- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- One mobilszolgáltatások
- Apple Watch
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic V2 - origami
-
Mobilarena
Overwatch 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
oxox
addikt
válasz
#75791360 #15672 üzenetére
Két dolog
-másfél ill. több mint másfél évig élvezt3d a játékot, szerintem ezek után azt mondani nem éri meg..hát furcsa. Pláne a masodi’ dolog fènyében
-ha valaki nem szereti a motorsportot miért sir, hogy drága a forma1 jegy? Én pl utáltam minden percét a heroes of stormnak mikor ow skinért kellett játszani, nem is játszok hasonlóval sem, és nem is fogok..Te meg másfél évig játszottál is vele.Szerintem pont annyi a vérpistike, aki ninja akar lenni mint a játék megjelenésekor...korábban codoztam (ill starcraft) de itt szerintem sokkal többet kapunk mint codban, és folyamatosan jön a tartalom ingyen.
-
Pocok256
veterán
válasz
#75791360 #13140 üzenetére
". Utálom az ölést. Jó lenne ebbe a játékba egy értelmes pve rész,"
Pve be is ölés van amúgy vagy ott simogatod az enemyt ?
Ebben az esetben szerintem ez lenne a te játékod. -
k-adi
nagyúr
válasz
#75791360 #13140 üzenetére
Amúgy igen, mindig azt mondja mindenki, hogy légy carry egy jó dps-sel és menj feljebb rankeden, csak én világéletemben utáltam annak lenni, supp vagy tank a szerepem, amivel persze rá vagyok utalva a többiekre, akiket a legritkább esetben érdekli, hogy védeniük kéne engem vagy használni a pajzsom, stb...
Na igen, ezzel én is sokszor találkozom és én is csak ezt tudom javasolni.
Ugyan én béna vagyok és csak gold szintet értem el mostani seasonben is (bár nyáron szinte nem is játszottam egy meccset se OWban), de azokon a meccseken, ahol nem én vagyok az egyik erős dps, azokon általában vesztünk is. Hiába gyógyítom fel a csapatot az egekbe, egyszerűen egyesével mennek előre meghalni, így supportnak nem sok értelme van alacsony szinten szerintem se. Pedig már láttam jó csapatmunkát is goldon, de ott még ritka. Viszont feljebb kerülni solo-ként - ahol már több kommunikáció lenne - nehéz, főleg mikor valaki támadóként Törb-öt hoz (100ból 1x válik be) meg ilyen trollkodások mennek 0-24.(viszont amin meglepődtem, hogy Junkrattal sokkal jobban megy, mióta 2 aknája van
)
-
saen
veterán
válasz
#75791360 #9914 üzenetére
Hots-ben aranyat kapsz és abból hőst tudsz venni, ez meg csak kozmetikai dolog, a játékot semmiben sem befolyásolja. Én az arcade-et csak és kizárólag event alatt nyomom, nekem is frusztráló szokott lenni. Hagyományos dobozért én már nem szenvedek így közel a 400-as szinthez.
-
torik
senior tag
válasz
#75791360 #6951 üzenetére
Csak az alapján hogy Ana mennyit töltött ptr-en mielőtt élesbe került, lehet egy héten belül már Sombra is érkezik. Persze itt sok más játékmód is bekerül mellette, szóval lehet bőven tovább tart majd. Túlságosan az elején vagyunk az egésznek ahhoz hogy vad következtetéseknél többet vonjunk le.
-
k-adi
nagyúr
válasz
#75791360 #6949 üzenetére
Mikor kerül át élesbe az változó, nincs kőbe vésve, hiszen a PTR lényege a "tesztelés". Van amit hosszabb ideig tesztelnek, van amit nem.
A loot-box grindolást pedig patchelik hamarosan, úgyhogy felesleges már ezzel kapcsolatban taktikázni. Benne van a patch notes-ban
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F (10 mag/16 szál) +RX 7800 XT 16GB GDDR6 +Új 16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA
- AKCIÓ!!! DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F + Új RTX 5060 Ti + Új 16-32GB DDR5! GARANCIA/SZÁMLA!
- Razer Book 13 4K+ TOUCH I7 eladó
- HP 2x8 Gb DDR4 2666 Mhz RAM
- Félgép eladó/ Intel i9 9900 / Asus Prime Z390-A / 64GB DDR4 / 500GB Samsung 980 /
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 8100 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Bitfenix Neos 500W
- Samsung Galaxy Z Flip 5 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest