- Motorola G86 - majdnem Edge
- Megvan a Magic V5 európai startdátuma
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Magisk
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
-
Mobilarena
Overwatch 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
oxox
addikt
válasz
kazuma921 #11962 üzenetére
röviden én úgy fogalmaznék felejtsd el a quick, arcade játékot, és az ott alkotott elméleteket.
én quick-en, és arcade-on fun-olok...értsd olyan karaktereket hozok amikkel amúgy nem nagyon játszok , kivéve amig ládára vadászok (de mysteri ugye pl. kivétel.)...tehát elméletet is kár gyártani...ha elgurul a gyógyszer (valami nagy képü gyerek miatt pl.), és mégis hozok maint (pl. junkot), akkor többször előfordul, hogy egyedül megforditom a dolgok menetét (pl. kiitatok a healereket), és fordul a dolog (persze csapat kell a győzelemhez, de sokszor elég ennyit tenni, egy embernek váltani, hogy máris ne egyoldalu legyen a dolog)rankeden azért a két csapat közel azonos tudással rendelkezik, legalább papiron, és ott azért a nagy többség main karaktert próbál hozni....
ahogy látom a többiek is hasonló véleményen vannak.
-
Edem05
őstag
válasz
kazuma921 #11962 üzenetére
Hát ezzel így nem sok mindent tudsz kezdeni, vagy összeállsz még 5 emberrel és úgy toljátok vagy sehogy. Letörlöd a játékot és elfelejted, hogy ez létezik. Van pár ismerősöm aki a második opciót választotta. Valakinek nem bírja az idegzete az ilyet, ez van. 😕
Azt mondod a comp nem tetszik a folyamat szívás miatt, a QP-t meg még annyira sem veszik komolyan az emberek. A meccsek 99%-a csak olyan pickekből áll, hogy Widow+Hanzo vagy Torb+Sym. Azt a solo játékosok szaladgálnak ki egyesével megdögleni. Ilyen ez a QP. Ha tényleg komolyabban érdekel akkor szerintem az első opciót válaszd. Keress még 5 embert és toljátok úgy, itt a topikban is bejött már ez a módszer, és milyen szépen haladnak felfelé. 🙂 -
M^xx
aktív tag
válasz
kazuma921 #11813 üzenetére
Akkor ne supportolj, vedd a kezedbe az irányítást és legyél te aki hozza a killeket, nem ismerlek nem tudom mik a képességeid, lehet szimplán te vagy a gyenge, olyan nincs, hogy mindig a másik a hibásés azért nem nyersz. Cserélj accountot barátnőddel vagy csak játsszon párat ő a te accountoddal és esetleg lesz-e változás.
-
Bazsi1987
őstag
válasz
kazuma921 #11813 üzenetére
Szerintem ne foglalkozz a rankodal, szard le, ne ad fel, én már kb fél egy éve nem érdekel a rankom egyik játékba se és azóta jobban is megy mindegyikbe, tök mindegy bronz ezüst vagy master vagyok, de oda teszem magam minden mecsen úgyan úgy mert rankeden jobb mecsek vannak mint
a simába 😊 szerintem senkit nem fogja a párja jobban szeretni ha platinum master legend(hs) stb, élvezze mindenki a játékot, engem is felidegesít néha 3 vesztes mecs után hagyom 1-2 napig 😉 -
torik
senior tag
válasz
kazuma921 #11811 üzenetére
Annak is megvan az előnye igazából, ha tényleg sokkal lentebbre tesz mint ahová kéne akkor viszonylag könnyű felverekednek magad
tolj le pár próbakört mielőtt feladod.
Mi is így voltunk Arrow kollégával, bedobott minket arany aljára kb, onnantól pedig döngettünk fel platináig -
saen
veterán
válasz
kazuma921 #11782 üzenetére
Akkor egyidőben kaptál még valakitől sebzést amit nem vettél észre. Tracer ultija 400-zat sebez, de mivel Winstonnak van páncélja max hp-n, ezért valamivel kevesebbet. Bugosnak meg nem bugos az ulti, Tracert játszom a legtöbbet mostanában és pl a 400hp-s Orisát se viszi le egyből a pulse bomb a páncél miatt.
-
BaLee
addikt
válasz
kazuma921 #11774 üzenetére
Én is hasonlóra jöttem rá. Ha görcsölsz, hogy feljebb juss akkor úgyis csak szívni fogsz, mert trollokkal vagy hülyékkel rak össze. Én ha eldöntöttem, hogy nem görcsölök ezen a dolgon, mert ez csak egy játék akkor könnyebben ment az egész.
Amúgy van valami befolyása a placement meccsek eredményére annak, hogy hol végeztél előző szezonban? Mert én 2503-ról indultam, az is maradt a max, valahol 1850 körül végeztem és mintha olvastam volna, hogy olyasmi szintről indul az ember ahol végez!?
-
Bazsi1987
őstag
válasz
kazuma921 #11765 üzenetére
Nekem a taktikám minden osztályból kiválasztottam egy-egy hőst amit megtanultam, helyzethez képest ha kell akkor persze leváltok másikra amivel nem tudok annyira de igyekszek beszélni chaten hogy azzal nem megy próbáljuk meg cserélni, persze ez competitiv ott többször hallgatnak az embere 😊 egyet nem értek itt miért nincs solo meg team rank mint a heroes of stromba?
-
saen
veterán
válasz
Eljutottál egy olyan szintre, hogy jobb játékosok ellen játszol már, mint eddig. Emellett QP-ben nincs rendes matchmaking. Told le a besorolókat és ha jól csinálja a rendszer, akkor be fogsz előbb-utóbb kerülni a neked való helyre. Onnantól 50% körüli winrate-re lehet számítani.
-
freeknight
őstag
válasz
Ez ilyen műfaj, nemrég én is kerültem lose streakbe. Harmadik bukásnál kell kikapcsolni a gépet és kimenni a szabad levegőre. 1-2 napig vissza se nézz. Jót tesz az idegerendszernek. Te se teljesítesz már 100%-osan, ha ver az ideg, nem biztos, hogy a csapattársakat kell mindig okolni.
Ja, quick-től meg sokat ne várj, legtöbben csak gyakorolni járnak fel, ezért is látsz annyi dps-t. Felesleges is rajta idegeskedni, hogy nem vált el, nyilván nem fog, mert nem nyerni jött.
Szerintem barátnőddel meg haveroddal nyomjátok le a placement meccseket, aztán jobb lesz az, azt már komolyabban veszik (persze ott is sok a retardált meg a 8 éves héliumhangú gyerek, de lényegesen kevesebb, mint quick-ben).
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Napelem
- Linux kezdőknek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Napelem - 100%-os támogatású pályázat
- Megvan a Magic V5 európai startdátuma
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- TCL LCD és LED TV-k
- Magisk
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- További aktív témák...
- Asztali PC , R5 4500 , 1080 8GB , 16GB RAM , 256GB m.2 , 750GB HDD
- Asztali PC , i7 10700 , RTX 3070 , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1.5 TB HDD
- Gamer PC , i7 10700 , RX 6700 XT 12GB , 32GB 3200MHz , 512GB NVME , 1TB HDD
- Okosított PS4 Slim 11.00 GoldHEN 500GB - Telepített játékokkal
- Samsung Galaxy A26 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- LENOVO ThinkSystem NVIDIA Quadro RTX 6000 24GB PCIe Passive GPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest