- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Fotók, videók mobillal
- Kiszivárgott a Pixel 10a specifikációja
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megérkezett Európába az Oppo vékony órája
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
-
Mobilarena
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Declare
őstag
válasz
senzaj
üzenetére

Na vegra van meg egy igazi auto a forumban

Azt az elemet szerintem ne keresd, nekem sincs ott semmi. Lathatosagi melleny, meg par autos "must have" dolog van nekem oda rögzitve azzal a gumival es igy nem is hianyzik

Az a DPF menü, amit a masik hsz edben linkeltel, szerintem vagy kamu, vagy valami tunung dolog. Alapbol a legjobb tudomasom szerint nem lehet igy megtudni semmit a dpf röl. Nekem is erdekes kerdes amugy, mert szerintem nalam lassan cserere szorul
(föutakon ingazva 2-400km enkent regeneral, ami tul gyakori). Most mondjuk az autopalyas 2000km es kis turam valoszinüleg kipucolta, mait ki lehetett
, kivancsi vagyok lesz e javulas. Sajna 200-250k km között szoktak mondani, hogy veget er az elettartama 
Új hozzászólás Aktív témák
- Konferencia kamera + mikrofon egyben - vaddi Conferenceshot AV Camera távirányitóval
- Hankook Winter I cept evo téli 205/55 R16 91 H TL / Gyári acélfelni gumival 16x6,5 Salgótarjánban
- Új autó elsősegély doboz 2030 augusztusig jó
- Smart home kiarusitas
- Új baba ágy matrac 140 x 70 x 10 cm Számla, garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Fehér Titán - 12 hónap JÓTÁLLÁS - Kártyafüggetlen, 100% Aksi
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga 6th Gen. i7 11th, 32GB RAM 27% ÁFÁS (0328)
- Keresünk Galaxy S24/24+/S24 Ultra/S24 FE
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i5 8365U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

(föutakon ingazva 2-400km enkent regeneral, ami tul gyakori). Most mondjuk az autopalyas 2000km es kis turam valoszinüleg kipucolta, mait ki lehetett