- Fotók, videók mobillal
- Külföldi SIM-ek itthon
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
blakey
titán
válasz
esicyhun #108555 üzenetére
A TV hangját eredetin használom és filmeket külső rendszerrel, de annyit tudok, hogy az új frissítéssel a Pro-ra több mélyhang, valamint "belső hangerő" került megszólaltatásra, tehát a korábbi beállításokhoz képest érdemes alacsonyabb hangerőn használni (van, aki korábban 40-es hangerőn használta, most a 20 is elég), nem megfelelő beállításokkal a hangszórók recsegni fognak, ami tönkre teheti őket.
-
Dudee
senior tag
válasz
esicyhun #98241 üzenetére
Német Euronicsban 39 EUR, hát annyiért kéne is. Csak épp ide nem szállítják…
https://www.euronics.de/tv-und-audio/fernsehen/universalfernbedienungen/premium-magic-remote-pm23gn-4065327769579 -
Dudee
senior tag
válasz
esicyhun #98201 üzenetére
Mi ez , miről van szó? Csak azért kérdezem, mert én gyűlölöm a G3 távirányítóját. Egy rakás fs. Sötétben állandóan kínlódok vele, de nem a háttérvilágítás hiánya miatt, hanem mert egyszerűen vhogy el van szúrva az elosztás, vagy a finom jelölők, amik vezetik az ujjad. Vagy én vagyok béna, de asszony sem szereti. Pana VT60 klasszisokkal jobb. Ki nem szrja le, hogy azon bumszlik a gombok..ez a kecsesseg nekem már a használhatóság rovására megy (mondjuk kivételesen az ‘egér üzemmódot’ bírom benne. De lehet azt is csak azért megkímél a kurzor gombok nyomogatásától
)
-
hunspikey
őstag
válasz
esicyhun #97389 üzenetére
pedig a g2 a c8-at szépen lenyomja ha HDR-t nézel youtube-on, kapcsold be a dinamikus tónus áthelyezést - így ki tudja a tv maxolni magát. Normál SDR, DV, HGLG tartalmomnál alig mondható meg a különbség - bár az is igaz, hogy a g2 a hűtőbordája miatt szinte beégés safe - nem úgy mint a c8...
Az is igaz, hogy SDR alacsony bitrátás anyagnál a c8 undorító ditheringet mutat, a g2 messze sokkal szebb! Poszertizáció (4k SDR, FHD SDR, de talán még DV esetén is) szinte nuku a g2-nél, míg a c8 bajos.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
esicyhun #95750 üzenetére
Igen, ez azért elég sűrűn van eMAG -on és a C széria többször is érintett volt már. Valószínű nem késel le semmiről, ha később veszed.
Szerk.:
Tesztek alapján alacsony minőségű tartalom megjelenítésére és felskálázásra jobb a C3. De hogy ez mennyit jelent nem vágom pontosan, mert nem sűrűn nézek például normál TV adásokat.Szóval ha ez annyira nem érdekel, plusz a fényerő sem annyira lényeges, akkor valószínű a B3 is jó választás.
Bár HDR -nél a fényerő azért is jó, hogy helyesebben jelenítse meg a tartalmat. Tehát az általános képminőségben van fontosabb szerepe.
-
Vhiktor
Topikgazda
válasz
esicyhun #87147 üzenetére
Azon kívül visszaállíthatatlanul töröl csomó információt, többek között a lefutott kompenzációs ciklusok számát és típusát. Tele lesz a szerviz menu piros hiba üzenetekkel. Szinte 99%, hogy azonnali garancia vesztéssel jár. Lényegében olyan állapotba teszi a tvt, mint ami éppen lejött a gyártó sorról és bizonyos dolgokat még nem végeztek el rajta.
-
-
alaves
addikt
válasz
esicyhun #83444 üzenetére
Érdekes. Azért azt célszerű lenne tudni, hogy a Samsung legalább gyári garanciaidőn belül beégés esetén cserél-e kijelzőt. Az LG gyári garanciaidőn kívül is (van rá példa, hogy 2 évvel a lejárta után is) térítésmentesen cserél kijelzőt a tervezési és gyártási hibákból eredő problémák esetén (pl. kijelző szélén elhaló pixelek, beégés).
-
Borisz76
nagyúr
válasz
esicyhun #67634 üzenetére
Bocs....azt hittem , hogy az 400-500-600 EFt-s OLED TV-k topikjában "nem okoz gondot" egy 200 EFt-s kiadás....
Nálam amúgy pont, hogy fordított a felállás.
OLED TV-m ...sőt 4K TV-m sincs.
Viszont van 2 db jó Synology NAS-om.
TV adást most nézek mert nagyon unom magamat a 10 nap karanténban....amúgy éves szinten kb 2-3 nap az
ÖSSZES TV ADÁS nézésem.
Minden mást a NAS-ról -
blakey
titán
válasz
esicyhun #64214 üzenetére
Az A széria nagyon alap OLED lett, a B nem volt annyira alap, azaz megvolt a lehetőség a "lejjebb"-hez. A hsz-eket is érdemes úgy értelmezni, hogy mihez képest, mert amikor a B volt a belépő az LG-nél akkor a C-hez képest volt gyengébb, ami most is igaz, az A megjelenésével a B jobb lett hozzá képest. Tehát az A, a megszokott, többi OLED-hez képest, ami tulajdonképpen mind a felsőkategóriát képviselte, már egy belépő középkategóriás TV lett OLED panellel.
-
adm
őstag
válasz
esicyhun #64214 üzenetére
alapvetően a kereskedőkkel szembeni korrektség pártján vagyok, DE
neked van összehasonlítási alapod, tudod mit akarsz-mit vársz tőle, rendeld meg online, próbáld ki hogy a C8-hoz képest mit mutat.
legrosszabb esetben futárköltséget bukod és hasznos tapasztalatokkal bővítheted a topikot. de még az is lehet hogy megtalálod az ideális hálószobai tévét. -
blakey
titán
válasz
esicyhun #64114 üzenetére
Egy darabig a 24.000 fps-t az Apple TV 23,976 fps-el játszotta le, de annak már egy jó ideje vége, mindegyik fps jól működik.
A link megmagyarázza, hogy mi történik 24p-s anyag esetében, ha 60Hz-en próbáljuk lejátszani, vannak megjelenítők, lejátszók, amik ezt megoldják és vannak, amelyek nem. A teszt évekkel ezelőtt készült és nem biztos, hogy minden frissítéssel rendesen lekövetik és esetleg módosítják a korábban leírtakat. -
Celtis
veterán
válasz
esicyhun #64067 üzenetére
Egészen biztos lehetsz benne, hogy a 24fps filmeket is juddermentesen tudja lejátszani. Sőt, ha 60hz-es forrásból (pl appok) is vissza tudja konvertálni (3:2 reverse pulldown) megfelelő beállítás esetén.
Az rtings ezeket teszteli, és fekete-fehéren ott az eredmény. Maga a teszt is végtelenül egyszerű, otthon is elvégezhető.Judder-Free 24p: Yes
-
alaves
addikt
válasz
esicyhun #64055 üzenetére
Valójában jelentős fényerő-különbség nincs. SDR-ben kicsit máshová vannak helyezve a hangsúlyok, HDR-ben mindenütt kisebb, de ha egyiket sem használtad 'csutkán', akkor kicsit magasabbra teszed két fényt és kész. Viszont a képe és a mozgásjavítás garantáltan szebb és jobb.
-
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
esicyhun #57314 üzenetére
Mind a 223 oldalt végig is olvastad/nézted? Vagy csak az elsőt?
Te sem tudod abbahagyni, mindig igazadnak kell legyen, ugye?
És ugyanezt írhatnád #57315Balika911-nak is!
Még mindig nem értem, hogy miért engem talált most meg ezzel, de nyilvánvalóan valami kicseszettül ráér szétcseszni a JUDDER szó degradálását megkérdőjelezni éppen most, ma és csak nálam!
----------------
#57315Mint írtam, amíg egyenként meg nem válaszolod mindenkinek, addig akadj már le rólam.
