Hirdetés
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Aranyozott különkiadást kapott a Red Magic 11 Pro+
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
bigdigit
addikt
[link] de van ott olcsóbb fajta is. Még ismerkedem én is melyik lenne elég nekem. Állítólag az integral 2 is elég. De az ha jól látom csak 1 bemenetes. Persze a tv nem fogja holmi csicsa felirattal kitenni most aztán csodálkozz mert DV megy de az lesz.
projektorokhoz is megfelel. -
Gaben360
senior tag
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Nekem Govee van, a C1-el együtt vettem egy hete.
Teljesen jól működik, és nem is olcsó egyébként, nekem a dual kamerás van.
Létezik 75-85-ös tv-re is. Appon keresztül vezérelhető, és elég sokat is tud, sőt tovább is bővíthető a világítás, ha akarod.
Vannak más gyártók is, de azok általában csak hdmi-n működnek. -
Lackó1984
tag
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Nekem Govee T1 van 55 colos G2-n.
Gondolom nem a saját konzoljával teszed a falra, mert akkor ugye semmi értelme a lednek.
Az enyém olyan 5 centire van a faltól. -
400k +- ársávban 55" méretben mi az ajánlott modell? Nem kell semmi extra fícsör.
Samsung QE55S90CATXXH vagy egy LG OLED55C21LA -
ForRedGlory
félisten
LG G szériás TV-re tett már valaki valamilyen LED fényt hátulra? Ha igen, akkor milyen márkát? Ezt a Govee-t nézem, de nem tűnik nagy márkának annyira.
Sajnos 83-as TV-re nem nagyon látok olyan opciót, ami megfelelő hosszúságú lenne, mert a G szériás TV-nél ugye nem lehet akárhova ragasztani, mivel a falon csücsül a hátulja. "Sajnos" izgatja a fantáziám és még addig kellene felragasztani, amíg fel nem kerül a falra. -
Dareiosss
senior tag
Sziasztok. G3 és S95C között vacillálok 65" os méretben. Tapasztalatok érdekelnének, hogy melyiket lenne érdemesebb megvennem. Mennyire zavaró a DL hiánya a samsungnál? Jelenleg is Samsung Tvm van így nincs tapasztalatom a DL-lel. G3 nál meg a kissebb színlefedettség mennyire érzékelhető hátránynak? Továbbá G3-hoz már adnak talpat? Mert a képeket rajta van itt Ausztriában (65g39).
-
-
blaca83
őstag
Sziasztok!
Androidos Philips 707-es készülékhez érdemes leszedni a Play Áruházból a PC-n használt VLC lejátszót?
Most futottam bele véletlenül és érdekelne, hogy használja-e valaki.
-
Swami
senior tag
Üdv, lehet ezeket rangsorolni?
Samsung oled-del van tapasztalat?
Samsung QE65S95BATXXH
Philips 65OLED807/12
LG OLED65C31LA.
Napi néhány órás film, sorozat, NatGeo, Discovery nézésnél kell-e beégéstől tartani, illetve mennyi idő alatt öregszik a tv, használódnak el a diódák, szóval mennyi idő után kell vennem másikat? Bocs a kérdésekért, de soha nem volt oledem és amúgy is teljesen mezei felhasználó vagyok.
Köszi! -
Vhiktor
Topikgazda
válasz
wallace 234
üzenetére
Alátámasztom. Van aki pl még video guide alapján sem találja meg a kontraszt beállítást, majdnem napi szinten kapok ilyen kérdéseket.
-
wallace 234
őstag
válasz
Yodamest
üzenetére
Ez nem mindenkinek olyan egyszerű, ahogy ezt le írod! Sokan azt se tudják eldönteni, hogy milyen tvt vegyen, akkor a kép beállításokba hogy boldogulna? Vannak akiknek nincs műszaki érzékük és vannak akiknek van. Akinek van annak ez nem akadály! Míg a másiknak eléggé nehéz dolga van, így segítséggel tudja azt elérni. Pedig tényleg ott a film ill filmaker mód és nem kell sokat agyalni rajta. Aki bizonytalan nyugodtan használja ezeket a beállításokat. Nem kell mindig túl gondolni, attól, hogy valaki ettől többet akar ki hozni az már az ő dolga. Erre valók a kalibráló emberek, persze nem a Mekk mesterekre gondolok.
-
Yodamest
veterán
Visszaolvasva kicsit, több olyan kommentet látok, miszerint "baromi sokat kellett állítani a tv képét, hogy elfogadhatóan/jól nézzen ki." Meg van, aki egyáltalán nem is tudja úgy beállítani, hogy aztán az neki megfelelő legyen.
Most ezen rugózva kicsit, én értetlenül állok a dolog előtt: Eleve ha nem gamingről beszélünk, illetve vegyes felhasználásról, akkor van a legegyszerűbb dogunk, csak be kell tenni filmmakerre vagy ha az nem jön be valamiért, ott a színház/mozi mód, amik direkt filmnézésre készült presetek.
Ha gaming is van, akkor a game optimaliser presetet nem lehet megúszni, de azon belül sem kell egetrengető dolgokat állítani, max a színhőmérsékletet, mert az alapból mindig elég hideg. Ezen felül azt kell eldönteni, hogy dinamikus tone mappingot alkalmazzon a tv vagy a HGiG-ot a HDR tartalmak megjelenítéséhez, én a HGiG-ot preferálom, természetesebb. Ezen felül max a fényerővel kell még játszani, ha túl világos lejjebb venni, de így kb ennyi. Én mindig próbálok a legkevesebbet belenyúlni a rendszerbe, a legminimálisabb változtatásokat eszközölni csak, tényleg csak azt ami szükséges és semmi bajom a képminőséggel sem a C2-n, sem a S95B-n. (S95B az only movie-ra van, ott tök egyszerű volt, sdr/hdr=filmmaker és kész, semmi máshoz nem nyúltam)
-
csuzda
aktív tag
válasz
Vhiktor
üzenetére
Pixel shift lesz az. Addig nem nyugodtam még meg nem találom, boldogan jövök fel, hogy megírjam ezt, ne gondolkodjatok rajta. Erre addigra megkaptam a választ
Köszönöm szépen! (General and privacy -> panel care menüben található a pixel shift)Már csak az a kérdés foglalkoztat, hogy miért van az, hogy a PS-nek a menüje láttán leesik az állam, viszont PC-n a windows képétől olyan "többet vártam" érzés kap el? Játékban viszont eszméletlen.
-
csuzda
aktív tag
Sziasztok! Vettem egy Samsung S90C tévét és még nem sikerült jól beállítanom. Van PS5 is, de főleg PC-vel használnám játékra és HDR filmekre. Egy ilyen beállítást már találtam, elég igéretesnek néz ki.
A legnagyobb problémám jelenleg, hogy állandóan kilóg a kép a tévéről. Mellékelek képeket, hogy miről beszélek. Lehet látni, hogy az egérrel ki tudok menni a tévéből és a kis ikon bal fele is le van "vágva". AMD 6900XT videókártyám van, 144Hz-re állítva, gaming mód bekapcsolva. Mi lehet a probléma? Monitorral ellentétben itt nincs auto beállítás ami belövi a kép határait... Válaszokat előre is köszönöm! [jó] [rossz]
-
A 805 régebbi modell,2020-as azt hiszem.
Abban és az azutániban ,a 806 nál is csak minimális eltérések voltak( távirányító és 4 oldalas ambi) ) a 705-706 hoz képest.
A 707 meg jobb mint a 706, fényerőben mindenképpen, szóval jobban jár vele. Érdemes akkor már az újabbat, idei modellt venni.
A 807 már több dologban eltér a 707 től az idén, mint az eddigi generációkban. -
-
szkutyi
addikt
válasz
Bufo bufo
üzenetére
Hat nem éppen, bocsi....te csak megadtál egy iranyárt ..ezért lehet kapni legfelső kategóriát, de kisebbet ..
Vagy közép kategóriát, de nagyobbat....
Szóval kevés volt az infó....
Ha kapni még valahol LG g2 az jó lehet..bár picit dragabb:/
C2 akkor max lgből...
Samsungnál nem tudom mik vannak ennyiért . -
Bufo bufo
tag
Szerintem ebben az árkategóriában evidens.. 65"
-
Swami
senior tag
-
Celtis
veterán
válasz
wwwolfman
üzenetére
Ezt inkább egy hálózatos topikban kéne megkérdezni.
Szerintem ennyi információ alapján nem lehet megállapítani a hiba okát, hacsak nem valami ismert jelenség.
Én megpróbálnám valahogy a tv hálózati forgalmát elkapni és elemezni. Persze mit sem segít, ha nem tudsz a működésén módosítani.
Talán megoldás lehet - ha a router támogatja - a vezetéknélküli kliensek elválasztása vagy külön alhálózatba tenni a tv-t és csak a szükséges kommunikációt átengedni, stb. -
Bufo bufo
tag
Sziasztok!
Új Tv vásárlása előtt állok...
Segítségeteket szeretném kérni! 500-550 e. szánnék rá. Mi lenne a legjobb választás ebben az árkategóriában?Előre is köszönöm..

-
salapp
addikt
válasz
jbnd-007
üzenetére
Csak, hogy a Sony OLED-ek is kapjanak kis visszajelzést néha. Múlt március és június óta van egy 55A8(H), egy 65A80J és november óta egy 55A80J a családban. Mindhárom első perctől kezdve hibamentes, pedig néha játszásból végignézek rajtuk tesztet.
És az acoustic surface audio megoldással nagyon szeretek zenei klipeket vagy akár régebbi filmeket nézni a tévén, mert szuper, hogy a képernyő mögül jön a hang.
Mindegyikre van 5 év kiterjesztett gyári jótállás, szóval még amiatt sem aggódom különösebben. Az android is sima rajta, igaz, hogy Smarttube és ZDF Mediathek-en kívül nagyon nem használunk mást, mert van külső médialejátszó mindegyikhez. -
toxicjew
addikt
Sziasztok. Tegnap jött meg az lg c2, és néhány tanácsot szeretnék kérni vele kapcsolatban. Tudnátok ajánlani jó tv beállítást hagyományos tvzeshez és ps5 hoz? Van olyan ami a legjobbnak számít, vagy csak válasszak ki egyet a YouTuberol és nem lehet nagyon melleloni vele?
-
válasz
Tamás 30
üzenetére
Szia ! beállításokhoz ajánlom ezt [link] az oldalt neked is, a Philipshez nagyon jól elmagyarázza mi merre. Nincs jól beállítva valószínűleg ezért nem különül el a kép. a gyári beállítások finomítást igényelnek. A Fény érzékelőt iktasd ki minden esetben nem jól működik és ront a kép minőségén.
Minden bemenethez külön be kell állítani azaz külön működik .
Lejátszót sokat le tudsz tölteni az Android miatt. A gyári nem a legjobb.
ÉN Plexet használok és Kodi-t -
Tamás 30
csendes tag
Sziasztok!
Hozzá jutottam egy vadi új philips 65oled707-eshez.
Nos van egy lg c3as is az 77colos.
Segítség kellene. It minden beállítás AI-val kezdődik,ez kikapcsolható?
1 Van-e olyan lehetőség, hogy bemeneteként mentse külőn a kép beállítását pl hdmi 1 ps5 hdr mondjuk szin 75.
Hdmi 2 pc hdr szin 60. Most egybe van a hdr kristály beállítás minden bemenetre hdr re.
2 tudom, hogy a c3as nagyobb fényerővel rendelkezik, de itt a fekete kicsit összeolvad. Ez lehet az miatt, hogy a tv új és kell neki bejáratási idő, vagy a fényerő miatt van. Esetleg a szemem ennyire hozzászokott a c3 képéhez.C3 an tökéletesen elkülönűl pl egy fekete öltönynek a nyaka, vagy a fekete hajnál és fekete háttérnél.
3 a gyári lejátszóján a film közepére lehet egy kattintással eljutni vagy csak a 32x tekerés van?
Válaszokat előre is köszönöm. -
Necrolyth
csendes tag
Sziasztok!
TV vásárlás előtt állok. Főleg játékra keresek PS5-höz egy elérhetőbb árú típust. Tegnap böngészés közben futottam bele a Hisense OLED szériájába, amit most elég jó áron be lehet szerezni.
Érdeklődnék, hogy az A85H típusú tv-kkel van esetleg valakinek tapasztalata? Kicsit olyan "olcsó hús" érzésem van velük kapcsolatban...
https://hisense.co.uk/tvs/all-tvs/a85h/ -
rendon
tag
Sziasztok. Egy kis segítség kellene. Van egy LG G2 tévém. Nem rég vettem, és láttam hogy nincs rajta fejhalgató bemenet. Bluetooth keresztül lehet fülest csatlakoztatni? Ha igen, akkor bármilyen márkát lehet hozzá venni?
-
wwwolfman
tag
Sziasztok.
Valaki ismeri az LG G1-es tévék lelkivilágát? Az a helyzet, hogy valahol nagyon durván beleköp a hálózatba itthon, és nem jövök rá, hogyan csinálja. A jelenség a következő:network audio playerről hallgatok zenét (Pioneer N70A). Ha közben bekapcsolom a tévét, a Pio elveszti a hálózatot egy pillanatra, újra indul.
Próbáltam már:
- vezetékkel közvetlenül routerbe dugni a tévét
- ugyanabban a switch-ben használni a tévét és a NAP-t
- az egyik a routerben, a másik a switchben
- wifin használni a tévétJa és valószínűleg a NAS-sal is összepofázik.
A zene/video szekciónak fix IP-je van kiosztva. A tévét próbáltam már úgy is, hogy fiy IP-vel, vagy automatikus kiosztással. Mindig csinálja. Csak akkor van békén a hálózat, ha a tévé offlájn - de hát ez egy okostévé, Netflixszel, meg HBO Go-val, meg egy csomó hasznos és haszontalan funkcióval, könyörgöm.Szóval nem jutok dűlőre. Ja, routert cseréltem. Az sem hozott eredményt.
Egyébként az a röhej, hogy egy ideig békén megvoltak, valamelyik frissítéssel érkezett ez az áldás...Köszönöm, ha valki tud segíteni, vagy a megfelelő helyre tovább irányítani
-
válasz
szukjozsef
üzenetére
Ajánlom ezt az oldalt , [link] elmagyarázza részletesen a Philips OLED felületét, és az általa közölt beállításokat kiindulásnak. Aztán utána természetesen lehet finom hangolni, ahogy neked tetszik.
-
anrab
addikt
válasz
szukjozsef
üzenetére
805-ön oled kontraszt.
-
szukjozsef
csendes tag
Most jött meg a philips 707-es tv és nem tudom hogy mi az elnevezése a fényerő módositásnak úgy sd módban ,mint hdr módban
-
csenzi2
tag
Nem szeretném az ördögöt a falra festeni, de benne van a pakliban, hogy sokan vásárolnak a ráadás termék reményében, és amikor a ráadás terméket kellene kiküldeni, közlik, " sajnos elfogyott!! "
-
csenzi2
tag
válasz
demmer123
üzenetére
4.1. A Promóció 2023. Szeptember 18. napján 0 óra 00 perctől 2023. Október 16. napján 23 óra 59 percig, vagy a Promócióban Résztvevő Terméknek, valamint a Ráadás Termék készleteinek erejéig vagy visszavonásig tart (a továbbiakban, a Promócióban Résztvevő Termékek Megvásárlása valamint a Ráadás Termék Igénylési Időszak együttesen: „Promóciós Időszak”), amely az alábbi két időszakból tevődik össze:
· Promócióban Résztvevő Termék megvásárlása: a Résztvevő a Promócióban résztvevő termékeket 2023. Szeptember 18. napján 00 óra 00 perctől 2023. szeptember 24. napján 23 óra 59 percig, vagy a készlet erejéig tudja megvásárolni a Promócióban résztvevő üzletek valamelyikében: (a jelen szabályzatban: „Promócióban Résztvevő Termékek Megvásárlásának Időszaka”).
· Ráadás Termék igénylésének időszaka: a Résztvevő a Kedvezményt 2023. Szeptember 25. napján 10 óra 00 perctől 2023. Október 16. napján 23 óra 59 percig, vagy a készlet erejéig vagy visszavonásig tudja igényelni az alábbi weboldalon keresztül:
(a jelen szabályzatban: „Kedvezmény Igénylési Időszak”). -
csenzi2
tag
válasz
Black Dragon
üzenetére
-
csenzi2
tag
válasz
Black Dragon
üzenetére
-
csenzi2
tag
válasz
Black Dragon
üzenetére
Azt nem tudom, a boltban ajánlották. Regisztrálni kell a tv t és a Samu küldi a sundbart!
-
csenzi2
tag
Az MM-ben jó akció van Samsung TV-re. 5 év garancia, vagy ajándék soundbar. A 77s90c és a 77s95c mellé egy HW-Q990C az ajándék. Az majdnem 400ezres cucc!!!
Én rendeltem is gyorsan egy s90c-t. -
dzsampi
tag
Sziasztok!
C2-höz nincsen valami jó beállítási táblázat?
A C1-emet anno egy video alapján számomra nagyon frankón be tudtam állítani. Valami olyasmit keresek a C2-höz is.
-
Dikri
aktív tag
Sziasztok!
Tv vásárlás elött állok. Eddig LG Oledben gondolkodtam. 65 OLED65G2 vs OLEG65C2
Falra menne nappaliban, szoval inkább a G2 mellet döntenék, és ha jol tudom a G2 jobb képmínőséget tud. Elsődlegesen filmézés, és a gyerekem néha XBox-ozna rajta.
C3 vs G3 pedig sokkal drágább, tud annyival többet?
Köszönöm előre is a válaszokat. -
Farkassacred
őstag
válasz
szkutyi
üzenetére
Ha nem látni, akkor nincs is, legalábbis én ezt vallom. Keresgélni nincs értelme, ha baj van hamar kiderül úgy is.
ImpersonatoR:
Ez egy nagyon szép panel, gratula a tévéhez.
szkutyi:
A tied is egy teljesen normális panel, a lényeg, hogy tartalomnál ne látszódjon zavaróan semmi, a többi nem számít. -
szkutyi
addikt
válasz
demmer123
üzenetére
Valszeg ég és föld hisz a két tv között van minimum 5év! Azóta azért sikerült nagyobb fényerőt kicsikarni az oledekbol...ezért vettem én is.
Pont annyira ajánlott mint a többi Márka..attól függ kitől kerded ..a samsungos itt samsungot fog mondani, az összes többi pedig mást...
Qd oled nagyobb színteret fed le, nagy a fényerő, homogénebb a panel, ha van is, akkor minimális a tinting.
Ha dv nem fontos, és hiszel a jó szervizben ami kozeledben van akkor lehet számodra jobb a Samsung!
Mai nap néztem meg mennyire foltos a c3, kb 110 óra van benne, ez tartalomnál egyáltalán nem látható: [kép] [kép] [kép]
Valós tartalom: [kép] -
demmer123
őstag
Samsung QE65S90CAT
Mennyire ajánlott? Itt még tapasztalható a foltosodas, árnyékok mert régi 2018 B8 LG használok jelenleg ott azért észrevehető ez a jelenség, gondolom ég és föld lenne képminőségben ha lecserelnèm.
Dolby vision egyáltalán nem fontos. Ahogy láttam samsungot jobban dicsérik mint a lg c2 c3-mat, tesztek alapján jobb is a képminősége.
-
blakey
titán
válasz
ImpersonatoR
üzenetére
Jó, használd, tovább ne keresd a hibákat.
-
szkutyi
addikt
válasz
Farkassacred
üzenetére
Én nem lattam a mini leden már 1 meterről nagyon nehezen, 2 méterről egyáltalán nem..
-
szkutyi
addikt
válasz
ImpersonatoR
üzenetére
Nagyon jól néz ki..50% alatt inkább ne nézd meg.xd
-
Vhiktor
Topikgazda
válasz
ImpersonatoR
üzenetére
Ez nagyon szépen néz ki

-
Farkassacred
őstag
válasz
Pro Koryak
üzenetére
Egyébként a pixelhibát látni 2 méteres távolságból?
-
ImpersonatoR
addikt
-
tothl
addikt
válasz
Pro Koryak
üzenetére
Valószínű, hogy az LG elég gazdaságosan gyártja ezeket a paneleket különben nem cserélnék ilyen könnyen már hosszú évek óta. Ettől még dícséretes.

-
Vhiktor
Topikgazda
válasz
szukjozsef
üzenetére
Bluetooth-on a hang késni fog. Jobb egy soundbar.
-
szukjozsef
csendes tag
Szeretnék venni egy oled tv-t, de most nem is ez a kérdés hanem a sima tv-zéshez elég nekem a tv hangszorói de filmezéshez szeretném használni egy komolyabb bluetooth vevőre rákötött hangfalrendszert(optikai bemenetem egyenlőre nincs).Fog ez így ebben a felállásban müködni?Életképes ez a megoldás hogy mondjuk a menüben csak átkapcsolok egy opciót és kész az audio kimenetváltás?
-
anrab
addikt
válasz
Zoli35
üzenetére
Nekem 805 van így nincs vele tapasztalatom de megbízható jó minőségű készülékeket gyárt. Az Android szinte korlátlan lehetőségeket ad. Mindent támogat. Az ambi egy nagyon szuper dolog. A kép kiváló ha úgy állítod be ahogy neked tetszik. Alapnak jó a gyári beállítás.
2009-óta csak ilyen készülékeim vannak. Még az első is megy az ismerős kiadó lakásában. -
-
wallace 234
őstag
válasz
Farkassacred
üzenetére
Sony nem szokott panelt cserélni, ha gond van a kijelzővel adnak egy új tvt! Ezért is macerás náluk a kijelző probléma! LG, Samsung, otthon javítanak.
-
blakey
titán
válasz
Farkassacred
üzenetére
Jah és egyébként a képeken amiket ide is belinkeltem, azokon nem látott semmi hibát, se foltot se semmit, hm. - Hasonló Sony tapasztalatom nekem is volt. Műszer nem mutat hibát, így nem is létezik, hiába látszik.
-
Farkassacred
őstag
Ma felhívott még délelőtt a szervizes akiknek írtam a hétvégén. Nem volt egy egyszerű beszélgetés azt kell mondanom. Eleve volt szó olyanról, hogy ezeknél a tévéknél egyenlőtlenségek előfordulhatnak, aztán jött az, hogy hát akkor vigyem be a tévét hozzájuk, mert megvizsgálnák ők is. De aztán (talán) sikerült a beszélgetés végén kicsikarni egy helyszíni szemlét. Huh
És hivatalos (ha nem a legnagyobb) sony szervízről van itt szó, meglepődtem ám rendesen. Jah és egyébként a képeken amiket ide is belinkeltem, azokon nem látott semmi hibát, se foltot se semmit, hm. Aztán persze lehet, hogy még szemle se lesz ebből. Lassan tényleg kezdi azt érezni az ember, hogy a 15. nap után, már csak az lg foglalkozik igazán az emberrel, legalábbis az itt hallottak alapján.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Das Keyboard Prime 13 /Cherry MX Brown/EN/Fehér háttér világítás/
- 154 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3631,94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
projektorokhoz is megfelel.
.
Sajnos 83-as TV-re nem nagyon látok olyan opciót, ami megfelelő hosszúságú lenne, mert a G szériás TV-nél ugye nem lehet akárhova ragasztani, mivel a falon csücsül a hátulja. "Sajnos" izgatja a fantáziám és még addig kellene felragasztani, amíg fel nem kerül a falra.
elírtam. Van egy nvidia shildem.