- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor 600 Lite - koffein nélkül
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Túl jól fogy az S26, túlóráznia kell a gyártósoroknak
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
esicyhun
tag
Csak érdeklődés: hol vetted a Shield Pro-t, vagy mi ezért a jó ár, mert Magyarországon, ha jól látom csak az Alza árulja, igen szép áron. Pl. nekem és még szerintem sokan másoknak sincs kedve kiadni egy médialejátszóért 83890 Ft-ot. Összehasonlításképpen: én a C8-at 380000-ért vettem, ehhez képest nagyon nem töredék ár.... Tényleg csak kíváncsi vagyok (nem rosszindulat), hogy pl. miért jó ezen Netflixet/Youtube-t, Prime-t nézni a TV natív appjához képest (nálam ezek mennek)?
MKV-kra meg van Coreelec-es külső lejátszóm van, tökéletes (igaz nincs DV, sosem lesz), volt vagy 12000 Ft, de minimális barkácsolást igényelt az elején. Külső lejátszót én a gyakorlatilag bármilyen felirat támogatása, és a kadenciahelyes lejátszás miatt használok.
UI: trumeotion nálam off, ilyen igényem nincs, kimondottan idegesít, egy másik fórumtárssal értek egyet, hogy totális vakvágány.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4443
- Eladó Samsung Galaxy A12 4/128GB fekete / 12 hónap jótállás
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia / Akku:100%
- 27% - Corsair Premium Individually Sleeved TÁPEGYSÉG KÁBEL Pro Kit Type 4 Gen4
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R5 2600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB ZALMAN T3 Plus Deepcool 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Vhiktor