- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Magisk
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Hirdetés
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
torma1981
veterán
válasz
tothbe #94925 üzenetére
Pontosan. Igazából én azt gondolom, hogy az az igazi teszt ahol kiszedik a dobozból és tesztelik. Mivel ahogy írtad máshol sem kalibrálnak max kb 5%. Az autódat sem viszed finomhangolni ahogy megveszed. Használod és kész. Legalábbis a a legtöbb ember. A két tv között csak nem akkora a különbség. Az akkor a MEO minősége elég gyatra lehet.
-
ricsip
addikt
válasz
tothbe #93280 üzenetére
Ott egyedül az lehet még a veszély, h. a kültéri optikai szál egy acél merevítő vezető szálhoz kötve jön be a lakásba. Az ugyan nem megy végig az eszközig, előtte oár centivel lecsippantja a szerelő mikor beköti az optikát, de ha van a közelben bármi fém amihez hozzáérhet, akkor azon is bejöhet a lakásba a villám.
-
-
torma1981
veterán
-
Yodamest
veterán
válasz
tothbe #88472 üzenetére
Igen ezt meg is szoktam jegyezni, hogy sajnos nem egy méretűek, jó lenne ha a C2 is 65"-os lenne.
Nyilván ebből is adódik a különbség, nehéz ezt kivenni a képletből. Annyival próbáltam kompenzálni az összevetésnél, hogy a C2-t közelről néztem, ahonnan szoktam is kb 80-90 cm, a samut meg 3 méterről, de ez sem fullos megoldás, mert hiába vannak ezek az ábrák, hogy " egy xy méretű és egy xx méretű egyformának számít bizonyos távolságokból nézve" de ez mégsem így van. A nagyobb méret mindig szebb lesz, hiába nézed sokkal távolabbról, ez is egy érdekes dolog egyébként, biztos van rá tudományos magyarázat.
-
dropi
senior tag
válasz
tothbe #86811 üzenetére
Nem támogatja sajnos a Chromecastet, azt csak a Google oprendszerrel szerelt dolgok támogatják.
glocker: Én pl biztosan set top boxot választanék, pont az androidossága miatt. Bármilyen appot le tudsz hozzá tölteni. Szóval a legolcsóbb javaslatom:
- Előfizetsz Eurosport Playre
- Akinek van TVGO-ja, azt megkéred, hogy rendeljen neked egy androidos set top boxot és azn nézed. Ez havi egy ezres pluszban.
VAGY
- Veszel egy androidos sticket vagy boxot. 15 körül már szokott lenni, ha kifogod.Én is ugyanezt a tévét vettem egy hete
Fehérben elképesztően jól néz ki
-
blakey
titán
válasz
tothbe #85384 üzenetére
Ami azért rossz hir, mert USB 2.0-val 60MB/s-ben maximált a sebesség, ergo hiába is teszel mögé adaptert, az lassabb lesz, mint a beépitett port. - az USB adapterrel jó esetben 200-250Mbps érhető el, míg az ethernet csatlakozón keresztül maximum 90-92Mbps. Tehát ha sikerül működő adaptert találni, akkor a sebesség minimum 2X-es lesz. N-es Wifit felejtse el, inkább AC, de a Wifi olyan, hogy ha működik, akkor jó, de ha nem, akkor szívás, vezetékes legalább stabilan hozza azt, amit. Média lejátszására külső lejátszó kell, média megjelenítésére meg egy jó TV.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 256GB 13" FHD Áthajtós érintős 1 év garancia
- Silvercrest Rajztábla
- Dell Precision 5540 i7-9850H 16GB 512GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3045, 96% Akkumulátor
- Extra olcsó! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest