Hirdetés
- Elképesztő robotok, kutyatelefon, Waymo, kártya méretű tracker... CES
- Turbo fokozatra kapcsolt a OnePlus
- Crackberry Kevin telefonja, óriási Dreame stand autóval a közepén - CES
- Áprilisban már szaggathatja a kínai aszfaltot a Xiaomi SU7 új verziója
- CES 2026: Új összehajtható 3 az 1-ben töltő az Ankertől
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Azonnali mobilos kérdések órája
- One mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
samurai81
újonc
Sziasztok!
Nagy gondban vagyok.Adott egy Astra H 1.4 (Z14XEP).Dieseles hangja kezdett lenni az autónak.Volt rajta komplett szivosor csere,kicsit halkult,de még mindig maradt.Ezt követte komplett vezérmülánc minden tartozékával együtt.Ez után érezhetöen legyengült az auto nem megy ugy mint elötte és alapjáraton se igazi a motor járása.Többen mondták,hogy a vezérlés arréb kerülhetett egy picit,de célszerszámmal történt a csere nem tudott elmozdulni.Azota 2 szer lett szét-összerakva.Viszont a diesel hang teljesen elmult
Valakinek bármilyen ötlet?Kompresszio teljesen jo,az auto mégis erötlen.Gyári Tec2 vel kivillogták Fötengelyjeledo hibát.Ez is cserélve lett a hiba ugyanúgy tart.
Bármilyen ötletet,tanácsot szivesen fogadok.
-
mosqito
csendes tag
Sziasztok,
Van egy Opel Astra H-nk(Z17DTH) 2006-os evjarat, amelyen az index igen furcsan mukodik, valamint neha a duda abszolult nem es ebben az esetben a radio hangerejet noveli a duda kapcsoloja.
Olvastam korabbi hozzaszolasokat, amiben irtatok hasonlo tunetekre, hogy a kormanyoszlop panelja (talan CIM modul a neve) okozza a problemat.Milyen szervizeket ajanlanatok, akik megbizhatoan el tudnak vegezni a panel ujraprogramozasat es/vagy cserejet Budapesten es kozeli kornyeken?
Egy hivatalos szervizben mar jartam az autoval, ott motor teri panelt is szerettek volna kicserelni, akar hasznalt darabra is. Mondamon sem kell hogy ropkodtek a 100e-k es ugy valtunk el, hogy hivnak ha talaltak bontott panelt, de ennek lassan masfel eve. Valoban 100e-kre szamitsak a javitasnal vagy meg lehet uszni olcsobban is?Elore is koszi a valaszokat!
T -
_seth_
veterán
válasz
CsonkaImo
üzenetére

Egy dupla gömbcsuklós stabilizátor. Jellemzően apróbb, de folyamatos úthibák esetén lehet hallani a kopogását. Cseréje a kerekek teljes elfordításával könnyen megoldható általában.Valójában hátul is van egy hasonló, de azt általában az úthibák nem teszik annyira tönkre és nem is hallható úgy mint az első.
-
CsonkaImo
addikt
válasz
Grande Ale
üzenetére
Mi ez a "kutyacsont" pontosan? Mert nekem is rá van írva valami "joint" az utolsó műszakira, de nálam nem zörög egyelőre.
-
_seth_
veterán
válasz
Grande Ale
üzenetére
Csak elöl van, és nem kell állítani utána.
Petyyyyy: nem picik az tuti

-
Grande Ale
őstag
Sziasztok!
Kicsit zörgött, nyekergett a futómű. (meriva 2005)
Elvittem szervizbe, szerelő megnézte, rendelt két kutyacsontot.
Ez az alkatrész csak elöl van, hátul nincs?
A csere után kell futómű állítás, vagy ennél nem szükséges? -
adorjant
őstag
válasz
zolikaDB
üzenetére
Nekem az ezüst jobban tetszik,plusz szerintem a gyengébb motor csak jobb használtan,ha jól tudom dpf sincs még benne. Váltóáttételt meg kell nézni,van-e egyáltalán hátránya a hat fokozathoz képest.
Max mehet rá a chip ha nagyon gyengének érzed,bár az 1.4 után ponjólenne
-
zolikaDB
veterán
válasz
Phobion
üzenetére
Bosokot mondják itt a fiúk ár/érték arányban a legjobbnak.
Én pollenszűrőből, ugyan G-be aktív szeneset szoktam venni, márka azt hiszem, SCT, olyan 1200 körül van. Persze létezik drágább is, pl MANN, de összesen aktív klímahasználat nálam 3 hónap, annyit bír az olcsóbb is.
Levegőszűrőből vettem MANN-t valami 1500 körül, abból évi 2 jöhet (poros a környék, ahol melózok, plusz szántóföld is van, meg túrják a munkagépek, amikor tudják.)
Plusz: kovácsautónál vásárolok.Declare: köszönöm!

-
Declare
őstag
válasz
zolikaDB
üzenetére
En az erösebb motor es a 6 sebesseges valto miatt a feketet reszesitenem elönyben.
A valtora ra kell nezni, mert az ugye szeriahibas ezekben, bar az 200k km alatt meg szokta adni magat. Ennek a szerviztörtenetben utanna kell nezni.
Kettöstömegü ugyan csak egyszer mar cserelve kellett, hogy legyen jo esellyel, de az akar megint aktualis lehet....hasznalat függö-
A masik az EGR gaz hütö szelep vagy mi a neve, ami be szokott rohadni. Azt vagy kiszereltek, vagy kicsereltek. Jo esellyel ennek is meg kellett mar törtennie.
Ugyancsak erdekes kerdes a DPF (amiröl beszelgettünk pont most egy kicsit feljebb). Illetve a Turbo is ennyi km el erdekes kerdes lehet, hogy milyen allapotban van.
Plussz elvileg a vezerlescseres nagyszerviz is most esedekes.
Ezeket szem elött kell tartani, ha ezek közül aktualis/érik ez-az akkor azzal szamolni kell. Mivel 1,2M ert hirdetik (ez a talalati lista eleje), gondolom szamolnak egy kis alkuval, ugy viszont valoban eleg olcson adjak, szoval en feltetelezem, hogy kell ra költeni, de ettöl meg lehet ez tuti
Megbizhato, jo motor, ami valoban takarekos 
-
-
AMD Power
titán
válasz
Luck Dragon
üzenetére
Neken a teli-nyari is Barum. 175/70 mind a ket szett. Az en automra bosegesen megfelelnek.

Vasarnap viszem a gepet motormosasra.
-
-
Phobion
addikt
Sziasztok!
F Astrához melyik a legjobb flex. ablaktörlő illetve pollenszűrő ami a bárdinál kapható?
-
Ferike81
senior tag
Együtt még így koszosan, sárosan, szakadó esőben is jól mutatnak. Még jó, hogy múlt hét csütörtökön megmosattam őket, tegnap az újra is felkerült a nyári garnitúra. Bár így 4 fokban épp maradhatott volna a téli is rajta.

-
AMD Power
titán
-
zolikaDB
veterán
Tisztelt fórum- és opeles kartársak!
Mik a vélemények, meglátások ezekkel a szekerekkel kapcsolatban?
1, Astra H Caravan 1.7CDTI Essentia 110LE
2, Astra H Caravan 1.7CDTI Enjoy 101LE -
-
AMD Power
titán
Jot rohogtem reggel a kocsiban,mikor vittem a kocsit a gumishoz es esett a ho a piros lampanal!

-
kocolaci
csendes tag
válasz
realpopek
üzenetére
Sziasztok!
realpopek: A komfort modul sajnos csak Astra H, Zafira B, Vectra C (facelift) és Signum (szintén facelift) modellekben használható.
Declare: egy kis méretű egység, amit az OBD csatlakozóra kell rátenni, ezen keresztül olvassa a CAN forgalmat, és küld vissza adatokat. Semmilyen maradandót nem okoz, eltávolítás után nem marad nyoma. Az adat visszaküldés lényege, hogy a kijelzőn megjelenjen a saját menüje. Emiatt csak GID vagy CID kijelző esetén működik.
Alapesetben a kihangosító helyén jelenik meg, emiatt célszerű - de nem kötelező - átállítani a kijelzőt menüsorosra. Itt a hűtővíz hőmérsékletét mutatja állandóan, és innen lehet belépni a menüjébe. Abban kijelzi a rendszer feszültséget, üzemanyag szintet, klíma nyomást (ECC esetén), töltőnyomást. A DPF menüben a szűrő telítettséget és regenerálás alatt annak folyamatát, szűrő be és kilépő gázhőmérsékletet, legutóbbi tisztítás óta megtett távolságot, annak időpontját, az eddigi távok átlagát. Regenerálás kezdetén és végén felugró ablak figyelmeztet, illetve a folyamat követhető a napi számláló helyén.
Gyári parkolóradar esetén az egyes szenzorok által mért távolságok kijelzése cm-ben, hátramenetbe kapcsolva automatikusan megjelenítve.
A beállítások menüben lehet többek között megadni, hogy figyelmeztessen-e az üzemmeleg állapot elérésére, hol és mikor jelezze ki a vízhőmérsékletet, OPC tacho be/ki, sebesség kijelzés (pontos érték az ABS alapján), hazakísérő fény be/ki és melyik lámpával, ablak fel/lehúzás, stb.
Ha valakit komolyan érdekel, akkor szívesen segítek a beszerzésben (természetesen ingyen, opeles szeretetből).És egy kis érdekesség a kistesóról (Corsa C):

Furcsa hangja volt, kiderült, hogy a szíjfeszítő csapágya a végét járja. Mivel időszakos teendő is lett volna, megbeszéltem a szerelővel tegnapra a javítást. Mindez múlt héten szerdán történt, csütörtök estére (30 km használat után) bizony beadta a kulcsot a csapágy. Előrehozott javítás lett belőle szombaton. -
beg
veterán
válasz
diegho
üzenetére
Én az egyik legolcsóbb 3,x dollárosat vettem, torque appal teljesen jól működik és törölni is tud. (kivéve légzsák, abs, és hasonló, mert az csak op-com ha jól tudom)
Mikor EGR gondom volt mindig ezzel csekkoltam, meg a kb. félévente beugró kettes lambda feszültség hibáját néha kicsapom vele.

-
diegho
nagyúr
Használ valaki olcsó bluetooth OBD2 olvasót? Ezekkel hibakódot törölni is lehet? Itthon 5k körül van egy ilyen, ebay-en 1k alatt is van már, gondoltam bepróbálok egyet, de nem tudom melyiket.
-
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Luck Dragon
üzenetére
Akkor meg miért kérdezed?

-
válasz
B-L-A-C-K
üzenetére
Áhh nem, facelift sedan ára még az egekben van.
4M-től indul, használtban, azért már új Tipot vagy bármely más új autót kapok. Igaz nem egy kategória.3,5M-től pedig olyan kombik vannak ami 120-130 lóerős 2.0CDTI, és szerintem az nagyon nem elegendő egy ekkora autóhoz. De lehet tévedek..
Azt sem értem hogy ebből a 2.0CDTI motorból hogy tudtak ennyi variáns kihozni? 120-131-136-140-163-170-194LE
-
_seth_
veterán
Vectra B1 rendszámtábla világításhoz ez a LED-es megoldás hibátlanul működik, a fénye is nagy, a minősége a lámpának szintén nagyon jó, maga a nyák lap bele van csavarozva a búrába és az egész ki van öntve műgyantával, tehát vízálló, a gyári lámpa alsó részéhez is tökéletesen illeszkedik.
-
w333
félisten
válasz
aleister
üzenetére
Én nála csináltattam ... reggel vittem délelőtt hoztam szereléssel együtt (le és fel) 20 pénzt fizettem, gyors megbízható és korrekt

De ahogy látom nem Bp- i vagy, szóval akkor biztos van hová vinned !
-
aleister
veterán

Köszi a választ mindkettőtöknek!
Így fogok tenni.Ráadásul postával már inkább 12-13k az a 10.000.
-
aleister
veterán
Elszállt a generátorom feltehetően.
Ti mit vennétek inkább? Bontott generátort 10-ért, vagy felújíttatnátok a meglévőt 15-ért? -
Daffchy
őstag
Sziasztok!
Van egy olyan problémám, hogy a 2006-os évjáratú Vectra C 1.9 CDTI (Z19DTH) 150 LE autómban nem tudom van e részecskeszűrő.
Alvázszámból, motorkódból, évjáratból nem derül ki amennyire tudom.
Alámásztak, de biztosra nem tudták megmondani, hogy az csak a katalizátor vagy részecskeszűrő.
Van valami módszer amiből kiderül?
Nagyon érdekelne a dolog...
Köszönöm előre is!

-
Magnum_
nagyúr
sziasztok srácok! SOS szitu van, pls help.
elindult ide a legjobb haverom be hozzám ebédelni. nem ért ide, 2 sarokkal odébb egy polo nem vette figyelembe a stop táblát ÉS a felfestett piktogramot és fék nélkül belerongyolt egy Opel Amperaba (haveromé) + még egy másik autóba. Ampera off, annyira járóképtelen, hogy be sem lehet zárni.
Autómentő kontakt van, hívja, DE hova vigye az amperát a javításra? Most a trailernek már oda is kellene vinnie (a károkozó elismeri, a jogi részével nem lesz gond), a kérdés az, hogy Budapesten hova SZABAD vinni javításra egy Amperát?) MElyik szakszervizbe?
Thx
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Luck Dragon
üzenetére
Bementem, mondta a pali még nem látja lennék e regelve, küldetetett egy e-mailt, telefonról meg regeltem gyorsan. Annyi hogy elvileg a szerviztörténetet a kocsi tualjdononba vétele után láthatod, de rendes volt nekem úgy lőtte be hogy a legelejétől lássam.
Sedán csomagtere passz, de szerintem nagy, youtubeon nézd meg. Lehet insit veszel?
-
Vitaqo
senior tag
Üdv!
Egy kérdés. Tud valaki arra megoldást, hogy a vízhőfokomat állandóan mutassa a középkijelző? Sajnos a Corsán csak visszajelző van, ha túlhevült. Lehet beépítek egy plusz műszert.
-
-
-
diegho
nagyúr
Otthon tudok hibakódot törölni akksi kikötéssel? Z16xe és egr csere lenne.
-
amargo
addikt
válasz
B-L-A-C-K
üzenetére
Ismertem a my.opel-t voltam is bent pár hete, de egy jó munkás ember próbálta meg regisztrálni a kocsimat és nem sikerült neki. Majd elmegyek máskor.
Viszont én nem opel szervizbe vittem, hanem a csergőhöz, akik szintén szakszerviz, ki is töltötték a szervizkönyvemet.
Nekem most volt az éves átvizsgálás meg klíma tisztítás az olaj és szűrők cseréjével együtt, nekem is 40e volt. -
B-L-A-C-K
titán
Most tudtam meg van ilyen my.opel.hu oldal, voltam tegnap egy szalonba, regisztráltam is, és tök jó, mert az oldalon látom mikor kell vinni szervizre a kocsit, meg az egész szerviz történetét (persze ez azoknak jó akik végig márkakereskedésbe hordták.)
Mivel végig vezetett szervizkönyves, így nem akarom elbaszni a következő kötelező szervizelést máshol, így érdeklődtem mennyi lesz majd márkakereskedésben, mert nyár közepén esedékes egy olajcsere. Mivel csak átlagos dolgokat kell rajta cserélni így annyira nem vészes:- Olaj és szűrő csere
- Pollenszűrő cserék
- Utastér légszűrő csere
- Fékfolyadék légtelenítés + fékfolyadék csere38 970 Ft
-
amargo
addikt
válasz
ufonauta
üzenetére
A gép még meg van, hihetetlenek az emberek. "öccázéééé ma elviszem, utána megyek külföldre, nem jó, mennyi a legalja az árnak, jahh én nem arra gondoltam"
Most már úgy vagyok vele, hogy megcsináltatok pár karosszéria hibát, meg az ülést, ha így is ilyen nevetséges árakat mondanak, akkor lehet feleségem megkapja a nem létező jogosítványa mellé.. -
Declare
őstag
válasz
kocolaci
üzenetére
Erröl valami reszletesebb infot dobhatnal
Milyen termekröl van szo? 
(#72326) senzaj nem tudom sajna mi a normalis, nyilvan hasznalattol is függ (ha sok a rövidtav, hidegüzem, akkor gyorsabban eltömödik), meg a katalizator allapotatol is (minnel öregebb, annal többet kell regeneralni). Hogy mi utal arra, hogy közel a veg nem tudom, meg azt sem, hogy mit is jelent az ha vege van
Ahogy olvastam, mondom 200-250k km t szoktak josolni neki.Van olyan, hogy tisztitjak valami szerrel, de az allitolag csak ideig oraig hasznal es azert az is 50+k HUF kiadas.
A "kiiktatas" ugye nem szabalyos, meg mondjuk en nem is csinalnam. Szvsz ez hozza tartozik, ha dizel autot hajt az ember, hogy nem engedem a környezetbe ökleni a fekete füstöt a kocsibol....raadasul ha nem egy "jo szaki" csinalja, artani is tudsz a motornak, ahogy olvastam....jo szaki pedig kerdes, hogy talalsz, mert ugye illagalis

Pont ezen a teman pörgök en is most, mert nekem mar a km alapjan is idöszerü, meg mondom, kb minden tankolasba 1x megy a regeneralas mar
regen azert ez sokkal ritkabban indult be -
senzaj
senior tag
válasz
Declare
üzenetére
Csak a GTC

Nálam eddig 2-szer regenerált a DPF 1500-1600 km alatt, legalábbis szerintem az volt.. autópályán tempomat mellett a fogyasztás megugrott hirtelen 10 liter fölé és mikor utána alapjáratra kényszerültem piros lámpánál elkezdett dadogni a motor, mintha le akarna fulladni, aztán befejezte, viszont a BC erről nekem nem írt ki semmit. Remélem ez normális. Eddig csak benzinessel volt tapasztalatom, így ezek nálam még elég szokatlan, kicsit ijesztő dolgok.

Remélem azért ha úgy alakul elég lesz tisztíttatni, nem kell kiiktatni. -
kocolaci
csendes tag
válasz
Declare
üzenetére
Sziasztok!
A DPF menü nem kamu. Egy cseh gyártó terméke kell hozzá. Én lassan 5 éve használom, nekem bevált. Vízhőfok, töltés, klíma és turbónyomás kijelzést is tud, vagy például gyári tolatóradar esetén kijelzi az egyes szenzorok által mért távolságot cm-ben.
Én időközben vettem videó modult is, amivel a CID-en megjelenik pl. a tolatókamera képe.
És hogy egy kis dicsekvés is legyen: a magyar nyelvű menüt és kezelési útmutatót én készítettem hozzá. -
ruarua
tag
Sziasztok!
Olvasgattam, hogy itt más is szenved övfeszítő problémával. Én pont eladás előtt állok, és már csak ez tart vissza, hogy piacra dobjam. Ég a légzsákvisszajelző. Kiolvasva övfeszítő hiba. Szerintem nem durrant el előző tulajnál, mert megvétel után 1 évvel jött a hiba nálam. És megnézve a szervízkönyvet, volt gariba javítva. De csak a kábelkorbács.
Az hallottam elég gyakori betegség. Valaki találkozott már hasonlóval? Astra J-ről van szó.
-
mephi666
nagyúr
válasz
mohabá 007
üzenetére
általában tele szoktam tankolni amikor már felvillan a szegénységjelző lámpa és vákuum kezd kialakulni a tankban... ilyenkor nekem is szusszanni szokott picit

-
ufonauta
aktív tag
válasz
dave0825
üzenetére
Valóban volt némi torpanás meleg motornál a Z14XE-vel, ami egy teli tankolás után megszűnt. Ezen felbuzdulva öntöttem bele egy injektor tisztító lötyit és így adtam el sógornőmnek a gépet. A hiba azóta nem jött elő, igaz még alig ment az autóval. Pedig már kínomban kölcsön trafósorért kuncsorogtam, amit amargo kolléga nagylelkűen fel is ajánlott. De végül a trafósor csere elmaradt.
amargo! végül sikerült eladni a gépet?
-
Petyyyyy
addikt
Ránézésre az a talp ugyanúgy néz ki, mint ami a G Astrán meg a két körlámpás Polo-n van.
If Vectra.antenna == Astra.antenna then
switch (gumi_alatet) {
case "eredeti":
Kosarba_tesz(gumi_alatet,1);
break;
case "VW_Polo_negylampas":
Kosarba_tesz(gumi_alatet,1);
break;
default: echo "Nem kompatibilis a gumitalp!";
} -
Sziasztok! Ötajtós Vectra B-n cserélt már valaki antenna talpat? Az enyémet sajnos kikezdte a nap, és elég ótvarul néz ki, szét is van töredezve már, de ami rosszabb, hogy szerintem hamarosan be is fog ázni (vagy már be is ázik, csak nem látom). Le lehet azt venni úgy, hogy ne kelljen a belső kárpitozást megbontani?
Köszi a válaszokat!
-
Chiftain
aktív tag
Na megjött a jó idő, beesett a fogyasztásom is. Kicsit meg is vagyok lepődve! Hónap elején amikor kigyulladt a sárga lámpa teletankoltam az autót. Aztán rátankoltam még 2x. Összesen a 3 volt 79 liter, és elmentem vele 1150 km-t, a következő lámgyúlásig. Amiből ~450 km volt országút. A többi városi rövid távok. Így ha jól számolok 6,87 az átlagfogyasztás. A téli ~9 liternél azért jobban hangzik.
-
lsebestyen
addikt
-
mephi666
nagyúr
válasz
h3lios
üzenetére
anyós bringájáról a lépcsőház zárt biciklitárolójában lopták le a csavarokat az első tengelyről
ez is filléres tétel, de k*rvára kellemetlen pár rohadt csavar miatt körbejárni a várost (valószínű a tolvaj is így volt vele, ezért szedte le)hogy on is legyek: pár hete elvittem mosóba a gépet, szépen le is törte a hátsó antennát
utánaolvastam, hogy bontogatni kell a cseréhez... egyelőre még várat magára a művelet... a kép csak illusztráció, cserélt már ilyet valaki? -
diegho
nagyúr
Előző melóhelyemen az öltözőből a normál 60-as izzót 3-4 nap alatt lopták el. Egyszer próbálkoztunk energiatakarékossal, délelőtt tettük fel, ebédszünetben már nem volt meg.
-
h3lios
addikt
válasz
Markizmark
üzenetére
Az ilyet nem értem... Filléres alkatrészekről van szó, nálam ráadásul erősen használt is volt a cucc... Az ilyennek mi értelme van ?! Ha valaki ennyire filléreskedik mi a szarért vesz autót magának ?
Persze lehet, hogy csak huligánok voltak, aztán kidobták az első kukába.
-
_seth_
veterán
válasz
Petyyyyy
üzenetére
A szerelőm egy érdekes történet, inkább úgy mondanám, hogy egy barátom építi be aki ezt csak más jellegű munka mellett csinálja a szűken vett ismerőseinek, nem rajong az alkatrészek rendeléséért

Persze az ördög nem alszik, remélhetőleg az alkatrészek nagyja jó lesz

Ábra, jah, némelyik rajz még hasonlít is az alkatrészre

-
Petyyyyy
addikt
válasz
_seth_
üzenetére
Tisztelettel kérdezem nem lett volna egyszerűbb ha mondjuk szerelőd rendeli meg? Csak mert ha gebasz van, akkor nem neked kell szuttyogni a cserével. (A kedvezményt most hagyjuk)
A múltkori balhén is megszívtuk az első gátlókkal. Dobozon jó cikkszámok voltak - egy jobbos, egy balos - dobozban meg két balos volt.
Az ábra jó - műszaki rajz rulez.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
_seth_
veterán

Megrendeltem mindent, érdekes menet lesz, hogy minden megérkezik-e és, hogy jók lesznek-e az autóba az alkatrészek
Egyedül a dugattyűgyűrűk maradtak ki, mert nem tudni, hogy széria vagy túlméteres van benne + az áruk ennél a volumennél elhanyagolható.
A végén már le kellett írni egy lapra mindent, hogy át lehessen látni.Olajból végül Dexos2 Mannol 5W40-et rendeltem bele, kapásból 2x 5 litert, bejáratás után ne kelljen újból rendelni, olajszűrőből is kettő érkezik

Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Electric Scooter 5 Max hosszú garancia + gyorstöltő, azonnal vihető
- KIA RIO 1.4 82760 km - eladó!
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- Philips Lattego EP5345 Szervizelve I Megkímélt állapot I Tejes kancsó I Garancia I Beszámítás
- Saeco Intelia Deluxe (HD8904) automata kávéfőző cappuccino fejjel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3962, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3614
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 1TB Nvme SSD
- Samsung Galaxy Watch 6 40mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Megbizhato, jo motor, ami valoban takarekos 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)