- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Overwatch 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
DJGABI
addikt
-
saen
veterán
Áhh, akkor innen jön ez a spawn camping hülyeség, mostmár értem
300 szint után is van még néhány hülye aki ezzel van elfoglalva, ebben a játékban ez egyeltalán nem működik. Minden checkpoint előtt meg kell találni a legjobban védhető helyet és azt kell védeni. Ha nem ezt teszed akkor egy rosszabbul védhető helyen történnek a csaták, ha azt bukod akkor utána nem érsz vissza a jól védhető helyre és simán átmennek a nehéz részen ellenállás nélkül és ez nem éri meg egyeltalán.
Egyébként rank függő, hogy ki hol szeret védekezni, minél magasabban vagy comp szinten, annál egyszerűbb a dolog és nem hullik ki az ember haja. -
NyxNyxNyx
addikt
A ponton előnyösebben tudsz felállni.
Ha ott campelsz a spawnon, és megölsz valakit, akkor kb nyertél 10 másodpercet, ami a respawn time. Ha viszont te halsz meg, akkor amíg vissza nem érsz a spawnról, addig emberelőnyben vannak, ami rohadt hosszú idő Control poinoknál. És ügye, ha ők vannak emberhátrányban a spawn-nál az nem gáz, de ha ti vagytok, akkor bejönnek.
Meg még régen volt rá példa(jó, most is néha) mikor védőként kitámadnak a csapattársaim, hogy besunnyog egy flanker és oda is 1 harmad jó esetben.
+Ott van a full heal mögöttük.
+6-an vagytok egy csapatban
+ultija nem csak neked töltődik, hanem nekik isLényegében ha ott campelsz, akkor ők vannak sokkal előnyösebb helyzetben, ha a ponton várod őket, akkor te vagy előnyösebb helyzetben.
Majd még pár lvl után te is kitapasztalod, hogy nem jó odamenni.
Payloadnál meg ott érdemes védekezni, ahol fel tudtok állni előnyösen.
f3rdzs0: Ahogy a videódban wall-rideoltál annyira én sem tudok.
Szoktam használni a wall-ride-ot de a magasra mászás nem megy.
Még goldon voltam lucio-val úgy hogy felmelegedett a gépem és 20 fps körül ment a játék és így is kaptam kártyát, meg alig tudtak megölni
lényegében a space-en és az e-n könyököltem.
-
GODx
tag
Félnek a spawntól itt az emberek, mint a Genji mainek a payloadtól. Kb. csak én merek odaállni, meg néha a Junkrat vagy Mei aztán megy a csodálkozás ha Soldierrel nehezen de túlélem az ütközetet, kiszedek egy supportot és már akár az első másodpercekben ultival szaladgálok. Fura.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS TUF Gaming A620M-Plus + AMD Ryzen 5 8400F + 16GB 5600MHz Kingston Fury Beast + hűtő
- Eladó Erős Gamer PC - Akár Cyberpunk 2077-re Is Készen! (Ryzen 3 2200G RX 570 8GB 32GB RAM AIO
- MacBook Pro 2019 '16 2,6 Ghz 6mag Intel Core i7 16/512gb - Space Gray Touch Bar
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Eladó megkímélt állapotban lévő Xiaomi 12T Pro 8/256GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest