Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- CES 2026: Dugd rám a telefonod, megmondom ki vagy!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Magisk
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
w333
félisten
válasz
F_Zolee
üzenetére
Régebbi C20NE motor gyárilag 15W kéne bele, ezért a 10W

Az 5W már nagyon híg lenne

(#73498) Luck Dragon
Sokat számít hogy majdnem végig vezetett szervizkönyves és hogy Magyarországi az autó, látszik rajta hogy nem hanyagolták el és gondos gazdája volt, jól jártam vele főleg hogy a kínálat nagyon aljáról választottam, az a durva hogy én voltam az első aki megnézte ... gondolom sokan a színe és a sok km- miatt nem nézték meg, de ugye főleg pályán használták

-
-
w333
félisten
válasz
B-L-A-C-K
üzenetére
A Leon városban azért élhetőbb ... könnyebb vele parkolni,sokkal kevesebbet eszik, nagyobb fokozatokban is jól gyorsul, a Vectra inkább utazóautó ezzel a 2.0 benzin motorral nagyon nem szereti a rövid távokat, 1 tank (60L) üzemanyaggal durván 400 km -t mentem el vele, míg a Leon -al 2X ennyit szóval 1 tank (55L) üzemanyaggal durván 800km -t

Ő azért kicsivel hosszabb távokra használja és 2 hetente vidékre is + sokkal finomabban közlekedik vele, így most a Vectra fogyasztása is valamivel kevesebb lett, de jó kis megbízható autó hiába már lassan 23 éves

(#73498) Luck Dragon
Köszi

Jó kis autó, szeretem is nagyon

-
realpopek
tag
Sziasztok!
Opcom használatában tudna valaki segítséget nyújtani?
Köszönöm.
-
w333
félisten
Múlt héten cseréltem a Leonban az olajat Mannol Extreme 5W40 ment bele, ezen a héten cserélném a Vectraban is gondolom Mannol Defender 10W40 jó lesz ?

-
kmarci25
veterán
válasz
mohabá 007
üzenetére
Nahát, ez érdekes infó. Akkor már értem a városbeli pótféklámpa villogást.

-
-
Declare
őstag
válasz
rdanii13
üzenetére
Teljesen mind1, mennyit mesz vele, a sz@r olaj, sz@rul ken, hamarabb elhasznalodik.
Söt ha keveset mesz vele, meg lehet hogy csak akkor kell igazan jo olaj a motornak, mert sok a rövidtav, sok az inditgatas es az öli meg az olajat.
Nezd meg az összefoglalot a topic tetejen, ott vannak az ajanlott markak

Fontos a motornak még, hogy idöben csereld az olajat. Ha sok a hosszu tav 20k km is lehet jo longlife olajjal, ha sok a rövidtav es nem üzemmeleg hasznalat 10k km környeken ajanlott cserelni. 1 evnel viszont semmikepp ne hagyjatok benne az olajat.....felteve, ha jot szeretnetek a motornak

-
rdanii13
tag
Sziasztok!
Opel Astra G 1.2 16v (Z12XE) milyen motorolajat ajánlotok? Azért ne 10-15ezres olaj legyen mert annyit nem megyünk vele.
Eddig 10w40 volt benne valami Silveroil márka (Fater intézte ne engem kövezzetek ha egy szar
, csak most lesz jogsim aztán most már jobban beletúrtam magam a témákba és inkább én intézem ezeket a dolgokat ) -
_seth_
veterán
Tegnapi játék: [kép] [kép] [kép] [kép] [kép] [kép] [kép] [kép] [kép] [kép] [kép]
És ez még csak az eleje, a legtöbb gondot a kormányösszekötő okozza mindkét oldalon, nagyon be vannak rohadva. A lengőkar cseréje volt a legkönnyebb feladat az összes közül

A lengőkar és a kormányösszekötőn is GM felirat volt, 305e kilométerrel nem tudom, hogy az eredetiek lehetnek-e. Mindenesetre annyira nem is voltak rossz állapotban.Jelenleg az autó eleje már lecserélve, a hátulja még ültetett... úgy néz ki mintha folyamatosan gyorsulna a verda
Egyébként máris ég és föld a különbség
És ugyanakkor nem is néz ki olyan jól mint ültetve, de már ez sem érdekel
Hamarosan indulok és jön a hátulja + még a jobbos kormányösszekötő is hátra van. Ha esetleg kész lennék a futóművel akkor indul a hűtőcsere projekt. A nissens végül csak 18-ba került, egész baráti. A motor jár szépen, még a hangja szokatlan, kicsit nyersebb mint korábban, de az is érdekes, hogy a beöntött olaj a nívópálcánál nézve nem lett egyből sötétebb színű hanem mint az új 
-
Feenyx
aktív tag
Sziasztok,
tönkrement az EGR szelepem, ezért szeretném kicserélni. Cromaxnál néztem ezt a Pierburg márkájú EGR-t webshopban 41-ért. Az oldalukon eredetivel megegyező prémium terméknek írják (már amennyire lehet hinni ennek
) Van esetleg valakinek tapasztalata ezzel a gyártóval? A gyárinak jó húzós ára van 
Szerk.: A kocsi egy Astra H 1.6 Z16XE1
-
mohabá 007
aktív tag
válasz
kmarci25
üzenetére
"...az autópályán vettem észre, mikor padlózni kellett 100-ról, hogy Jéé, vészvillogok..."
A tiéd úgy működött,ahogy a nagykönyvben meg van írva.

"....Az adaptív féklámpa növeli az aktív biztonságot, mivel vészfékezéskor hatékonyabb jelzést biztosít. Ezt úgy éri el, hogy 50 km/óra feletti vészfékezés esetén a féklámpák villogni kezdenek. Ez figyelmezteti a gépkocsi mögött haladókat, és csökkent reakcióidejüket. Ha 70 km/óra fölötti sebességről megállásig fékez, a vészvillogó automatikusan bekapcsol..."
-
itg
tag
Sziasztok!
J sedan-nal kapcsolatban szeretnék tanácsot kérni:
CD600-al rendeltem, de a fb csoportban ajánlottak egy érdekes kütyüt, amit a 400-as helyére lehet bepakolni.
Lényegében minden olyan funkciót támogat, amire szükségem lenne, ellentétben a 600-al.- Érdemes ilyet külön megvásárolni és beszerelni?
- ODB adatokhoz külön interfészt kell állandóan a csatlakozójába helyezni és összekötni a rádióval, vagy a rádióhoz menő kábeleken is elérhető az adat?
- Az ebay-en rendelhető cuccokhoz csak annyi van írva, hogy 2010+ -os, illetve 2010-2014. 2017-es autóhoz illeszhető?http://www.ebay.de/itm/AUTORADIO-DVD-GPS-NAVI-BT-ANDROID-6-0-DAB-OPEL-CASCADA-ASTRA-J-10-14-B5754-/262902738494?hash=item3d36396e3e%3Ag%3AkGYAAOSwzgBYz9R1
http://www.ebay.co.uk/itm/252087200605
Köszi előre is.
-
Declare
őstag
válasz
kmarci25
üzenetére
Egesz egyszerüen kap a mögötted halado egy jelzest, hogy nem csak tapiskoljak a feket....van egy csomo láma, aki ugy vezet, hogy folyton nyomogatja a feket (meg ugye automatanal pl motorfek sem ugy müködik, mint manualnal). Irto idegesitö az ilyen tipus....sosem tudni mikor van komoly fekezes es mikor csak gyöker a soför es nem tudja mi az a motorfek....
Szerintem jo dolog, a H astra is csinalja, telen vettem eszre, amikor full havas volt a kocsi is, meg a környezet is es fekeztem a sötet erdöben es ugye csuszott a kerek.
-
kmarci25
veterán
válasz
Petyyyyy
üzenetére
Egy vészvillogó ma már ritkán kerül ki indokolt esetben, ha meg kellene, sokszor nincs időd odanyúlni mert mindkét kezed a kormányon
Azért vészfékezés általában országúton/autópályán történik, ott meg nem általános a vészvillógó. És persze, hogy nincs időd nyomkodni, pont ezért jó az automatika, ami bekapcsolja. Én nem is tudtam, hogy ilyen volt az autóban, csak az autópályán vettem észre, mikor padlózni kellett 100-ról, hogy Jéé, vészvillogok.

Doggy dog: oké, ebben igazad van. Nem fogalmaztam pontosan. Olyat láttam, amikor egy erősebb fékezéskor (közel sem vészfékezés - az én fogalmaim szerint) kezdett el villogni a pótféklámpa. Na, az zavart.
-
Petyyyyy
addikt
válasz
kmarci25
üzenetére
Tekintve, hogy itthon milyen az autós kultúra, valamint hogy bizonyos boltok, éttermek, hivatalok mágneses mezője rendre megbénítja a nevesebb márkák autóit (is) és emiatt kényszerűek vészvillogóval megállni a legforgalmasabb utak közepén/sarkán is a válaszom igen, jó.
Egy vészvillogó ma már ritkán kerül ki indokolt esetben, ha meg kellene, sokszor nincs időd odanyúlni mert mindkét kezed a kormányon. Olyan gyorsan meg nem tudod nyomkodni a féket, hogy a fizika és a mögötted jövőnek szánt vizuális hatás is meglegyen.
-
kmarci25
veterán
-
Doggy dog
senior tag
válasz
HoaryFox
üzenetére
Azt hiszem op-comban vészhelyzeti féklámpa,vagy ilyesmi a neve.
Vészfékezéskor villogtatja a pótféklámpát.Van aki szerint mind hármat.
Majd megkérem haveromat,hogy nézze meg.@ tutis kinti autóknál a szervízkönyv elejében bele van írva.Nálam nincs kitépve és ott a 4 jegyű kód.
Itthoni autóknál előszeretettel kitépi a szerviz. Lehet pótoltatni kb 10e Ft. -
bbubby00
őstag
Insignia bal hátsó lámpám akváriumként funkcionál. Esetleg valakinél egy rajz, vagy józan paraszt ésszel kiszerelhető? Köszi
-
Szada85
aktív tag
Az autókhoz új korukban adnak ( legalábbis a Vectra idejében még adtak, ez legnagyobb meglepire meg is Volt hozzá ) kis bankkártya méretü lapot, CarPass Volt a neve korábban, nem tudom jelenleg is az-e, azon szerepelt az alvázszám, az autó "security code"-ja, a kulcs kódja, és a rádió kódja is.
-
HoaryFox
őstag
válasz
Doggy dog
üzenetére
Adaptív féklámpa az mi takar?

Más: Voltam tegnap egy laza 500+ km-es túrán és hát megint megcsinálta egyszer az autó ezt a "nem tudom hol van az alapjárat" játékot (2500-1000-0 a fordulatszám). Két próbálkozás után felpattintottam a motorháztetőt és megrángattam kicsit a vákumcsöveket és láss csodát, pöccre beindul.
Létezik ilyen?
-
válasz
AMD Power
üzenetére
Kíváncsi lennék a kis hazánkban lévő induló árára.
Egy másik színnel teljesen elfogadható lenne, de ezzel a színnel inkább taszító jelleggel bír.
Egy Amperra fehér metál vagy egyéb színnel tuti szebben nézne ki.
Belseje kicsit sok, de az ilyen jellegű"jövő" autónál ez a trend sok a kütyü de meg barátkoznék vele. -
AMD Power
titán
Ezt nem gondoltam volna....
-
adalbert1
veterán
válasz
B-L-A-C-K
üzenetére
Én is vettem egyet, Újpesten a megyeri úti üzletben még volt jó pár darab mindkét méretből (4x és 5x cm). A béke téri üzlet viszont nagyon le volt fosztva, ott csak szivargyújtós töltő, elsősegélydoboz, üléshuzat, meg pár apróság volt. A zolikaDB által említett ülésvédő viszont egyik helyen sem volt.
-
Doggy dog
senior tag
Tegnap programoztunk egy kicsit,ha már van REC modul

Bekapcsolva:
ablak felhúzás kulccsal
sebességfüggő ajtózár
adaptív féklámpaVan még valami okosság,amit érdemes bekapcsolni H-nál?
-
_seth_
veterán
válasz
diegho
üzenetére
Csak ki ne derüljön, hogy nem belevaló
Én még kicsit félek ettől.WP14: azért még van hátra pár "apróság", a jelenlegi rozsdamennyiséggel max falusi versenyen lenne a legjobb
Anno állíthatót én is néztem, most ha állítanék az felfelé lenne, hogy még lágyabban rugózzon, remélem ez lesz az eredménye a futómű cserének, és persze néhány kopogás is megszűnhetne 
trassher: Na igen, de nem a debreceniben voltam hanem böszörményben, de úgy tűnik, hogy ott is nagy a raktárkészlet. Kedvezmény nincs, de szerencsére ezen kívül mindent sikerült jó áron megszerezni

-
trassher
addikt
válasz
mohabá 007
üzenetére
A családban nővérem a művészlélek, én csak autókkal kontárkodok.
A kép természetesen nem saját, itthon ez a lehetetlen kategória._seth_: Ha valakinek van hozzájuk megfelelő mértékű kedvezménye akkor kb verhetetlenek a nagy raktárkészlet miatt.

-
diegho
nagyúr
Bakker gátlók... 2 hónapja kint a garázsban a Bilstein szett, elfelejtettem berakatni pedig hamarosan műszaki.
-
_seth_
veterán
Sachs lengéscsillapítók KYB rugókkal, Delphy lengőkarokkal
205/55 R16 bridgestone turanza defekttűrő gumik, tehát kicsit keményebbek mint egy sima, a téli a kényelmes: 195/65 r15 ug9-es gumikkal, a téli az gyári B1 alufelni, a nyári pedig szintén gyári, de B2 elegance alufelni. -
Szada85
aktív tag
válasz
Luck Dragon
üzenetére
Örülök, ha tetszik, nektek készül, csak a visszajelzések végett vágtam bele, mivel többeket érdekelt, milyen egy ilyen V6 a mindennapokban.

-
_seth_
veterán
válasz
trassher
üzenetére
A nissens már ott vár a polcon, meglepődtem, hogy egy vidéki unixban ott várt engem a megfelelő alkatrész

WP14: lesz minden lényegesről, pl, hogy hogy fest az irmscher 3 centis ültetéssel és a gyárival

mohabá 007: az a trükk benne, hogy el van dugva a tűzfal felé a szelep hátuljára, így max akkor látni, hogy ha keresi valaki

Művész képek most nem lesznek, csak mobilos, de az is elég dokumentálni
Komolyabbak majd csak ha teljesen összeállt az autó, tehát nyár közepén kb 
-
_seth_
veterán
Igen, ezért is írtam, hogy a tengely mozgatja, ez is lehetett volna a hiba, de egyszerűbb volt szerencsére mint egy hibás szenzor
Azért az első indításnál kidobott egy szép hibakódlistát, sok minden meg volt bontva, törlés után már csak egy maradt, ez a jeladós.
Holnapi nap jó lesz, majd csinálok képeket
-
_seth_
veterán
válasz
mohabá 007
üzenetére
Van ilyen, pontosan olyan mint amit WP14 linkelt. A pillangószelep tengelyére csatlakozik és az elmozdulását figyeli, és igazad van, hogy bovden működteti a pillangószelepet, ezt pedig a szelep tengelye mozgatja.
A szelep alatti féloldalas fekete kis cucc az érzékelő, éppen takarja részeben egy fekete cső, de felismerhető, mert megy is rá a csatlakozó a bal oldalról.

-
WP14
őstag
válasz
mohabá 007
üzenetére
Akkor ez szerinted mi?
-
-
diegho
nagyúr
No 2731km ment a Merivába olajcsere óta, 3-4dl fogyott el az 5W40 Mannol-ból eddig (most töltöttem utána és csesztem megnézni hogy mennyi volt a flakonban, elvileg 1,5 liter, most olyan 1,2 lehet benne). Ez lényegesen jobb, mint a Shell 5W30 volt ezelőtt, abból lazán 2 litert benyalt 10k alatt. Mobil 5W30-ból 1,5-1,6 körül kért, a Mannol jobbnak tűnik így elsőre, de majd 10k-nál kiderül.
-
_seth_
veterán
Nissens lesz 20ert
Vagyis már a polcon van, de nem volt kedvem cipelni autó nélkül, majd holnap hozom el.
Már szépen jár a motor, két egyforma csatlakozó volt fel cserélve és az okozta a problémát
Holnap délelőttre minden a helyére lesz rögzítve és hozhatók is el.
Csak néztem, hogy Mahle gyuruket kapott a motor, mindig tuningolasnal láttam ezt a markát. -
zolikaDB
veterán
válasz
férfiállat
üzenetére
Jól ajánlották.
-
Szada85
aktív tag
válasz
hódmaci
üzenetére
Valóban elég alacsony azért az olajszint, föleg, hogy írtad is, hogy sokszor még a legalsó osztásig Sem ér.
Azért annyira nem lehet drága az 1 literes kiszerelés, abból ha csak 4-5 dl-t ráöntesz már szinte a max-nál lesz ( mert ugye jellemzöen a min és max között 1 Liter szokott lenni, ergo a fél flakonod megmarad késöbbre.
Szerintem inkább ez, mint, hogy esetleg még kevesebb olajjal járjon a Motor, a generál drágább biztosan. -
hódmaci
senior tag
válasz
Declare
üzenetére
Jól látod.Ezért is vagyok gondban.
Most akkor rá kell,hogy töltsek vagy nem.............hmm
Az oké hogyha rátöltök nem ártok vele na de ha nem piszkálom akkor ez oké?
Meg hát nincs is itthon tartalék olajam,akkor menjek vegyek egy litert nem olcsón miközben 1,5 hónap múlva amúgy is cserés lenne. -
_seth_
veterán
Összeállt a motor viszont van egy új probléma: csak teljes gazzal indul a motor, szépen jár és alapjárat is van ezután. X20xev motornál van valakinek ötlete?
-
lsebestyen
addikt
Itt egy jó cikk a turbóról, érdemes elolvasni. Mitől döglik a turbó?
-
Markizmark
addikt
válasz
Declare
üzenetére
Nagyon erős a gyanúm, hogy motorféken hűl jobban az egész kóceráj. Olyankor nincs munkaütem egyáltalán, ugyan több a súrlódás, mint alapjáraton, de több levegő is ömlik a motorba a fordulatszám miatt. Mivel nincs munkaütem ezért a levegő frissen is megy ki a motorból a turbó felé. Most a menetszél hűtését nem számolom bele, mert az alapjáraton guruláskor is megvan.
Az enyém ugyan szívó béla, de jól látható az előbbi jelenség minden nap. Pályán folyamatosan 95 fok felett van a víz, lehajtó előtt elveszem a gázt és elkezdek visszapakolgatni. Mire kifordulok a közútra már jóval 95 fok alatt van a víz és onnan kezd el újra melegedni ahogy újra van munkaütem és terhelés.
Motorfék nem egy rossz találmány, túlzás nélkül mondhatom, hogy pályán sosem használom az üzemi féket, kivéve akkor, ha balfékekkel találkozom. Spórolok vele üzemanyagot és féket is és mégis elég jól érezhetően megfogja az autót. Ez annak köszönhető, hogy talán még nem kopott a motor és jó a kompresszió.Ezen felül még van háznál 2 turbódízel is és igyekszünk rájuk vigyázni, megtanultuk őket kezelni.
-
AMD Power
titán
válasz
Markizmark
üzenetére
Ezt nem tudtam! Akkor meg inkabb ovatosabbnak kell lenni a turbos gepekkel mint gondoltam!

-
Szada85
aktív tag
válasz
AMD Power
üzenetére
Akkor jött volna igazán össze, ha hátul ülnék, és élvezhetném is az elönyét, mert a fosör elvinne utamra.
Így a kormány mögött kevesebbet használom, be kell valljam. 
Majd ha lesz lurkó, akkor biztosan nagy hasznát fogom venni, de persze addig se sírok miatta, hogy benne van, félre ne érts.

-
Declare
őstag
válasz
férfiállat
üzenetére
Jah es ez kimaradt. Ami talan a legfontosabb, a jo minösegü olaj, gyakori cserevel parositva. Ez kb szerintem mindennel többet er a motronak

(#73410) vebbful artani biztosan nem art egy kis hütes, ha van ideje az embernek. Hogyan hül jobban amugy a motor, meg a turbo szerinted: Ha üresbe rakva gurulsz alapjaraton ketyeg es hüti a menetszel, vagy sebessegben motorfekkel? Elvileg motorfeknel ha jol gondolom nem megy a turbo, mert nincs üzemanyag fogyasztas, viszont van cserebe ugye surlodas ami höt termel.
Ezen csak ugy erdekessegböl gondolkoztam valamikor egy autopalyas megallas elött, egy komoly lejtön mentem es nem tudtam, vajon melyikkel lehet legjobban visszahüteni a rendszert. -
Declare
őstag
válasz
férfiállat
üzenetére
Megoszto tema ez, en is sokat kutakodtam utanna a neten es a leghiteolesebbnek nekem most ez az info tünik:
- Benzinesnel nem kell varni az indulasnal, gyakorlatilag azonnal indulhatsz. Diselnel jo ha picit varsz, de az is inkabb nagy hidegben. Alapjaraton roszabb a motor kenese, olajnyomas magasabb fordulaton optimalis + ugye hideg a motor, olaj ami megint csak rossz a kenesnek es igy jobban kopik minden. Ami viszont sokkal fontosabb, hogy ne terheld a motort, amig üzemmeleg nem lesz. Azaz ne pörgesd mondjuk 3000 föle es ne hasznald 1500 alatt sem. A legjobbnak a 2000 körüli fordulatot mondjak.
- Leallitasnal a hütesnek föleg akkor van jelentösege, ha eröltetve volt a motor. Ha gurulsz haza 50 el varosban, beallsz az udvarba/garazsba/parkolohelyre, nem kell varni. Ahol különösen fontos a hütes, az mondjuk egy autopalyas etap utan, plane ha hajtva volt. Na ott pl nagyon rossz tud lenni, ha nagyfekkel kiallsz egy parkoloba/benzinkutra es azonnal lelövöd a motort. Mondjuk egy nyari nagy melegben, erösebb megterheles utan 10 percet is mondanak.
Itt van pl ket cikk (sorry, valamiert nem müködik a LINK gomb)
(#73407) amargo: Igen, a kinyomott kuplungal valo leallitas a kettöstömegünek segit

-
AMD Power
titán
válasz
férfiállat
üzenetére
A turbó az turbó... én mind a kettőt "hűteném". Abban a tartományban nem hinném ,hogy megy a turbó így az ott hűl így menet közben.
-
amargo
addikt
válasz
adalbert1
üzenetére
Azt kell, hogy mondjam megéri vigyázni az ülésre, mert a G astrámnál ezt hozta fel mindenki, hogy mennyire fáj neki és nem hiszik el a km- addig amíg be nem indítottuk a kocsit.
Ui és gratulálok a gyerek jöveteléhez, de még csak most fog kezdődni![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
(#73405) férfiállat: Én indítás után még lerakom a telefont meg babrálok az kb 30sec - 1min között van, ugyan ez leállításkor is. Ha autópályáról jöttem le, mivel még onnan kb 3-5 perc a ház ott is csak 1 percet szoktam várni. Igazából a legfontosabb, hogy autópályázás után, ha a parkolóba mész, akkor várjál vele legalább 2 percet, szerintem.
Továbbá én úgy állítom is le a kocsit, hogy kinyomom a kuplungot, elvileg ezzel is lehet kímélni. Elindítani, meg csak kuplunggal lehet, ami fura volt elsőnek. -
B-L-A-C-K
titán
válasz
férfiállat
üzenetére
Igen, mivel turbó turbó.
-
férfiállat
tag
válasz
B-L-A-C-K
üzenetére
okééés.
Hülye kérdés: benzinest is ugyanúgy hűteni kell mint a dízeles turbót?
AMD power: épp ezt akartam kérdezni, ha megyek pl lakott területen kívül 110-es tempóval aztán beérek lakott területre és ott 50-55 akkor annyi idő alatt nem hűl vissza?
(ezeket azért kérdezem mert tényleg nem értek hozzá, de szeretnék és interneten nem találtam értelmes cikkeket hozzá) -
AMD Power
titán
válasz
férfiállat
üzenetére
Nagyon jól tudod. De a legfontosabb szerintem ha tolva volt neki, vagy autópályázol.... megállsz egy pihenőben ott is még legalább 1-2 percig kell járatni a motort!!
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
férfiállat
üzenetére
Opel Insignia 2.0CDTI (160Le).
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
férfiállat
üzenetére
Én az enyémnél 1 percet várok indulásnál, és 1 percet leállításnál.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Futás, futópályák
- CES 2026: a Gigabyte legfrissebb csúcs-VGA-ja mindenképp kitűnik a tömegből
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Házimozi belépő szinten
- Nintendo Switch 2
- BIOS topic
- Windows 11
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 200 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- 174 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

, csak most lesz jogsim aztán most már jobban beletúrtam magam a témákba és inkább én intézem ezeket a dolgokat )
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Párszor volt már hozzá szerencsém, de engem kifejezetten idegesített. Az a megoldás jobban tetszik, ami a vészvillogót aktiválja automatikusan. Az előző autómban volt ilyen fícsör.

Melyik csatlakozók voltak felcserélve pontosan?