- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Macrodroid
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fradipuma
tag
válasz
SPQR301 #87643 üzenetére
Sziasztok! Megakadt a szemem ezen az akciòn, pont oled tv vásárlása előtt állok. Mennyire ajánlott ez a tv ebbe a kategòriában, vagy esetleg van más alternatíva ebben az árban ami jobban megérné? ( Alapbòl is lg-ben gondolkodtam) Samsung soundbarral jól kijön? Nincsenek anomáliák?
-
salapp
addikt
válasz
SPQR301 #57541 üzenetére
Van egy olyan önálló cég, hogy LG Display. Tőle vásárolják a panelt a gyártók. Mint, ahogyan Ford motort tesznek egy Volvo-ba. Na, eköré építik a többit. Hogy ez megér-e több százezer pluszt? Nem. De amikor mondjuk 399-ért volt Sony AG8, most meg talán 450-ért van A8, akkor azért már érdemes gondolkodóba esni a választás előtt, és nem annyival elintézni, hogy mindegy, mert "mind ugyanazzal a panellel készül". Ez önámítás. Mint ahogy az is, hogy kétszer olyan jó képe lenne egy Panának, mint egy LG-nek. És itt még az egyéni ízlés a leginkább meghatározó. Mint pl. ahogyan én rühellem a koreaiak által képviselt "jó kép" szemléletet.
-
-=Jam=-
őstag
válasz
SPQR301 #57535 üzenetére
Szerintem egyáltalán nem etikus, ezt is jelezhetted volna az LG-nek, egy telefonba került volna, és házhoz mentek volna kicserélni a panelt. Így most várhatsz, hogy valahol megint akciós legyen, vagy fizetsz +50e-et érte, amivel lehet épp megint nem lesz szerencséd.
Nekem pont ma hozzák amúgy, kíváncsi leszek
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest