Hirdetés
- Elképesztő robotok, kutyatelefon, Waymo, kártya méretű tracker... CES
- Turbo fokozatra kapcsolt a OnePlus
- Crackberry Kevin telefonja, óriási Dreame stand autóval a közepén - CES
- Áprilisban már szaggathatja a kínai aszfaltot a Xiaomi SU7 új verziója
- CES 2026: Új összehajtható 3 az 1-ben töltő az Ankertől
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Turbo fokozatra kapcsolt a OnePlus
- CES 2026: Így söpört be a Garmin öt innovációs díjat
- Azonnali mobilos kérdések órája
- One mobilszolgáltatások
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Elképesztő robotok, kutyatelefon, Waymo, kártya méretű tracker... CES
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
-
Mobilarena
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
mohabá 007
aktív tag
válasz
Zsolt!!
üzenetére
Nincs mit állítgatnom.Nem az én gépemről van szó.Úgy látom nem ismered az előzményeket.
Így kezdődött
válaszoltam
viszontválasz
itt a vége -
norrberth
addikt
Sziasztok!
Opel Astra H 2006
1.4 Z14XEP
Benzinszűrő nincs benne? Azt írja az internet élettartam szűrő.
De ha mégis ki akarom cserélni. Hol keressem?
Egy idő után minden szűrő telítődik. -
AMD Power
titán
válasz
Luck Dragon
üzenetére
-
-
Zsolt!!
aktív tag
válasz
mohabá 007
üzenetére
Nem sèrtegetèsből irtam autóiparban tènyleg így használják amùgy jól leirtad èrthető volt.
Vectra A oszlopa igen trükkös első kèpen nem is láttam hogy milyen sárvèdöhöz mèrtèk valószínű a gyárban.Mièrt nem állítasz rajta ha zavar.
-
ufonauta
aktív tag
válasz
mohabá 007
üzenetére
Ehe... mondom, hogy ez már az utolsó stáció. Mi az, hogy melegen is csattog és ez nem zavarja? Főleg az autóba ülve ez igazán hallható. Mondom, hogy lehet, hogy vájt-fülű vagyok, de szerintem a hidrotőke hangja melegen csak azt nem zavarja, aki van olyan elvetemült, hogy a menet közbeni motorzajt elnyomja holmi HIFI hangjával. Hallottam már olyan elvetemült kartársról. aki menet közben például rádiót hallgatott.
Pfujj. 
-
mohabá 007
aktív tag
válasz
ufonauta
üzenetére
Nem a diaggal van bajom,az tiszta sor.Akitől kérdeztem,neki be van állva,hidegen,melegen csattog,de őt ez nem zavarja,mert a kocsiba ülve alig hallja,hogy csattog.Jól van az úgy,majd a nyáron meggyógyítják.Ezért kérdeztem rá,hogy igazak e az állítások,mit tapasztalt:valóban nagyobb e az olaj,üa fogyi,füstölés,stb.
-
ufonauta
aktív tag
válasz
mohabá 007
üzenetére
Szerintem a hidrotőke hiba diagnosztizálásnál fordítsuk meg a sorrendet. Hidrotőkéknek jellegzetes hangja van. Lehet, hogy vájtfülű vagyok, de először a hidegindításkori kopogás figyelmeztet a hidrotőke hibára. Mondjuk erős mínuszokban indítva pár másodperces kopogás, ami akár lehet a nem megfelelő olajtól (pl. 5W helyett 10W), de legelőször a hidrotőkéknél jelentkezik. Az olajfogyás, fogyasztásnövekedés, füstölő kipufogó már mindezek után (ha a delikvens baxik a pár másodperces kopogásra) jön elő. De, ahogy Regős Bendegúz mondaná - "ez már az utolsó stáció" Itt már erősen javallott kézifék behúzása nélkül orral a Duna felé fordítani a géperejűt.

-
mohabá 007
aktív tag
válasz
javorszky
üzenetére
Azért kérdeztem mert nincs személyes tapasztalatom a csattogós hidrotőkés motor viselkedésével kapcsolatban.Ezért gondoltam,megkérdezem akinek van,mit tapasztalt,mi ebből az igaz:
"…A hidrotőke hibát a következő tünetek jelezhetik: Olajfogyás (sűrűn kell a motorolajat utántölteni), megugró fogyasztás, motorerő látványos csökkenése,a kipufogó erősebben füstöl.A jó fülűeket pedig figyelmezteti a hidrotőke kopogás is…"
-
mohabá 007
aktív tag
válasz
Zsolt!!
üzenetére
"...Mindig menetirány szerinti bal illetve jobb oldalról beszèlünk..."
Mindenkitől bocsi,tőled még külön is,ha az általam leírt ”..szemből,baloldalon, a motorháztető…” helymeghatározás nem egyértelmű,félreérthető.

Látom szakmailag igencsak otthon vagy

”.. Kèpröl nem lehet eldönteni sablont szoktak használni hogy az A oszlopot kèpest feljebb vagy lentebb van a motorháztetö. Egy vonalzóval azèrt nagyjából megtudod nèzni …”
Szerintem a képről is,és a valóságban is simán ránézéssel meg lehet állapítani,hogy helyén van e a motorháztető,vagy nem.Nem kell hozzá holmi csoda sablon,hisz nincs mihez mérni.
(Az A oszlopnál már a visszapillancs van)
Minek a vonalzó,ha nincs sík felület?
A képen látszik,hogy az A oszlopnak semmi köze a motorháztető szintjéhez.
Sőt a "baloldali,vezető oldali első ajtó” teljesen takarja. 
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Luck Dragon
üzenetére
Az szép, én még csak most kezdem el igazán használni pályán is, eddig csak városba ment december közepe óta ~2300km-t.
-
Gabis
őstag
Sziasztok!
Kuplungszettből milyen márkát érdemes nézni?
Luk, Sachs...
Előre is köszönöm mindenkinek.
-
Ma elértem szeptember óta a tízezer kilométert, jövő héten megy olaj cserére. Szerintem marad a Mobil1-es. És kopp-kopp, nem volt eddigiekben semmi gond sem az autóval. Bízom benne hogy így is marad.
-
flegga92
senior tag
Sziasztok!
Van közöttetek olyan aki jártas univerzális központi zár beszerelésében? Az alany egy F Astra. Szerencsére a gyári kp zár előre van vezetékelve, és elegendő számú madzaggal rendelkezik. Fő problémám, hogy az ajtóban lévő kábelkötegen nem látok szabad vezetéket, csak a hangszórókhoz illetve a gyári elektromos ablakhoz megy. Érzésre az ajtóban lévő átvezető csatlakozóban is megvan az összes pin. Ezt hogy lehetne kiszedni?
-
Zsolt!!
aktív tag
válasz
mohabá 007
üzenetére
Mindig menetirány szerinti bal illetve jobb oldalról beszèlünk. Kèpröl nem lehet eldönteni sablont szoktak használni hogy az A oszlopot kèpest feljebb vagy lentebb van a motorháztetö. Egy vonalzóval azèrt nagyjából megtudod nèzni .
-
Szada85
aktív tag
válasz
zolikaDB
üzenetére
Köszönöm a részletes leírást.

Valami hasonlóan képzeltem el én is, mivel van már fabrikálós autóm, így akkor inkább rámegyek a tényleges full extrára, aztán max az elsö nyugdíjból megveszem majd végül.

Bár kezdem azt gyanítani, hogy én vagyok túl kritikus, ma is felkerült kettö, de nem tartott sokáig belekötni mind a kettöbe, pedig végre botozósok..
-
zolikaDB
veterán
válasz
Szada85
üzenetére
Tgabika Úr, Astra Coupé Club Fórum:
"Akkor tessék, itt a részletes leírás hozzávalókkal, cikkszámokkal, költségekkel:
Gyári xenon beépítése Opel Astra G-be:
A hozzávalók:
- 2 db xenonlámpa (nekem ugy. Depo van)
- 2 db előtét Hella 5DV 008 290-00 (ez megy ugye a lámpa aljára)
- 2 db gyújtótrafó Hella 5DD 008 319 10
- 2 db lefogatógyűrű a projektorházhoz GM 12 18 146
- 2 db halogén 16W-os index-izzó GM 20 98 013
- 2 db 10 pólusú csatlakozóház a lámpához Saab 12788954
- 1 db érzékelő a hátsó hídra GM 24417183
- 1 db tartó a hátsó tengelyre GM 24417184
- 2 db M8-as anya az érzékelőhöz GM 5 65 890
- 2 db M8as csavar (26mm menethossz)
- 1 db 8 pólusú csatlakozóház az érzékelőhöz VW 1J0 973 714
- 1 db világításkapcsoló man. állító nélküli
- 1 db sárga 3528 SMD led
- 1 db SMD 1206 680Ohmos ellenállás
- 1 db SMD 0805 1,5kOhm-os ellenállásAz érzékelő felrakásával kezdtem. Két M8-as csavar fogja, az összes alvázon rajta van a helye, majd felraktam a hídra a tartót, aminek szintén megvan a helye. A tartót és az érzékelőt egy kis rudacska köti össze két végén gömbcsuklóval. A kábelt előre elkészítettem, 7 szál megy bele a csatiba. Ilyen csatit és sarukat is tudok szerezni
kb. 4,5m-es vezetékek kellenek, egyedül csak 1 szál kell hogy kicsit hoszabb legyen, kb. 6m-es. A hátsó ülés alatti gumidugón vittem ki a kábeleket, belül pedig a gyári vezetékek mellett a küszöbnél. Az érzékelő bekötése a következő:Pin 1 -> világításkapcsoló Pin 12-re 1mm2
Pin 2 -> világításkapcsoló Pin 4-re 1mm2
Pin 3 -> km-óra csati Pin 15-re 0,5mm2
Pin 4 -> km-óra csati Pin 27-re 0,35mm2
Pin 5 -> diag. csati Pin 7-re 0,5mm2
Pin 6 -> világításkapcsoló Pin 13 1mm2
Pin 7 -> világításkapcsoló Pin 8 0,75mm2Ez a leggázosabb része a dolognak, a huzalozás. Természetesen mindent forrasztottam, és dupla zsugorcsövezéssel szigeteltem. A 6m-es szál megy a diag. csatihoz a kézifék elé, én a műszerfalon keresztül vittem ezt is, ezért kell a hosszabb kábel. A lámpáknál tőbe elvágtam az összes csatit, kivéve az állítómotorokét (ez marad), lesaruztam őket és már csak be kellett dugni a 6 szálat a Saab csatiba, melynek a cikkszáma fennt olvasható. Sarukat és hozzó való gumikat (tömítéses a csati) is tudok szerezni.
A km-órába be kell forrasztani két smd ellenállást és egy sárga színű smd ledet, a bal felső sarokban van a helye. Ez ugye a kontroll-led, ami gyújtás-ráaddáskor ég kb. 1s-ig, aztán ha minden oké, kialszik. Ha új az érzékelő )tehát ha még nem volt tanítva, akkor a led folyamatosan ég. Tech2-vel be kell kalibrálni a szenzort, és már működik is az autómata állítás.
A lámpamosót bontottan vettem, B vectráé volt, a spricniket simán fel lehetett rakni úgy a lökősre hogy jól felfeküdjön. Csak egy tartályt kellett vennem, ami kb. dupla akkora mint a régi volt, kb. 4l-es. Időrelét tudok szerezni a hozzá való foglalattal és sarukkal együtt, igaz nem opel-es, hanem vw-es, de teljesen jó. Az ablakmosóval együtt működik, ha világít a tompított. Kb. 2s-ig mos, utána leáll. Én a motortérben található relésdobozban helyeztem el az időrelét, kell egy vezeték a régi szélvédőmosó motortól, a tompított fényszóró vezetékéről, kell neki még egy test és akku+ (30A-es biztin keresztül), és még egy vezeték ami az új motorra megy, meg persze a motornak is egy test.Ja igen, az árak. Az érzékelő 40.000 Ft, a tartó 7.000 Ft, az indexizzók darabja 3.200 Ft, a projektorhoz a gyűrű 3.000 Ft, a világításkapcsoló 15.000 Ft, a lámpák 30.000 Ft, a fényszórómosó tartály 6.000 Ft. A többit bonottan illetve használtan vettem (tehát a Hella előtéteket és gyújtókat, Osram D2s izzókat, valamint a fényszórómosó motort, a spricniket és a hozzá való csöveket)"
-
javorszky
tag
válasz
mohabá 007
üzenetére
Igen csináltak motor diagnosztikát de előtte két szerelő is mondta,hogy az.A vezérlést már én cseréltettem kompletten miután megvettem.Nem eszi az olajat egyáltalán.2000 km mentem vele olaj csere óta.Az olajszint ugyan annyi.Kipufogó füstjét nem tudom behatárolni mert még soha nem láttam füstölni csak reggel hidegen.Fogyasztást se tudom.Nem tudom előtte mennyit evett csak azt tudom,hogy most 6-6,5-ből kijövök.Nyugdíjas tempóval hajtok max országút 100.
46 éves vagyok.Remélem tudtam válaszolni minden kérdésedre. -
Petyyyyy
addikt
Áruló.

Timer - Nem releváns, nem szeretnék olyan fellát.

Szada85 - Ne add fel, meglesz az. Bár nem akarlak elkeseríteni, de lehet nem hülyeség a bérlet, míg találsz egy megfelelőt. Ez mindig úgy van, hogy mikor venni akarsz egy portálpuskát, akkor soha nincs a piacon. Amint elfogy a rá szánt pénzed, sorra kerülnek fel a hirdetések.
Amúgy meg megy PM. -
Szada85
aktív tag
válasz
Petyyyyy
üzenetére
Biztosan nincs benne, beszéltem az eladóval.
Ha aktuális lesz, meg foglak keresni mindenképp, egyelöre csak puhatolózom, hogy ha lesz egy tényleg jó, amiben csak az hibádzik, akkor érdemes-e beleugrani, és majd utólag belerakni, vagy inkább vegyek most éves bérletet, tudjak mivel közlekedni, míg találok majd olyat, ami megfelel...

Egyébként fogom a fejem rendesen, az addig oké, hogy a kínálat nem, hogy részben nem passzol a keresleti kritériumokhoz, de, hogy még csak érintöt se fogjon, az az igazi gyász.
A nagy részük ótomata ( tudom ebben is van manuál mód, de az nem ugyanaz, mint botozni ), a másik nagy részük meg gázosítva van ( ez is külön megérne egy menetet, hogy minek vesz valaki 3.2 szívót, ha aztán sokallja a fogyiját, na mindegy), illetve ezek tetszöleges kombinációja.
Ennek örömére feladtam egy amolyan retrós " gazdasszonyt keresek " stílusú hírdetést, direkt kihangsúlyozva, hogy milyen érdekel ( GTS, Kéziváltó(!!!!), börösklímásxenonosezüstvagyfekete ).

Már tegnap írtak is ketten, hogy van egy ezüst / fekete csudálatos autójuk, amit szívesen eladnának, egyikük az elsö körben árulta el, hogy nem tud szöveget értelmezni, a másik sokáig színlelte, hogy igen, de lebukott, mert mind a kettö Automata...

Pedig a második darab a leírás alapján elég nyálcsorgós, 2005-ös, kései szériás, fekete, full extra ( hüthetö kesztyütartós, nem is olvastam még sose ilyet, az is lehet, hogy csak a menetszél hüti az elrohadt padlón át, nem tudom ), csak az a fránya váltó megtorpedózza az egészet.
Tudom, egyszerübb lenne feladni az elveket, és beülni egy dodgembe, de nahh..
-
WP14
őstag
válasz
B-L-A-C-K
üzenetére
Felni méretétől is és állapotától is függ az ár, no meg az igényektől, ha esetleg különleges színre szeretnéd, tegyük fel élénk pirosra
7 ezertől 13 ezerig / db kb.(#70750) Petyyyyy Nem, azért írtam ide, hátha más is kedvet kap a nyári szettre cserélés előtt alufelnit felújíttatni

-
Petyyyyy
addikt
válasz
Szada85
üzenetére
Biztosan kihagyták vagy csak meglovasították a lámpatesteket meg ezt-azt?
Egyébként ha megvan hozzá minden, az nem olyan szörnyű nagy meló.Mosótartály szenzorral, mosófejek, lámpatestek, égők, trafó, gyújtó, világításkapcsoló, szintezők.
Egyik cimborám G-be építette be utólag, ha gondolod összekontaktollak titeket akár fb-n is. -
Szada85
aktív tag
Sziasztok,
Gyors körkérdés.
Szerelt már be valaki utólag gyári(!) Xenon szettet?
Tisztában vagyok vele, hogy ugye egyrészt kell hozzá a fényszórómosó, valamint az automatikus szintezéshez is a szenzorok, plusz nyilván a xenon-os fényforrás is.Ami kérdés lenne, hogy orbitális szopóroller, vagy gigamega szopóroller?

Van most egy Vectra, ami egész ígéretesnek tünik, de ezt az extrát kihagyták belöle ( nem is értem, hogy a pékbe sikerült, a körberadar, digitklíma, egyebek után pont ezt nem kérni bele ), és gondolkodom, hogy mi merre hány méter.

Köszönöm elöre is a választ.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
mohabá 007
üzenetére
Azért ne magyarázzuk már meg az nem árnyék, majd ufó lesz mi...

-
w333
félisten
válasz
mohabá 007
üzenetére
Fénytörés (árnyék) valami épület

-
válasz
javorszky
üzenetére
Ne aggódj, én ma délután megyek. A futárnak tegnapelőtt csengettem ki 120-at egy szett Yokohama Advan Fleva 701-ért cserébe, 205/50 R16 méretben. Nagyokat sóhajtottam én is, de ma reggel is, mert az új gumik már bent ülnek az ötajtós B vectrában, a régi gumis felnikkel együtt!

Jó kis új gumiszag, ennél jobban már csak szex előtt az óvszerét szeretem! ;-D
@új Insignia: már megint egyedül leszek a véleményemmel, de nem vagyok hasra esve ettől a túlzott agressziótól. A küszöb kialakítás pedig a legótvarabb bazári "nídfószpíd" hangulatot idézi.Ennek is kell majd egy facelift, mint az elődnek, akkor érik be a forma. A HUD viszont üdvözlendő, remélem, van hozzá az extra listán Vulcan is!

-
HoaryFox
őstag
válasz
mohabá 007
üzenetére
Már megbocsáss, de hol van a képen törlőkendő?

-
mohabá 007
aktív tag
válasz
h3lios
üzenetére
"...Otthon próbálkoztam más csavarral, mintha a burkolat után nem lenne semmi aminek menete van, kb. 1 lyuk tátong odafent. Kíváncsi vagyok, mert jó lenne ha meg lehetne oldani..."
Eredetileg nem tudom hogy van kialakítva,Valszeg előzőleg már szétbarmolták azt a részt amibe a rögzítő csavart lehetett behajtani,ezért annak már csak a helye van meg,egy nagy lyuk.Ha tudsz ilyet beszerezni,(ez nem biztos,csak ötlet..)
lehet megoldja a gondod -
ufonauta
aktív tag
válasz
Luck Dragon
üzenetére
Úgy lesz, úgy lesz.

-
Doggy dog
senior tag
válasz
mohabá 007
üzenetére
A "VALAMITŐL" AZÉRT TÖBB!

-
mohabá 007
aktív tag
válasz
Luck Dragon
üzenetére
Ez az igazság.
Viszont nagyon régóta mindig is bütykölgettem a saját,ill a családban lévő motorokat,autókat,oszt ragadt rám valami. 
-
válasz
AMD Power
üzenetére
Ha hozzá szólhatok. Én úgy nézem a saját szemszögből a két általad kiszemelt kocsit, hogy ha elfér a gyerkőc az F-ben akkor a G-ben is könnyedén elfér, de a Chevroletben is.
De hosszabb távon sokkalta olcsóbb lesz a fen tartása, könyebben beszerezhető hozzá az alkatrészek, egy szó mint száz, G-vel sokkal Jobban jársz. És. Kevesebb lesz vele a nyűg, meg a fogyasztása is kedvezőbb lesz.Amúgy tényleg szép vörösben az új"kis dög".
-
AMD Power
titán
Brutál szép lett...

-
válasz
mohabá 007
üzenetére
És te tutira azt állítód hogy nem vagy autószerelő.

-
mohabá 007
aktív tag
válasz
javorszky
üzenetére
Volna egy pár kérdésem,és ha válaszolsz rá,megmondom miért kérdeztem.

"… Igen hidrotőkés az Opel szervizbe mondták…."
1 - Autószervizek motordiagnosztikája azonnal jelzi ezt a hibát.Csináltak ilyen mérést,vagy csak mondták?
"…Lánc nem lehet mivel vezérlés csere megvolt…"
2 - A vezérlést az eladó cseréltette,vagy már az új tulaj. (Te) ?
3 - Komplett vezérlés csere volt?(ha nem láttad,semmi nem biztos)
4 - A kipufogó erőssebben füstöl?
5 - Olajat nem eszi jobban?
6 - Üzemanyag fogyasztás nem nőtt meg? -
littlejohnny
aktív tag
Cartársak! Akad esetleg ajánlott gyártó/forgalmazó J Astra Hatchback-hez való szőnyegre, csomagtér tálcára? Privátban is jöhet, ha valaki szégyenlős lenne...

-
h3lios
addikt
válasz
trassher
üzenetére
Köszi ! Amikor vettem még nem vettem észre, de középen átfúrták a burkolatot és 1 kis csavarral rögzítették.. Otthon próbálkoztam más csavarral, mintha a burkolat után nem lenne semmi aminek menete van, kb. 1 lyuk tátong odafent. Kíváncsi vagyok, mert jó lenne ha meg lehetne oldani...
-
-
ufonauta
aktív tag
válasz
Luck Dragon
üzenetére
Ó azt nem is vitatom. Ma előttem ment egy ezüst J Sedan. Pont olyan, mint ami nekem is lesz. Megálltunk a lámpánál és alig tudtam megállni, hogy be ne kopogtassak hozzá, hogy ugyan már vigyen egy kört.

-
h3lios
addikt
Olyan kérdésem lenne az urakhoz, hogy G astrában az óracsoport előtt lévő fekete műanyag takaró elemhez milyen csavarok kellenek? Mind a 2 hiányzik és rohadt idegesítő tud lenni, amikor rezonál az egész útközben.
Előre is köszi a segítséget. 

Ennek a két oldalán lévő csavarok típusa érdekelne. -
-
-
javorszky
tag
válasz
Luck Dragon
üzenetére
-
javorszky
tag
válasz
Findzs
üzenetére
Igen hidrotőkés az Opel szervizbe mondták mikor behúztam,hogy nem fogadta el a kulcsot.Lánc nem lehet mivel vezérlés csere megvolt.Már aki cserélte az is mondta,hogy hidrotőkés.De különben nem nagyon zavar.Belűlről szinte egyáltalán nem hallani csak ha kint hallgatod olyan mint egy zsír új diseles.
-
_seth_
veterán
válasz
mohabá 007
üzenetére
Aktív használatban van, így muszáj
Ma is mentem már vele, szokni kell még az új stílusú váltást (akár menet közben is motor leállít, kuplung, vált, indít
), de remélhetőleg 1 héten belül meggyógyul.Én vegyesen használom, sokat fut városban is, de ezt a leválasztót mivel nem lehet meglesni, hogy mi gyűlik össze benne, így értékelni is nehéz, de legalább drága sem volt, csak pár ezer.
zolikaDB: szintén B vectrából van, X20XEV motor mellől, de mivel a szelepfedélen lévő cső és a kartertől felfelé tartó cső ami megadja a helyét így minden X20XEV és szerintem X18XEV motorhoz jónak kell lennie.
-
ufonauta
aktív tag
válasz
Luck Dragon
üzenetére
Visszatérve a témára. Tudtam, hogy valahol már láttam cikket róla, de most éppen megint rábukkantam:
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple asztali gépek
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Motoros topic
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- HP EliteBook / ZBook topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Asztalos klub
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- További aktív témák...
- Saeco Intelia Deluxe (HD8904) automata kávéfőző cappuccino fejjel
- Eladó új, hibátlan állapotú, EGYSZER SEM HASZNÁLT ASUSINSEARCH OF INCREDIBLE EXTERNAL SLIMDVD-RW SDR
- Philips Lattego EP5345 Szervizelve I Megkímélt állapot I Tejes kancsó I Garancia I Beszámítás
- Új, csomagolássérült Philips, TrueLife, Lovi cumisüveg melegítők/sterilizáló/mellszívó - garival! -
- Jura Ena 8 automata kávéfőző
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B760M i7 12700 32GB DDR4 512GB SSD RX 7800 XT 16GB LianLi Lancool 216 ARGB 750W
- Samsung Galaxy A26 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- magyar billentyűzet - 165 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Redragon Kumara K552 RGB Brown Switch magyar billentyűzet
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 6GB Zalman T3 Plus 400W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Na majd a párduc mindjárt tol alá fotóbolttal egy 21-es pimp felnit 

(Az A oszlopnál már a visszapillancs van)
Minek a vonalzó,ha nincs sík felület?
A képen látszik,hogy az A oszlopnak semmi köze a motorháztető szintjéhez.

lehet megoldja a gondod