- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
torma1981
veterán
válasz
tothbe #94925 üzenetére
Pontosan. Igazából én azt gondolom, hogy az az igazi teszt ahol kiszedik a dobozból és tesztelik. Mivel ahogy írtad máshol sem kalibrálnak max kb 5%. Az autódat sem viszed finomhangolni ahogy megveszed. Használod és kész. Legalábbis a a legtöbb ember. A két tv között csak nem akkora a különbség. Az akkor a MEO minősége elég gyatra lehet.
-
ricsip
addikt
válasz
tothbe #93280 üzenetére
Ott egyedül az lehet még a veszély, h. a kültéri optikai szál egy acél merevítő vezető szálhoz kötve jön be a lakásba. Az ugyan nem megy végig az eszközig, előtte oár centivel lecsippantja a szerelő mikor beköti az optikát, de ha van a közelben bármi fém amihez hozzáérhet, akkor azon is bejöhet a lakásba a villám.
-
-
torma1981
veterán
-
Yodamest
veterán
válasz
tothbe #88472 üzenetére
Igen ezt meg is szoktam jegyezni, hogy sajnos nem egy méretűek, jó lenne ha a C2 is 65"-os lenne.
Nyilván ebből is adódik a különbség, nehéz ezt kivenni a képletből. Annyival próbáltam kompenzálni az összevetésnél, hogy a C2-t közelről néztem, ahonnan szoktam is kb 80-90 cm, a samut meg 3 méterről, de ez sem fullos megoldás, mert hiába vannak ezek az ábrák, hogy " egy xy méretű és egy xx méretű egyformának számít bizonyos távolságokból nézve" de ez mégsem így van. A nagyobb méret mindig szebb lesz, hiába nézed sokkal távolabbról, ez is egy érdekes dolog egyébként, biztos van rá tudományos magyarázat.
-
dropi
senior tag
válasz
tothbe #86811 üzenetére
Nem támogatja sajnos a Chromecastet, azt csak a Google oprendszerrel szerelt dolgok támogatják.
glocker: Én pl biztosan set top boxot választanék, pont az androidossága miatt. Bármilyen appot le tudsz hozzá tölteni. Szóval a legolcsóbb javaslatom:
- Előfizetsz Eurosport Playre
- Akinek van TVGO-ja, azt megkéred, hogy rendeljen neked egy androidos set top boxot és azn nézed. Ez havi egy ezres pluszban.
VAGY
- Veszel egy androidos sticket vagy boxot. 15 körül már szokott lenni, ha kifogod.Én is ugyanezt a tévét vettem egy hete
Fehérben elképesztően jól néz ki
-
blakey
titán
válasz
tothbe #85384 üzenetére
Ami azért rossz hir, mert USB 2.0-val 60MB/s-ben maximált a sebesség, ergo hiába is teszel mögé adaptert, az lassabb lesz, mint a beépitett port. - az USB adapterrel jó esetben 200-250Mbps érhető el, míg az ethernet csatlakozón keresztül maximum 90-92Mbps. Tehát ha sikerül működő adaptert találni, akkor a sebesség minimum 2X-es lesz. N-es Wifit felejtse el, inkább AC, de a Wifi olyan, hogy ha működik, akkor jó, de ha nem, akkor szívás, vezetékes legalább stabilan hozza azt, amit. Média lejátszására külső lejátszó kell, média megjelenítésére meg egy jó TV.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen házat vegyek?
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gaming notebook topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bittorrent topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Gainward Phantom RTX 4070Ti 12GB GDDR6X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest