Hirdetés
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Partizan182
senior tag
HDMI bemenet logóját PC-re rakod (ezzel engedélyezed a 4:4:4 full chromát), így az összes képprofil game módba lesz kényszerítve. Haladó (ISF?) Világos/Sötét napfénytől függően.
HDRben HDR game mód, színhő minimum W40, minden más úgy, ahogy a HDR Cinema/Technicolor van állítva (sharpness, szín, ilyesmi).
-
daneel_hu
addikt
Hagyd a manuális pixelfrissítést, az megegyezik a 2000 óránként lefutó nagy rutinnal.
A 4 óránként lefutó (is) teljesen automata, nem kell foglalkozni vele, amikor standby-ra rakod a készüléket és belekerült 4 üzemóra, le fog futni magától. (6-7 perccel később kattan a kikapcs relé mint szokott, onnan tudod, hogy a 4 órás rutin lefutott)A manuálisat hagyd a francba. Ha nincs képvisszamaradásod, akkor nem kell vele foglalkozni.
-
Ma meghozták.
Óvatosan kicsomagoltam, összeszereltem, rádugtam a ps4-et, médiaboxot. A tv design hibátlan, a talp megoldás is zseniális, de egy valamibe bele kell kötnöm az pedig a tápkábele. Egyrészt rövid másrészt eléggé kínai dzsunka kinézetű/kialakítású. De működik, ez a lényeg.
A távirányító kva jó, nagyon könnyű használni. A webos bazi gyors, sose volt még előtte LG tv-m. A sonyn valami régebbi 7.0 droid volt, de iszonyat lomhán működött.
Azt kell mondjam elég durván más világ mint a sony 807w tv-m
pedig a maga idejében az sem volt egy rossz készülék. A menürendszer elég pilótavizsgás, de ugyanakkor kicsit apple-ös módon hülyebiztos is. Rtingset majd áttúrom a szükséges beállításokhoz.
A pixel karbantartást érdemes minden kikapcsoláskor megcsináltatni vele vagy esetleg éjszakára ütemezni? Mert ha jól értelmeztem akkor kikapcs után 1 órát elbíbelődik ezzel. -
blakey
titán
E kettő között gondolkodom én is, 20-30e Ft különbség esetén nem nagyon gondolkodnék, a C9-et választanám, de még várok és amikor valamelyik az általam kijelölt küszön közelében lesz akkor megveszem. A B9 a talpa miatt jobb, mert nem olyan széle az álványom. A C9-et jobbnak tarják de a B9-el is elégedett lennék, főleg ha nem lesz semmilyen szembeűnő, zavaró hibája.
-
Nekem nem LG-m van, de látatlanban azt mondom, hogy megéri a +27 ezret. Simán. Elvileg a proci fejlettebb, a frissítések terén is jobban járhatsz. Tavaly volt olyan, amit a C8 még megkapott, de a B8 már nem.
Még eszembe jutott a jobb anyaghasználat, ami a C9 mellett szól, ezt említették még azok akiknek az van.
A többit majd olyan akinek van LG-je...
Te nem a Samu fórumban vagy moderátor???
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Gyúrósok ide!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple MacBook
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- nVidia tulajok OFF topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Parfüm topik
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- 3D 4K Oled Dolby Vision (LGOLED C6EP/LGOLED E6P/LG OLEDG6P)
- LG 42C5 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- LG 55B5 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- ÚJ Samsung OLED 4K 65S90F Vision AI Smart TV (2025) 55S90F 77S90F 83S90F 83S90D 3év
- LG 65M4 - 65" Wireless OLED evo - 4K 144Hz - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- Apple iPhone 17 Pro 512GB & 1TB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár
- AKCIÓ! Intel Core i5 8500 6 mag 6 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 27% GIGABYTE Z790 AORUS ELITE AX Alaplap bontatlan új !
- Lenovo 40AH és 40A1 dokkoló, töltő is.
- Bomba áron eladó Asus Vivobook S433EA /i7-1165G7/16GB/512 GB SSD/FHD/IPS
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
pedig a maga idejében az sem volt egy rossz készülék. A menürendszer elég pilótavizsgás, de ugyanakkor kicsit apple-ös módon hülyebiztos is. Rtingset majd áttúrom a szükséges beállításokhoz.

Vhiktor