- iPhone topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Yettel topik
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Google Pixel topik
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Nos, így a legkönnyebb, vagy usb lámpa, venti, vagy fülelsz...
Ha kikapcsolod, akkor hallasz egy kattanó hangot (TÁP). Ha kattan, akkor kikapcsolt, ha nem, akkor fut a karbantartás és majd 6-7 perc múlva kattan.
De ha azonnal "lelőtte" a rádugott usb-t, akkor ott nem futott lófyütty sem. -
wallace 234
őstag
Oled panel beállításokba vannak, ezek a beállítások, de be vannak kapcsolva. Igazából csak használd azt a tvt felesleges, járatni amúgy is minden 4. Óra után le fut a pixel frissítés. Miután le kapcsoltad a tvt! Sdr be lehet 36 on is az oled fény, hdr nél 100 on legyen akkor jó!
-
dh66e
veterán
Stell,Signal,Hama konzolok mennek legfőképp,de az EMAG saját márkás A+ konzolai is jók.
Viszont aki spórolni akar sokat és forgatható konzol kell neki irány a Lidl jövő hét csütörtökön.8k
-
nightsong
csendes tag
Én láttam az 55ös CXet és BX-et egymás mellett a MM-ban. Ugyanaz a promóvideó futott mind2őn, el is bizonytalanodtam, h kell-e nekem a CX vagy elég a BX 100rel olcsóbban... A mozgásban volt kis különbség, de őszintén, ha 5 perccel később látom őket, nem biztos, h felfedezem a különbséget... Végül 410ért elhoztam a CXet, de ha nincs ez az akció, lehet, h BX maradt volna 340-350 körül.
UI: köszi a topiknak a sok infót és a segítséget a vásárláshoz -
Chaser
legenda
ez teljesen egyéni és felhasználás függvénye
simán venném oda a 65"-t
de nem veszek, mert van amikor közelről nézem és "pixeles" lenne
, illetve nem akarok vesződni a nagyobb panelekkel, mert sokkal nehezebb jót kifogni mintt 55-ből, és az 55 is épp elég kihívás ha arrébb akarom rakni
viszont én nem sokat filmezek/játszok, tehát kb mindegy a szememnek hogy 2,5 vagy 4m-ről nézem -
Chaser
legenda
biztósítós dolognak semmi köze a gyári garhoz továbbra sem, pulóver mellé vehetek pólót is, de az kicsit sántít ha úgy híresztelem hogy pólót osztanak a pulóver mellé ( :
legtöbb biztosítós mutyi meg kalap sz@rt se ér, tisztelet a kivételnek
alzán anno lehetett gart bővíteni oledre is, amit ők adnak, de most nem láttam bx-nél
sztem is kurta a 2 év gar, ezért nem is gonkolkoznék a drágább cx-en ha 5 év garos ahogy itt többen előadták
ha már gar, jól tudom jövőre kötelezően 3 év lesz 200 v 250e érték fölött az eu-ban? -
Chaser
legenda
nem sok esélye van egymás mellett, ha veszek alzából veszem
láttam ilyet is:
" nem lehet olyan rossz - vagy valami hasonló - ha 5 év art adnak rá"
ezt a cx-re értve
tudom, hogy van több biztosítós gar meg egyéb hülyeség, de annak semmi köze a gyári garhoz
tehát ezek az emberek eszerint a hülyeséget tolták ha jól értem? - mert gyári gart keverni bármilyen egyéb opciós bővítéssel nálam hülyeség kategória - -
Piftuka
veterán
-
Archttila
veterán
Es az kit erdekel?
Ha a raised black javitva lesz a hamarosan erkezo firmware-be akkor en pofam befogtam.
Mar csak a Calman-nak kellene kijavitani a 2020-as iTGP-t... Durvan bugos az egesz sot, 2019-el kell karibralni az idei modelleket, de ezt sehol nem emlitik...
Erdemes connecTED ide vonatkozo AWS anyazasait elolvasni
Egy remulet mi megy ott AutoCal fronton. -
daneel_hu
addikt
Azért egy 65 colos tévének irgalmatlan nagy doboza van.
A mostani lomtalanításnál már mi is kiraktuk, ne fogja a helyet a pincében (se).
Amikor az 55E6V-t elvitték tőlem akkor örült a csóka, hogy megvolt a doboz, de már akkor sem volt követelmény, hogy meglegyen. (2018-ban) -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- Beszámítás! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest