- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Mobil flották
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szabi®
addikt
válasz
saelin #256835 üzenetére
Én az életbe nem gondoltam ,hogy egyszer csak lelövik a 4 hónapos boxomat,hogy egyáltalán lehet ilyen.....
Ami a legszomorúbb,hogy mivel nem tudtam uralkodni magamon,a gépet szarrá törtem,egy haverom megvette 25-be,és vehettem sima fat gépet,hogy legalább a Red Dead 2-öt végig vigyem (ami Fat gépen hányadék) meg a Metro Exodust ,aztán adtam el az egész hóbelebancot -
Tuomas
addikt
válasz
saelin #256835 üzenetére
MS-nél van token app (androidra legalábbis tuti, Ios-ről fogalmam sincs), Microsoft authenticator a neve, de szerintem a kétlépcsős azonosítás a Google authenticator-al is menne. Sajnos a Sonynál nem lehet beállítani, csak sms-t támogat, de a microsoft fiókot be lehet állítani tokenezésre.
Mivel általános dolog az, hogy az smsek csúsznak, torlódnak, én is a tokenes módszert pártolom, ahol tudom be is állítom. -
.LnB
titán
válasz
saelin #256795 üzenetére
Ugyan az írja az újat is. De most elvileg több ideje lesz. Viszont a forgatókönyv önmagában kevés. Mert az első résznél a jelenetek rendezése is nagyon gyenge volt. Főleg miután láttunk már Kojima, Naughty Dog stb stb.. jeleneteket is. A HZD beszélgetős jelenetei olyanok voltak mint az Obsidian és Fallout játékok párbeszédei. Csak míg ott jópofa és a játék stílusához passzol. Itt gáz volt.
-
saelin
veterán
válasz
saelin #256678 üzenetére
A VA paneles moncsim még IPS melett is szép színeket ad. A sötétebb részek pedig ég és föld IPS-VA között, de ahogy nézem a régi Asus-om kontrasztja sokkal rosszabb mint a BenQ-é (statikus kontrasztja 3x akkora papíron). Sok értelme nem volt ennek az összehasonlításnak, mert az Asus vg245h volt vagy 80k, míg a BenQ EW3270U a duplája... Annyival viszont nem rosszabb a régi monitorom mint az ember hinné! A 4k hiányzik a többit meg úgyis megszoknám és idővel fel sem tűnne.
-
válasz
saelin #255996 üzenetére
A böngészős felülethez azért nyúltak hozzá az utóbbi években, kicsit megvariálták a dizájnt és a gombokat meg egy-két extra, de csak még döcögősebben tölti be az adatokat. Érdekes, hogy az asztali felület mobilon eléggé lassúcska, de ha mobilos nézetre váltasz, akkor sokkal gyorsabb lesz. Ami azért fura, mert tableten (nagyobb képernyő) tökre ugyanaz, csak lényegesen fürgébb.
Viszont még mindig hiányoznak esszenciális funkciók, pl. hogy értesítsen ha a kívánságlistáról valami akciós lesz. Vagy, hogy egyáltalán elérhető legyen a konzolról is a kívánságlista. -
tothjozsi96
addikt
válasz
saelin #255416 üzenetére
Hát igen, én nagyon remélem hogy nagy hangsúlyt fordítanak erre. Az én gépem most vertikális állványon van, most tisztítás után hallom az igazi hangját a ventilátornak, eddig csak ilyen süvítést hallottam, állandóan túlvezérelte magát a rossz hővezetés miatt. Most hallom hogy mintha lenne egy kis csapágyas hangja, vagy ilyen kis fura mellék zaj, de nem coil whine.
Igen, jó lenne ha jó lenne a PS5.
Több gamer noti már folyékony fémmel jön gyárilag, meg azért ha a PS5-ben tényleg erős hw lesz, akkor ott ha gagyi a hűtés, az nagyon kifog jönni, szvsz.
-
Gery9112
őstag
válasz
saelin #255355 üzenetére
Plusz a HZD esetében ha valakinek tetszik az első rész PC-n lehet benevez a 2. részre is és vesz egy PS5-t.
Nekem sincs semmi bajom azzal ha 1-1 cím jön PC-re is, az én élményemet/véleményemet nem fogja megváltoztatni a játékról. Sőőőőt PC-n nagyon kíváncsi leszek, hogy fog kinézni 21:9-es monitoron. -
válasz
saelin #255324 üzenetére
Kicsit rosszul fogalmaztam amúgy és ezért másfelé terelődött a téma. Én kifejezetten wesder reakciójára akartam reagálni, mert elég fura volt olvasni itt a PS4 topikban, főleg a legaktívabb tagtól. De a többségünknek azért csak van itt PlayStation-e és nem probléma a Bloodborne futtatása.
-
válasz
saelin #255288 üzenetére
Én pont két éve csináltam, Conductonautot és Minus Pad 8-at használtam, meg szigeteléshez sima színtelen körömlakkot. Azóta nem változott semmi a hűtésének hangerején. Ezért szét sem szedtem, csak a napokban egyszer a tetejét, hogy megnézzem mennyire lett poros. Az rakódott le egy nagyon-nagyon kevés benne, de simám kiecseteltem aztán megy tovább.
Amúgy abban az időben pasztáztam újra a notimat is vele, és azt sem kellett még szétszedni (igaz egy ideje tartaléknak lett minősítve és nem nagyon használom).
Viszont szerintem nem hozott annyit egy minőségi pasztához képest, szóval egyelőre úgy gondolom, hogy a továbbiakban maradok a Kryonautnál. Pár évente amúgy sem árt egy nagyobb takarítás ezeknél az eszközöknél, addig meg az is bírja. -
Lackooo84
nagyúr
válasz
saelin #255279 üzenetére
Én tuti nem tenném, mert megeszi a rezet egy idő után cserébe nem hoz annyit.
-
Peace
nagyúr
válasz
saelin #254812 üzenetére
Tudtam, hogy ez lesz. Mármint hogy kattogni fogok ezen minden nap melóban. De 7-8 napot mindenképpen meg akartam tartani talonba, mert bármi is történhet. Általában 21:30-22:00 körül lövik már a pizsit, hogy kelni tudjak. Vasárnap nem bírtam magammal és nyomtam éjfélig. Hétfőn reggel begyógyult szemekkel a világomról nem tudtam.
-
bagyulajuve
addikt
-
_drk
addikt
válasz
saelin #254447 üzenetére
Én is benéztem múlt hónapban.
De legalább kipróbáltam az Anthem-et, és hát ez nem lett volna egy rossz játék. 1 év kellett volna még neki csak, hogy valami minimális tartalom legyen benne, aztán szépen lassan egyre több.
A mozgás meg a harc nagyon fluid és élvezhető. Csak hát olyan semmilyen.
BFV-re is ránéztem, de ennek a kampánya is nagyon semmilyen, az irányítás joyyal nekem lehetetlen...De legalább az Unrevelek jók!
-
Zoleee83
addikt
válasz
saelin #253915 üzenetére
Én lehet igénytelen vagyok, de nekem a Vallhalla bejön, fejlődött a harcrendszer, tetszik a kor, jók lesznek a terület foglalások, a gameplay alapján a bossok is tartogatnak kihívást.
Nem mondom hogy day1, de egyszer biztosan megveszem.
A Far Cry6-tal szintén ez a helyzet, már a főhős miatt a Breaking Bad-ben nyújtott alakítása miatt számomra érdekes, az 5-öt szeretttem, nem gondoltam túl, az ami. -
fausto
addikt
válasz
saelin #253906 üzenetére
Megmondom őszintén, nem értem ezt az Ubi utálatot, ami mostanában megy akár itt a fórumon, akár máshol. Tény, hogy nem egy kreatív vagy újító kiadó, de nem értem, hogy ismerve őket, ki számít ilyesmire. Ha veszel egy ACt vagy FC-t, akkor nagyjából sejtheted, hogy mit fogsz kapni és ezek a címek hozzák is az elvárásokat. Egyszerű, sablonos sztori, de jól össze vannak rakva, jó a gameplay (játszatja magát), jól néz ki, nem bugos.
Egy "selejtes", "szar", "hulladék" játék nem ilyen, hanem bugos, idegesítő, nem user friendly, lefagy, nem indítja el a küldetést, vissza kell tölteni, stb.... -
Wesder
titán
-
FunPro
őstag
válasz
saelin #253812 üzenetére
Szerintem sokan úgy vannak a dologgal (köztük én is), hogy egy witchert vártak sci-fi köntösben.
Egy fps-nek teljesen más a játékmenete. Sci-fi fps-ből van egy pár darab, de így hirtelen third person egy sem jut eszembe (a Mass Effect-et most nem veszem ide). Szerintem nagyon hiánypótló lett volna egy witcher jellegű játék, sőt, számomra még jobb is, mert jobban szeretem a sci-fit, mint a fantasy-t.
Így most kapunk egy felturbózott deus ex-et.
U.I.:
Meg szerintem az emberek nem is egy "te vagy a főszereplő" érzést vártak a játéktól. Egy jól megírt karaktert, akinek követhetjük a cselekményeit. Ja, és az szerintem is vicces, hogy még a karakter pöcsit is személyre szabhatod, de csak a tükrökben látod a végeredményt.
Egyébként ettől még lehet egy nagyon jó játék belőle, csak nem erre számítottam amikor megláttam a CDPR+SCI-FI kombót.
-
RangerFox
veterán
válasz
saelin #253612 üzenetére
Se a töltések száma, se az idejük nem változott
.LnB: Nem, csak pár órát játszottam vele egy ismerősömnél, szóval majdnem teljesen új élmény volt ez. Neked és Rigormortiis-nak azt tudom mondani, hogy ha csak a 3. szemeszter és a vele járó új sztori érdekel, akkor nem éri meg újravenni a játékot. Viszont ha mondjuk így a generáció végén újrajátszanád a kedvenceidet, és a P5 is köztük van, akkor érdemes a Royalba fektetni.
-
Szabi®
addikt
válasz
saelin #253382 üzenetére
Watchdogs 2-ben volt egy olyan "feature" ,hogy bizonyos női karaktereken nem volt alsónemű.
És kiraktam két képet,hogy erre figyeljen a fiatalabb korosztály.
Ezt nem nézték jó szemmel,úgyhogy kitört a war(#253381) markknight Vállalom a következményeit,átküldtem a "teljes anyagot"
-
Szabi®
addikt
válasz
saelin #253261 üzenetére
Én először az ezüstökre hittem hogy platina.Meg is voltam magammal elégedve,haver szólt hogy az nem egészen az
A Witcher 3 -at akartam platinzáni,nem is volt semmi gond,számtalanszor kijátszottam legnehezebben is.Csak egy loot ládán megcsúsztam,nem vettem észre hogy amit felvettem "kincset" azután a loot helyét nem inaktiválta,és "beragadt".Kb 100 órával arrébb tűnt fel hogy valamit ott hagytam skeligén.
Meg volt egy lóverseny is ,amit sikertelennek írt,konkrétan beestem a textúra alá novigradban.Ugyhogy az is zenész .
Itt volt az a pont ,hogy le is mondtam a platina gyűjtésről(#253266) gangstagergo De jó neked,az én barátnőm gyűlöli ha játszom,nemhogy még ő játszon
(#253267) markknight Köszi a tippet
-
sp8787
addikt
válasz
saelin #253087 üzenetére
Nem akartam am en vedeni de az teny ,hogy ha megnezzuk akkor a CDPR se vmi hu de kreativ. Gyakorlatilag szinte zero kreativitas/alkotas van abban amit eddig csinaltak, es ugye a kovetkezo se ilyen am ,hogy azt ok talaltak ki mert ugye az nem annyira konnyu am.
Azert vmivel komolyabb szint az ahol ki kell talalni egy komplett uj vilagot ,mitologiat ,karaktereket...etc. ennek a szintnek a CDPR meg csak a kozelebe se kerul sot meg se kiserelte/probalta.
-
wierra
senior tag
válasz
saelin #253029 üzenetére
Amióta kitakaritottam, pasztáztam, tappancsoztam, azóta egyszer sem volt throttling, pedig pl. a Gays Done térképén is süvített mint egy Tupoljev.
A design-nal sokkal kevesebb a baj, mint az igénytelen kivitelezéssel. Szerintem.
Mod. Azóta persze megismerkedtem Miss Coil Whine - nal. -
Wesder
titán
válasz
saelin #253041 üzenetére
Én még akkor sem. Ebben a viking témàban szàmomra semmi sincs.
Szabi89
Kb 250h utàn azt mondom megérte az àràt.(vehettem volna olcsóbban is, de mostmàr mindegy) A DLC-ket màr nem vittem végig, és egy darabig még biztos nem fogom mert teljesen közömbös lettem irànta. Egyszer talàn. -
válasz
saelin #252988 üzenetére
Teljesen kényelmes, legalábbis ha nem valami extra keretes a szemüveg, akkor bőven elfér alatta. Annyi, hogy a nyári melegben így még jobban hajlamos a bepárásodásra, ami eléggé kellemetlen tud lenni. De amúgy simán használható, nem gáz. Viszont arra azért figyelj, hogy az üvegek véletlenül se érjenek össze, mert az erősen össze tudja karcolni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Hamarosan megjön az ASUS házak új zászlóshajója
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Autós topik
- Linux felhasználók OFF topikja
- Háztartási gépek
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- BMW topik
- További aktív témák...
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i7-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Akció! Sérült! Corsair Icue 5000X RGB Számítógépház! Olvass leírást!
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B360-Pro i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 8GB ZALMAN S3 TG Zalman 500W
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest