Hirdetés
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megérkezett a Fairphone szerelhető fejhallgatójának új generációja
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- CES 2026: Érintőceruzát támogató komolyabb Motorola várható
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Bluetooth hangszórót készít a HMD
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
powerup2
addikt
válasz
Nheo047
üzenetére
A panasonic kb haldoklik most utolsó erőfeszitése megvetni usába a lábát ismét. Segitek nem fog sikerülni mert rossz az árképzésük. Panasonic esetébe mig 100 vásárló vesz lg oledet 1 pana kerül eladásra. És ismerős körömbe igy is volt 2 személy aki megjárta vele. Azóta pl elég jókat röhögünk melyik panát miért nem javitotta a szerviz vagy épp arra fogta hogy a felhasználó volt a hibás. Lg-n is jókat nevetünk hogy mikor melyik mitől lett kuka.
-
powerup2
addikt
válasz
Peat76
üzenetére
Panasonic sem jobb ilyen tekintetben mert ott a tv belső része nem olyan mint amilyennek lenni kéne. Én erre pl a blu ray lejátszójukkal szoktam előrukkolni hogy annak nézzük meg a tápját .... nem véletlen hogy van hozzá tuning táp. Hozzáteszem azt sok embernél kiveri a biztositékot egy fél milliós lemezlejátszó.
-
powerup2
addikt
válasz
mimic1979
üzenetére
Arról nem beszélve hogy a tv-k tápja válogatja mi a jó neki ha kihúzom a konnektorból vagy stand by modba van illetve ott van még a gyors inditás funkció!!! A filmeknél a tartalom gyártók maga a 4k sem használják ki rendesen. Kamerák terén 4k vagy 8k verziókkal rögzitenek. De maga a filmet 2K-ba iktatják majd aztán 4-kra vissza fake 4k filmeket adnak el. Hdmi kérdése megint egy olyan hogy még az sincs kihasználva ami most megy.
-
powerup2
addikt
válasz
hunspikey
üzenetére
Én azt mondom hogy jelenleg az oled éli az arany korát, hibái mellett. De az hogy 4000 nitet tud hát ... kinek kell akkora fényerő nem tudom. A szinek fényereje fontosabb meg hogy a rec2020 hány % fedi le. Majd ha lefedi a 100% a rec2020-nak normális szinfényerőre lesz képes akkor azt mondom ez már fejlődés. De amig ilyen kis minimális változások vannak évről évre az szerintem vicc. Arról nem beszélve évente lehetne tv-t váltani. Azért ez régebben nem igy volt. Pl a c1 és a c2 lg között semmi különbség nem volt az hogy szoftveresen toltak rá 40-50 nit fényerőt nagy bumm. Meg a gyártók nagy része csepegteti a tudást nem az történik hogy 3 évente jön egy újabb generáció és nagyobb lépések hanem pici lépések és vegyél újat. A másik a hulladék gyártás olyan kondikat használnak a tv-kbe hogy ránézek és a stop gomb bekapcsol nálam. Persze hamar be is döglenek. Én esetembe az új alaplap amit kicseréltek a tv-be igy érkezett .
Szerintem ez mindent elmond. A másik tény ennyi a tv.
Számtalan hibája van az lg-nek és nem csak neki !!! Panel esetében is olyanok hogy rohad a panel az elég trééé. Rengeteg dolgot letudnék irni ezzel kapcsolatosan. -
powerup2
addikt
válasz
makoss
üzenetére
Hát minden generációnak voltak hibái az eArc kb olyan nem volt olyan oledem amin ne lett volna azzal gond. Wifi hibák is voltak modult kellett cserélni stb tényleg sok . Egy oled van még használatban ami mindent bir az egy B7 oled. Volt egy oled amit eladtam kitudja azzal mi történt a másik három meghalt. Ez nem jó arány. Én elég sokáig kitartottam az lg mellett. De én más vizekre evezek miniled microled és persze rgb lézer projektor. Projektor esetén olyan ami 0/24-es.
-
powerup2
addikt
válasz
krx21
üzenetére
Szerintem nem mert amikor ugyan azok a hibák jönnek elő generáció váltások után nem okés.... lehet mondani bármit azért az lg nem a minőség a szerviz viszont szuper meg a hozzáállás. De csak ez a pozitívuma. A műanyag minősége is átlagos. De ha megnézzük a tv-k generáció váltásait is azt látjuk minimális változások vannak és olyan számokat közölnek ami köszönőviszonyba sincs a valósággal. Majd most februárba meglátom ise-n mi lesz a felhozatal.
-
powerup2
addikt
Lg tv-ken az eArc mindig probléma .... 5 oled tv-ből 3 halt meg !!! nem egy jó arány. Mindegyik gari időn belül . Szerintem szégyen amit művelnek. Hozzá kell tenni nem olcsók ezek a tv-k de sokszor az ipari hulladék jut róla eszembe.
-
powerup2
addikt
válasz
Vhiktor
üzenetére
Persze elől feltétlen az lesz de nem teljesen egy fekete lukat akarok. Jó ár akkor van ha nem csak egy terméket veszel és mindig lehet akciót kifogni. Ezek nem olyan termékek megyek és leveszem a polcról. ISE-re sem véletlen megyek el párommal nekem az a mázlim ő is rajong a moziért. Meg ha azt nézzük egy 97" oled tv mennyi ha azt felskálláznánk 4.5m széllességre lehet a tv drágább lenne mint egy csúcs projektor. Aztán az rgb projektorok nagy előnye a bt2020 teljes lefedése. A hdr kérdése meg olyan hogy van de nem olyan mint tv-n de attól élményre többet ad mint egy tv. Meg szerintem ha valaki lát rendes bt2020 szin skálát teljes tartományba rabja lesz.
-
powerup2
addikt
válasz
Vhiktor
üzenetére
Persze azért az illetőtől megkérdeztem mit csinál hát nem nagyon tudott válaszolni. Ami még érdekes volt C6 coloriméter ami nem volt rendesen a tv képernyőjén
. Ott mondtam hogy felkéne teljesen feküdni a tv-re.... Szerintem annyit ért hozzá a pali hogy kattints a tovább gombra 
-
powerup2
addikt
Minap a párommal voltunk a média marktba. Épp kalibráltak egy tv-t
. Mondanom sem kell hogy nem helyesen. A kép mindent elmond. Olyan hogy spektométer vagy valami azt sem tudták mi az... A minőség meg olyan amilyen.
-
powerup2
addikt
válasz
dgyuri0123
üzenetére
Ezzel egyet tudok érteni a garanciális ügyintézésük példa értékű.
-
powerup2
addikt
válasz
Matuka1990
üzenetére
Mi történt most mindenkinek megy tönkre a c1 ??? nekem juliusba egy másik fórumtársnak most a napokba...
-
powerup2
addikt
válasz
alaves
üzenetére
Hát ha megnézed egymás mellett a két tv-t akkor látod hogy melyiknek mi az erőssége és ha a hdr-t nézzük vagy a dv-t akkor a miniledes tv-ék fölénybe vannak. De elég azt megnézni milyen fényerőre képes és a színek fényerejére milyen. Mert nem fakulnak ki a színek. De én nagyon meglepődtem ezeken a tv-ken hogy valós tartalomnál mire képesek. És itt a valós tartalom a lényeg!! Az hogy egy fejlett mérőeszközzel látom hogy éppenséggel mit is tud az egy dolog. Mert az emberi szem nem olyan jó mint az a mérőeszköz. Ha valós tartalomnál jó a kép és szinhelyes akkor nem is kell több. De még microled előtt ez a technologia teljesen jó lesz.
-
powerup2
addikt
Mivel eddig nagy oled fan "voltam" igy tartozok egy beszámolóval a topik olvasóinak. Hogy van e élet az oleden túl ??? Eddig 6 oled televiziót használtam abból 3 oled cserélve lett mert totál kár lett. És egyik sem beégés volt. B7 oled a legrégebbi az még a mai napig megy beégés mentesen, igy kell e félni a beégéstől ? nem hiszem vagy legalábbis tapasztalataim alapján NEM . De még mielőtt valaki azt hinné hogy halálra fogom ekézni az oledet nem így van. A drága szeretet C1-es oledem bemondta az unalmast amit már itt emlitettem. Ebből kifolyólag kicsit jobban szétnéztem a piacon milyen lehetőségek vannak. Első körben csak az oled merült fel mint opció de gondoltam miért ne próbálhatnánk ki mást igy esett a választás a TCL-re. De még mielőtt kapnám az ívet
hogy szar meg kinai stb minden véleményemet úgy irom le hogy előtte 6 oled tv-m volt. És megemlitem azt is hogy a vásárolt TCL tv nem mozi szobába lett véve az majd egy későbbi projekt része lesz
. A TCL C855-re esett a választásom 3300 nitet igér a panel ami dicséretes, és 1344 zónával rendelkezik. A tv tökéletes feketét tud megjeleniteni az emberi szem számára, és a zónák is jól működnek. A HDR és a DV soha nem látott képi világgal kápráztatott el. Ha a C1-et mellé tenném bizony a TCL-t hoznám ki győztesnek mert amit látok minden szempontból jobb. A bőr szín teljesen reális nem túl tolt teljesen valóságos ez ami meglepett igazán. Több filmet végignéztem és teszt anyagokat is filmekből. Olyan kritikus filmeket mint a Blade Runner 2049 vagy Mad Max vagy Furiosa vagy Ad Astra és még sorolhatnám. Minden film esetén tökéletesen teljesitett. Két lejátszóval is teszteltem egy zidoo zx9 pro-n illetve panasonic dp-ub9000-en. És akkor saját magam kérdését is megválaszolom hogy van e élet az oleden túl ? igen van
és nem is akármilyen. Ez a tcl tv még nem a csúcs ha ez ilyen jó akkor milyen lehet az x955 aminek több mint 5000 zónája van és 5000 nitet tud. Ha valaki gondolkodik tv váltáson vagy vásárlás előtt áll mindenféle képen nézzen meg egy ilyen tv-t tényleg ajánlott. -
powerup2
addikt
válasz
szkutyi
üzenetére
Pl a g4-et láttam az alzába nekem tetszett de ott pl a samsungot jobbnak véltem. Ebben a kategóriába mindegyik tv jó, lehet miniled lehet oled, hanem maga az hogy mennyi tv romlott el egy adott márkából. Ami jelen esetben az lg-t nézve nem jó reklám. De az biztos oled terén LG-ből adnak el a legtöbbet igy abból is kerül ki a legtöbb hibás.
-
powerup2
addikt
válasz
Sasi001
üzenetére
Nekem is először ez volt mondtam a bandingot igaz ebbe még szerencsés volt a panel. De nekem is azonnal azt mondták ez ilyen el kell fogadni. C1 kálvária ott indult hogy nem kapcsolt be. Aztán kijött a szerelő hozott alaplapot és tápot. A táp az új a csere darab ketté volt törve
hogy a szerelőt idézzem derékszögbe állt
. Aztán 2 hét után jött másik táp azzal ment a tv. De a kép ocsmány lett. Aztán a távirányító hol működött hol nem mindig fel kellett ismertetni a tv-vel. Aztán pl a hangot sem akarta átvinni az erősítőre. És ezen felül néha gondolt kettőt film közbe és eldobta a képet majd visszajött. De velem az lg mindig rendes volt a szerelő srác szintén. Magára a szervizre meg a szerelőre nem lehet egy rossz szavam sem.Ez a tv minőségi felépítése..
Ez pedig a táp ami kicsit eltört.
-
powerup2
addikt
válasz
alaves
üzenetére
Nem tartom visszalépésnek mert ezekbe elég jól működnek a zónák főleg hogy több mint 1000 darab van belőlük. Amit meg kinéztem abba több mint 5000 zóna van. Oled számomra mindig kedvenc lesz csak 3 tv csere után már nem olyan .... Meg ha jól megnézed ennek a c855-nek is kiváló a képminősége.
-
powerup2
addikt
válasz
Sasi001
üzenetére
TCL-t ( c855 )vettünk a pesti lakásba párommal teljesen jó készülék hdr-bevan bőven fényerő. C1 esetében volt sokszor hogy hiányzott. De majd a mozi szobába is kell egy tv nah ezen vacilálok mert nagyobb kijelző jobb lenne. Samsung képe tényleg jó volt. De kacsingatok a 85" felé. Amit néztem az az x955 tcl ez a plafon ilyen tv-knél. Megnézni kb sehol nem tudom de jobb biztosan mint a c855.
Itt egy kép milyen a c855
-
powerup2
addikt
Ma reggel el is vitték a C1-et
. Cserepapír viszont van 
-
powerup2
addikt
Juliusba bemondta az unalmast az Lg c1 oled tv kemény 1500 órával !!! Cseréltek benne alaplapot meg tápot de sehogy nem lett az igazi. És ma jött az infó cserélhetem is a tv-t egy másikra a szerviz az LG részéről még mindig példás. A szerelő srác az kifejezetten jó fej volt és örülök hogy ezt elintézte. Az Lg pedig a minőségre igen csak ráfeküdhetne mert ez igy eléggé minőségtelen főleg ha a használat időtartalmát nézzük ami 1500 óra !!!
-
powerup2
addikt
válasz
-)Verso(-
üzenetére
Ha meg van szabva mennyi idő alatt kell válaszolni akkor azt be kell tartani. Lehet te vicc kategóriának tartod de nekik is be kell tartani a törvény által előirt szabályokat. És ezzel foglalkozik a fogyasztóvédelem és bírságot is szabnak ki érte. Amúgy a hozzászólásodnak megint nem sok értelme volt és nem éppen voltál segítőkész. Ha segíteni nem tudsz vagy nincs érdemi hozzászólásod azt kérlek tartsd meg magadnak. Itt a fórumon azért vagyunk, hogy ha gond van vagy kérdés legyen aki segítsen és nem azért amit te épp művelsz.
-
powerup2
addikt
válasz
Dexter17
üzenetére
Nos a páromat megkérdeztem. Fejlemények a következőek szóval új tv-d nem lesz. A samsungnak tudsz borsot törni az orra alá. Fogyasztóvédelemnél tudod jelezni hogy nem időbe válaszoltak kb kapnak egy dádát ha meg több ilyen volt akkor kapnak egy bírságot amit ki kell fizetniük. Röviden ennyi szóval itt sok mindent nem tudsz tenni. Még annyi ha a tv-n nincs feltüntetve mivel lehet takarítani akkor a fogyasztóvédelemnél ezt is lehet jelezni akkor arra komolyabb bírságot kapnak.
-
powerup2
addikt
válasz
Dexter17
üzenetére
Ez nem felesleges terhelés de te elkövettél egy hibát amivel a kijelzőben maradandó kárt okoztál. Ez jó tanulság lehet a többi tv tulajdonosnak sőt akár a topik összefoglalóba lehetne olyan termékeket leirni amivel tuti lehet tisztitani minden kijelzőt hogy más ne járjon igy mint te. A gyártó a samsung jobban közölhetné mivel lehet tisztitani a kijelzőt stb. Aztán hogy választ mikor kaptál nem 30 napon belül hanem 32 napra az meg részükről gond mert nem tartották be amit nekik előirnak. De majd a párom elmondja mit tudsz tenni ebben a helyzetbe.
-
powerup2
addikt
-
powerup2
addikt
válasz
Zsömica
üzenetére
Ismerős panával járta meg ott arra mentek hogy valamit hibaként hozzanak fel. Pixel hibás volt a tv és azért nem cserélték ki mert kint volt a servizes a tv a falra volt téve majd jött azzal hogy a távtartó nem lett betéve meg az egyik alátét hiányzik. Közbe ennek semmi köze sincs a tv-hez. Meg a szakvélemény az volt hogy nem rendeltetés szerűen volt használva a tv és oda irták hogy a csavar feje megkarcolta a műanyagot. Én akkor csak lestem mikor mondta mi van. Samsungról több ilyet hallani sajnos.
-
powerup2
addikt
válasz
Pro Koryak
üzenetére
Kicsit siralmas miket kell boxolni hogy a garanciálisan cseréljenek egy tv-t. Én ezért nem vennék samsungot.
-
powerup2
addikt
válasz
ImpersonatoR
üzenetére
Ez csere sajnos.
-
powerup2
addikt
Az a baj hogy per nem nagyon lesz egy giga cég ellen semmi esélyed nincs hiába amiket írnak egy termékhez és nem fedik a valóságot nagy ívbe letojják. Itt max egy dolog segítene ha pl állami szinten a fogyasztó védelem mérné ezeket
akkor bizony lenne baj a cégnél. De amig nem tűzveszélyes vagy nem káros az egészségre és a cég befizeti az adót leszarják. -
powerup2
addikt
válasz
Vhiktor
üzenetére
Sajnos ezt a világot éljük hogy a pénz az mindent felül ír és akik ebben a bizniszbe mozognak ők féltik a megélhetésüket és azon akarnak gyarapodni hogy megvezetik az embereket. A fenyegetés meg olyan dolog ha tudják nem vagy hülye tudsz mérni esetleg közé tennéd azt akkor bizony hirtelen haragosak lesznek.
-
powerup2
addikt
Teljesen egyetértek veled. De amúgy mennyire szar lenne fogom bekalibrálom a tv-t majd kicserélem a hdmi kábelt és változna a kapott kép xd . Mondjuk a hdmi kábel teszteken mindig kiégek mikor a tesztelő jobbnak látja a színeket élesebb a kép stb. De a hangnál is teszteltem fél milliós kábelt mértem umikkal rew és diract használva és nem volt difi. Hangfal kábeleknél a távolság a döntő . Ha nagy távolságot kell áthidalni veszed a vastagabb kábelt. 5-6000 ft/m feletti kábelt felesleges venni. Mondom ezt úgy hogy referencia front részem van. Kábeles vita sajnos mindig lesz kaptam már miatta fenyegetést is itt a fórumon. És nem igazán vagyok azóta aktiv de hát ez sok kereskedőnek pénz. A legnagyobb haszon a hifiben házimoziban a kábeleken van. De hdmi kábelre visszatérve dream cinema tesztelte a kábeleket volt jó pár ember aki részt vett ebbe és bizony senki nem találta el mikor milyen kábel volt bekötve. Drága hdmi helyet inkább a tv-t kell kalibrálni!
-
powerup2
addikt
válasz
Pro Koryak
üzenetére
Ez baromi jó ár
főleg ha még megy lentebb 
-
powerup2
addikt
válasz
dgyuri0123
üzenetére
Nagy a szórás ez már kiderült nekem totál átlag volt az előkalibrálás de én bekalibráltam és igy sokkal jobb. Pl nálam alapból a film maker az sárgás volt és mondtam hogy mii ez a szar
aztán kalibrálás után minden oké volt. -
powerup2
addikt
válasz
dgyuri0123
üzenetére
Standart az eléggé
de szar .... -
powerup2
addikt
válasz
Vhiktor
üzenetére
Az a legnagyobb baj hogy elég komoly a helyzet sony meg .... ilyen téren nem igazán jó a hozzáállásuk. Aztán az új generáció visszalépés mert maga az optika is olyan hogy kevésbé éles a kép ez eléggé elszomoritó. JVC meg szuper jó mind optikailag mint kontraszt értékben. Arról nem beszélve hogy elmész németbe vagy az osztrákokhoz és a jvc tolják eléd nem sony-t ez sem véletlen....
Új hozzászólás Aktív témák
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Philips LCD és LED TV-k
- Kritikát kapott a Nintendo konzolgyilkos felhasználói szerződése
- Xbox Series X|S
- sziku69: Szólánc.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- LG OLED EVO 55 G1 GALERY design
- Hisense 65A85H 4K Ultra HD Smart Dolby Vision IQ , Dolby Atmos 120Hz Gaming OLED TV
- Samsung QE55S90DAEXXH 55" S90D 4K UHD Smart AI 144Hz OLED Gaming TV
- SAMSUNG (QE55S90FAEXZT) 140CM 4K QD OLED 144HZ SMART UJ MODELL! AKCIÓ
- Panasonic TX-65MZ700E 165CM 4K 120HZ SMART OLED TV ! AKCIÓ!
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
- OnePlus 12 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

meg 2 hónapig nincs tv-d. A másik a gari majdnem letelt és én csak filmekre használtam a tv-t és úgy volt 1500 óra használat.
Szerintem ez mindent elmond. A másik tény ennyi a tv.
Számtalan hibája van az lg-nek és nem csak neki !!! Panel esetében is olyanok hogy rohad a panel az elég trééé. Rengeteg dolgot letudnék irni ezzel kapcsolatosan.

. Mondanom sem kell hogy nem helyesen. A kép mindent elmond. Olyan hogy spektométer vagy valami azt sem tudták mi az... A minőség meg olyan amilyen.
hogy a szerelőt idézzem derékszögbe állt
de szar ....