Hirdetés
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Netfone
- Google Pixel topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Mobil flották
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Óra vagy karperec? Egészségügyi mindenes!
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
daneel_hu
addikt
válasz
esicyhun
üzenetére
"Nekem tegnap dobta fel a C8 ugyanezt az sw verziót, egyelőre nem tettem fel. Mit jelent, hogy xar lesz a fényerő? Nincs kedvem gyári resetet csinálni, több óra, mire a kábeles és műholdas csatornák emészthető formába kerülnek, meg mindent beállítok. Bár elvileg lehet menteni csatilistát pendrájvra, de sosem próbáltam, hogy működik-e...."
Az AIRPLAY miatt viszont megéri.

Az egyetlen normális plusz funkció ami érkezett 2 év alatt a készülékre.
Pedig nem vagyok egy kütyűbuzi, de ez tényleg jó cucc.Azt jelenti a "sz*r a fényerő", hogy nem tudtam jobban megfogalmazni.
Talán Jani majd megírja pontosan mi ez a jelenség
... a lényeg, hogy mintha a magas fényű részeket lecsapná egy jóval alacsonyabb fényerőre. Gyakorlatilag HDR-ben és SDR-ben is jóval alacsonyabban vannak a csúcsfények. Szerintem 2-300 nitet tud ekkor a tévé, és nem tudom elképzelni, hogy miként lehet így kalibrálni.
SDR-ben felnyomtam az oled fényt 80-ra, de még így is inkább színesebb lett a kép, túlszaturált picit, de a csúcsfények ugyanúgy irreálisan alacsonyak voltak. HDR kb úgy nézett ki egy jobb anyag esetén mint egy sima SDR-adás.
De.
Ha felteszed a FW-t, és csinálsz egy factory resetet akkor minden helyreáll.
És van AIRPLAY-ed is.
AWFORUMS-on olvastam egy C8-tulajt aki játszik, neki hazavágta az új FW (05.30.10) a HDR-t játék alatt.
Legalábbis ezt írta, de szerintem a jelenség ugyanaz mint E8-ason.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- Le Mans Ultimate
- Házimozi haladó szinten
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- LG G4 65" OLED TV - 144Hz, fóliás, garanciális, gyári dobozában
- ÚJ Samsung OLED 4K 55S95F Vision AI Smart TV (2025) 65S95F 77S95F 83S95F 3év
- ÚJ Samsung OLED 4K 65S90F Vision AI Smart TV (2025) 55S90F 77S90F 83S90F 83S90D 3év
- LG OLED 65 G4 - 165cm, 4k - szépséghibás - ÁRON ALUL
- LG 55G5 - 55" OLED Tandem - 4K 165Hz & 0.1ms - MLA Plus - 4000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Legion Slim 5 Ryzen 7 7840HS 16GB 1000GB RTX 4060 OLED 120Hz 1év garancia
- SK Hynix PC811 2TB PCI-E 4.0 x4 nvme SSD 7000/6500MB/s
- Apple iPad Air 2 (A1566) 64GB Wi-Fi Asztroszürke
- GAMING PC! i5-12400F / RTX 5060 / 32GB DDR5 / 512GB NVMe / 600w! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

... a lényeg, hogy mintha a magas fényű részeket lecsapná egy jóval alacsonyabb fényerőre. Gyakorlatilag HDR-ben és SDR-ben is jóval alacsonyabban vannak a csúcsfények. Szerintem 2-300 nitet tud ekkor a tévé, és nem tudom elképzelni, hogy miként lehet így kalibrálni.
Vhiktor