- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
icemad
nagyúr
válasz
gangstagergo #280506 üzenetére
-
Elims
veterán
válasz
gangstagergo #280368 üzenetére
Ezzel most nagyon megfogtál!
De vajon lesz olyan gyors úgy,mint ssd-n?F-ects: Van olcsóbb ugyanolyan minőségben??
-
válasz
gangstagergo #279823 üzenetére
Oké, engem annyira nem mozgat a téma, csak hirtelen rácsodálkoztam... de ha a Sony-nak jó, akkor nekem is.
-
jbnd-007
tag
válasz
gangstagergo #279527 üzenetére
Régebben kipróbáltam, de vagy negyed másodperc lag volt a controller és a flipperek között. Végül feladtam.
-
F-ECT$
titán
válasz
gangstagergo #279518 üzenetére
Csodás anyag
FIREBLADE78: 9 évesen, szülővel játszani, pláne válogatott játékot teljesen ok szerintem. De persze mindenki úgy neveli a gyerekét ahogy akarja (és tudja)
-
Digidroid
aktív tag
válasz
gangstagergo #279024 üzenetére
Én tavasz végén/nyár elején kapcsoltam be utoljára, és most újból
Akkor is járt le a PS+, ezért nem is aktiváltam a meglévő kódokat..
Rigormortiis, F-ECT$, köszönöm a válaszokat.. -
válasz
gangstagergo #278759 üzenetére
Ennyit simán. Soha nem játszottam sem a Destiny-vel, sem a Warframe-mel (vagy talán azzal 1 órát még amikor kijött Switchre), szóval nem tudom a többi live service cucchoz hasonlítani, de ha jól tudom, azokhoz mérte mindenki (teljesen joggal), és a nulla extra tartalom miatt bukott meg. A gameplay viszont jó, egyszer végigtolni a sztorit tökéletes. Én randomokkal nyomtam, úgy is élveztem, ha van egy baráti kör, úgy biztos jobb.
-
raziel01
veterán
válasz
gangstagergo #278759 üzenetére
Nekem tetszett. 2 éve karácsonykor nyomtam végig.Elég nagy móka repkedni benne.
Megjelenéskor biztos gáz volt.
A városban mászkálást untam egyedül. -
válasz
gangstagergo #278757 üzenetére
Áh szegény Anthem. Két éve megvettem valami kétezer forintért azért, hogy megnézzem, mégis mennyire katasztrófa. Rögtön kedvencem lett.
-
DrDobos
őstag
válasz
gangstagergo #278708 üzenetére
Hehe
köszi szépen az otleteket
meg ami felol szeretnek erdeklodni, hogy van e olyan jatek, amit crossplay tudnank jatszani olyan modon, hogy 2 kontrollerrel jatszanank a ps-en, es 3.playernek becsatlakozna egy pc is. Nem tudom, ez megoldhato e egyaltalan, peldaul a Rubber Banditsre gondoltam hogy ilyesmodon jatszanank
-
Mr. Erikszon
senior tag
válasz
gangstagergo #278606 üzenetére
Na super vettem is egy SanDisk 256gb pendrive-ot egy typ C to usb adaptert.
És egy ilyet: [link]Akartam venni anbernic konzolt vagy miyoo minit aztán rájöttem hogy a xiaomi MI 11T mobilom visz mindent emulatorral akár 2x natival a : PSP,PS2
, WII, GC, N64...stb
Szóval egy ilyen ps4 controllerel megspékelve tökéletes lesz a config.
Köszi a választ -
válasz
gangstagergo #278089 üzenetére
Sajnos nem, az Iki Island expansion-höz a Director's Cut Upgrade-re van szükség. De ha a Plus-os Legends miatt nem engedi, akkor a teljes játékot tudod megvásárolni, vagy megvárhatod amíg lejár az előfizetésed. Illetve ha van másik, egyező régiós profilod, akkor veheted arra.
-
FunPro
őstag
válasz
gangstagergo #278041 üzenetére
Ennyi helyen TŰNIK akciósnak.
Sajnos a vásárlás alkalmával lehetnek meglepetések.Viszont, ha már még egyszer kommentelek, akkor:
A csucsima director-s upgrade tehát most 3545 Ft a ps store-ban
A LEGO® DC Super-Villains Deluxe Edition pedig 5.138 Ft, ugyanott. -
FunPro
őstag
válasz
gangstagergo #278036 üzenetére
A csucsima elég kapós volt mindenhol.
Én be is estem két szék között a pad alá, mert megrendeltem konzolvilágról, aztán láttam euronicsban is, ami nekem kedvezőbb lett volna.
Lemondtam a konzolvilágosat, mielőtt megrendeltem volna a másikat. Mind a két helyen elfogyott.
Harmadik helyről megoldottam, még időben.Amúgy két észrevétel, bár szerintem ilyen áron úgy sem csap le már senki a csucsimára. Nem éri meg jelenleg director's cut-ot venni, mert így lemezesen + digitális upgrade olcsóbbra jön ki.
U.I.:
Amúgy az euronics mekkora egy szutyok! Ki tudják lopni a kosaradból a tételt. Nem tudom, még melyik oldal ilyen, de jobb helyeken, hogyha már a fizetésig eljutsz, akkor nem írja ki az oldal, hogy a termék jelenleg nem elérhető...
U.I. 2:
Jelenleg egész sok helyen van még kedvező áron:https://playstation-4-jatek.arukereso.hu/sony/ghost-of-tsushima-ps4-p394435747/
-
ruti
Közösségépítő
válasz
gangstagergo #278036 üzenetére
köszönjük!
-
minilego
senior tag
válasz
gangstagergo #277911 üzenetére
Ezt nem olvastam el.
Most vettem egy gepet a fiamnak, gondoltam ez is ugy megy, mint boxon a home-olas vagy switchen lehet tobb felhasznalos elofizetes.
Igy akkor utananezek. -
icemad
nagyúr
válasz
gangstagergo #277012 üzenetére
Ez egy egész jó ajánlat, de úgy látom, hogy fagyi nincs hozzá. Nem esküszöm meg rá, de talán az Ironman-hez kell.
-
gangstagergo
senior tag
válasz
gangstagergo #276908 üzenetére
Kiegészítés egy feltett kérdésemre:
"Jelenleg a halmozás miatt került függesztésre ezeknek a kódoknak az aktiválása.
A júniusban induló új szolgáltatás alapcsomagja meg fog egyezni a mostani PS Plus-al, így kérjük ennek elindulása után próbálja meg aktiválni a kódot.
A kártyák lejárati ideje általában 10 év, így azt később is fel tudja majd használni." -
Mezcal
addikt
válasz
gangstagergo #276378 üzenetére
75%-os akcióban van a store-on.
-
FollowTheORI
nagyúr
válasz
gangstagergo #275691 üzenetére
Gondolom konzolon nem volt kikapcsolva az "instant buy".
Vagy pontosabban be lehet kapcsolva a megerősítés nélküli vásárlás. -
törölt tag
válasz
gangstagergo #275444 üzenetére
Hát meg csomó minden túl gyors. A kis ágyús izék, alig lehet megközelíteni őket, majdnem folyamatosan lőnek. Mikor ugrani kell és háromszöggel ráütni hogy kinyíljon az út, végig se értem de már húzná vissza. Forgó szivacsról amit el kellene kapni a levegőben vagy ezerszer lepattantam szerintem, nem akarta megfogni hiába nyomtam az R2-t. Meg kék golyóból is elég kemények az elvárások ha tovább akar menni az ember, szinte mindet össze kell szedni.
Nem értem kis gyerekek hogy tudják ezt végigvinni.
-
törölt tag
válasz
gangstagergo #275384 üzenetére
Most olvasom, hogy be lehet állítani végtelen életet?
-
törölt tag
válasz
gangstagergo #275384 üzenetére
Hát ha lenne kivel játszani
-
perge666
veterán
válasz
gangstagergo #275343 üzenetére
Annyira sajnálom hogy ebben a játékban nincs magyar felirat,pedig nagyon szeretem az ilyen típusu játékokat.
-
kill_switch
senior tag
válasz
gangstagergo #275017 üzenetére
Á, esztétika miatt is gondoltam, hogy inkább csere lenne. Elég koros már szegény, bár tisztességesen bírja még azért a strapát, de a markolat hátsó részén lévő csavarok konkrétan már rozsdaburokban vannak, a házon is érződik már az idő, nyekereg össze vissza, ha kicsit jobban rámarkolok, a bal ravasz is már egy kicsit lazább mint a jobb, az enyhe drift az már csak hab a tortán. Bár hozzáteszem, nem folyamatos a drift és nem is mindig jön elő, szóval így annyira nem zavaró, csak gondoltam minek tűrjem, ha cserélhetem is, ha meg már cserélem, akkor legyen esztétikailag is más kicsit mint ami eddig volt.
Meg hát, a szervíz az idő, a Genshin Impact meg igényli a napi bejelentkezést, nem fér bele, hogy napokig álljon.Kendek
Köszi, igen, mondtam is, hogy ahol még van, ott feketét még kapni, de több oldalon is láttam, hogy az sem volt már, ezért gondoltam, hogy a gyártással lesz valami. Furcsálltam, hogy kb 1 éve még volt narancs, lila, kamo, piros, etc... Most meg már mindenhol minden kifogyott.
Egy alap fekete verzióért nem szeretnék 20k-t kiadni, max akkor ha végleg bedöglik a mostani, főleg, hogy jövőre azért már érik a PS5-re váltás is, de ez még játék felhozatal függő). -
F-ECT$
titán
válasz
gangstagergo #274813 üzenetére
Remélem ez lesz
-
törölt tag
válasz
gangstagergo #274676 üzenetére
A demóval szenvedtem, folyamatosan nyomtam a támadás gombot mégis meg tudtak ütni.
-
nincsnév007
addikt
válasz
gangstagergo #273911 üzenetére
legjobb dolog ez, hogy nem kell itthon várni a futárt hanem akkor megyek a csomagért amikor akarok.
-
törölt tag
válasz
gangstagergo #273911 üzenetére
Nem volt a közelben Alza box
Újságosnál nem kérik?
-
november
tag
válasz
gangstagergo #273869 üzenetére
Sziasztok!
1. Szerintetek mennyit ér egy 2018 novembere óta meglévő, ritkán használt Playstation 4 pro (CUH-7216B modell)? Van olyan lehetőség hogy meg tudjam nézni hány órát ment a gép?
2. Érdemes elvinni portalanításra és pasztázásra? Ha igen, akkor Budapesten melyik szerviz megbízható? A Thermal Grizzly Aeronaut hővezető paszta milyen minőségű? -
törölt tag
válasz
gangstagergo #273866 üzenetére
Ja közben írtak hogy elindult a csomag
-
jbnd-007
tag
válasz
gangstagergo #273855 üzenetére
Én megvárom a 2024-es Black Fridayt.
-
törölt tag
válasz
Nem rossz. Én még a Miles Moralesre várok tőlük, elvileg jövő héten beérkezik.
-
Jakesz
addikt
válasz
Best buy
-
Sanyi.mTs
addikt
válasz
gangstagergo #273789 üzenetére
Ez a sima Pókember második része?
-
törölt tag
válasz
gangstagergo #273791 üzenetére
A PS5 upgrade extra pénzes? Mondjuk nem hiszem hogy mostanában aktuális lesz
-
törölt tag
válasz
gangstagergo #273789 üzenetére
Wow, köszi a tippet! Be is rendeltem mindkettőt!
-
gangstagergo
senior tag
válasz
gangstagergo #273788 üzenetére
Marvels Spider-Man: Miles Morales 7.190 Ft [link] Egyenlőre beszállítás alatt de egy próbát megérhet mert ez is jó áron van.
-
törölt tag
válasz
gangstagergo #273734 üzenetére
Én nem mert megvettem mikor akciós volt
Hitman 2 jöhet, az tetszene.
-
válasz
gangstagergo #273588 üzenetére
Köszi, az Ash of Gods wishlisten volt, orulok hogy sikerult beszerezni lemezesen, plusz mellecsaptam egy Breakpointot is 2.800-ert.
-
boost
veterán
válasz
gangstagergo #271494 üzenetére
tényleg, köszönöm, 24 hónap! Neked is, balazs025.
-
Frod
addikt
válasz
gangstagergo #271250 üzenetére
Az már stabilan évek óta.
-
Wesder
titán
válasz
gangstagergo #271175 üzenetére
Kulcsot ad, nem fiókot.
-
megyer11
tag
válasz
gangstagergo #271150 üzenetére
Néha bukkannak fel trollok erre is, nem kell etetni őket.
-
válasz
gangstagergo #270760 üzenetére
Megvettem, ennyit megért
Jó kis Arcade feelingje van
-
penge111
addikt
válasz
Behúzom én is, egyébként nagyon pozitív kritikát kapott ez a verekedős játék sok helyen. Idehaza egy combos írás róla!
-
F-ECT$
titán
válasz
Elárazhatták? Ekkora akciók azért nem szoktam a PS store-ban lenni ilyen játékokra.
-
válasz
megvéve, 359ftot megér
-
Deck
titán
válasz
Megvéve. 359 Ft
-
FunPro
őstag
válasz
LOL.
Meglepődtem, hogy nem 2.359 forint.
Amúgy én szeretem. Talán könnyebb, mint egy street fighter vagy egy blazblue.
-
cyberkind
félisten
válasz
gangstagergo #270521 üzenetére
Bármit csinálnak ezzel a játékkal, az ai mindig buta marad mint a segg, és a város meg élettelen, ezektől eltekintve nem rossz.
-
válasz
gangstagergo #270521 üzenetére
Van aki így is végigjátszotta? (erahurka? vagy marilllyo?) -
Hargitaibea
csendes újonc
válasz
gangstagergo #270491 üzenetére
köszi szépen.ezt nem tudtam mert nem figyeltem még régebben és nem is érdekelt csak mivel látom egy trofea csak igy nyerhető el igy probálkozom.nekem az volt a bajom hogy nem ir semmit mikor oda lopodzol mindt általában más játékoknál de ezekszerint probálkozom igy lehet ebben nem irja de videokban ugy láttam irja hogy melyikkel kell.na mindegy megprobálom köszike szép napot!
-
NyMRooD
őstag
válasz
gangstagergo #270475 üzenetére
Lassan őröltek a posta kerekei, köszi a visszajelzést
Jó játékot.
-
válasz
gangstagergo #269425 üzenetére
Ez a fallen order úgy felbaxott a csúszkálós ugrálós résznél kinyomtam a francba. Vhogy ez a halál vissza dolog olyan furcsán jön ki ebben a játékban nem tudom miért
-
Shamat
aktív tag
válasz
gangstagergo #269399 üzenetére
-
válasz
gangstagergo #269399 üzenetére
Ilyenről még nem hallottam / olvastam, és nem is láttam. Ha egy RESET nem segít rajta, akkor valószínűleg valami tönkremehetett benne.
-
törölt tag
válasz
gangstagergo #269323 üzenetére
Amúgy ez a statisztika is olyan átgondolatlan. Miért nem az app adja be, és miért nem lehet egy gombnyomással megosztani Facebookon, Twitteren, Insta sztoriban, stb...
-
penge111
addikt
válasz
gangstagergo #268629 üzenetére
Az EA playt lehet walletről is fizetni? 380-ért azért már a Fallen Ordert kipörgetem
-
Nirvatti
tag
válasz
Köszi, megnézem a Jedit
-
válasz
Azt hiszem ideje a Fallen Ordernek.. Már ha nem csak első fecskéknek jár ez a kedvezmény (nem néztem utána)
-
válasz
gangstagergo #267618 üzenetére
Mobilappal simán ment. Lehet, hogy a webes felület gyengélkedik...
-
Deck
titán
válasz
gangstagergo #266852 üzenetére
Összedobjuk neki azt a napi 40ft-ot.
-
highness
tag
válasz
gangstagergo #264690 üzenetére
Lehet. Nekem valamiért 12000 Ft rémlett.
-
Carlos Padre
veterán
válasz
gangstagergo #264645 üzenetére
Hát az alapja egy félreérthető nyilatkozat, a boss arra kérdésre, hogy jön e ps4re is azt mondta, hogy jelen pillanatban erről nem nyilatkozhat.
-
raziel01
veterán
válasz
gangstagergo #264597 üzenetére
Kiállított darab akkor kell ha valamit népszerűsíteni akarsz és tele vele a raktár.
Amiből effektíve készlet se lesz februárig azt kár lenne népszerűsíteni. -
válasz
gangstagergo #263277 üzenetére
PsPrices
-
Carlos Padre
veterán
válasz
gangstagergo #260534 üzenetére
Most tényleg annak tapsikolunk, hogy azt a kiadót, aki a fallout 76ot adta nekünk megvette az a cég, ami Craiget adta a mémvilágnak? Mégis melyik fogja melyiket a csúcsra emelni?
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
gangstagergo #260116 üzenetére
Jön mindenre.
-
penge111
addikt
válasz
gangstagergo #260116 üzenetére
Durva is lenne, ha ilyen hamar elfelejtenék a Ps4 érát, 2 évig tuti jönnek még rá jó címek, csak fordítsanak rá figyelmet, hogy szépen is fussanak... Ami meglepett, hogy azt mondták, hogy Ps4-re már nem jön ex cím, erre püff jön a póki
-
.LnB
titán
válasz
gangstagergo #256969 üzenetére
-
RangerFox
veterán
válasz
gangstagergo #256969 üzenetére
A 4 könnyebb, azt vedd ebben az esetben.
-
.LnB
titán
válasz
gangstagergo #256967 üzenetére
Középkori RPG.
Egyébként a Dirt Rally 2.0-t vegyétek inkább. Most 4700. Bár volt ingyen PS+-ban már.
-
saelin
veterán
válasz
gangstagergo #256914 üzenetére
Hol tudok ilyet rendelni? Nem baj hogy a monitorom csak 60 Hz?
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
gangstagergo #254556 üzenetére
De a storeban a definitive editionre mit ír?
-
Gáboromm
tag
válasz
gangstagergo #253275 üzenetére
Így van! Legalább bevallod.
Igen arra a kérdésemre kedvesen válaszoltak, de én arra (egy másikra) a bizonyosra nem kaptam kedves választ (nem tőlük), kivéve, amit már írtam előzőekben.
Egyébiránt markknight válasza is inkább lekezelő volt. Hiszen csak egy "hivatalos oldalon" volt a válasz, miközben ott nincs leírva, főoldalon. Ergó gőze nincs, hogy oda mi van írva. csak egy hányaveti válasz.
Egyedül fausto nézett utána jobban, és látta, hogy még 5 évről származó cikkben értekeztek erről. Többet ő se látott.
-
Gáboromm
tag
válasz
gangstagergo #253124 üzenetére
Kedves választ kaptam?
Tehát te kedvesen értelmezel egy ilyen választ?
"[link] Oh my God i can't believe how smart are you!""
Grat!
-
Gáboromm
tag
válasz
gangstagergo #253119 üzenetére
Te vagy okos már. Nem az érdekelt (már), hogy júliusban mikor jön ki bakker!
Hanem, hogy hova van az írva, hogy minden hó keddjén jön ki a ps plus játékok?
Értelmes és pozitív választ várok! vagy nagy elvárás ezen a helyen?
-
Carlos Padre
veterán
válasz
gangstagergo #253119 üzenetére
Degonivagy.
-
Szabi®
addikt
válasz
gangstagergo #252999 üzenetére
Az kapunk egy Ac 87 Origins 3-at
Látszik hogy csomó texturát a másik két játékból használtak fel,és ugyanazok az egyen katonák,személyiség,egyediség,karakterizáció nélküli valamik.....A víz,hajózási animáció is az elődöket idézi....
És ezt is megveszik jó sokan a gyerekek,úgyhogy jövő nyárra kapunk még egy "ilyet" -
Lackooo84
nagyúr
válasz
gangstagergo #246871 üzenetére
Éééés voltnincs.
-
Peace
nagyúr
válasz
gangstagergo #246871 üzenetére
Erre nem feljebb vitték az árát?
Pedig még be is tettem a kosárba reggel, csak nem fizettem ki, mert hülye voltam.
-
Wesder
titán
válasz
gangstagergo #246225 üzenetére
Nekem ne mondd. Day1 vettem mert gyerekkorom egy darabkàja mai köntösben. Az 1-2-ben màr csak időre futok, a 3-ban kell még pàr gyémànt és időre futàs és maxolva lesz. Szerintem még kevesebb hajam lesz, mint ami most van, mire végzek vele.
-
Wesder
titán
válasz
gangstagergo #244614 üzenetére
Remélem nem rokonok Crytek-kel.
Ja 200ft-ot bele tudok dobni.
-
Tuomas
addikt
válasz
gangstagergo #244614 üzenetére
Ez nagyon jó. De ne egyedül, én is adok bele. Topik szinten összedobjuk, elvégre közös érdek.
-
sting2
addikt
válasz
gangstagergo #241381 üzenetére
... és akkor mondtál egyet a sok közül..
Ghostpetya
Jogos. -
Szabi®
addikt
válasz
gangstagergo #241383 üzenetére
Most szedem a Final Fantasy demot,inkább élmény beszámolokat vártam akik tolták,mert ahogy nézem elég sok rész van.Látom hogy Square enix csinálta a játékot,de pl tőlük a Just Causeok annyira nem jöttek be.
-
S e t h
nagyúr
válasz
gangstagergo #225045 üzenetére
Vagyis neked köszi.
Korán volt.
Pedig keresztény vagyok. -
Bétaville
senior tag
válasz
gangstagergo #224897 üzenetére
Használd egészséggel!
-
Viper26
nagyúr
válasz
gangstagergo #220764 üzenetére
DS milyen lett Slim-en?
Nagyon tetszene, egyedi játék lett, csak ez még kicsit vissza tart tőle.
-
RangerFox
veterán
válasz
gangstagergo #220737 üzenetére
Lehet, de bankkártyát is hozzá kell kapcsolni a fiókodhoz.
-
Bogyi007
veterán
válasz
gangstagergo #218693 üzenetére
Egy Sega Megadrive kollekció és a,SoulCalibur VI nekem is már megrendelt státuszban van tőlük.
A konzolos eladásokra meg én annyit tudok mondani hogy Ps4-ből a második gépem használom - elvileg a Slim is valahol működik még, míg Xbox One fronton már a harmadik gépem van ebből az elsőt beadtam anno csereakcióba és akkor hoztam el egy új gépet, amit másfél hete cseréltem le szintén egy új példányra - a másik gépet megvették, így az is működik...
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Formula-1
- Mafia: The Old Country - Íme a hivatalos gépigény
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kuponkunyeráló
- Nintendo Switch 2
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen TV-t vegyek?
- Hamarosan megjön az ASUS házak új zászlóshajója
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS C246M i5 9400F 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 Super 6GB Zalman N4 Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600X 16GB DDR4 500GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB Zalman N5 CM 450W
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- LG 27GX790A - 27" OLED evo / QHD 2K / 480Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1 / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest