- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
GTVili
tag
válasz
dani0113 #54651 üzenetére
Én elég messziről nézem az 55-öst....kb 5 méterről. Ez a fényerő elég érdekes kérdés....Netflixen vagy Youtube-on egyszerűen tökéletes! De sima TV adások,sorozatok esetében gyakran sötétnek érzem a képet és szívem szerint növelnék a fényerőn. Viszont akkor meg egy bizonyos pont után kissé fakul.....
A fene se érti ezt.... -
blakey
titán
válasz
dani0113 #54651 üzenetére
Egy jól beállítod, akár kalibrált kijelző esetében a 25-ös fényerő több, mint elegendő SDR esetében. Szóval a 25-ös OLED fény nem úgy értendő, hogy veszem pl. a Normál módot és leveszem 25-re hanem a többi paramétert is igazítom, tehát egy megfelelő gamma beállítás, jó fehéregyensúly, stb. kell ahhoz, hogy a 25-ös fényerő elegendő legyen.
-
daneel_hu
addikt
válasz
dani0113 #54454 üzenetére
"Most akkor jól értem, hogy ha tudom hogy hibás a panelem és gariban cserélnék (2020.decemberi), de várok vele pl 2022ig akkor onnan indul megint 2év gari?? Bocsi ha hülyeség,de ez így elég szép lenne."
A törvény szerint nem teheted meg, nyilván nehéz bebizonyítani azt teszel amit... de elvileg nem szabadna na.
Ha a szándék(od) a panelcsere vagy a javítás, akkor 1 hónapon belül be kell jelentened. -
wallace 234
őstag
válasz
dani0113 #54454 üzenetére
Ha tudod, hogy hibás a panel akkor azt be kell jelenteni, nem életszerű, hogy vársz vele! Az meg az LG jó fejsége, hogy újra indítja a garanciát, mert a legtöbb gyártónál, pl Samsung csak az első évbe indítja újra a garanciát! 2. Évbe már csak annyival hosszabítja ameddig nem tudtad, rendeltetésszerűen használni!
-
birorichard
őstag
válasz
dani0113 #53768 üzenetére
Kart nem, interferenciat igen, celszeru az 5 GHz-et hasznlani a routeren wireless modban, mert 2.4-en forgalmaz a BT is, igy minel nagyobb a zaj, annal tobb adat veszik el. Elvileg szulettek erre kulonbozo megoldasok, hogy ne zavarjak egymast, de csak a totalis ellehetetlenitest sikerult kikuszobolni, ha teheted, ne hasznald (lassabb is).
Ha esetleg sikerul ugy elhelyezni az eszkozoket, hogy nem tapasztalsz hibat, akkor ugy hagyhatod nyugodtan akar 2.4-en is, foleg ha valami regebbi szabvanyu csatolo nem tudja az 5-ot.
-
alaves
addikt
válasz
dani0113 #53573 üzenetére
Gradient teszt: [link] [link]
Ha CX a TV, akkor úgy tudom javították az új fw-ben a "raised black" problémát, a szabálytalan gamma követéssel nem tudom csináltak-e valamit. A vertical banding mértékét pedig te tudod, hogy el tudod-e fogadni (az kijelző sajátosság, csere után lehet jobb vagy rosszabb is). -
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
dani0113 #53562 üzenetére
Ezt egyébként nagyon sok helyen látni sajnos, pl egy HANG NÉLKÜL című filmnél komolyan úgy voltam vele, hogy inkább lekapcsoltam a filmet, mert annyira idegesített az esti, sötétebb jeleneteknél. Persze ez csak egy film volt a sok közül. Amikor tudod, hogy ott van, akkor mindig ki fogod szúrni. Jól döntöttél, hidd el és mint nálam, te is kaphatsz elsőre egy teljesen frankó panelt.
Nem szabad rájuk hagyni... -
birorichard
őstag
válasz
dani0113 #53494 üzenetére
Ja, amugy en sem, meg hat nehez nekem ujat mutatni a 4 eves ku6400 utan
, csak kivancsi vagyok, hogy meg lehet-e valahogy akadalyozni hogy rosszabb legyen. Amugy olyan gyonyoru a kep, hogy ha musor kozben is lathato volna, igazabol szerintem akkor sem valtanek vissza led-re.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Műszaki rajz készítés
- Műszaki rajzok készítését vállalom (autocad, inventor, solid edge)
- Synology NAS
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 10***(X) "Zen 6" (AM5)
- Óra topik
- Építő/felújító topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650 R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 8GB MSI MPG Gungnir 100 Enermax 750W
- Gamer szék noblechairs LEGEND TX Szövet Antracit
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest