- iPhone topik
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
b.kov #169928 üzenetére
Vagy kapsz egy mailt, vagy nem. Lutri.
Amúgy én élből le is mondtam a szolgáltatást, és azt jelzi a Netflix hogy pár nap múlva lejár, viszont mintha úgy írná, hogy az accountomon van még két hónapnyi pénz. Szóval ezek szerint a 3 hónap nem kötelezően egyszerre van, ami tök jó mert az Aranyélet miatt most szerintem majd megint nyomok egy hónap HBO GO-t.
-
b.kov
senior tag
válasz
b.kov #168179 üzenetére
Lejárt a szerkesztési időt, de még egy kérdésem lenne a topikban keresés után:
PS4 -> HDMI -> TV -> Optikai kábel -> Soundbar esetén mennyire észrevehető a késés hangban?
Nagyon zavaró, vagy minimális?Jelenleg egy Sony wireless headsettel szoktam játszani, illetve PS4 -> HDMI -> Monitor -> Jack -> Hangfal kombóban, de egyik verziónál sem tűnt fel különösebben. Köszi.
-
-
30z.Samu
félisten
válasz
b.kov #137535 üzenetére
Elméleti síkon én is tavaszig bőven el vagyok a jelenlegi gyűjteménnyel, de hát már most tudom előre hogy 2 hét és itt a Dragon Ball, márciusban jön a God of War...aztán ki tudja mi lesz februárban.
A januári akciós betárazást nem bánom, mert tényleg lényegesen olcsóbban jutottam játékokhoz hozzá. Lehet csak fél év múlva veszem elő, de legalább már ott van.
-
hitchins
őstag
-
birorichard
őstag
válasz
b.kov #123217 üzenetére
Végeredményben ugyanaz a kettő, a definitive kb azt jelenti, h végleges/tökéletesített, a remastered meg hogy jobb minőségben újrafeldolgozott, a zeneiparból kölcsönzött kifejezés. Szójáték, a lényeg, h egy előző játék felújított változatai.
Nincs garancia arra, hogy elkészítenek másik részt is, nem egy új sorozat kezdete.
-
-
SH4D0W2011
őstag
válasz
b.kov #122407 üzenetére
A 3-mal játszottam, az elég jó volt, de az újabb játékaik már mások, sokkal inkább multi központúak. Én inkább single játékos vagyok, így ezekben nem igazán találom meg, amit keresek.
Oké, ott van még az AC, mint single cím, próbáltam az első részt és a Brotherhood-ot, de különösebben azok sem kötöttek le. -
stilo18
addikt
válasz
b.kov #122280 üzenetére
Az Uncharted 4-et láttam egy W805-ös Sony - n, szerintem szebb volt.
Egyszerűen tisztább volt a kép, talán ez a legjobb kifejezés.Érdekes amúgy, társaságban sok Pro van, sima is.... Amikor nálunk játszunk mindig(!) megjegyzik, hogy mennyivel szebb a játék nálam... (vs 1080p+alap gép)
-
törölt tag
válasz
b.kov #121911 üzenetére
Játékot megjelenéskor soha nem szabad megvenni, gazdaságilag teljesen irracionális. Csakis vagy fél év múlva, fullra patchelve, valamelyik szezonális akcióban.
A játék sok, az embere ideje kevesebb, így is mindig van mivel tolni. Horizont- 4500 forintért platináztam ki, három hónappal korábban ezért még 18 ezret kellett volna fizetnem.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Metal topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Milyen TV-t vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Yettel topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Eldőlt, hogy lesz-e céges internetadó az EU-ban
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- További aktív témák...
- 11 GB-os RTX 2080 TI - HP OEM - garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2183, 100% Akkumulátor
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest