- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
saelin
veterán
válasz
tboy93 #267706 üzenetére
Nekem az első a sötét hangulatával tetszett, de a másodikat én is hamar feladtam. Érződik hogy sokat fejlődött a gameplay, az irányítás, a grafika... és mégis valahogy nem áll össze a recept. Nem mondom hogy nem fogom végigvinni legalább egyszer, csak ahhoz nagyon más hangulat kell hogy az ilyen karaktereket és story-t elbírjam. Review-ok alapján a Legion még a második résztől is lazábbra vette a figurát. Lehet akármilyen szép, meg kidolgozott az az npc rendszer ami benne van ha komolytalan az egész.
-
-
lakoslegal
csendes tag
-
_drk
addikt
válasz
tboy93 #266817 üzenetére
Ps-en is el lehet költeni rengeteg pénzt. 3-4 teljes új játék és már 100nál tartasz. Se kipróbálás, se refund, zéró másodlagos lehetőség. Max a drága és elég gyenge ps+.
PC-n meg a 4 éves midranges vidkarikkal(1060,rx470) is boldogan eljátszanak.
Persze ha kell a 144hz meg 1440p minden maxon az zsebbe nyúlós. Mint ps-hez az oled tv mert persze azzal az igazi! -
Brenor
aktív tag
válasz
tboy93 #266765 üzenetére
"Többek között ezért engedtem el a PC gaminget. 2 évente vehetsz új VGA-t, ha tartani akarod a lépést. FullHD-ban egy 185e Ft-os kártya nem elég... Ez vicc."
Ezzel én is így vagyok. Sokkal jobban megéri 7 évente egy konzol venni, mint 3 évente 300-400 ezer forintot eltapsolni új alkatrészekre. Ráadásul a pc instabilabb is, mint a konzol. Egy éve van ps4-em és eddig semmi problémám nem volt vele. Kb. 20 évig voltam pc gamer, rengeteg problémákba ütköztem már első évben is. Sok kellemes élmény mellett, elég sok bosszantó élményeim voltak a pc-vel.
Ráadásul környezettudatosság szempontjából is jobban megéri a konzol. Oké, hogy nem olyan szépek, mint csúcsgépen és nincs annyi fps szám, de a pénztárca és környezetbarát megoldás miatt inkább maradok konzolnál. -
F-ECT$
titán
válasz
tboy93 #266765 üzenetére
Én a '90-es évek közepétől kb 10 évig toltam a PC MR-t és akkoriban sokkal gyorsabb volt a fejlődés. Szinte minden téren duplázódás volt 1.5 évente, tehát ott tényleg kuka volt a gép 2-3 év után, el se indultak bizonyos játékok már. Most egy jól összerakott PC még bőven jó lehet 2-3 év elteltével is medium garfikára, bár ezt csak a partvonalról kiabálom már
-
FollowTheORI
nagyúr
válasz
tboy93 #266765 üzenetére
Na jó, de ha csak a grafikát nézzük többet is kapsz.
Illetve lehet PC-n is jó kompromisszumokat kötni... lásd "optimalizált" beállítások.
De egyetértek, hogy az az előny amit a PC tud, ár érték arányban erősen luxus lett az utóbbi években. Énis felhagytam már vagy 2 éve ezzel... túl drága lett arra amire nekem kell.
-
-
Steve1207
veterán
válasz
tboy93 #266017 üzenetére
Hogy mi? Egyáltalán nem volt nehéz a DLC, mint valami kis mellékküldetés szálak (időben viszont kellemes volt a majd 10-15 órájával nekem, hogy mászkáltam jobbra balra). Ha megszerezte az ember azt a pajzs ruhát akkor meg pláne.
Én végigjátszottam ultra hardon is az egészet, ott kellett szívni a fő sztori végével, de azon kívül kb csak kellő kihívás kategória, nem sűrűn veszünk oda. -
törölt tag
válasz
tboy93 #265725 üzenetére
A lovaglás is elég béna, már az irányítása. Az meg hogy ha túl távol mész nem tudod hívni a "lovat"... Gratuálok. Gyakorlatilag gyorsabban közlekedem gyalog. ¯\_(ツ)_/¯
Nem hiszem hogy platinázom, egyszerűen nem akarok már annyi időt egy játékkal sem tölteni ami ahhoz kell. Aztán ha a sztori végén úgy látom hogy nincs sok hátra valszeg plattantom azért.
Már van benne vagy 5 órám amúgy
-
ProdyG
őstag
válasz
tboy93 #265597 üzenetére
Köszi mindkettőtöknek. Nintendo-t most nem vennék, akkor marad ez a téma kicsit későbbre.
Csak bejött tegnap a gyerek a szobába, miközben nyomtam a Resident Evil-t és mondta, hogy ő ezt most kipróbálná
max olyan játék jöhetne akkor szóba most, amivel együtt játszunk... én irányítok, ő max besegít 1-2 gombnyomással, meg nézi hogy mit csinálok. -
KaitouP
nagyúr
válasz
tboy93 #265336 üzenetére
Tudom és én erre is gondoltam, alapértelmezetten a Blu-Ray (nálam) a FHD filmeket jelenti, a 4K-s Blu-Ray filmeknek van megkülönböztető neve 4K vagy UHD Blu-Ray néven. Teljesen laikus keveri össze maximum, oké, az említett kolléga mondjuk éppen az.
Más: most eszembe jutott, hogy 1000 éve én is raktam be DVD-t a gépbe, gond nélkül legjátszotta a megfelelő beállítás után, szóval ja, mennie kell.
-
nemorino
tag
válasz
tboy93 #265252 üzenetére
Én a múlt héten végeztem vele, az első végigjátszásomon, 2016 elején 3 trófea volt bugos, most csak egy, 3 órát vesztegettem el feleslegesen, de végül megcsináltam a platinát. Nekem fagyást nem produkált szerencsére. A Last Maharaja az egyik leggyengébb AC dlc tartalom, amit eddig láttam, a The Lost Archive után. Engem másodszor is elkapott a hangulata, de tényleg nem a sorozat jobb darabjai közé tartozik.
-
oliwire
őstag
válasz
tboy93 #265252 üzenetére
Én ma értem az Odyssey végére, a Valhalla kivételével az összes AC-t megcsináltam. Természetesen soknál csak a fő történetvonalat, nem mind 100%.
soknál én is úgy voltam, hogy most már csak becsületből viszem végig.
mindenképp megjelenési sorrendben érdemes játszani, akkor az ember könnyebben adaptálódik az új részekhez. -
kriszpontaz
veterán
válasz
tboy93 #265161 üzenetére
Carbonaut Thermal Pad-ot rakott rá egy srác. Nekem is van egy elrakva, de most pasztán vagyok én is.
Ez elektromosan vezet, az APU körüli kondikat szigetelni kell felhelyezés előtt lakkal.
A Thermal Grizzly + Minus Pad 8 viszont bevált nálam. 1 hónapja csináltam meg de még mindig halk a gép. -
-
Frod
addikt
válasz
tboy93 #264878 üzenetére
Ugyanez.
Borzalmasan érdekel a játék, de amit hallottam/láttam róla, hogy még a Pro-n is hogy fut... Teljesen elengedtem erre a generációra, majd 5-re jó lesz.
(Egyébként azt hittem a lemezes verzió mennyire olcsó már 10.500-ért, erre amit most kapott árat a digitális elgondolkoztam rajta, hogy most behúzom!) -
oliwire
őstag
válasz
tboy93 #264674 üzenetére
Én most csinálom az Odyssey-t, de már én is szerintem járok másfél hónapnál, de szerintem a felénél járok csak
Hátrahagytam még a RDR2-t is, az sem a pörgős játékmenetről híres, azzal is megvagyok még negyed évig szerintem. Mire minden kész a PS4-en, már akciósan fogják a PS5-öt árulni
onnan jelenleg a God Of War Ragnarök érdekel, meg majd ha bejelentik az új Peter Parkeres Spidermant, ez a Miles Morales inkább DLC feelinget sugall nekem. -
oliwire
őstag
-
raziel01
veterán
válasz
tboy93 #264625 üzenetére
Attól mennyivel van előrébb, hogy megveszi a Prot aztán rájön, hogy 2 év múlva alig van rá új játék és kénytelen megvenni 185-ért a PS5-öt is?
Ha PS5-öt és a Pro közötti különbséget leosszuk 5 évre kijön kb havi ezer Ft.
Sokszor láttam már 0% THM-el több boltban műszaki cikkeket. Szerintem érdemes akkor várni egy ilyenre és akkor venni majd PS5-öt. Havi 18,5k nem olyan megterhelő.Mauzes: 130k-ért hülyeség kár szépíteni. Kapsz egy modern 3-szor gyorsabb gépet 35%-al többért. Érdemes várni, hogy legyen készleten, nem beleugrani a régi generációba.
Nincs bajom a PS4-el, kiváló gép most is csak nem annyiért amennyiért adni akarják. -
saelin
veterán
válasz
tboy93 #264484 üzenetére
Én úgy halottam ugyan annyit bír mint a ds4, ami nem rossz szerintem. Akár egy 8+ órás gaming season-t is kibír nálam a kontroller.
Azzal még kiegészíteném a mondandóm, hogy ha fülest dugok a kontrollerbe ez a szám drasztikusan tud csökkenni. Ugye mikor szemüveges lettem nyáron nem bírtam hordani a Headset-et mert nyomta a fejembe a szemüveg szárát... Akkor átlagosan 4,5-6 órákat tudtam kihozni belőle max!
Oric:
Tényleg az új konti tud fast charging-ot? -
headhunter86
senior tag
válasz
tboy93 #264420 üzenetére
PS5-re kiadott játék értelem szerűen csak PS5-ön játszható.
Számomra ez sem értelemszerű, mert ott van most a Vallhalla, amit ha dobozosan megveszel PS4-r,e akkor tudod játszani PS5-ön is.
Szóval ha megveszem PS5-re akkor bukom a PS4-es verziót?
Nem tűnik túl fair-nek... -
oliwire
őstag
válasz
tboy93 #264415 üzenetére
Nekem a Black Flag volt az első AC, PS4-en játszottam vele először. Kb 1-2 éve lehetett. A grafikát gondoltam, hogy nem lesz ütős a mai játékokhoz képest, így inkább a játékélmény miatt folytattam a játékot.
Így ez lett az etalon, minden következő AC-t ehhez hasonlítottam. Szépen begyűjtöttem az összes AC részt a ps store-ból, mikor épp fillérekre leakciózták. Ügyeltem, hogy innentől kezdve megjelenési sorrendben játszak velük, így érezni fogom a fejlődést grafikailag, meg újdonságilag. Nem mindig éreztem fejlődést. Történet szempontjából kb az Ezio trilógia 1-2 maradt meg, a 3. nem volt már ütős.
Az indiános AC3 irányításában a Black Flaghez nagyon közeli, így ott harcolni jó volt. A többit azért játszottam, mert az Origins is meglett, és nem akartam abba belekezdeni, mielőtt mindegyiket végig nem viszem.
A Unityről már írtam, hogy szerintem jó lett, a multiplayer módot is szerettem benne. Az Origins annyira más lett, illetve talán annyira mást vártam tőle, hogy igazából sosem tudtam megnyugodni tőle. Történet jó volt, a hidden blade és a levágott gyűrűsujj eredete jól bele volt szőve. Az Odyseey meg mechanikailag ugyanez. -
headhunter86
senior tag
válasz
tboy93 #264405 üzenetére
Én 15 évig játszottam PC-n, világ életemben a PC-t éltettem. 2018 óta van PS4 Pro-m, azóta összesen maximum 10 órát játszottam PC-n.
Régen sokat CS-ztünk, meg Valve multijátékait toltuk, de már "kiöregedtem" a multis játékokból, meg nincs is igazán kivel. Sztori orientált játékok mindig is érdekeltek mellette. Mostanra már csak azokat tolom TV előtt. Jobb is, mint a 23 colos monitoron.
Változnak az idők.Viszont ha leül a nagy PS5 őrület, február környékén veszek magamnak egyet én is. Csak kérdés, addig min játszak Cyberpunk 2077-tel majd. Mert nagy szívfájdalmam, hogy mentések nem vihetőek át PS4-ről PS5-re. (Jól tudom ugye?)
Komolyan, nekem nagy katyvasz van a generációváltás körül. Melyik játék, hol játszható és hogy? Pl. digitális játékaimmal mi lesz ami PS4-en van? Van erről valahol valami jó összefogaló?
-
válasz
tboy93 #264405 üzenetére
+1
Én a 20 éves PC-s korszak (C64-el kezdtem) után vettem életem első PS4-ét.
A gamer gépem 1,5 éve porosodik az emeleten egy irodai sarokasztalon...
Teljesen más érzés amikor az ember eldől a kanapén és a nagyképernyős TV-n játszik, közben partizva a haverokkal. Persze tudom hogy berakhatnám a gépet a TV alá de az mégsem olyan. Meg ha sok a vendég azok is tudnak játszani. Ha egyszer lesz PS5 amit meg lehet venni akkor a 4 bekerül a hálóba.
-
-
Frod
addikt
válasz
tboy93 #264377 üzenetére
Mi a Div1-nél már túltettük magunkat ezen, de most a 2-őt úgy játsszuk, hogy van velünk egy új srác, ő minden alkalommal kiborul rajta, hogy nem elég egy headshot senkinek sem
Egyébként érdekes, hogy más játékoknál senkit sem zavar az életcsík, meg, hogy meddig pumpálod ólommal, de valahogy a Div-nél ez mindenkit kiborított. -
oliwire
őstag
válasz
tboy93 #264354 üzenetére
Nekem az Origins, meg most az Odyssey nagyon nem adja irányítástechnikai szempontból. Pont az Assassin lényeget butították le, hogy orvgyilkosként lehessen végigmenni a pályákon. Meg ez a level-ek közötti hatalmas erőkülönbség kiborít. Pl vagyok lvl20, és ha van egy lvl28-as akárki, szinte lehetetlen normális körülmények között megölni. Lesből támadás minimális életet vesz le tőle. Ne mondja már nekem senki, hogy ember és ember között ekkora különbségek vannak, hogy ha tarkón nyomom a lándzsa hegyével, egyik azonnal megmurdel, a másikat meg épp megcsiklandoztam ezzel..
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen autót vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nintendo Switch 2
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Formula-1
- Anime filmek és sorozatok
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- LG 27GX790A - 27" OLED evo / QHD 2K / 480Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1 / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest