- Nokia N8 - vajon elég lesz-e?
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- OnePlus 15R - régen minden jobb volt
- Újabb hét, újabb Galaxy S26 képek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
esicyhun
tag
válasz
rothfb
üzenetére
De azóta a világ igencsak változott: a lineáris tévénézés haldoklik. Bár én sokat nézek még így tartalmakat, de ettől még ez a helyzet. A legális tartalmak fő forrásai a Netflix, Prime, Disney+, Apple. Nélkülözhetetlen a Youtube is. Ezek mind-mind app formájában mennek a tévén, szóval nagyon is fontosak manapság egy tévének a smart funkciói, és ezek naprakészen tartása. Már annak, aki még egyáltalán tévén néz filmeket, vagy sorikat. Számomra megdöbbentő, hogy valaki egy 20000-es tableten végigbír nézni bármit is.
Nem véletlen, hogy a Pana is próbál ebben azért up-to-date lenni: Németországban a HD+ újonnan ott csücsül a tévéin (azt hiszem fél év ingyen hozzáférés van), van hozzá Zattoo app is, stb. HBO Go Magyarországon hiányzik, ami nem előny, mivel pl. aki LCD-t vásárolna tőlük, már jobb eséllyel keresné, és lehet emiatt más márka mellett dönt.
Egy szó mint 100, ha egy gyártó minél több terméket akar eladni a mai világban, akkor mindenben jónak kell lennie: a képminőség mellé kellenek az extrák, mert a "modern kor gyermeke"
emiatt fogja megvenni a termékét. Ha ezt a trendet nem követi, szerintem előbb utóbb lemorzsolódik. És akkor te sem fogsz tudni tőle csúcs oledet venni.
Új hozzászólás Aktív témák
- MSI 17 Pulse FHD IPS 144Hz i7-13700H 14mag 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB 140W Win11 Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3913
- Samsung Galaxy A54 8/128 GB 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Bontatlan Oriflame Love Potion parfüm eladó
- LG 27US550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / Forgatható / sRGB 99%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
emiatt fogja megvenni a termékét. Ha ezt a trendet nem követi, szerintem előbb utóbb lemorzsolódik. És akkor te sem fogsz tudni tőle csúcs oledet venni.
Vhiktor