- Milyen okostelefont vegyek?
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Mobil flották
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
fausto
addikt
Hello,
Ajándékba vennék PS4-re Minecraft-ot lemezesen, de fogalmatlan vagyok a játékkal kapcsolatban. A lemezes kiadás beteszi a gépbe és játszhat vele? Vagy kell hozzá még valami, nem tudom, előfizetés, valami must have dlc, ilyesmi... PS Plus van.
Ja, és a másik, hogy a PS4 verzió crossplayes? Pc-s, mobilon, xbox-os ismerősökkel tud majd játszani? -
fausto
addikt
válasz
icemad #276773 üzenetére
Én úgy oldottam meg, hogy a doboz valahova be volt téve a tévé alá, a házimozi környékére és ha nem játszottam a VR-ral, akkor a headsetet kihúztam és elraktam a fiókba (így nem porosodott és nem kockáztattam meg, hogy a gyerek lerántja vagy a macska megrágja a kábelt
)
Az összes többi kábel hátul volt elvezetve, így nem volt zavaró. -
fausto
addikt
Egyébként úgy emlékszem, a Fry Cry 4 pont ingyen kipróbálható coop-ba, csak trial-t kell letölteni.
-
fausto
addikt
Hello,
Árulok egy DS4-et. A vevővel hogyan tudjuk kipróbálni konzol nélkül? Egyszer egy srácnak úgy adtam el, hogy telefonra volt valami diagnosztikai app-ja, nem ismeritek véletlenül?
-
fausto
addikt
-
fausto
addikt
válasz
Stauffenberg #275811 üzenetére
Most már a jótállás a vételár szerint van, nem? Persze a gyártó ettől pozitívan eltérhet, de ha a PS4 100.000 Ft felett van, akkor a Sony is 2 évet kell adjon.
-
fausto
addikt
válasz
csiak #275642 üzenetére
Hát akkor a Plus miatt érdemes az angolon maradni, mert ha másik profilon folytatod, akkor a korábbi cuccok nem lesznek elérhetőek. Egyébként igen, nincs olyan nagy különbség az árakban és ha valami gond van, a hazai support tud segíteni az angol profilban is. Ha pedig a CDKeys-en veszel feltöltőt, a nagyobb címletekre 10% körüli kedvezményt szoktak adni, szóval az még kompenzálja is a kicsit drágább árakat.
Mondom, ami hátrány lehet, hogy ami játék kapott magyar feliratot, az angol store-ba nem lesz magyar.
De egyébként azt is csinálhatod, hogy az angolt használod, azon játszol és amellett csinálsz egy magyart, a feliratos játékok miatt. -
fausto
addikt
válasz
csiak #275638 üzenetére
Azért ennyire nem gáz a helyzet, nem fogja a TEK rádrúgni az ajtót a lopott fiók miatt
Ha a barátod tudtával írtátok át, akkor gondolom nem fog azzal szivatni, hogy hívja a supportot.
A magyar olyan szempontból jó, hogy egyszerűbb vele az élet: forintba fizetsz, tuti, hogy amihez van magyar felirat, az magyar lesz, stb... De itt jön a csavar: a Sony szerint 2022-ben rocket science az, hogy valaki egyik országból a másikba költözik, ezért nem lehet megváltoztatni a régiót (mondjuk egy névcserébe is majd bele rokkantak, mire megoldották)
Szóval két opció van: vagy használod tovább az angolt; vagy csinálsz egy új magyart. Ebben az esetben az angolon vásárolt cuccok megmaradhatnak, csak a trófeák, barátlista, mentéseket nem tudod átvinni a magyarra. Az angolon egyébként van/volt PS Plus? -
fausto
addikt
Ma a gép ezt a hibát produkálta: "Az adatbázis sérült. Indítsd újra a PS4-et. (CE-41812-6)"
Újraindult, számolgatta, hogy újratelepíti az adatbázist, most megy. Valamit csináljak még vele?
Pl safe mode-ba rebulid database vagy ilyesmi? -
fausto
addikt
Új ps plus előfizetés most fél áron van, 9000 Ft
-
-
fausto
addikt
Megvettem a Ghost of Tsushima lemezes verzióját PS4-re. A Directors Cut upgrade mit takar? Az oké, hogy benne van az Iki Island DLC, ezen kívül még van valami? Ha később PS5-re akarom upgrade-elni, akkor ez a bővítés kell hozzá? Köszi előre is!
(megjegyzem, 1-2 óra játék után elég pofás a gameJapán hanggal tolom, tök jó feelingje van. A fekete-fehér filtert azért nem kapcsoltam be, azért az túlzás lett volna)
-
fausto
addikt
válasz
raziel01 #274764 üzenetére
Csak akkor lehet, hogy ha egyébként hozzá van rendelve bankkártya a fiókhoz. Úgy lehet a wallet-ből is fizetni, meg "vegyesen" is - hogy pl. ha 10.000 van a tárcába, akkor azt onnan fizeti, 2.000-et meg levon a kártyáról.
Egyébként elfelejtettem írni neked, de letöltöttem angol store-ból a God of War-t és magyar feliratos -
fausto
addikt
Az én kikapcsolt pro-m a leghalkabb :D
Nekem szerintem majd a Spider-man 2 fogja eladni a PS5-öt. Hacsak nem lesz valami irdatlan jó deal addig (mint pl. az alzás kuponos buli) -
fausto
addikt
Sziasztok,
Futok még egy kört, hátha nem kell kínából rendelnem.
Sony Gold headsethez tudtok helyet, ahonnan tudok rendelni alkatrészt? Ilyen fejpárnát szeretnék cserélni, de az sem baj, ha szettben van és van hozzá fülpárna is. Itthon tudok venni valahol vagy valaki foglalkozik ennek a javításával/cseréjével?
Köszi előre is! -
fausto
addikt
Sziasztok,
Sony gold headsethez (első széria) új borítást vennék a fejpánt részhez. Itthon tudtok olyan boltot, ahonnan érdemes rendelni? Az sem feltétlen baj, ha csomagban adják (két fülpárna+fejpánt)
Köszi előre is! -
fausto
addikt
Van hivatalos Plus lista? Tegnap átpörgettem a State of play-t (nem vágtam magam hanyatt tőle), de csak egy játékot hallottam, a First Class-t. Többi címmel mi a helyzet? Lehet, hogy mondták, csak pont átpörgettem.
-
fausto
addikt
Azért még ne éljétek bele magatokat, nem hivatalos.
-
fausto
addikt
5 éves a PSVR, úgyhogy a PS Plus előfizetők kapnak 3 VR játékot novembertől kezdve. Az nem egyértelmű, hogy milyen ütemben kapjuk: novemberben hármat, három hónapig havonta egyet vagy mostantól kezdve havonta hármat (napersze
) Eredeti PS Blog post, de ez alapján sem leszünk okosabbak, majd még jönnek hírek hamarosan.
Szeretem ezt a kis kütyüt, anno PS3-on sokat vártam a 3D-től is, aztán végülis a VR lett az, amit a 3D-től vártam, nagyon be tudtak húzni a VR játékok. Még az életben nem f*stam úgy, mint a Resi 7 elején a házban
Az Astro Bot is elképesztő élmény volt, remélem kap majd folytatást!
-
fausto
addikt
Mortal Kombat X
PGA Tour 2K21
Hell Let Loose (PS5) -
fausto
addikt
Remélem elfér itt a topic-ba.
Felkerült a Szukits oldalára egy ilyen könyv: God of War: Lore and Legends
Ha elegen előjegyzik, akkor kihozzák magyarul. Szóval akit érdekel egy ilyen szépség, nyomjon rá az előjegyzésre(nem jár rendelési kötelezettséggel)
-
fausto
addikt
Én PS Vita-val próbáltam. Amennyire tudom, a RP leveszi a felbontást 720p-re, de mondjuk a Vita kijelzője ennél kisebb felbontású.
Ideális körülméyen között játszottam - egy szobában a géppel, jó minőségű wifi kapcsolaton. Nem volt rossz, de érezhető volt az imput lag. Egy lassabb JRPG-t simán végig lehet tolni, de egy FPS már inkább idegesítő, mint élvezhető. Telefonnal, tablettel nem tudom, mi a helyzet -
fausto
addikt
Nem tudjátok, mi a logikája annak, hogy valamelyik Plus-os játékot a Könyvtárba a PlayStation Plus szekcióba rakja, valamelyiket meg nem? Pl Black ops 4,Virtua Fighter ott nem látszik, csak a Megvásárolva menüben
-
fausto
addikt
válasz
Carlos Padre #273515 üzenetére
Szuper, akkor most nem hazudtál, csak az előző hsz-edbe.
-
fausto
addikt
válasz
Carlos Padre #273508 üzenetére
Szerintem ha valaki képes behazudni, hogy mekkora akciók vannak, az kimeríti a beszűkült fanboy kategóriát.
-
fausto
addikt
Fél áron én még nem láttam akciós plus-t hosszabbításra. Akkor volt ennyi, mikor az alza elrontotta a kuponos akciót
Szerencsére ezzel a gusztustalan hozzáállással (csaj az új előfizető, csak az számít) egyre ritkábban találkozok. Legalábbis a net, mobil, kgfb mindig jobb, ha meghosszabbítom, mintha újat kötnék -
fausto
addikt
válasz
Beretvás #272980 üzenetére
Szia,
Kapcsoljátok be a gépet, jelentkezzetek be PSN-re, így kiderül, hogy tud-e online csatlakozni, nincs-e bannolva. Rakjatok be egy lemezt, akár filmet is, nézd meg, hogy olvassa-e. Indítsatok el egy játékot, próbálgasd a joyt (mindkettőt), érzékeli-e a gombokat, csinál-e olyat, hogy nem nyúlsz hozzá mégis mozog a karakter vagy a kamera. Nézd meg, hogy mindkét controller csatlakozik-e vezeték nélkül a géphez. Meg persze a külső, ne legyen lezúzva vagy megrágva a controller, ne legyen sérült a konzol, ilyesmi... Ha van még valami, a többiek kiegészítenek
Nem vagyok árszakértő, de szerintem annyiért 2 DS4-gyel jó ajánlat -
fausto
addikt
Nem tudom mi a szánalmasabb, hogy egy maréknyi kisp*csű hülyegyerek megfekteti a Titanfall 2 multit vagy az, hogy a fejlesztők hetek óta nem kezdenek vele semmit
-
fausto
addikt
válasz
mephi666 #272938 üzenetére
Azért inkább HnS, mint TR szerű kaland, nagyon jó a harc- és fejlődés rendszere. 6 rész után kicsit lefáradt a széria, már az Ascensionsem működött igazán. A 3-at már nem nagyon lehetett túllicitálni, ha ott már hegy méretű titánokat lehetett kaszabolni, illetve már nem is maradt kit megölni.
Eleinte nekem is szokatlan volt a régi részek után (a mai napog van, hogy egy komolyabb harcnál a négyzettel és háromszöggel akarnék kombózni), de összességében azt mondom, hogy jól újult meg. A családapa szerep sem áll távol Kratos-tól, a korábbi részekbe is voltak érzelmes jelenetek a családjával, sőt, engem inkább meglepett és kicsit "taszított", amilyen hidegen a fiával viselkedett.
-
fausto
addikt
válasz
Szabi® #272820 üzenetére
Persze, nézem az arányokat. Több ezer játék megjelent PS1-re, abból mennyi az emlékezetes? Szerintem arányaiban pont annyi, mint PS2-n, PS3-on vagy Ps4-en. Nem kell ezen megsértődni, én levettem a rózsaszín nosztalgia szemüveget, neked meg fent maradt. Kicsit mindig mosolygok azon, amikor valaki a generáció végén fanyalog, hogy "bezzeg a PS1/PS2, ott még a legócskább játék is dejó volt"
Amúgy egy szóval nem mondtam, hogy a PS1 rossz lett volna. -
fausto
addikt
válasz
Szabi® #272810 üzenetére
Persze, voltak ezek. Meg voltak az Autbahn Raser 2, Pamela Anderson's VIP, Army Man játékok, meg hasonló kaliberű alkotások. Ezeket valahogy nem írtak szuperlatívuszokban a magazinok
Sőt, úgy emlékszem külön kategóra volt az 576 Konzolba ezeknek a szemeteknek, talán Lomtár vagy Szelektív hulladék volt a rovat neve? Persze, ha a sárga kazis játékok mellé rakod, akkor mind király
De minden Resident Evil-re jutott 10 budget kategóriás klón, ahogy a NFS-ek mellett is ontották a hulladék autoversenyes játékokat. A Tekken mellé is oda lehet tenni a noname verekedős játékokat.
