- Elkészült és telepíthető az Android 16
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Murdock1981
tag
Üdv! 3b+
Az usb portok áram erősségét lehet növelni valahogy?
Szintén mount hibám van,l egy 3,5" 2tb hdd-vel. Néha lecsatlakozik. Csak a 12volt tud külső tápról menni.. -
Murdock1981
tag
Üdv!
Adott egy rpi3b+ raspbian lite sd kártyán plussz egy 2 TB külső hdd fstabban UUID-vel felcsatolva. Az a problémám, hogy néha lecsatolja a meghajtót. Újra indítva vagy a sudo mount - a paranccsal rögvest visszacsatolja. Hogy lehetne megoldani, hogy ne csatolja le a meghajtót?
-
Murdock1981
tag
pi@raspberrypi:~ $ speedtest-cli Retrieving speedtest.net configuration...
Testing from Magyar Telekom...
Retrieving speedtest.net server list...
Selecting best server based on ping...
Hosted by WaveCom (Turkeve) [38.90 km]: 29.077 ms
Testing download speed................................................................................
Download: 293.86 Mbit/s
Testing upload speed................................................................................................
Upload: 20.58 Mbit/sA ping nekem kb ennyi szokott lenni (3b+). 300/20 net telekom. A sebesség sem mindig ennyi, van amikor másodjára méri ezt az értéket. Szerintem a közös vezérlő miatt rendben van ez a sebesség.
-
Murdock1981
tag
válasz
balaaazs #41366 üzenetére
3b+-t használok erre és még sok másra és elég a teljesítménye (1 giga ram és usb 2.0). Megosztásra van Samba, ftp, mini dlna és ami szerintem a legjobb:plex.
Hűtés: hűtő borda szettet raktam rá, plussz van egy 6centis venti, ami 5 voltot kap, így hangtalan és 40-45 fok között tartja a pi-t, esetleges plex transzkódolásnál megy 50 fok felé kicsivel. -
Murdock1981
tag
válasz
Murdock1981 #41342 üzenetére
Pi3b+ sd kártya + 3.5hdd: 10w
-
Murdock1981
tag
Valakinek van tapasztalta, hogy ha pendrive-on van az os, akkor meddig bírja a pendrive?
-
Murdock1981
tag
Biztos tapasztaltátok már, de én megdöbbentem. Eddig egy 500GB-os 2.5"-es hdd-t használtam, ezen volt az op rendszer is. Most váltottam 60GB ssd +2TB hdd-re. Az ssd-től nagyságrendekkel gyorsabb lett a rendszer (raspbian lite), pedig az usb 2.0-át kikellene maxolnia a laptop vinyonak is (az ssd is ugyan abba a külső házba került. A PMS-en látszik a legjobban. Na mindegy, baba lett😁
-
Murdock1981
tag
Teljesítményben lényegesen több. Kb mint az athlon 5350, ami az asztali gépemben van. Viszont nyilván mérete nagyobb és nincs gpio. Elég kedvező árú integrált processzoros alaplapok vannak (15ezertől már vannak) 6-10watt tdp-vel, plussz az egyéb hardver. A 3b+ egy 60gb ssd-vél + 3,5" 2TB hdd-vél átlag 13wattot fogyaszt. Szerintem egy 6watt tdp-s lappal kb ez a szint tartható lenne és nyilván teljesítményben nagyobb lenne. De ahhoz kell még ram, táp, egy cuki gépház, de aki tartalékol, mint én, annak ilyenek vannak otthon. De míg bírja a pi-m, addig meg árad, mert jó kis cucc egyébként.
-
Murdock1981
tag
Üdv!
Beizzítottam egy 18b20 szenzort, hibátlanul működik minden, csak a munin-ban szeretném az idő zónát átállítani. Valaki tud segíteni? Előre is köszönöm. -
Murdock1981
tag
Üdv!
Valaki használ flexget-et? Nem tudna bemásolni egy config fájlt, mert elakadtam. Leírásokat találtam, de mindegyik kicsit más én meg most valahogy nem fogom fel
Most ezt a hibaüzenetet kapom:
flexget: error: the following arguments are required: <command> -
Murdock1981
tag
Rpi3b+ buster lite. Valakinek van esetleg egy egyszerű leírása a flexget telepítéséről. Legutóbb feladtam, mert a python verzió nem volt jó neki. De meguntam, hogy napi szinten böngészem a torrent oldalam az új részekért.
-
Murdock1981
tag
Üdv!
Rpi 3b+ buster lite
A mega szinkronizálás újraindítás után nem indul el, még mindig küzdök vele. Csak ha beírom a terminálba: mega-exec sync.
Be írtam rc.localba, crontab-ba, de akkor sem.
Fura, hogy nem indul el automatikusan, nem is értem. Ötlet esetleg, hol próbálkozzak? -
Murdock1981
tag
válasz
Murdock1981 #36602 üzenetére
Biztos jó, mert működik!
Köszönöm szépen!!! -
Murdock1981
tag
Sziasztok!
Rpi3b+ naponta újraindul crontab-al.
Hogy tudnám megoldani, hogy a "mega-exec sync" parancsot boot után elindítsa?
Illetve hogy oldható meg, hogy egy mappán belüli X napnál régebbi mappákat automatikusan törölni lehessen? -
Murdock1981
tag
válasz
k.akoska #36536 üzenetére
Plex media servert lehet terminálból telepíteni:
https://pimylifeup.com/raspberry-pi-plex-server/
én ezt szoktam.
Az én rpi3b+-ommnál a buster desktop volt instabil (táp rendben), a strech majd egy évig ment hibátlanul. Aztán átgondoltam, és áttértem a lite verzióra. Mindent tudtam telepíteni maradéktalanul, amit használtam.
Szerintem is jobb hdd-ről bootolni, így használom. Viszont érdemes plusz tápot adni neki, mert bootoláskor egy pillanatra elveszi a pi az usb-től az áramot, emiatt a vinyó újra felpörög és egy idő után adatvesztést okozott. Plusz táppal hibátlan.
-
Murdock1981
tag
válasz
huliganboy #36515 üzenetére
Etcher
-
Murdock1981
tag
Persze megértem és nem is akarlak lebeszélni róla.
De..😀.. megbízhatóság terén a hdd-k is bizonyítottak. Az 500asom 1080nap üzemidőnél jár és 100%-os kondícióban van. A gigabites lan port 125MB/secet tud maximum ha nem tévedek. Valóban ennyit nem tud egy 2.5-ös 5400-as hdd, de az ssd sebessége sincs igazán kihasználva.
A terhelésről még csak annyit hogy bármelyik usb-be (pc, laptop,tv, pi) bedugva rendesen működött az 500-as 1 usb csatlakozással, pedig a szabvány usb port 5v 500mah, vagy port terhelésről sztm nincs szó és bár nem mértem, de nem hiszem, hogy egy ssd jelentősen kevesebbet fogyasztana.
Imádom az ssd-t, pc/laptopban az van. A kamera rendszer rögzítőjében és a pi-nél viszont marad a hdd. -
Murdock1981
tag
Saját vélemény/tapasztalat rpi3b+
2.5"-os hdd-vel 0 hangja van, 10 centiről kizárt hogy bárki hallaná. Plussz táp nélkül is simán megy, annyi bibi, hogy nekem arról bootolt és bootolás közben egy pillanatra lekapcsolja az usb-t, emiatt újra fel kellett pörögnie, emiatt egy idő után adatvesztés volt és nem indult a rendszer. (Tanuló korszakom elején elég sokszor újraindítottam).
3.5"-os hdd-vel hangosabb kb 30 centiről már nem hallom. Ágyunktól fél méterre van és párom még nem szólt érte. Ide ugye kell még egy 12v táp is.
Fogyasztás ezzel a kombóval 10.41w óránként, azaz napi ~10 Ft. A 2.5 hdd-vel ~7Ft
A 2.5-ös vinyora 5V 450mah volt írva, az ssd-kre amit én láttam 5V 1A.
Szóval az én véleményem hogy egy 2.5-ös 1TB hdd sokkal gazdagságosabb, mert olcsóbb, hangja nincs, sebessége egy pi-nek tökéletesen elég ( az 500-asom ha jól emlékszem 80MB/s írást tudott PC-be rakva) és fogyasztásban sosem hozza vissza az árat az ssd a hdd hez viszonyítva. -
Murdock1981
tag
rpi3b+ felraktam a buster lite verziót és az utolsó pontig mindent feltudtam rakni, amit a desktopnál is használtam. Rengeteget tanultam az rpi-vel, előte rá sem néztem a linux-ra, most a Pc-n és laptopon is az van. Hihetetlen egy kütytü a kis pi, köszi, hogy vagy. :-D
-
Murdock1981
tag
Üdv!
Egyre inkább feleslegesnek érzem a grafikus felületű verziót. Mindent megtudnék oldalni parancssorból is, egy kivételével. Google cloud print. Ezt meglehet oldani, vagy mindenképpen a grafikus felületű raspbian kell hozzá?
-
Murdock1981
tag
sudo apt install proftpd
sudo nano /etc/proftpd/proftpd.conf
sudo service proftpd reloadMellé kell csinálnod egy ddns-t pl.: noip.com
Nyitnod kell egy portot is.: 21 az ftp
Nekem a routerban a dmz host-nál meg kellett adni a pi ipcímét, hogy belső hálóról is elérjem ddns címmel -
Murdock1981
tag
Samba
sudo apt-get update && sudo apt-get upgradesudo apt-get install samba samba-common-bin
sudo nano /etc/samba/smb.conf
Bemásolni a végére:
[global]
netbios name = Pi
server string = The Pi File Center
workgroup = WORKGROUP
[HOMEPI]
path = /home/pi
comment = No comment
writeable=Yes
create mask=0777
directory mask=0777
public=noJelszó megadása:
sudo smbpasswd -a pi
sudo service smbd restart
Win10-nél keresőbe:
//pi ip címe
Homepi jobb klikk hálózati meghajtó hozzáadása és kész is.
-
Murdock1981
tag
Üdv!
Beállítottam a mini dlna-t, működik is rendesen. A kérdésem, hogy esetleg megoldható-e, hogy távolról is elérjem a tartalmakat?
-
Murdock1981
tag
Sziasztok! 3b+ raspbian buster
Az mitől lehet, hogy megváltoztattam az alapértelmezett raspberry jelszót és minden szép és jó a következő újra indításig. Onnantól sem shh sem semmi nem fogadja el, amíg újra meg nem változtatom. Szóval mintha újraindítás után elfelejtené, de a régi sem jó. Köszönöm előre is. -
Murdock1981
tag
Üdv!
Raspbian Buster
sudo apt-get upgrade után a következőt kapom:
Az alábbi csomagoknak teljesítetlen függőségei vannak:
vlc-bin : Függ ettől: libvlc-bin (= 3.0.8-0+deb10u1+rpt1) de csak 3.0.8-0+deb10u1+rpt7 telepíthető
vlc-plugin-skins2 : Függ ettől: vlc-plugin-qt (= 3.0.8-0+deb10u1+rpt7) de csak 3.0.8-0+deb10u1+rpt1 telepíthető
E: Törött csomagokHogyan tovább? Előre is köszönöm!
-
Murdock1981
tag
Üdv!
Újra telepítettem a 3b+-t és raspbian bustert telepitettem. A plex servert hogy tudom rá felvarázsolni mert a strech-es parancssorokkal nem megy.
-
Murdock1981
tag
válasz
Flowtation #34625 üzenetére
Nem, raspbiant használok
-
Murdock1981
tag
válasz
Flowtation #34618 üzenetére
https://rover.ebay.com/rover/0/0/0?mpre=https%3A%2F%2Fwww.ebay.com%2Fulk%2Fitm%2F291536200164
Ilyet rendeltem. Simán bedugtam a jack-be, usb--ről megháláltam. A rádió részét Úgy oldottam meg végül is, hogy a beállítások/main menu editorban létrehoztam egy radio elemet, ahova parancsnak megadtam a "vlc http://stream.radio1.hu/high.mp3" sort.
Utánna a /home/pi/.local/share/applications/radio elemet átmásoltam a /home/pi/.config/autostart-ba és mûködik is.Ez rádió 1-re vonatkozik
-
Murdock1981
tag
Ventiből 6centis 12 voltost használok 5 volton, 0 hangja van. Fut a transmission, plex, samba, nyomtató megosztás, team viewer, mega, no ip, online rádió 7/24-ben, 42 fokos jelenleg. Plex transzkódolást simán bírja, ötvenpárfokos olyankor. Hihetetlen egy masina, mostmár nélkülözhetetlen számomra. Az új "találmányom" az online rádió fm transmitterrel, így az egész házban/portán hallgathatom a kedvenc rádióm 😀
-
Murdock1981
tag
válasz
Murdock1981 #33943 üzenetére
Nah, sikerült!
Úgy oldottam meg végül is, hogy a beállítások/main menu editorban létrehoztam egy radio elemet, ahova parancsnak megadtam a "vlc http://stream.radio1.hu/high.mp3" sort.
Utánna a /home/pi/.local/share/applications/radio elemet átmásoltam a /home/pi/.config/autostart-ba és működik is. Öröm és boldogságKöszönöm a segítséget!!!!!
-
Murdock1981
tag
válasz
Murdock1981 #33942 üzenetére
A vlc http://stream.radio1.hu/high.mp3 parancsot kellene végül futtatni.
Bocsánat a variálásért. És ezt hova kellene beraknom?
-
Murdock1981
tag
válasz
Murdock1981 #33941 üzenetére
Oké rájöttem, hogy kell parancssorból elindítanom. Márcsak az autostart hiányzik
-
Murdock1981
tag
A /home/pi/play.m3u-t kellene minden indításkor megnyitnia. Akkor ezt hogyan is kell?
-
Murdock1981
tag
Üdv! Pi3b+ raspbiannal.Van olyan online rádió progi, ami újraindítás után is elindul egy adott rádió adóval? Mindenképpen raspbianra szeretném telepíteni.
-
Murdock1981
tag
válasz
pube111 #33179 üzenetére
Évek óta torrentezem pc-n illetve laptopon, igaz nem 7/24-ben, de sokat ment, viszont az elmúlt félévben 7/24-ben és az 500-as 2.5-ös hdd-nek semmi baja közel 1000-nap üzemidővel. A kamera rendszerben 3.5-ös 1TB 7200-es sima Toshiba van, másfél éve megy 7/24-ben, köszöni jól van. Karácsony óta használom a Pi-t, pár hete raktam bele egy másik 3.5-ös 1TB 7200-es sima Toshibát, kb 300 nap üzemidővel. Szvsz a hdd-nek pont bírnia kellene ezt a felhasználást.
Egyébként pont erre a toshibára 2 év gari van. Ha két év után kipurcan és vennem kell 12 ropiért másikat, ám legyen. A fontos adataimat meg szinkronizálja a Mega. -
Murdock1981
tag
Tényleg nem kötekedni szeretnék, csak megérteni a helyzetet. Szóval az s7e töltőmre az van ráírva, hogy 5V 2A vagy 9V 1,67A. Nekem ebből az jön re, ha egy gyorstöltésre nem képes eszközt dugok rá, akkor 5V 2A-rel tölt, viszont gyorstöltésnél 9V 1,67A-ral. Az egyik 10W a másik 15W. A pi-mnek viszont nem volt jó
A másik érdekesség viszont az említett 5V 3A tápegység, ami ha 3-mat nem is, de 2A-t biztos, hogy tud, még sem volt jó a pi-mnek. Lehet, hogy az 5V nem is 5V? De a samsung gyári töltőjének tudnia kellene.
Illetve a Pi gyári tápja miért 5.1 V-os?
Ne értsd félre, tényleg csak megérteni szeretném.
-
Murdock1981
tag
Nem akarok félrevezetni senkit. Emagról rendeltem a cuccot és a táp 5V 3A a matrica szerint és a fentebb írt anomáliák történtek meg velem. Mikor ide beírtam a problémámat, azt a tanácsot kaptam, hogy nem jó az 5V mert a gyári táp 5,1V-os. Kicseréltem a másikra, aminek valóban a kapocs feszültsége 5.2 volt, de azzal minden helyre jött és azóta probléma mentes. Lehet nem tudja a 3A-t de a telefonom 3500mAh-s akksiát 100 perc alatt feltölti, úgyhogy nem állhat messze a valóságtól. Gyári Samsung töltőt (2.1A) gyári kábellal is próbáltam, azzal sem volt jó. Az első képen az a táp ami nem vált be, de mondom, a telefont bitang jól tölti. A második képen az a táp, amit azóta is használok.
-
Murdock1981
tag
válasz
bence092301 #33062 üzenetére
Nekem 5 voltal folyamatosan kint volt a villám jel, lassú volt és pár indítás után megadta magát a fájl rendszer. A piros led sem világított. Most 5,2 voltos 2A-es táppal minden a legnagyobb rendben van.
-
Murdock1981
tag
válasz
bence092301 #33051 üzenetére
Ugyan ilyen tápom van ránézésre és nem volt jó mert 5voltos, nem 5,1
-
Murdock1981
tag
válasz
bence092301 #33047 üzenetére
12v 5volton, nulla hangja van
-
Murdock1981
tag
válasz
bence092301 #33045 üzenetére
Csak bordával 53-55 fokos volt és plex transzkódolást nem bírta. 6centis 12 voltos venti 5 volton 40fok alatt tartja, transzkódóláskor 57 fokig megy fel.
-
Murdock1981
tag
válasz
bence092301 #33024 üzenetére
Durva😀
-
Murdock1981
tag
-
Murdock1981
tag
válasz
bence092301 #32992 üzenetére
Ha van okos tv-d akkor szvsz a plex a legjobb megoldás. Nekem raspbian+plex media server+transmission+samba fut (no meg teamviewer, mega sync, noip) és a letöltött tartalmat tv-n, mobilon, pc-n nézhetem szép és felhasználó barát felületen. Egy hete teszteltem, egyszerre 5 eszközön indítottam el különböző filmeket, abból a mobilra transzkodolni kellett és gond nélkül ment minden eszközön.
És megy 7/24-ben a kicsike😀 -
Murdock1981
tag
válasz
Murdock1981 #32919 üzenetére
Image kiírására linuxra is van etcher, nekem ez jött be a legjobban.
-
Murdock1981
tag
Sehogy nem -bírtam vele, végül újra húztam az egészet. Valamit nagyon elcsesztem és nem jöttem rá mi az. Mindegy, most fasza megint. 1 terrás desktop vinyót raktam be, hogy ne legyen gondom a mérettel. Meg is lepődtem, hogy bebootolt arrol is, pedig ebayes sata-usb kábellel van. Kis ügyes 😊
-
Murdock1981
tag
válasz
Murdock1981 #32898 üzenetére
Magát a transmission lelehet törölni és újra telepíteni?
-
Murdock1981
tag
Nem jutok előbre
A story annyi, hogy egy 500gigás hdd-re van telepítve a raspbian plussz erre torrenteztem gond nélkül. Kevés lett a hely és mellé dugtam még egy 500 gigás vinyót, ahova nem engedett töltetni és most ott tartok, hogy az eredeti helyre sem enged már tölteni. Azthiszem feladom és újra húzom az egészet. Már megbántam, hogy hozzányultam, mert nagyon patentül működött minden.
Kérdés, windows alatt az etcher-rel írtam ki a képfájlt, de áttértem a linux mint-re, az alatt mivel célszerű? A saját pendrive lemezkép írójával?
-
Murdock1981
tag
válasz
Murdock1981 #32893 üzenetére
És most már az eredeti helyre sem hajlandó tölteni.
-
Murdock1981
tag
Sziasztok!
Csatlakoztattam egy 500Gb-os hdd-t a pi-hez. Elérési út:/media/pi/PENDRIVE/
ext4 fájlrendszerA kérdésem, hogy lehet ennek a reteknek a jogosultságát átállítani, hogy bárki csinálhasson rajta bármit, mert már tökön szúrom magam, hogy rádugok egy akármit és nem enged semmit sem csinálni rajta, pedig csak a transmissionnal akartam oda tölteni. És már egy órát elbasztam rá. Ne értsetek félre, imádom a pi-t, nagyon fasza meg zsírkirály, de ezzel most kiakaszt.
-
Murdock1981
tag
válasz
Murdock1981 #32844 üzenetére
Még annyit hozzáfűznék, hogy a chromiumban kiválóan és egyszerűen belehet állítani a cloudprintet, így mobilról is simán lehet nyomtatni bárhol is vagy. Asszonyt szivattam, mikor délutános voltam, tudtam mikor fekszik és nyomtattam neki melóból a szerelmes képeslapokat
-
Murdock1981
tag
Semmi okoskodás tényleg, de a system-config-printer alkalmazással sokkal jobb véleményem szerint beállítani a nyomtatót. A hp 1020-hoz foo2zjs firmware kellett, ami cups-ban működött, míg nem volt újraindítva a rendszer, újraindítás után mindig újra bekellett állítani a nyomtatót. A system-config-printer alkalmazással ez a probléma megszünt.
-
Murdock1981
tag
válasz
MrDerekas #32842 üzenetére
Bemásolom a kiollózott parancsaimat. Nekem ezek vannak feltelepítve a Pi-re (B3+). A cups része vonatkozik a nyomtatáshoz. Esetleges nyomtató firmware-eket bekell szerezni hozzájuk.
Transmission
sudo apt-get update
sudo apt-get upgrade
sudo apt-get install transmission-daemon
sudo usermod -a -G pi debian-transmission
sudo nano /etc/transmission-daemon/settings.json
sudo service transmission-daemon reload
sudo rebootPlex
sudo apt-get update && sudo apt-get upgrade -y
sudo apt-get update && sudo apt-get dist-upgrade
sudo apt-get install apt-transport-https -y --force-yes
wget -O - https://dev2day.de/pms/dev2day-pms.gpg.key | sudo apt-key add -
echo "deb https://dev2day.de/pms/ stretch main" | sudo tee /etc/apt/sources.list.d/pms.listsudo apt-get update
sudo apt-get install -t stretch plexmediaserver-installer -y
sudo rebootNOIP
mkdir /home/pi/noip
cd /home/pi/noip
wget http://www.no-ip.com/client/linux/noip-duc-linux.tar.gz
tar vzxf noip-duc-linux.tar.gz
cd noip-2.1.9-1
sudo make
sudo make install - itt kér felhasználónevet,jelszót
sudo /usr/local/bin/noip2
sudo noip2 -S (Capital S)Samba
sudo apt-get update && sudo apt-get upgrade
sudo apt-get install samba samba-common-bin
sudo nano /etc/samba/smb.conf
Bemásolni a végére:[global]
netbios name = Pi
server string = The Pi File Center
workgroup = WORKGROUP[HOMEPI]
path = /home/pi
comment = No comment
writeable=Yes
create mask=0777
directory mask=0777
public=noJelszó megadása:
sudo smbpasswd -a pi
sudo service smbd restart
HDsentinel
mkdir HDsentinel
cd HDsentinel/
wget https://www.hdsentinel.com/hdslin/hdsentinel-017-arm.gz
gunzip hdsentinel-017-arm.gz
chmod +x hdsentinel-017-arm
sudo ./hdsentinel-017-armCUPS
sudo apt-get update
sudo apt-get upgrade
sudo apt-get install cups
sudo usermod -a -G lpadmin pi
sudo /etc/init.d/cups restartwget -O foo2zjs.tar.gz http://foo2zjs.rkkda.com/foo2zjs.tar.gz
tar zxf foo2zjs.tar.gz
cd foo2zjs
make
./getweb 1020
sudo make install
sudo make install-hotplug
sudo make cupssudo apt install system-config-printer
system-config-printer
Speedtest:
sudo apt-get install python-pip
sudo pip install speedtest-cli
speedtest-cli
speedtest-cli --simple -
Murdock1981
tag
válasz
Murdock1981 #32732 üzenetére
-
Murdock1981
tag
-
Murdock1981
tag
válasz
MaCS_70 #32541 üzenetére
Jelenleg 45 aktív torrentem van. Mellette plex szerver, teamviewer, megasync,no-ip,samba, nyomtató megosztás. Hdd-n van az os is. Erre a célra tökéletes masina. Imádom.
A transmission úgy van beállítva, hogy egyszerre egy torrentet töltsön le, de csak azért mert a szememnek így jobban tetszik😁
-
Murdock1981
tag
válasz
Davebowman #32523 üzenetére
5.2 voltos 2A-es táppal tökéletesen fut.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Motoros topic
- Milyen videókártyát?
- Autós topik
- PlayStation 5
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Synology NAS
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 5 5500 - GTX 1080Ti 11Gb - MSI B450 Max
- Gamer Gép - MSI PRO H610M, Intel I7 12700KF, 32GB DDR4, RTX 4070 12GB , 4 TB M.2 SSD, 550W
- Gamer Gép - ASUS TUF B660, Intel I9 14900K, 32GB DDR4, RTX 4070 SUPER , 4 TB M.2 SSD, 550W
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Gamer Gép - MSI Z490, Intel I7 10700, 32GB DDR4, RTX 3060 Ti 8GB , 1 TB M.2 SSD, Gigabyte 450W
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Western Digital SN850X NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest