- iPhone topik
- Yettel topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Mobil flották
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
JoceeHunt #270657 üzenetére
Mit keresel pontosan? Armory-ban megnézem neked szívesen, csak a Dr. Karlov Lives Bundle, meg SAW bundle nekem már megvan, így azokat külön nem mutatja. Ha a hollós kivégzést keresed, az Battle Pass-ban volt Season 5-ben MW-ben, az külön nem megvehető. A kutyás kivégzés az is Battle Pass-ban volt Season 3-ban.
-
-
oliwire
őstag
válasz
JoceeHunt #270617 üzenetére
Ez a 2019-es Modern Warfare, ami a Cold War előtt jött ki, annak a multijában van az Infected mód.
Ebben annyi a lényeg, hogy vagytok vagy 15-20-an, és egy fertőzöttként indul. Amíg 1 fertőzött van, ő is lőfegyverrel van. Amint lelő valakit, már csak közelharc van, meg egy dobható kés a fertőzöttek számára. Ha valakit megöl egy fertőzött, az fertőzött csapatba átmegy, és "zombiként" harcol tovább.
5 percig kell túlélni a meccset, de minden újrafertőződés után fél perccel nő az idő. Általában akkor lehetséges túlélni a meccset, ha nem éri el az 50%-ot az összes játékosnak a fertőzött száma, mert utána már annyira nehéz megvédeni magad a más játékosoktól, hogy tuti fertőzött leszel
A fertőzöttek korlátlanul respawnolhatnak. -
KaitouP
nagyúr
válasz
JoceeHunt #270612 üzenetére
A Modern Warfare is benne van a szinkronizációban, tehát akkor hogy a teljes képet lásd, a Modern Warfare, a Warzone, és a Cold War között teljes szinkronizáció van a jelenlegi szezonok között. A mostani szezonok viszont dedikáltan a Cold War-hoz kínálnak főképp jutalmakat, leszámítva a két fegyvert, és a járműfestéseket, ezeket Warzone-ban is lehet használni, de Modern Warfare-ben nem.
Idén is várható CoD, korábban az Activision is megerősítette hogy változatlanul az eddigi trendeknek, lesz idén is új rész.
-
-
válasz
JoceeHunt #267369 üzenetére
Egy takarítással egybekötött újrapasztázás nem árthat. Az segíthet a magas hangerőn, de amúgy emiatt nem megy tönkre (túlmelegedés esetén lekapcsolna), inkább csak zavaró. Komolyabb típushibáról nem tudunk. Ventilátort ugyan lehet benne cserélni, és nem is csak egyfélét használnak gyárilag, de ezzel nem érdemes foglalkozni (egyáltalán nem ér annyit mint amit esetleg nyerhetsz vele).
-
válasz
JoceeHunt #267367 üzenetére
Sima 2,5"-es SATA SSD-t lehet bele rakni. A QLC típusút nem javasolnám (TRIM nélkül ha már egyszer teli lett írva, akkor nagyon-nagyon belassul), de egy jó TLC az megteszi.
A piskóta tápkábeles, ami olyan mint egy sima magnóé, az az újabb, amihez pedig olyan kábelt adtak mint amit a PC-be is kell dugni, az az eredeti 7016B.
-
-
Steven King
csendes tag
-
Mike
veterán
válasz
JoceeHunt #244806 üzenetére
bármilyen usb-s egeret, billt rá tudsz dugni, a ps natív támogatja
de a játékok nem
az a játék fejlesztőin múlik, elvi lehetőslg megvan ráén 28 év után
addig max helikoptert vezettem kontrollerrel, meg fifáztam
meg fogod szokni, kb fél - egy év, amikor már nem kell gondolkodni mi hol van, és merre van a fent-lent -
Frod
addikt
válasz
JoceeHunt #244755 üzenetére
Nyilván nincs ilyen, mert túl szép lenne.
De én pl sokszor ábrándozom azon, hogy mennyire alap kéne legyen a cross-save bizonyos játékoknál. (pl looter-shooter, bárhol ahol van fizetős battle pass, stb)
Addig oké, hogy meg kell venni újra az új platformra, de amit elértem az egyiken az ugyan maradjon már meg.Ilyen téren le a kalappal a Bungie előtt, hogy a D2-nél ezt összehozták.
-
Omateee
tag
-
eisento
addikt
válasz
JoceeHunt #238858 üzenetére
Nekem egy turtle beach stealth 520 van elcsomagolva mert a gyerek allandoan csesztette igy vettem egy blitzwolf agybadugost. Astro minosegi szerintem nem lesz gondod vele, tb fules szepen szol de az olcso rideg muanyag pant nyikorgasa kurca idegesito....
Szeribtem astrot vegyel. Ha van kozeledben mediamarkt es can is raktaron kibontjak es ki tudod probalni. Sogornak a10 van az ugye vezetekes de szepen szolt es baromi kenyelmes es a pantja is rugalmas gyakorlatilag meg is csavarhatod nem torik nem nyikorog es kenyelmes.
Ha vezetekes is jo szetbeznek a razer fuleseknel is
Csak, hogy meg jobban elbizonytalanitsalak...
-
Frod
addikt
válasz
JoceeHunt #238858 üzenetére
A kontrolleren egy Jack aljzat található, usb-s véghez nem tudom van-e bármilyen érdemi átalakító, talán itt a topicban valaki ismer ilyet. Amennyiben van, akkor simán jó lehet a mostanid is.
Régen a Pc-hez használt fejeshez aminek két jack vége van, ahhoz egy átalakítót használtam, tette a dolgát. [link]
De pl az említett HyperX Cloud 2 már úgy van kialakítva, hogy 1 db jack vége van, 100 cm, így kényelmesen lehet közben a kanapén ülni, nincs súlya, és nem zavaróan hosszú. (Amennyiben pedig pc-n használod akkor van egy 2m toldalék kábele USB-véggel és beépített 'hangkártyával') -
.LnB
titán
válasz
JoceeHunt #238852 üzenetére
Leírom azért neked is, amit mindenkinek szoktam. Én fülhallgatót használok, a kontrollerbe dugva. Ha nem irtózol a fülhallgatótól, akkor fejhallgató helyett, az is egy alternatíva. És igény szerint lehet sokkal olcsóbb is. Gondolok itt a kínai de elég elfogadható minőségül fülesekre.
De ha fejes kell, nagy térrel, bepunnyadó füllel, akkor tárgytalan. -
Frod
addikt
válasz
JoceeHunt #238848 üzenetére
"Vezeték nélküliben gondolkodom, hogy a fél nappalin ne kelljen keresztül kábelezni. "
Azt ugye tudod, hogy nem a konzolba, hanem a kontrollerbe kell dugni, mert egyébként nem értem a fél-nappalis kábel hasonlatot!?
De, hogy valami idevágót is írjak: nekem Cloud2 van, igaz, ez kábeles, de még marad is az erre félretett célösszegből, mert ~30 körül van. -
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
JoceeHunt #175061 üzenetére
Nem lehet, de itt megtalálod a magyar feliratos játékok listáját.
-
Frod
addikt
válasz
JoceeHunt #174204 üzenetére
Ez csak pc-n van, konzolon nyugodtan vehetsz használt lemezest.
(Általában ha olyan kiadás van amihez pl season pass, vagy további dlc-k vannak, azok szoktak kódon érkezni, és azok csak egyszer felhasználhatóak - de ezt nyilván jelzi az eladó)
Maguk a játékok a lemezeken, azokkal semmi gondod nem lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új (bontatlan) 1024 GB/1 TB OLED Steam Deck eladó
- ÁRON ALULI PS5 JÁTÉKOK ELADÓK
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Nintendo Switch Oled - 256 GB SDcard - BigBen tok -Okosított
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Akció! Hordozható GAMER Monitor! MSI MAG162V ! 15.6 1920x1080 FULLHD! Bolti ár fele!
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest