- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Mobil flották
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
tothjozsi96
addikt
válasz
Feherfy #254852 üzenetére
Nekem gyári paszta van rajta, takarítva nem volt. 2018 augusztusában vettem, olyan nagyon sokat nem használtam viszont. Pár játék végig ment, ennyi. Igen, tudom, attól még a por ugyan úgy ott lehet benne.
Ahol vásároltam ott kötöttem rá +2 vagy 3 év garanciát, nem tudom pontosan mennyit és ez miatt nem bonthatom meg. Azonban a boltba vissza vihetném de akkor elküldik Pestre mert az a hivatalos szervizük. Nem tudom, itt olvastam olyan kommenteket hogy a Grizzly is csak ideig-óráig jó és azért visszajön a gépzaj.
Nálad a 7216b-n gyári paszta van?
-
tothjozsi96
addikt
válasz
Feherfy #254840 üzenetére
Érdekes.
Anno mikor megvettem szüleimnél játszottam először az Odyssey-el, teljesen ki voltam hogy semmi hangja a gépnek (1080p). Vettem egy 4K-s TV-t és akkor már nagyon hangos lett, nem hittem hogy ennyit számít a felbontás főleg hogy a játékok nem igazán támogatják, csak felskálázza a TV, úgy tudom, szóval..
Most itthon van, 1080p monitoron játszom a Last of Us II-t, az az érdekes hogy elmentem kajálni, leszüneteltettem a játékot és ugyan úgy, baromira süvített.
Úgy látszik a 7116 és 7216 között ekkora a különbség.
-
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Feherfy #232963 üzenetére
Nem skinek, plusz karakterek:
Shang Tsung, Nightwolf, Terminator T-800, Sindel, The Joker and Spawn
Spawn hiányzik még, ma jött Joker, a többi már benne van. Nyilván mindenkinekinek magának kell eldöntenie-e, hogy akarja-e ezeket vagy sem. Maga a játék továbbra is a verekedős játékok etalonja kb.
(#232966) TXT
Ezt passzolom sajnos.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series/ One kontrollerek eladóak
- Nintendo switch Oled megkímélt Opcionálisan megvásárolható kiegészítőkkel
- Nintendo Switch Oled - 256 GB SDcard - BigBen tok -Okosított
- Eladó Ps5 (fat) digital, 2 kontrollerrel.
- Nintendo Switch OLED Zelda Tears of The Kingdom Megapack! Új, Bontatlan!! Ingyen Foxpost!
- Kihagyhatatlan ajánlat vadonatúj Ryzen 7 5800x processzorainkra! 0% THM-re is!
- Bezámítás! Lenovo Legion 5 17ACH6H Gamer notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN11
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB 1 év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3035, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 +ROG XG RTX 3070- i9 12900H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3050Ti 4GB + RTX 3070 W11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest