezéshez készítünk árajánlatot, koncepciót, amely tisztítószert fog bekeverni és kiadagolni átfolyás mérők segítségével. A feladatot Raspberry Pi-vel gondoltuk megvalósítani. A megrendelő olyan szolgáltatásokat is kér, hogy legyen kijelző, webes elérés, ahol monitorozni tudja a folyamat adatokat (ez alapján számlázna havonta), továbbá kártyaolvasó is legyen a gépen. Aki érez magában erőt, és kedvet, hogy leprogramozza, ne tartsa vissza magában ;). A berendezés Nagytarcsán épülne meg, a gépészet tervezését, kivitelezését mi oldjuk meg.
Priviben keress meg légyszi.
Köszi,
Tibi -
konyok
tag
Sziasztok!
Raspberry Pi programozó kerestetik!
Egy kávé automatához hasonló berendezéshez készítünk árajánlatot, koncepciót, amely tisztítószert fog bekeverni és kiadagolni átfolyás mérők segítségével. A feladatot Raspberry Pi-vel gondoltuk megvalósítani. A megrendelő olyan szolgáltatásokat is kér, hogy legyen kijelző, webes elérés, ahol monitorozni tudja a folyamat adatokat (ez alapján számlázna havonta), továbbá kártyaolvasó is legyen a gépen. Aki érez magában erőt, és kedvet, hogy leprogramozza, ne tartsa vissza magában ;). A berendezés Nagytarcsán épülne meg, a gépészet tervezését, kivitelezését mi oldjuk meg.
Priviben keress meg légyszi.
Köszi,
Tibi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X +RTX 3060/3070/3080 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ
- ELADÓ TELJES GAMER SETUP!
- i3-8100 + ASUS H310M alaplap + 8GB RAM egyben (félkonfig)
- Asztali PC , R5 5500 , RX 6700 XT , 32GB RAM , 512GB NVME , 1TB HDD
- Brutál GAMER (I7-9700K/RX 6800 Aorus/Z370-F CHIP)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 9750H 32GB 500GB Radeon Pro 5300M hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest