- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
ldave
félisten
válasz
Jim74 #257109 üzenetére
Nekem is volt hasonló gondom, szerencsére megvolt a backup kód, szóval ki tudtam kapcsolni. Aztán valamikor később az Amazon esetében is hasonló gondba futottam bele és akkor megnéztem már jobban a dolgot és kiderült, hogy azt a számot, amiről ezek a kódot érkeznek, egyszer valamiért spam számnak jelöltem meg a telefonomon és emiatt nem kaptam meg ezeket az sms kódokat. Leszedtem a spam megjelölést és azóta megy rendesen. Nem tudom nálad is ez van-e, de hátha.
-
Frod
addikt
válasz
Jim74 #257036 üzenetére
Szerintem senkit.
A Sony tesz rá magasról, a szolgáltató meg mit tud tenni akkor ha kizárólag a psn sms nem jön meg? ¯\_(ツ)_/¯Én még márciusban(!!!) írtam nekik ezzel kapcsolatosan - tehát minimum fél éve ez már egy létező probléma - ahol többek közt az alábbiakat kérték:
- A fiókodba való belépéshez először használt konzol sorozatszáma
(rég eladtam, honnan tudjam?)
- A fiókoddal jelenleg használt konzol sorozatszáma
(munkaidőben nyilván nem tudom megnézni, ők viszont szintén csak munkaidőben elérhetőek, szóval csak ez lett volna 1 nap késés)Nem igazán értem a fenti adatoknak mi köze ahhoz, hogy nem tudnak egy normális rendszert működtetni, vagy Authy/Google Authenticator-t használni inkább. Hagytam a francba.
(#257042) Jim74
Ha a backup kódot nem írtad fel nem gond, az app-ban meg tudod nézni. -
Bogyi007
veterán
válasz
Jim74 #252737 üzenetére
Azért nem tragikus a helyzet, dolgozni a szemüvegben is tudok délelőtt, olyan fél 11 körül meg már pakolom be a lencséket. Inkább az egésznek a költsége az ami durva. Maga a lencse évente 30000 forint, az ápolószer amiből 2 doboz kb másfél hónapra elég az 6610, a műkönnycseppek amik igazán durvák. Az két hetente 7500 forint...
Más cigire meg piára költ ennyit én szemre.
-
ImACeltic
őstag
válasz
Jim74 #252730 üzenetére
Látom megy a neten a hurrogás, hogy nem is olyan szép a Crysis Remaster.... Persze egy Crysis játék grafikájától mindenki azt akarja, hogy csattanjon az álla a padlón, de egy 2007-es játék remaster változatától ne várjunk már csodát. Amúgy meg szerintem teljesen jó a grafikai update.
-
hombre[EU]
veterán
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
Jim74 #252575 üzenetére
Akkor igazam volt, hát igen, rutin meg az évek...
Mikor kérdezted a véleményem, és priviben mondtam, hogy mindenképpen érdemes lenne megcsináltatnod a takarítás-pasztázást, már mondtad, hogy sajna messze vagyok, de örülök, hogy akkor okés lett. A másik helyre tuti elmennék és visszakérném a zsét a kontár "munkáért".
-
zojjektum
őstag
válasz
Jim74 #252409 üzenetére
Pasztázás után nekem sem lett halkabb, viszont ha kilépek a főmenübe gyorsabban leáll a tekerés. Ha a thermal padokat is cserélték volna biztosan halkabb lenne, de ezt én nem tudtam és azt gondolom, hogy egy szervizesnek sem nekem kellene ezt elmondanom. Az a bajom ezzel a pasztázással, hogy akinek innen odaadnám vagy messze lakik vagy több napos határidővel csinálná meg, úgyhogy marad így.
-
keIdor
titán
-
Neoteric
addikt
válasz
Jim74 #252402 üzenetére
Ajánlott kicserélni a memóriákon is a hővezető lapokat. Sajátomra pár hónapja Thermal Grizzly Kryonaut-ot raktam az APUra, Thermal Grizzly Minus Padet pedig a memóriákra. + magasnyomásúval és ecsettel pormentesítettem a bordát. Nem mondom, hogy így terhelés alatt nincs hangja, de a gyári állapothoz képest ég és föld. 7116B szintén.
-
keIdor
titán
válasz
Jim74 #252387 üzenetére
Nekem októberben lett újrapasztázva.
Valamivel halkabb lett, de így is van hangja. GoW alatt halkabb lett.TLoU 2 alatt beáll olyan közepes fordulatra és marad is ott. Menüben hagyva jobban felzúg. Ez az összes játéknál így van.
2017 tavaszi Pro, tehát az első széria. Ez ilyen...
-
-
Skynet258
veterán
-
válasz
Jim74 #245102 üzenetére
Úgy gondolom, hogy szinte azonnal meg kell érkeznie a linket tartalmazó emailnek. Ha nem érkezik meg, akkor kövesd a hivatalos tanácsokat:
- Nézd meg a levélszemetek között
- Ellenőrizd, hogy tudsz-e fogadni emaileket a sony@email.sonyentertainmentnetwork.com-tól
- Bizonyosodj meg róla, hogy a megadott email cím az adott SEN profilhoz tartozik
- Bizonyosodj meg róla, hogy helyesen írtad be az email címetHa több kérést is küldtél, akkor csak a legutóbbi fogja a helyes linket tartalmazni.
Ha követted a lépéseket de nem kapod meg az emailt, lépj kapcsolatba az ügyfélszolgálattal. Ha nem tudod a regisztrációnál megadott születési dátumot, akkor is (bár itt én hozzátenném, hogy akkor inkább mondj búcsút neki). -
válasz
Jim74 #242869 üzenetére
Elvileg akkor a saját, Family Manager account-od wallet-ére kellene lóvét tölteni. Ezt PayPal segítségével megejtheted; Store-ban Payment management -> Add funds. Vagy ha spórolni szeretnél, akkor a hardveraprón szokott lenni a névleges értéknél olcsóbban is feltöltőkód. Többször is vásároltam már ilyet, sosem volt vele még problémám.
Játékon belüli vásárlásra nem esküszöm, de ha a wallet-ről húzza az is, akkor valószínű, hogy működni fog. Legalábbis más megoldásról én nem tudok. -
válasz
Jim74 #242830 üzenetére
Ha a gyermeked profilja kiskorú (nincs még 18 éves), akkor nem lehet neki saját wallet-je. Ilyenkor felveszed a te account-od alá, mint Family Member. A Family Management alatt be tudod állítani, hogy mennyi legyen nála a Monthly Spending Limit. A limit erejéig tud vásárolni a Family Manager wallet-jéből. Ergo PayPal-on keresztül feltöltöd a wallet-edet és beállítod a költési limitjét, majd átlépsz a fiókjába és megvásárolod a Store-ból amit szeretnél.
A Minecraft-on belüli vásárlásban viszont nem vagyok biztos. -
válasz
Jim74 #242697 üzenetére
Nekem egyáltalán nem volt az, en nagyon élveztem a játékot. Mások meg hamar beleunnak a fast travel részleges hiánya miatt. Tény, hogy nem egy gyors játék, de a western stílushoz nem is az illene. Szerintem vétek lenne kihagyni, a sztori es a megvalósítás is remek, nagyon sok apro reszletre figyeltek a fejlesztők.
-
-
válasz
Jim74 #242661 üzenetére
Heavy Rain, Beyond: Two Souls.
Ezek kozul engem a Heavy Rain iszonyatosan megfogott, de elore szolok, hogy nagyon "borus" a story, plusz sokkal konnyebb akar nagyon hamar is ugy elrontani, hogy ne epp happy end legyen a vege. Plusz eleg regi jatek, es ez sajnos az iranyitason nagyon erzodik, engem az oruletbe kergetett, de a story annyira jo volt, hogy egyszeruen nem erdekelt.A Beyond: Two Souls se rossz, de annak a tortenete engem nem annyira fogott meg. Igaz, ezzel enyhen szolva nem tartozom a tobbseghez, akik szeretik a stilust es ezt mondtam nekik, eddig mind kb hulyenek nezett, szoval siman megerhet egy probat.
Peetey91: Until Dawn-t meg nem ismertem, az is ilyen fordulatos, inkabb a sztorira fokuszalo jatek, hasonlo iranyitassal?
-
ruti
Közösségépítő
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Need for Speed: Rivals
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Háztartási gépek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen NAS-t vegyek?
- Windows 10
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Milyen videókártyát?
- War Thunder - MMO Combat Game
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3038, 94% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i7 9700KF 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 XT 16GB ZALMAN I3 NEO ADATA 600W
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest