- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Júliusi techmontázs (2025)
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
Overwatch 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
freeknight
őstag
válasz
stefyY #13446 üzenetére
Azt vettem észre, hogy eventek alatt sokkal szorgalmasabban dobálja az aranyakat. Én kinyitottam már reapert és zaryát (hogy nektek már ne kelljen, tudom, hogy itt a többség nincs oda érte
) , amiknek nagyon örülök, így nyugodt szívvel vehetem meg mcree-t és zent
. Symmetra is baromi jól néz ki, de mivel eddigi 8 hónapom alatt a játékban mentem vele kemény 15 percet, ezért 3ezret nem verek el rá.
Ezeken kívül volt még egy toa disznónak, és 500 gold. -
sirszevenap
addikt
válasz
stefyY #13329 üzenetére
GTX 1060-al, OC-zett i5 6500-al (4,3-on ketyeg) és 16GB rammal Ultrán (tehát nem epic), kikapcsolt dynamic shadow mellett kaptam 75 fps-t amire azt mondom, hogy beton stabil és nem esik le az alá. Nyilván volt több is, de utálom ha ingadozik. Így lockoltam annyira, ami nem mozdul. Igaz 2560x1080-ban. (33%-al jobban zabálja a forrásokat mint a sima 1920x1080).
Most GTX 1080-al 150-re lockoltam, ez alá soha nem esik és természetesen ez már epic beállítás és minden minden csutka max, tehát nincs feljebb. Dynamic shadow is a legmagasabban.
Mindent összevetve, azzal a configgal Én a Medium alját mondanám Neked ahhoz, hogy ne essen be 60 alá. De ki kell próbálni, lehet picit alá lőttem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- SzoftverPremium.hu
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest