Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ΞΔGLΞ

    nagyúr

    válasz esicyhun #48523 üzenetére

    Én az árat, a srác Pana tévéjéhez, vagy pl az enyémhez mértem. Pl a 77-es CX átszámítva 1.8 millió volt. A Shield-et én Németországban vettem, 189 euróért.
    Nyilván egy olcsóbb tévére ez nem állja meg a helyét.
    De én most nem kezdek itt felsorolni mindent, mert van saját topikja és hát nálam is volt jó pár anomália, mire minden frankó lett, de én elsősorban filmek lejátszására vettem, nem netflix, meg hbo go-ra. De mint írtam, annyira frankó a távirányítója is, hogyha bekapcsolom, akkor már ezen nézek mindent. Tényleg ehhez képest a magic remote egy kényelmetlen bunkó...
    ------------
    (#48524) blakey
    Nálam a refresh rate netflix-re fix 24-re van állítva és azzal a filmek több, mint 90% frankó, van néhány, ami 25 és akkor akadozik, de valamiért az automatikus freki váltásnál valóban meghülyül az egész app, de csak nálam a topikja szerint, vagy a cx-nek van baja vele, nem tudom. Ezért maradt fix 24-en. ha meg olyan, hogy, pl 25, mint pl a Black Mirrors, akkor nem váltom át kézzel, ha nem simán benyomom a tévé applikációján a netflix-et.
    A többi minden mással semmi gond. De, mint írtam én elsősorban filmek lejátszásra vettem, amihez a tv tök hülye. Mert csak DD+ és kb ennyi a tudománya hangban.
    A shield meg mindent röhögve áttol az erősítőn, bármilyen kép, vagy hangformátumot és ugye a KODI meg az MrMC meg automatán vált frekit.

Új hozzászólás Aktív témák