Helyette, mikor nincs érv, berakod a szokásos te érvelésed bullshit oldalt. -
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
esicyhun #57307 üzenetére
Nem, nem írtad jól, az extrém eset itt azt jelenti, ha belefutok olyan tartalomba, csak letöltött filmnél, amit a virágboltban árulója szarul kódolva tölt fel, akkor a judder-t feljebb állítom, max 2-3-ra, de jobban járok, ha leszedek egy másik verziót.
Aki nem tudná, erről a jelentről van szó...
Persze nem ilyen fos minőségben, ahogy itt fel van töltve. -
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
esicyhun #57301 üzenetére
Jól megkeverted a trágyalét és nincs is kedvem kibogozni. Ha meg csak erre, meg arra emlékszel és ez alapján, mármint foszlány emlékekre írsz valamit, akkor előbb keress vissza.
Akkor még egyszer, A judder nálam 0-van, extrém esetekben, talán néha max 2-3.
Az említett Tomb Raider film, pedig a 2018-as, ahol kb 25 perc körül a kínaiak kergetik a hajókon a csajszit, azt a cx megtudja csinálni (csak 1 tényleg apró röccenéssel) az egész jelenetet. Nézd meg ezt egy bx-en és megérted miről beszélek.. Természetesen a HZ2000-en is majd az első volt, hogy teszteltem, kb az volt az érzésem, hogy a képembe röhög a tv, hogy mit akarok én.. Kisujjból kirázta egy apró röccenés annyi se volt. -
BusinessGuy
őstag
válasz
esicyhun #57238 üzenetére
Nagyon jó csak pont a képminőség amiben egy C-re nemhogy agyonverést lehet mondani max annyit hogy nah.. Annyi képminőségbeli difi nincs mint egy 8-as és 9-es kategóriájú samu qled között. Nemhogy "agyonveri".
Agyonverésről akkora difinél lehet beszélni amekkora egy sima ips vagy va paneles tv és az oled közt van... De itt még egy 9es qled és b oled közt is nagyobb a difi képben. -
Jorgi Kormi
senior tag
válasz
esicyhun #57246 üzenetére
Nem mindig találkozik a szemünk ízlése a műszerek száraz adatain alapuló beállításokkal , mert az ember kicsit bonyolultabb, szubjektívebb "szerkezet " . (Az aki pedig ennyit sz@rakodik egy tévével mint a külföldi fórum emberkéje , annak Michelangelo Dávid szobra sem tökéletes)
-
Wellin9
tag
válasz
esicyhun #57246 üzenetére
Nincsen itt igazság sehol, de nem is kell szerintem. Aki megteheti és van ideje rá, megveszi az összes különböző fajtát és eldönti saját maga, melyik jön be jobban neki. A másik fele, meg bepróbálja az egyiket, aztán vagy bejön vagy nem. Az a gond, hogy sokan folyamatosan a tökéleteset keresik a tv-ben és minden másban is, de ilyen nem létezik, ha állandóan a hibát keressük sose leszünk elégedettek.
-
Archttila
veterán
válasz
esicyhun #57238 üzenetére
Nekem ne mondd..
én csak a "fényévekre van XY márka az LG-től" bullshitekre reagáltam
illetve arra, hogy mennyire karaj OotB a Pana képe. Kb vicc a HZ2000 filmmaker modja
pedig úgy latom millas cuccal mérte. (na nem mintha egy 70k-s cucc ne lenne rá képes)
Egyébként ez annyira szar, hogy igazából én konkrétan el sem akarom hinni
-
anrab
addikt
válasz
esicyhun #57234 üzenetére
Külső forrásokról beszélsz.
Nekem leformázta a tv az ssd-t és az összes programot, appot átrakta. Belső tárhelyként működik.
Lehet hogy vannak gondok külsővel de erről nincs tapasztalatom. Évek óta philips androidot használok és így ahogy írtam. Idén váltanak a tv-knél Android 9-től az Android tv-re /10/, ami a külső eszközökön is fut.
A torrent nem zavar semmit. Egyébként a kötelező ideig van csak a letöltésben és a feltöltés alig megy. Pár kbit. Lehet ezért nem tapasztalok lassulást. Ezt nem tudom. -
Archttila
veterán
válasz
esicyhun #57228 üzenetére
És előtte a (szintén tökéletes)
Sony AF9-el sem volt szerencséje:
Prior to that I had 3 Sony AF9's and got fed up of them failing, first, sound failed, 2nd was noisy near black and was tinted on left hand side which showed up as yellowy red on grass, (seeing as I watch a lot of football soccer was a no no), 3rd was fine until this went the same as the 2nd following return from a 2 week holiday
-
anrab
addikt
válasz
esicyhun #57218 üzenetére
"Pl. Philips esetén külső forrásból HDR kezelés?!)"
Én egy 500 Gb-os ssd-t használok philips 65/855-tel. Androidos, így a tv-ről megy a torrent. A beépített lejátszó tökéletes a dolby vision filmek lejátszására. A többire a vlc-t használom. Ami nincs a tv-n vagy a Play áruházban, azt apk-ból telepítem.
Szabadságot ad az Android ökoszisztéma. Google fotók, drive.... Vagy bármi.
Nem lassú nem akad. -
barack1997
senior tag
válasz
esicyhun #56108 üzenetére
Szia :)
Én HD450-et és 458-at (elvileg ugyanaz a két modell a színétől eltekintve) próbáltam több helyen és a zajcsillapitast kivéve abszolút nem voltam elégedett a hangjával. Kollégám vett egyet hogy jó lesz éjjel zenelgetni a kamionba ha alszik valamelyikünk, de a 3. csere darab is recsegett, vagy halk volt, így letettunk róla
Egy kis on: Az itt leszólt ócska BX-eknek valamiért nincs annyi panel baja.
-
-
daneel_hu
addikt
válasz
esicyhun #55188 üzenetére
"Nekem tegnap dobta fel a C8 ugyanezt az sw verziót, egyelőre nem tettem fel. Mit jelent, hogy xar lesz a fényerő? Nincs kedvem gyári resetet csinálni, több óra, mire a kábeles és műholdas csatornák emészthető formába kerülnek, meg mindent beállítok. Bár elvileg lehet menteni csatilistát pendrájvra, de sosem próbáltam, hogy működik-e...."
Az AIRPLAY miatt viszont megéri.
Az egyetlen normális plusz funkció ami érkezett 2 év alatt a készülékre.
Pedig nem vagyok egy kütyűbuzi, de ez tényleg jó cucc.Azt jelenti a "sz*r a fényerő", hogy nem tudtam jobban megfogalmazni.
Talán Jani majd megírja pontosan mi ez a jelenség... a lényeg, hogy mintha a magas fényű részeket lecsapná egy jóval alacsonyabb fényerőre. Gyakorlatilag HDR-ben és SDR-ben is jóval alacsonyabban vannak a csúcsfények. Szerintem 2-300 nitet tud ekkor a tévé, és nem tudom elképzelni, hogy miként lehet így kalibrálni.
SDR-ben felnyomtam az oled fényt 80-ra, de még így is inkább színesebb lett a kép, túlszaturált picit, de a csúcsfények ugyanúgy irreálisan alacsonyak voltak. HDR kb úgy nézett ki egy jobb anyag esetén mint egy sima SDR-adás.De.
Ha felteszed a FW-t, és csinálsz egy factory resetet akkor minden helyreáll.
És van AIRPLAY-ed is.AWFORUMS-on olvastam egy C8-tulajt aki játszik, neki hazavágta az új FW (05.30.10) a HDR-t játék alatt.
Legalábbis ezt írta, de szerintem a jelenség ugyanaz mint E8-ason. -
válasz
esicyhun #54655 üzenetére
Nem tudom, de nekem is a közepes a legjobb. Hiába próbáltam magam szokatni a meleg 2-höz, egyszerűen az agyam nem bírja befogadni. Nekem minden túl sárgás úgy, ha pl anyámra nézek, fix hogy nem ilyen sárgásnak látom az arcát.. szóval nekem ez nem "valós".
Elhiszem, hogy az én szemem a szar, de inkább használom most már úgy ahogy nekem jó.
-
daneel_hu
addikt
válasz
esicyhun #50535 üzenetére
Bizony így van.
A kizárólagosan működő szerviznél is lehet ilyen, hiába a gyártó vállalja az anyagi kár jelentős részét a szerviznek is van benne kockázata.
EPSON-nál pl minden nyomtatóhoz kell tartanod főalkatrészt (pl fej), ha pedig lejár a szavatossága akkor a gyár visszaveszi - pl nem lett felhasználva -, de csak a vásárolt ár X%-áért. Vannak nagyformátumú nyomtatók ahol a 1db fej milliós tétel forintban. -
kisbalazs83
aktív tag
válasz
esicyhun #48718 üzenetére
A Matsushita, más néven Panasonic, hogy könnyebben kimondják a márkanevet
, nagyon komoly erektronikai eszközöket, alkatrészeket készít. Láttam CNC gép vezérlésénél is több helyen a Matsushita feliratot panelokon. Pl. a Technics is a Panasonic high-end audio márkája. Amíg lehet ebből a TV szegmensből is profitot termelni, addig lesznek Panasonic tévék, de sok olyan területen ott van a márka a megbízhatóság miatt, amiről nem is gondolnánk.
-
válasz
esicyhun #48704 üzenetére
Összességében egyetértünk.
A lemorzsolódásban viszont nem, bár az igaz, hogy ahogy Daneelnak is írtam, így ebben a formában sosem érik utól az LG-t oled eladásban, viszont a Panának van egy stabil vásárló rétege. És ebben mindegy, hogy ki mi miatt veszi a Panát, hogy ragaszkodik a japánhoz, ragaszkodik a (többé kevésbé feltételezett) tartóssághoz (amiben van valami), hogy ragaszkodik a legjobb out of the box képminőséghez, egy jobb hangminőséghez, esetleg egy oled szinten nagyon jó mozgásmegjelenítéshez és mindezek mellé nincs szüksége újabb fejlesztésekre, magenta oprendszerre, csak stabil működésre, ezek a vásárlók léteznek. Emiatt nem hiszem, hogy le fog morzsolódni a cég. Semmilyen szinten sem. -
Fisha
őstag
válasz
esicyhun #48528 üzenetére
Azért lenne értelme a netflixet a playerről nézni, mert az (E)ARC-on nem megy ki egy rakat hangformátum. Nálad akkor elég speciálisak a felirattal kapcsolatos igények. Persze azzal nem akarok (nem is tudok
) vitatkozni, hogy azt a plusz 10-20k-t megéri egy ilyen kis vacak Amlogicos gép, ha már valaki sokszázezret, akár milliót is TV-re költött. De azért szerintem nem való mindenkinek, van ezzel barkácsolás bőven. Kéne rá vállalkozást csinálni, tömegével adni előisntallált kodival, CE-vel, belőve.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
esicyhun #48523 üzenetére
Én az árat, a srác Pana tévéjéhez, vagy pl az enyémhez mértem. Pl a 77-es CX átszámítva 1.8 millió volt. A Shield-et én Németországban vettem, 189 euróért.
Nyilván egy olcsóbb tévére ez nem állja meg a helyét.
De én most nem kezdek itt felsorolni mindent, mert van saját topikja és hát nálam is volt jó pár anomália, mire minden frankó lett, de én elsősorban filmek lejátszására vettem, nem netflix, meg hbo go-ra. De mint írtam, annyira frankó a távirányítója is, hogyha bekapcsolom, akkor már ezen nézek mindent. Tényleg ehhez képest a magic remote egy kényelmetlen bunkó...
------------
(#48524) blakey
Nálam a refresh rate netflix-re fix 24-re van állítva és azzal a filmek több, mint 90% frankó, van néhány, ami 25 és akkor akadozik, de valamiért az automatikus freki váltásnál valóban meghülyül az egész app, de csak nálam a topikja szerint, vagy a cx-nek van baja vele, nem tudom. Ezért maradt fix 24-en. ha meg olyan, hogy, pl 25, mint pl a Black Mirrors, akkor nem váltom át kézzel, ha nem simán benyomom a tévé applikációján a netflix-et.
A többi minden mással semmi gond. De, mint írtam én elsősorban filmek lejátszásra vettem, amihez a tv tök hülye. Mert csak DD+ és kb ennyi a tudománya hangban.
A shield meg mindent röhögve áttol az erősítőn, bármilyen kép, vagy hangformátumot és ugye a KODI meg az MrMC meg automatán vált frekit. -
Fisha
őstag
válasz
esicyhun #48523 üzenetére
Azért az itt felsorolt két fő érv nekem gyenge lábakon áll:
- kadenciahelyesség: beszéltünk már róla, elég nagy baj lenne, ha a tv belső lejátszója nem tudná ezt. Tudja is mind szerintem.
- felirat: én nagyon kevés olyan release-zel találkoztam, amit nem szeretett az lg belső lejátszója. Azoknál is kb 1 perces munka ezt megoldani. De persze, ha valakinek megér ez a kényelem x forintot, akkor hajrá. Amúgy nálam is egy corelec fut. Azért azt nem mondanám, hogy minimális volt a barkácsolás, mert biztos, hogy benne volt 8-10 órám mire minden működött, be lett állíva. És hát a dolby vision és netflix hiánya azért még így is eléggé fájó. -
johnwillow
tag
válasz
esicyhun #35071 üzenetére
Köszi! Ez jó tipp. Most vettem észre, hogy egy perc után statikus kép észlelése esetén bekapcsol a tv saját képernyő kímélője is. Hasznos! Erre vonatkozó beállítást viszont nem találok. Én még ezt az időt is megfelezném. A T-Home menű magenta gombjai sztem igen veszélyesek.
-
Celtis
veterán
válasz
esicyhun #29790 üzenetére
Valójában nincs 2.0-és kábel. Belinkeltem a hdmi-org hivatalos kábel besorolásait. Amelyik premium high speed az 4K60p HDR képes. Mindegy milyen hosszú.
Abban igazad lehet, hogy a sima high speedek már kevéséb működnek ha 2 méternél hosszabbak. Nekem is rövid kábeleim vannak. -
Partizan182
senior tag
válasz
esicyhun #29769 üzenetére
Lehet csak én öregszem, de a full sötét szoba még 100nit SDR-nél is terheli a szemem, nagyon kell az ambient (tipikusan konyhából átszűrődő fényt használok).
Hozzátartozik, hogy eleinte (~4 éve, első oled tévémmel) én is sokat csapattam a fullsötét scifi kombót, azóta azért megszoktam a dinamikát (bár tegnap Netflixről Dark S2E2 olyan gyönyörű mély feketéket és makulátlan árnyékrészleteket produkált, picit visszajött a régi wow feeling).
-
Partizan182
senior tag
válasz
esicyhun #29762 üzenetére
HDRt nem tök sötétre masterelik, ha jól rémlik 3-5cd környezeti fény a target. De igen, egy-egy világosabb résznél hunyorog az ember, különösen a felirat halál (Netflixen meg tudtam oldani az áztetszőséget, de LG belső lejátszóval annyit tudtam max tenni, hogy kékre állítottam, éljen a limitált színtömeg). Pici ambient fény a tv mögött szintén jótékony, ha LGd van, ott az Active HDRt is ki lehet kapcsolni hogy sötétebb legyen. Meg persze Technicolor mód, ilyen Vivid presetben kb ki is égetné az agyam.
-
krx21
nagyúr
válasz
esicyhun #29386 üzenetére
Az interpoláljunk vagy ne interpoláljunk témában, valahogy mindig elmegyünk a mellett, hogy interpoláció hiánya esetén fele, harmada a mozgó sorfelbontás!.. Tényleg senki nem látja, aki mindent kikapcsol?
És ez nem csak 24p esetén van így hanem 60 fps esetén is! Tessék megnézni például a YouTubeon egy jó minőségű 4K 60fps videót, interpolációval és nélküle. Mozgás közben sokkal élessebb marad a 120hz interpolált kép. 24 p esetén a különbség még nagyobb. Nem nagyon értem azokat a szemeket, melyek az interpoláció speciális helyzetben lévő hibái mellett, ezt nem veszik észre...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Stellar Blade
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Fotók, videók mobillal
- BestBuy topik
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Linux kezdőknek
- Külföldi SIM-ek itthon
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 8700G Processzor!
- Felújított laptopok Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 6600 16GB DDR4 256 SSD 500GB HDD GTX 1050 2GB Zalman Z1 Njoy 550W
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged