Hirdetés
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fradipuma
tag
válasz
SPQR301
üzenetére
Sziasztok! Megakadt a szemem ezen az akciòn, pont oled tv vásárlása előtt állok. Mennyire ajánlott ez a tv ebbe a kategòriában, vagy esetleg van más alternatíva ebben az árban ami jobban megérné? ( Alapbòl is lg-ben gondolkodtam) Samsung soundbarral jól kijön? Nincsenek anomáliák?
-
salapp
addikt
válasz
SPQR301
üzenetére
Van egy olyan önálló cég, hogy LG Display. Tőle vásárolják a panelt a gyártók. Mint, ahogyan Ford motort tesznek egy Volvo-ba. Na, eköré építik a többit. Hogy ez megér-e több százezer pluszt? Nem. De amikor mondjuk 399-ért volt Sony AG8, most meg talán 450-ért van A8, akkor azért már érdemes gondolkodóba esni a választás előtt, és nem annyival elintézni, hogy mindegy, mert "mind ugyanazzal a panellel készül". Ez önámítás. Mint ahogy az is, hogy kétszer olyan jó képe lenne egy Panának, mint egy LG-nek. És itt még az egyéni ízlés a leginkább meghatározó. Mint pl. ahogyan én rühellem a koreaiak által képviselt "jó kép" szemléletet.
-
-=Jam=-
addikt
válasz
SPQR301
üzenetére
Szerintem egyáltalán nem etikus, ezt is jelezhetted volna az LG-nek, egy telefonba került volna, és házhoz mentek volna kicserélni a panelt. Így most várhatsz, hogy valahol megint akciós legyen, vagy fizetsz +50e-et érte, amivel lehet épp megint nem lesz szerencséd.
Nekem pont ma hozzák amúgy, kíváncsi leszek

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple MacBook
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Star Citizen
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Yettel topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Assetto Corsa EVO
- Azonnali játékos kérdések órája
- Nos igen, ilyen is lehet egy notebook…
- További aktív témák...
- LG 65C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- LG 55B5 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- LG 42C5 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- LG OLED 55 G2 okos TV - 139cm, 4k - színkalibrált
- Újszerű Hisense 55A85K OLED TV 4K/120Hz
- HP Zbook 17 G2 Workstation,17.3"FHD,i7-4810MQ,16GB,256GB SSD,K3100M 4GB VGA,DVD,WIN10
- Samsung Galaxy S24 Ultra / 12/ 1TB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- Bomba ár! Lenovo X13 G1I - i7-10G I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Asus ROG MAXIMUS Z690 EXTREME Alaplap!
- AKCIÓ! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Vhiktor