Hirdetés
- iPhone topik
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sub-S
senior tag
válasz
Vhiktor
üzenetére
Egy darab rövidítés volt említve a kérdésnél, és pont az hogy miért 'angolos'.

Ahogy én tudom az angol betűszók kiejtésénél a magyarosra kellene törekedni, de persze van olyan betűszó ahol csakis az angolos az elfogadott.
2.1-es HDMI kábelek tesztje videónál pl van egy négyes felsorolás HDR, VRR, ALLM, eARC. Itt magyar, angol, angol, magyar. Ez nekem így picit zavaró, ezeknél így alakult az elfogadott kiejtés? Mi ebben a logika?
-
Sub-S
senior tag
Ez volt említve serviio topicjában, korábban ezt írták rá:
"Közben találtam is rá megoldást:
C:\Program Files\Serviio\lib , átnevezni ffmpeg.exe to old_ffmpeg.exe-re , https://www.gyan.dev/ffmpeg/builds/ utolsó release letölt, ffmpeg.exe másolása C:\Program Files\Serviio\lib servio service újrainítás után látja."Erről a problémáról azt hiszem ticket is lett nyitva nekik.
-
Sub-S
senior tag
válasz
OPiiPO
üzenetére
Miért kell pánikolni ha eddig semmit nem tapasztaltál amíg használtad?
Ha tapasztaltál volna hasonlót most teszt alatt akkor is mit számít ha nem veszed észre egyébként?
Teljesen felesleges ilyeneket nézegetni, annyira mint olyan sub-pixel hibát vadászni amit amúgy sem lát az ember soha. -
Sub-S
senior tag
-
Sub-S
senior tag
válasz
BoneDragon
üzenetére
Hehe, 65-höz bőven elég a 2 is, 55-höz vicc a 4. Bár vannak akiknek jobban megy ha van szurkolótábor.

-
Sub-S
senior tag
válasz
hakydakillah
üzenetére
Már hogy lehetne otthon nagyobb a 'mozi élmény'?

-
Sub-S
senior tag
válasz
norbertoth
üzenetére
"Gyerekek, azért egy 5-600k-s tv-nél ne legyen már az normális ha látunk egy pixelhibát!
Mindenképp cseréltetni kell"Ha látod az nem normális, de itt olyan esetekről van szó mikor nem látod normális felhasználás mellett. Semmiképp sem kellene cseréltetni ha olyan pixelhibáról van szó amit nem veszel észre.
Néhány subpixel hiba teljesen normális. -
Sub-S
senior tag
-
Sub-S
senior tag
válasz
P1eTr0
üzenetére
Én örülnék mondjuk ha mindenki leszokna az össze-vissza cserélgetésről akkor mikor olyan jellegű a vélt hiba, hogy "Normál tartalomnál egyáltalán nem vettem észre"...
Ez pont olyan mint az ész nélkül cserélgetés csak akkor is ha van egy subpixel hiba amit soha nem venne észre amúgy... -
Sub-S
senior tag
válasz
szasanyi
üzenetére
Ha igaz lenne amit állítasz az azt jelentené hogy módosítja a jelet a kábel.

Ha ez így lenne akkor szimplán műszerrel mérve is kimutatható lenne az eltérés kábelek között.Egy dologban biztos lehet lenni, ha valaki azt hallja hogy HDMI kábel cserével szebbek lesznek a színek, mélyebbek a feketék, élesebb a kép, onnét menekülni kell.
-
Sub-S
senior tag
Sony 77A80/83J is bement 1m alá MM-ben(980e).
-
Sub-S
senior tag
válasz
norbertoth
üzenetére
Sőt fényévekkel és 2 fekete lyukkal jobb...
-
Sub-S
senior tag
válasz
hakydakillah
üzenetére
'MM is' - nem hogy csak ők? Mindenhol máshol 1,1 alatt van.

-
Sub-S
senior tag
Edigital-nál van felbontott 77CX3LA 934 990 Ft-ért illetve 83C11LA 2 549 990 Ft-ért rendelhető.
-
-
Sub-S
senior tag
válasz
Pro Koryak
üzenetére
Csomagolássérültnek írják és úgy hirdetik, hogy van rá gyári garancia. Hazudnak?
-
Sub-S
senior tag
MM-nek azért van arca az akcióhoz:
OLED77CX3LA 1.900.000 -> 1.150.000
Mikor volt ez 1.9?
-
-
Sub-S
senior tag
Én még a régi ph-s 'TFT teszt - PH! v1.00'-s progit szoktam használni ott vannak piros, zöld, kék, fehér, fekete képek azokat szoktam végignézni. De bármilyen más módon előállított kép ugyanúgy megteszi.

Mondjuk TFT esetében ez a módszer sem fed fel minden ilyen jellegű hibát, ha jól rémlik volt olyan mikor tesztképeken minden jó volt viszont egy pixelnél annak függvényében jött elő némi 'zavar', mikor az adott oszlop egy másik részén eltérő intenzitású volt a kép, ami egyszínű háttérnél nem jelentkezik.
Nem tudom ilyen előfordulhat-e olednél. -
Sub-S
senior tag
Ki mennyi hibás alpixelt talált nemrég vásárolt kijelzőjén?
Volt aki inkább meg sem nézte?
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! LG UltraFine 27" 5K IPS 99% DCI-P3 1 év garancia
- Dell Latitude 7410 Intel I7-10810U Refurbished - Garancia - Akció!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3121
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 FE
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

."