A PS3-as címekkel nem értem, mit akarsz? Szeritem király címek, bár a Resistance nem a stílusom, a Lair meg kimaradt. -
fausto
addikt
válasz
consono #272808 üzenetére
Régen nem volt ennyibe egy játék elkészítése, így "beérték" kevesebbel is a kiadók. Sok milliós fejlesztési költség mellett nem csoda, ha sokan nem mernek kísérletezni.
Amúgy a nosztalgia megszépíti az emlékeket, PS1-re, PS2-re is volt sok vállalhatalan szemét, csak azokra már nem emlékszünk. -
-
fausto
addikt
December óta megvan a Death Stranding, de tegnap próbáltam ki először. Úgy másfél óra játék után úgy vagyok vele, hogy "ez miaf---?"
-
fausto
addikt
Elstartolt a Deals of Play akció. Nem estem hasra tőle. Plus előfizu nem akciós (még?)
-
fausto
addikt
válasz
SingleFrench #271605 üzenetére
Kb. mindenben előrébb van a TLOU2. Annyi, hogy nem open world
-
fausto
addikt
Jön a Layers of Fear PS VR-ra
Az eredeti játékhoz nem volt szerencsém, milyen? -
fausto
addikt
USA profil alatt előfizettem a Now-ra és kipróbáltam az Avengers-t. Ha később úgy alakul, hogy veszek Magyarországon egy lemezes példányt, vajon megmarad a haladásom?
Azt alapvetően tudom, hogy ha más régió, más kód (CUSA-xyxy meg tudom is en...), akkor bukom a mentés, de egy ilyen GaS játéknál számít a local save file vagy a szervereken tárolja a progress-t?
Köszi előre is! -
fausto
addikt
Előfizettem USA store-ba a ps now-ra 1 hónapra 6 nappal ezelőtt. Most megnéztem, a letöltött játéknál azt írja az Informations-nál, hogy még 13 nap van hátra. Ez hogy?
-
fausto
addikt
válasz
rainman72 #271169 üzenetére
Pedig hidd el, borzasztó rossz! MINDEN oda van ömlesztve, demok, PSP és PS Vita játékok, avatarok, témák. Több száz, több ezer sor. És elég lassan tölti be.
Vita-n is kiad minden játékot, még a PS3-asokat is, aminek semmi értelme. Ott még azzal teszi fel az I-re a pontot, hogy olyan 200 soronként disconect-tel.
Új hozzászólás Aktív témák
- E-roller topik
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
- Milyen okostelefont vegyek?
- EAFC 26
- iPhone-nal videózol? Ezért kell egy külső SSD! – Aiffro P10 bemutató
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Elektromos autók - motorok
- Formula-1
- Adobe Photoshop
- További aktív témák...
- Xbox Series/ One kontrollerek eladóak
- Nintendo switch Oled megkímélt Opcionálisan megvásárolható kiegészítőkkel
- Nintendo Switch Oled - 256 GB SDcard - BigBen tok -Okosított
- Eladó Ps5 (fat) digital, 2 kontrollerrel.
- Nintendo Switch OLED Zelda Tears of The Kingdom Megapack! Új, Bontatlan!! Ingyen Foxpost!
- Magic Trackpad legújabb fajta, lightning csatlakozóval
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3038, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3005
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3044
- Akció! Hordozható GAMER Monitor! MSI MAG162V ! 15.6 1920x1080 FULLHD! Bolti ár fele!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest