- Mobil flották
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
alaves
addikt
válasz
XboxGamePass #110852 üzenetére
Gondolom kuponozva igen kedvező áron vetted és ha elállsz a vásárlástól, akkor ennyiért már nem biztos, hogy lesz. Ha nem zavar, akkor megtartod, vagy ha a pénzedért hibamentest szeretnél, akkor visszaküldöd. Az, hogy több hibás pixel lesz-e emiatt, azt nem lehet tudni.
-
Celtis
veterán
válasz
XboxGamePass #71471 üzenetére
Nem tudom minek írják rá a tartókra a képátlót. Semmi jelentősége. A teherbírás és wesa méret számít. A gyengébbikre azt írják, hogy 70''-ig jó, az erősebbre, meg, hogy 55''-ig. Marhaság. Inkább fordítva.
Amúgy én is a Stell Sho-kat szoktam javasolni. De azoknak jól felment az ára.
-
gangstagergo
senior tag
válasz
XboxGamePass #71467 üzenetére
A fali konzolos topic ajánlásai alapján én ezt vettem Stell SHO 3610 MK2 [link] LG48C1-hez vettem de próbáltam a jövőbe tekinteni egy esetleges cserénél akár nagyobbat is elbírjon. Baromira masszív egy darab.
-
Celtis
veterán
válasz
XboxGamePass #71467 üzenetére
Engem az ilyen masszívabb kivitel sokkal jobban meggyőz, de az 55-öshöz az is jó lesz, amit kinéztél, feltéve, hogy nem gipszkarton falra rakod. Ahhoz inkább a másik. Arra figyelj, hogy a felső két csavar nagyon jól fogjon a falban.
-
XboxGamePass
senior tag
válasz
XboxGamePass #65806 üzenetére
Újraindítás után nem megy, bocs a rengeteg offért, csak nem akartam lezárni úgy a témát, hogy igen probléma nélkül fut a dolog..
-
XboxGamePass
senior tag
válasz
XboxGamePass #65802 üzenetére
Na működésre lehet bírni.
Megizzasztott, de végre egy újabb app, amiben van Dolby Vision/Atmos.
-
XboxGamePass
senior tag
válasz
XboxGamePass #65800 üzenetére
Ezt elkiabáltam. Valóban le lehet tölteni, de folyton hibát dob az HBO Max.
Használja valaki sikeresen?
-
janos666
nagyúr
válasz
XboxGamePass #65800 üzenetére
Az Apple-t úgy rémlik nekem is feldobta Magyar régióbeállítással is.
-
esicyhun
tag
válasz
XboxGamePass #58655 üzenetére
Nem használok HBO-t, de a smartDNS tudja azt is (HBO Max). Hogy az appot hogyan lehetne letölteni, nem tudom. Sztem régióváltás után megmaradnak a letöltött appok, kísérletezgethetsz vele.
-
esicyhun
tag
válasz
XboxGamePass #58647 üzenetére
SmartDNS proxy szolgáltatást használok, szintén módosított TV hellyel (Németország), az LG-s Zattoo app így letölthető és remekül működik is. Szerintem menne vele a Disney+ is. Próbálj ki valami hasonló szolgáltatást, legtöbb helyen van ingyenes próbaidőszak.
-
esicyhun
tag
válasz
XboxGamePass #55925 üzenetére
Végigpróbáltam a C8-al elég sok fajtát, a Sennheiser Hd 4.5 vált be, ezzel nagyon ritkán szakad meg csak (gyakorlatilag sosem), és a késleltetése is minimális (APT-X-es). TWS fülhallgatók nekem egyáltalán nem váltak be: vagy szakadoztak, vagy váltokozó volt a késleltetés (nyávogott a hang). Amit észrevettem, hogy érzékeny a 2,4 Ghz-es Wi-Fi-re: ha ezt a sávot használom a laptopomon és intenzíven forgalmazok adatot (fájlt másolok NAS-ra), akkor jócskán beszaggat a hang. A C8 amúgy rohadt kényes BT füles témában, valszeg elég gyenge a benne levő adó-vevő.
-
kapasz
tag
válasz
XboxGamePass #55925 üzenetére
Avantree BT transmittert és hozzá Avantree Aria fejhallgatót. BT 5.0 + APTX miatt ez jobb mint a tévék BT egysége. A páros ismeri egymást, nagyon kicsi a késleltetése még APTX HD üzemmódban is, LL üzemmódban pedig egyáltalán nem észlelhető késés.
-
Pro Koryak
addikt
válasz
XboxGamePass #55808 üzenetére
Azt megnézted volt-e már bekapcsolva, üzemórák száma?
Kizártnak tartom, hogy egy újracsomagolt tévé nem volt eladva => használatba véve.
Biztosan nem a boltban jön rá csak úgy vmelyik dolgozóra, itt egy tv, újra kellene csomagolni, de persze kifelejtünk a dobozból valamit.Olyan szokott lenni, hogy csomagolás sérült, ekkor lehet nem volt bontva, eladva, csak valóban megsérült, kiszakadt a csomagolása.
-
válasz
Szép fogás .
Nekem meg csúszik a vásárlás pedig most terveztem .
-
törölt tag
válasz
Nekem anno a távirányító hiányzott az eMAG-os újracsomagolt B6-ból, a talpat rögzítő csavarok feje teljesen szét volt toszva (nem nehéz, a legolcsóbb biliacélból készülnek), meg valami mordori nyelvre állított menüvel jött. De akkor még használtam Harmony-t, és azzal így is be tudtam állítani.
-
alaves
addikt
válasz
XboxGamePass #55471 üzenetére
Ezzel tuti menni fog: [link] CLUB3D USB 3.1 Type C -> HDMI 2.0 adapter
-
alaves
addikt
válasz
XboxGamePass #55467 üzenetére
Ha nincs a laptopban HDMI 2.0 vagy USB 3.1 Gen2 Type C, akkor nem fog menni semmilyen átalakítóval sem.
-
Strezi
őstag
válasz
XboxGamePass #55465 üzenetére
-
alaves
addikt
válasz
XboxGamePass #55460 üzenetére
Csak akkor fog menni a 2160p/60Hz, ha legalább HDMI 2.0 vagy USB 3.1 Gen2 Type C van rajta. HDMI 1.4-el: 2160p/30Hz v. 1080p/60Hz a maximum. Ha jól hangolható videokártya van benne, akkor elvileg a HDMI 1.4 tudja a 2160p/60Hz/4:2:0-át.
-
Calogero
addikt
válasz
XboxGamePass #55399 üzenetére
Szerviz menüben tudod megnézni, amihez kell egy infrás mobil + app, vagy be kell szerezned egy szerviz távkapcsolót [link]
-
válasz
XboxGamePass #55404 üzenetére
Írj az LG-nek aztán ők küldenek!
Vagy simán rendeld meg [innnen, vagy ilyet] -
renatto
őstag
válasz
XboxGamePass #27431 üzenetére
Philips input lag 39ms és 56ms 4K HDR-nél...
-
válasz
Olcsóbb.
-
renatto
őstag
válasz
Nem hinném, de más.
Ambilight pl. Itt van pár teszt - erről is. LG/Sony párti vagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mobil flották
- Formula-1
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- TCL LCD és LED TV-k
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- További aktív témák...
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bomba ár! Dell Latitude 3590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest