- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- MIUI / HyperOS topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Honor 400 Pro - gép a képben
-
Mobilarena
Overwatch 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
maser
tag
Én meg arról ugatok, hogy az owbe comp az egyenlő a zéróval
Ezt tényleg nem lehet addig megállapítani, ameddig nem kompetitívezel.
Ha ilyen jók vagytok miért nem csináltok egy teamet? Lehetne a neve phpros. Biztos top 3-as lenne.
Szerintem ez egy fantasztikus ötlet. Én támogatom az ötletet.
Milyen vicces, hogy itt mindenki milyen jónak hiszi magát.
Hát nálad úgy is jobbak vagyunk.U.I.:
Arról, hogy nem kapsz jó csapatot, te tehetsz. Carryzned kéne, ha jobb vagy.Fogadjunk, hogy vagy LOL-ból, vagy CS:GO-ból jöttél. (Azok szarozzák az összes többi játék competitive rendszerét)
-
oxox
addikt
lol..ahhoz is kevés vagy, hogy azt lásd, hogy magadat járatod le.
comp egyenlő zéróval, de nem kompozol....tanuld meg, mert hasznos lehet az életbe, vagy ha már felsőbe fogsz járni: olyanról ne ugass amiről halvány lila tapasztalatod sincs.én nem vagyok pro, nem is irtam sosem....de 600lvl+ -al hagy ne kelljen már elviselnem egy olyan okoskodásait, aki még a karakterek nevés sem tudja.
jahh és nem vagyok a barátod kisgyerek, egyelőre azt sem engedném meg személyesen, hogy Tegezzél.
amig meg nem kompozol addig nem is tudsz semmit a játékról...vagy legalábbis az igazi küzdelemről nem sokat...., qm, arcade csak funnolás az emberek 90%-nak.
Azért kérdeztem meg, mert én egy karaktert játszok amióta megvettem a játékot, de az nem azt jelenti, hogy nem tudok játszani barátom De ez pont azt jelenti, azt sem tudod, hogy ki rakja le a shield generátort, jó esély van arra, hogy azt sem tudod, kit kell fokuszálnod, ki mit csinál....legalábbis ezt már lirtad, több ez mint valószinü. Olyan mintha benne lennél egy zenekarban, de fingod nincs arról, hogy a melletted lévőnél zongora van, vagy basszus gitár, közben előadod, hogy mekkora nagy ász vagy a csapatban.
-
freeknight
őstag
Hallod, te vagy a legnagyobb arc, aki valaha betévedt ide
Én nem tudom, mit szedsz, de adjál belőle nekem is.Ja hogy te nem compozol? Akkor mit csinálsz, quick play az ovistársakkal? Ekkora arcra csak akkor lennél feljogosítva, ha legalább eu top 10-ben benne vagy, egyébként nem érzem úgy, hogy bármilyen témában többet érne a véleményed, mint bárki másé ezen a fórumon.
Na megyek, veszek is gyorsan 3 millió forint értékben gépet meg gémer cuccokat, meg otthagyom a melóhelyet, mert akkor ezek szerint ez a játék nem szórakozás, hanem kőkemény munka, és csak ekkor fogok érni valamit.
My god -
oxox
addikt
én azt kérdezném meg: Te ki a tök.m vagy?
négy napja megkérdezted, hogy rakja le sym a másik ultiját, meg, hogy azt hitted orisának van shield genje, ma meg lekezeled az itt lévő játékosok egy részét, osztod az észt 0 tudással...vegyél vissza az arcból "gyerek"... ha konkrétan a karaktereket sem ismered, akkor ne osszál senkit, még egy silverest se (ezt még akkor sem viselem el, ha olyannak osztod azt észt akinek szintén volt korábban bicskanyitogató hottászólása, és még akkor sem ha lenne bármi valós alapja is a mondandódnak....)"Jólvan gyerekek menjetek szerintem nézzetek megy egy két esports ligát" nonplussz ultra...mivan? Öreg akkor volt már pc-m mikor még csattogós lepkével játszottál, vagy csak kósza gondolat voltál ..nem kevés 20+, 30+, 40+ -os emberke van itt (én is közelebb vagyok az 50-hez int a 20-hoz), szóval ezt a stilust tartsd meg az osztálytársaidnak.
és igen a nagy többség volt már normális csapatban...és aki 3000+ -ban van az már tud játszani, ha kicsit is értenél hozzá akkor tudnál, már 2000 felett is kell az, hogy az emberek némi csapatmunkát végezzenek, 2800+ felett pedig konkrétan semmire nem mész tartósan solo játékkal, hiába vagy Fatality mellékállásban, egyedül kevés vagy....de majd megtudod, ha kiküzdöd magad bronzból kisgyerek...ahhoz meg, hogy elvedd a kedvünket kevés vagy...
azért nem rakom off-ba, mert Te sem ismered azt a funkciót.
oxox -
BaLee
addikt
Bele is szoktam néha keveredni, mikor a nagy rohanásban, utolsó pont védésénél teleportert rakok le shield generátor helyett. Nagyon jó amúgy szerintem Sym, csak egy normális csapat kell hozzá, anélkül halott. De rövid és közepes távon ha utolér, nem sok esélyed van ellene, főleg ha pajzsot is dob... Sokszor DVA-t, Roadhogot de még Reinhardot is le lehet szedni vele, miközben körülötte ugrálsz. Főleg, hogy általában nem is rád fókuszálnak, mert mindenki Soldiert meg Pharát kergeti mondjuk.
Sokszor belefutok abba, hogy felrakom a kis lézereket, de valahogy lekapnak és mire visszaérnék már el is foglalták a pontok. Onnantól sok mapon már megette a fene az egészet. Bár Anubis-on még egész jól lehet vele aprítani a 2. pont védésénél is, de pl. Hanamura-n ha nem tudjátok megfogni az első pontot, a 2.-ra már szerintem nem annyira ideális.
A kedvenceim meg az okos, semmirekellő csapattársak, Numbanin is Sym-et pickeltem, de átjöttek rajtunk, nem tudtuk feltartóztatni őket, teleportot sem védte senki, majd a nagy rohanásba az utolsó pont védésénél sikerült teleportot leraknom shield generátor helyett, nekem köszönhetően tudtunk húzni még 1.5 percet az utolsó foglalásnál, de ahogy betolták már kaptam is a "retard Sym" kommenteket, mindezt 3 gold medál mellett... Az indoklás, hogy miért tettem teleportot az utolsó ponthoz. Írom neki véletlenül, de nem hiszem, hogy ezen múlott a dolog. Na ez mondjuk ki tud borítani.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Autós topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Fujifilm X
- Kuponkunyeráló
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- 3D nyomtatás
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Dji RC N3 távirányító
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 mini 5G 128GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest