- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Fényképek a Honor Magic V5-ről
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
kolosszus87
senior tag
válasz
#72042496 #87036 üzenetére
Telekom érdekes üzleti modellt követ, aki nem akar várni annak jó megoldás lehet. Mondjuk náluk 1 év múlva is 880 lesz kb.. Lásd a tavalyi C2 vagy G2 kicsivel drágább is náluk mint elektronikai üzletben. Ebből kb ki is lehet következtetni, h a G3 kifutó ára 800k körül lesz majd.
-
morfondőr
addikt
válasz
#72042496 #86526 üzenetére
Ha a TV-re kábelezem, akkor bukom a DTS-t, meg úgy általában a lossless hangokat is (DTS-HD, Dolby TrueHD), amik nem kicsit szólnak jobban, mint a DD+ (hátszázvalamennyi kbps. vs 4-5ezer kbps.) Esetleg elő jöhet a már sokak által említett hang késés is. Az AVR azért van, hogy össze fogjon mindent, csak úgy látom ezt a mai TV-k nem igazán akarják.
-
morfondőr
addikt
válasz
#72042496 #86522 üzenetére
Ha jól tudom a DD+ visszafelé kompatibilis, vagyis sima DD megy át ha nem tudja az erősítő a DD+-t. De már egy 10 éves AVR is tudja. Lehet valami kompatibilitási baja van vagy egyszerűen bug.
Sajnos én is küzdök a CEC-el, mivel nekem több külső forrásom is van, minden az avr-re van kötve, és néha a Shild-re azt írja, hogy "nincs jel". Ilyenkor bármit nyomok vagy váltok bemenetet, cserélek kábelt stb. mindig az a vége, hogy ha a Shild-re váltok, akkor nincs jel. Egyetlen megoldást találtam: TV áramtalanít és egyből újra helyre áll a rend. TV firmware bug-nak tartom mert más ötletem nincs, az előző sokéves Samsunggal tökéletesen működött eddig a rendszer hosszú ideje. -
blakey
titán
válasz
#72042496 #86522 üzenetére
Most nem azért, de ugye, egyelőre csak 2.0-ája van, optikaival lenne legalább 5.1, tehát előrébb lenne. Amennyiben inkompatibilitási gond van, akkor az optikai a jobb megoldás. ARC nélkül is működhet a CEC. Utána kell járni, lehet, hogy nem 1 nap alatt lesz meg a hiba.
-
HELLAFLUSH
őstag
válasz
#72042496 #86506 üzenetére
Én is úgy gondolom, hogy működnie kellene.
Az eARC nincs bekapcsolva, de ha bekapcsolom akkor is csak sztereóban szól, az erősítő pedig Auto Surroundon van, de Direct vagy Pure Direct sem változtat semmit.HDMI kábelt még nem cseréltem de majd kipróbálom egy másikkal is.
A TV beállításaiban viszont a HDMI CEC autómatikusan bekapcsol ha a kimenetet ARC-ra állítom, de ha kikapcsolom a HDMI CEC-et akkor pedig visszakapcsol a TV hangszóróira.
Pedig mintha valahol azt olvastam volna, hogy CEC is bezavarhat ha be van kapcsolva. -
Zsömica
aktív tag
válasz
#72042496 #86322 üzenetére
Én már azt sem bánnám ha innentől nem jönne több update G2-re..,így most tökéletesen jó, a majdani DTS támogatás is hidegen hagy - vannak kiváltó eszközeim amivel megoldom..!
Az imént néztem meg a Kimenekítés 2-t DV-ben.., hát ez brutális látvánnyal/hangokkal bírt; nagyszerű élmény volt..! -
Zsömica
aktív tag
válasz
#72042496 #86270 üzenetére
Én is így érzek a legutóbbi szerzeményünk (G2) tekintetében.., kezdettől fogva elégedett voltam - nem voltak problémáim vele; így nem is igazán izgattak a frissítések - talán ezért sem "üldözném" az update - eket..!
Ez egyeseknél már-már vmi fétis, no de aki keresi biztos jó okkal teszi.., én inkább ismét egy jó tv-t vennék..! -
gooool
őstag
válasz
#72042496 #86042 üzenetére
Végül letettem a voksom egy 48 colos LG OLED C1 mellett, innen HA-ról sikerült levadászni, hibátlan a készülék és még gari is van. Teszteket lefuttattam rajta vétel előtt, minden funkcióját kipróbáltam, bízom benne sokáig társam marad a nappaliban, fantasztikus élmény a 4k Philips LED után, amit nyújt...és még csak 1-2 óra HD TV műsort volt szerencsém nézni rajta, semmi extra.
Így olcsóbban jöttem ki, mint egy új A2-vel, a talp miatt sem kell mókolnom VESA állvánnyal vagy a bútorral, hogy elférjen és van benne minden is.A fényerő pedig bőven elég azt kell mondjam a nappali adottságaihoz.
-
gooool
őstag
válasz
#72042496 #86040 üzenetére
Nos sokat gondolkodtam ezen, mert pont ez volt a kálváriám, hogy A2 vagy C2.
Csak 48 colos jöhet számításba, mert a hely ennyit enged.
Olvastam több külföldi tesztet róluk, többek között a nagy RTINGS összehasonlítást is és úgy érzem, hogy azzal, hogy abszolút nem játszok, nem igazán adná ki a felára azt a pluszt, amiért megérné.
Késő délután, este kapcsolom be, akkor nézek rajta többnyire TV műsort, telekomos Androidos set-top-box-on FHD-ban, illetve YT-ot szoktam, néhány filmet olykor külső forrásból, de jelenleg pl. még streaming előfizum sincs, nem érzem szükségét (igen, egy földönkívüli vagyok).
Szóval ezeket mérlegelve jutottam arra, hogy az alapmodell is bőven megteszi, itt aprón 200-210 körül már van hivatalos garis, kvázi új darab, míg C2-ből igencsak 300 és felette, ami már szemmel látható, a különbözetet inkább más élményekre költeném. -
junkpod
veterán
válasz
#72042496 #84512 üzenetére
Ha ilyan pontos igényei vannak bárkinek, az jó, mert akkor tudja tudatosan mit keressen és a fícsör lista alapján tud megfelelő készüléket választani.
Ezt a DTS-iszonyt amúgy én se értem, de Blakeynak igaza van. A Dolbynál úgy néz ki sokkal komolyabb marketing szakemberek dolgoznak és jobban el tudták adni a terméket. Talán a DTS-fejlesztőknél több pénz marad szakmai dolgokra? (Ha csak az elnevezéseket megnézed: Dolby Vision, Dolby Atmos vs DTS:X...) -
blakey
titán
válasz
#72042496 #84508 üzenetére
Most nem akarok senkit bántani, de értettétek, amit írtam? Régebben kb. 50-50% (lehet, hogy 55-45% a DD javára) volt a DTS-DD arány, most olyan 80-20% a DD javára. Példa, az utolsó előtti James Bond filmig DTS és tsai volt az eredeti hang, az utolsó már DD Atmos. Nekem is rengeteg DTS filmem van (ezek jellemzően régebbi filmek), de a mai filmek nagyobb arányban DD és tsai-ban jelennek meg. Az, hogy a Disney miatt jöhet vissza a DTS, majd meglátjuk, de piacot veszített, egyértelmű.
-
so_ha
senior tag
válasz
#72042496 #83208 üzenetére
Meglepő módon, most jobb a forint ára az euróhoz képest, mint 1 éve ilyenkor, és ahogy írod a magyar árazás sem vezethető le a német árakból. Csak zárójeles megjegyzés, hogy kelet Európa ezen felén butított verziókat kapunk, ami a G2 esetében 1 tuner és Wi-Fi5-ben jelent meg, nyugaton ez 2 tuner Wi-Fi6 volt => G23 kontra G29 típusjellel (valószínűleg idén sem fog változni ez a piacpolitika ...). Az csak hab a tortán, hogy az általad írt 83G2-ben volt a legnagyobb a szórás még európán belül is (Usa ár egy külön kategória a nettó árazás miatt is), mert a németeknél 8.999 €-on nyitott, míg ugyan ez a franciáknál "csak" 6.499€ volt (ami számomra azért jelentős különbség).
-
ricsip
addikt
válasz
#72042496 #83189 üzenetére
Szóval hiába van C1-ben EVO panel, ha a vezérlése nem EVOsított, akkor nem számít a panel EVOsága mert végeredméyben nem szolgáltatja az EVO szintnek megfelelő fényerőt? Így egy esetleges összehasonlításba szerepeltetni egy C1-et az nem-EVO szereplőként lesz felíratozva a stáblistán?
-
ricsip
addikt
válasz
#72042496 #83185 üzenetére
És akkor csodálkozik az egyszeri laikus, hogy egy olyan primitív egyszerű kérdésre, h. "melyiknek van nagyobb fényereje és mennyivel" nem lehet egyenes egyértelmű választ kapni, mert ennyire el van maszatolva jogászkodással az összehasonlított egyedek tényleges műszaki mibenléte.
-
Lujo123
junior tag
-
TJ2
csendes tag
válasz
#72042496 #83132 üzenetére
Samsungban már rég nem szar a Game mód. Nekem a 14.20-ban sem volt bajom vele (elvileg kicsit sötét volt), de a legújabb 14.30 FW-ben meg már mindenki szerint ok minden.
Játékra nem találsz jobb tv-t most, az az igazság. Döbbenetesen jól néz ki vele minden PS5 játék. Filmeken ritkán látszik a különbség (kivéve természetfilmek), de a játékoknak pont nagyon jól áll a szélesebb/fényesebb színtartomány. -
Farkassacred
őstag
válasz
#72042496 #83132 üzenetére
A samsungról hallottam már ilyesmi hibákat, de akkor a sony-val nincs komolyabb gond.
Más. Visszaszívom amit a múltkor a sony szervizről írtam, 2 hét múlva hozzák az újat. Csak nem akart eltűnni az a csúnya folt..
Csak a sok márkaszervíz közül ki kellett fogni egy rendeset. -
viera
őstag
válasz
#72042496 #82472 üzenetére
Hát igen, nem mindenkinek a képminőség az első.
Mondjuk nekem pont az, azért is lesz a következő TV-m Panasonic.Addig csak lesz nekik QD-OLED legalább 83-as méretben.Engem az sem érdekel milyen rendszer van rajta és mit játszik le mert mindenre külön eszközt használok.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
-
Zen_Ronin
tag
válasz
#72042496 #82096 üzenetére
Dehogy impulzusszerű.
Már régóta nézegettem, de eddig úgy voltam vele .. jó nekem a plazmám.
Megszoktam. Szeretem a mozgásmegjelenítést. Szteretem a képi világát. Nem akad a 24p filmeknél.
A legnagyobb félelmem úgyis ez az oleddel kapcsolatban. A mozgásmegjelenítés. Eszméletlen érzékeny a szemem ezekre.
Dehát megadta magát. Ment, aztán elkezdett mindenféle színű vizszíntes csik lenni rajta. Kikapcsoltam, és azóta nem lehet bekapcsolni. Kattan egyet aztán annyi.
És ha már új akkor oled, és G2.
ennyi a történet -
válasz
#72042496 #82079 üzenetére
Én ezt a videót láttam. [link] nem szeretnék ilyen műveletet látni otthon a szőnyegemen a drága TV nél, ez legyen az én személyes megítélésem és értékrendem kérdése egy cégről aki egy prémium terméknél ezt rendben találja, még ha kivitelezhető is a dolog.
Elfogadom hogy ez nektek ok és látom az előnyeit. Nekem nem az főleg, ha 3x cserélnek és mindegyik rossz. -
TJ2
csendes tag
válasz
#72042496 #81933 üzenetére
Ez a szétbontós videó már csak azért is érdekes, mert nekem sem tűnik túl minőséginek az S95B, de ebből kiderül, hogy rozsdamentes acél a keret, fém a hátlap és még panelhűtőrétegek is vannak...
Szó se róla, én is visszasírom a B7V kecses alumíniumtalpát, de a széles műanyagtalp sokkal jobb a kábelek elvezetése szempontjából, ráadásul a látszó részén annak is van egy nagy szálcsiszolt acél lap... Ráadásul talpat amúgy is egyre kevesebben használnak.
Persze kinek mi a minőségi, de szerintem a Samsung elég jó helyre rakta a pénzt ennél a típusnál: a képminőségre.
Az, hogy nem "természetes" a kép, meg már hifis "szakértői" zóna, mint mikor azt mondják, hogy nem elég "levegősek" a hangszerek. De a kép közben szinte minden mérhető módon jobb, mint az LG-ké, a többi meg beállítás kérdése. Elsőre nekem is furák voltak az erős színek, meg a nagy csúcsfényerő, le is tekertem mindent. Most már kezdem megszokni, és ezt-azt visszarakni.
Mindenesetre azt az effektet nem tudta a "régi" LG, hogy a napfényes korallzátonyos természetfilmnél olyan érzésed van, mintha kiúsznának a színes halak a képből.
Egy új TV-t és egy új hifit, hacsak nincs valami ordenáré nagy hibája, akkor lehetetlen 14 napon belül igazából értékelni. Az is lehet zavaró, hogy több az "információ" a képben/hangban, ezért fárasztóbb nézni/hallgatni eleinte. Időt kell neki adni, hogy megszokja az agyunk. Vagy ahogy a hifisták mondják, hogy "bejáratódjon" a cucc. -
P1eTr0
aktív tag
válasz
#72042496 #81748 üzenetére
Nálunk ez téma sem úgy van, ahogy kéne. Valahol olvastam, hogy elég lenne a filmek előtt kirakni a korhatárjelzést, de valami (félre)értelmezés okán folyamatosan feltüntetik az.
Egyrészt értelmetlennek tartom, mert egy gyerek emiatt nem fog elkapcsolni az adott filmről. Másrészt egy streaming szolgáltató esetében vannak kategóriák. Minek oda még ez is?!
Remélem, találnak valami okos megoldást, mert így a streaming nálam felejtős. Kifejezetten örültem, hogy nincs statikus tartalom a képen, illetve minek legyen olyan infó megjeleníteni, aminek semmi értelme!?
-
ricsip
addikt
válasz
#72042496 #81084 üzenetére
kedvencem, mikor a kibaszott fal aljánál más a szélesség, mint a tetejénél. És ha nem vmi lézeres szarral méred ki, simán tévedsz te is 1-2 millimétert. Még a lézeres vackok pontossága is +-1 mm/méter, szóval 2 méteren akár 2-3mm-t is csal. Ezért nem is mertem a szekrényt faltól-falig méretben csináltatni (bútoros nem volt hajlandó kijönni lemérni, el vannak b+ azok is már kényeztetve h. az ügyfélnek kell könyörögnie nekik, elbaszott világban élünk) Hagytam vagy 2-3 centit mindkét oldalról. Cserébe az egér is faszán be tudott szaladni mögé, mikor a macska behozta és elengedte
-
Rollo Tomasi
csendes újonc
válasz
#72042496 #81013 üzenetére
Köszi szépen a választ. Igen, azt tudom, hogy most mutatták be szeptemberben, ezért sincs róla még sehol, semmi. Az viszont pofátlanság, hogy közel egymillióért csak egy C2, reméltem, hogy minimum G2 🙂 Mondjuk még mindig jobb, mint a Samsung hasonló, túlárazott designer szarjai edge leddel meg ips panellel 😂
-
powerup2
addikt
válasz
#72042496 #80997 üzenetére
Nem azokkal a mérésekkel van a gond hanem magával a hanggal rengeteg tartalék marad a hangfalakba. Volt nálam a csúcs denon a 8500-as és az anthem mrx710 elpicsázta nem is kicsit. De volt nálam yamaha nagy vas is meg marantz is egyik sem volt igazán jó. Meg aztán ott az akusztikai korrekció denonon egy vicc ugyan ez igaz a yamahára meg a marantz-ra is. Régen a denon nagy erősitője talán ilyen 14-15 éve ami volt nah az klassz volt azóta csak egyre lejjebb mennek minőségbe. De ez nem csak a denonra igaz sok másik gyártóra.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
#72042496 #80917 üzenetére
Már írtam, hogy ez nem egy "átlagosveszekegytévét" teszt volt. A tévék kalibrálva vannak. A Samsung sehol nincs a sony-tól, de mint írtam, majd írok róla.
A Sony tevéje nem azért kerül kétszer annyiba, mert Sony van vésve a homlokára, na jó azt is ki kell fizetni, de a Sony tévéje most az egyik a legjobb a világon, többször már nem írom le, mert ezeket más tesztoldalak is megírták már..
------------
#80926VhiktorAttól függetlenül, hogy ezek a tévék kalibrálva voltak, ez full bullshit kijelentés, mert 10-ből nyolc ember azt szeretné, ha kiemeli a dobozból és kap rögtön egy kicseszett jó képet, hát a sony tévéje, kb pont ezt tudja. A Samu-val elszórakozhatsz, ha van időd, de ezt csak akkor látni, hogy mekkora a különbség, ha egymás mellett vannak.
-
Vhiktor
Topikgazda
válasz
#72042496 #80927 üzenetére
"Szerintem az ,hogy egy tévé mennyire színhelyes a gyári beállításokkal sokkal fontosabb infó lenne egy tesztben mint, hogy 3-4óra kalibrálás után mit tud."
ez pont hogy fals képet adna, mert sokszor van az hogy tesztekre "előre pimpelt" tv-t küldenek, így azon hiába jó a gyári kalibráció, ha megveszed a boltban és köze nincs hozzá.
Illetve ott a másik probléma, hogy nagy eltérés van egy azon modellek között is gyári kalibrációban, pont a panel és elektronika megbízhatatlanságából kifolyólag.
-
bnorci71
addikt
válasz
#72042496 #80917 üzenetére
Biztos, hogy mindenki kalibráltat tévét? Hány százaléka lehet az usereknek 1%?
Csak azért kérdezem mert user szempontból pont az a releváns ha kiveszem a dobozból nyomok valami beállított képmódot hisz a mérnök a gyárban csak tudja, hogy kel beállítani, én nem értek hozzá. Na melyiken van jobb kép és már dönt is az áruházban? Jó esetben esetleg maga nyomkodja kicsit rossz esetben csak a gyári vagy előző nézelődő álltal elállítgatott kép alapján dönt.
Szerintem az ,hogy egy tévé mennyire színhelyes a gyári beállításokkal sokkal fontosabb infó lenne egy tesztben mint, hogy 3-4óra kalibrálás után mit tud.
Kis felmérés, akik itt írogatunk/olvasunk hányunknak van kalibrálva a tévéje és akik itt olvasgatnak legalább valamennyire érdekli a dolog az emberek 99%-t viszont nem 1 dolog érdekli minél nagyobb legyen.
1. bnorci71 nincs
2.
3. -
-
Hyena
senior tag
válasz
#72042496 #80720 üzenetére
Az MLA technologiaban hasznalt mikrolencsek passzivan , nagyobb fogyasztas nelkul biztositanak magasabb fenyerot elvileg, igyhat a fogyasztasi korlat nem zavar bele a dologba.
Amugy nekem a nappaliban van G2 nem szenved hianyt fenyeroben es arra sem gondoltam, hogy ide egy olcsobbat kellett volna venni ....(erdekes felvetes)
Valoban evrol evre van igeret nagyobb fenyerore, de ekkorat meg nem igertek, azonban tenyleg a puding probaja az eves es majd kiderul mi igaz a marketing szovegbol.
Mindenesetre az pozitivum , hogy a samsung qd oled megjelenese verseny helyzetet alakitott ki es arra sarkalja az LG-t hogy ne csak uljon a baberjain es evrol evre dobjon egy minimalisan elfogadhato csontot fejleszteskent.QMS is erdekes, bar nincs meg lejatszom hozza.
-
Gicz
addikt
válasz
#72042496 #80717 üzenetére
Ezzel nincs is baj, inkább azzal, hogy nem választható. Nincs a netflixben kapcsoló, hogy én SDR-ben szeretném az adott sorozatot nézni.
A nagy fényerőnek én ott látom értelmét, hogy minél durvábban merik hajtani a panelt, az azt jelenti, hogy fejlődik a gyártás, az anyagok, a hűtés vagy "bármi", amiből simán lehet, hogy a 100-120cd-vel hajtva szinte sose fog beégni, talán jobban bírja a monitorként használatot is.
-
-
Gicz
addikt
válasz
#72042496 #80383 üzenetére
én voltam a hülye, csináltam oda photoshoppoltam a különböző méreteket a nappaliba, és az alapján dőlt el, hogy túl nagy. Ha csak simán megrendelem, akkor valsz nem küldeti vissza.
Mindegy, átadták a futárnak a C2-t, holnap/pénteken megjön, kipróbálom, és az egyiktől elállok 1 napon belül. LG volt eddig is, 2013 novemberi volt az ec930-am, igazából az kell, hogy ne kelljen aggódnom firmware frissítéseken, cska lehessen gondtalanul használni és kész. Szerintem az én felhasználásomra az LG is tökéletes lesz, majd kiderül, pár napig mehet mindkettő.
-
Pro!Petya
addikt
válasz
#72042496 #80209 üzenetére
Külső tápost gondoltam, ilyen ~6TB környékén. (WD My Book)
Eddig csak egy 1TB-os vinyót próbáltam, és azzal szépen vitte is a DV-s filmeket csak hát ezekhez hamar elfogy a tárhely. (Mondjuk DTS miatt még marad a PLEX, mert az LG ezért nem fizet így a belső lejátszója nem is támogatja...
)
-
sub71
aktív tag
válasz
#72042496 #80191 üzenetére
Nem az a bajom, hogy a TSMC gyártja mivel ez a legnagyobb gyártó, a Snapdragon és az Apple, Samsung, Mediatek is partnerei között van. Az a gondom, hogy egyik tévé gyártó sem árul el semmit a processzoraikról, mindenhol csak a marketing dumákat lehet olvasni, semmi konkrét dolgot.... egy benchmark teszten mindegyik gyászosan elhasalna szerintem, még a 10 évvel ezelötti mobil procik szintjét sem érik el, de ha lesz időm lefuttatom a tévémen (androidos), meglátom végigfut e egyáltalán...
-
ricsip
addikt
válasz
#72042496 #80177 üzenetére
Az a baj h. tökéletesen megértem, és minden szempontból tudok hasonulni dgyuri dilemmájával. Ami ha kicsit jobban belegondolunk, a vásárlók általános dilemmája. Van valami funkció vagy képesség, amiről nem árulnak el többet a tetű szemét szarházi mocsok moslék gyártók (és itt most nem csak az LG v. Samsung-ra kell gondolni, hanem nagyjából a világ bármely vállalatára). Mert nincsenek az impotens fogy.védelem által kényszerítve, hogy valódi, őszinte, egyenes, és segítőkész választ adjanak ezekre a kérdésekre. Van viszont titkolózás, meg kutyafasza NDA. A marketing bullshit meg csak a pszichológiai hadviselés része, keltsünk kétséget a fogyasztóban, hogy ha nem a drágábbat veszi, akkor silányabb terméket fog kapni. Ugyanakkor ne is hazudjunk akkorát, amiért utána a GVH b@sz meg sóderes ph@sszal + 200 milliós büntivel.
Így marad az h. vagy 1) megvesszük mindkettőt, oszt saját zsebből bétatesztelünk otthon. Aztán vagy ki tudjuk hozni h. mi a különbség, és ez alapján döntünk a 2 között.
Vagy 2) ha nincs rá annyi időlegesen leköthető pénzünk meg szabadidőnk, akkor vakon bemondásra elhisszük a fórumban valakiknek az egyszavas-2szavas sommás ítéletét (vankülönbség alfa1-2-3-199 között, vagy nincskülönbség közöttük, csak az alfa199ben 1 gigával több ramot pakoltak mellé). Nem túl rózsás állapot. Ennyike. -
válasz
#72042496 #77702 üzenetére
Alapvetően ezek nem csak szállításkor, de gyártáskor is védik a karcolástól a felületeket.
Valószínűleg az LG nem bízik a folyamataiban, vagy azok olyanok hogy karcolásmentességet így látják csak biztosítva. A Sony meg valószínűleg olyan gyártási folyatot rakott össze ahol ennélkül is tudják ezt garantálni... elől, hátul, műanyag vagy fémfelületeken, stb.Ettől független engem is zavar a környezetvédelmi szempontból a sok fólia meg csomagolás, de azt is értem miért csinálják.
Főleg amennyi szőrszálhasogató ügyfél van, ami szintén néha jogos, néha meg túlzó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Milyen autót vegyek?
- Windows 11
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AliExpress tapasztalatok
- BestBuy topik
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G5 32 144Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23, 8/128 GB, Kártyafüggetlen
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged